Yakınları

Yakınları

Son dakika yakınları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yakınları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yakınları haber sayfamızda...

Yakınları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38.181 yakınları haberi bulunmuştur.
Otizmli Efe'ye 8 dakika işkence! Bakıcının cezası belli oldu
Otizmli Efe'ye 8 dakika işkence! Bakıcının cezası belli oldu Mersin’de özel bir engelli bakım merkezinde yüzde 94 engelli Efe K.'ye (20), şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılanan bakıcı Ali K.'nın cezası belli oldu.
25.04.2024 Gündem
Kesikbaş cinayetinde yeni gelişme! Hakim karşısındalar
Kesikbaş cinayetinde yeni gelişme! Hakim karşısındalar Zonguldak’ta emekli madenci Mustafa Keleş’in başı kesilerek ayrı bir yere gömülmüştü. Tutuksuz yargılanan sanıklar hakim karşısında.
24.04.2024 Gündem
Yurt içi turizm rakamları açıklandı: Yüzde 32'lik artış
Yurt içi turizm rakamları açıklandı: Yüzde 32'lik artış Yurt içinde ikamet eden 9 milyon 616 bin kişi seyahate çıktı.
24.04.2024 Ekonomi
Yakınları ayakta durmakta zorlandı! 21 yaşında son yolculuğuna uğurlandı
Yakınları ayakta durmakta zorlandı! 21 yaşında son yolculuğuna uğurlandı Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde arkadaşı ile motosikletle seyir halinde olan 21 yaşındaki Batuhan Oğul, otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada hayatını kaybeden Batuhan Oğul, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
23.04.2024 Gündem
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini gelecek nesillerde gören ve her bulduğu fırsatta onların elinden tutmaya çalışan Atatürk, cephelerde geçen ömründe çocuklara olan sevgisini manevi evlatlarının elinden tutarak gösterdi. Bu çocuklardan biri de çobanlık yaparken Atatürk'le karşılaşan 'Sığırtmaç Mustafa' oldu.
23.04.2024 Gündem
ABD-İsrail ilişkisi iyice gerildi!
ABD-İsrail ilişkisi iyice gerildi! İki önemli müttefik olan ABD ile İsrail arasındaki ilişki her geçen gün biraz daha geriliyor. Washington’ın, insan hakları ihlalleriyle gündeme gelen İsrail taburuna yaptırım uygulayacağına yönelik haberler ve Tel Aviv’den tepkiler, tansiyonu artırdı.
23.04.2024 Dünya
Kastamonu’da taksici cinayeti! Ormanlık alanda ölü bulundu
Kastamonu’da taksici cinayeti! Ormanlık alanda ölü bulundu Kastamonu’da kayıp olarak aranan taksi şoförü Akif Eymür, ormanlık alanda ateşli silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.
23.04.2024 Gündem
Aksaray'da korkunç olay! Ölen borçlusunun mezarını ateşe verip cesedi yakmak istedi
Aksaray'da korkunç olay! Ölen borçlusunun mezarını ateşe verip cesedi yakmak istedi Aksaray’da 8 gün önce tüfekle yaşamına son veren borçlusunun ödeme gününde mezarı başına giden alacaklı şahıs, mezarı kısmen açıp ateşe verirken, mezarı tamamen açmak üzereyken bekçi ve polis ekiplerince yakalandı. Tüm bu yaptıklarını sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlayan şahsın konuşmaları ve yaptıkları tüyler ürpertti.
22.04.2024 Gündem
Konya'da yasak noktadan 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse otomobil çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
Konya'da yasak noktadan 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse otomobil çarptı: 1 ölü, 3 yaralı Konya'da yasak olduğu halde 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse, otomobil çarptı. Kazada emniyet kemeri takılı olmayan minibüs sürücüsü Yakup Bütün (48) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
22.04.2024 Gündem
Gazze'deki bir hastane bahçesinde 50 kişiye ait toplu mezar bulundu
Gazze'deki bir hastane bahçesinde 50 kişiye ait toplu mezar bulundu İsrail, toplu mezarla ilgili haberleri incelediğini iddia etti.
22.04.2024 Dünya
Mahalleyi sarsan vahşet: Telefon Moskova'dan geldi: İrfan'ın evine gidip bakın
Mahalleyi sarsan vahşet: Telefon Moskova'dan geldi: İrfan'ın evine gidip bakın Küçükçekmece Kazakistanlı Nurali Tamazov, evinde misafir olarak kaldığı arkadaşı İrfan Kapsızlar'ı(56) bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından Rusya'ya kaçtığı öne sürülen şüpheli, ortak tanıdıkları olan bir otel çalışanını arayarak Kapsızlar'ı öldürdüğünü söyledi. Eve giden polis ekipleri Kapsızlar'ın cansız bedeniyle karşılaştı.
22.04.2024 Haberler
Mahalleyi sarsan vahşet: Telefon Moskova'dan geldi: İrfan'ın evine gidip bakın
Mahalleyi sarsan vahşet: Telefon Moskova'dan geldi: İrfan'ın evine gidip bakın Küçükçekmece Kazakistanlı Nurali Tamazov, evinde misafir olarak kaldığı arkadaşı İrfan Kapsızlar'ı(56) bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından Rusya'ya kaçtığı öne sürülen şüpheli, ortak tanıdıkları olan bir otel çalışanını arayarak Kapsızlar'ı öldürdüğünü söyledi. Eve giden polis ekipleri Kapsızlar'ın cansız bedeniyle karşılaştı.
22.04.2024 Gündem
Çanakkale'deki 10 yıllık cinayet çözüldü! Çok sayıda gözaltı var
Çanakkale'deki 10 yıllık cinayet çözüldü! Çok sayıda gözaltı var Lapseki'de 10 yıl önce bulunan cesedin, halıcı Zeynel Coşar'a (54) ait olduğu ve öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin CHP Genel Başkanı Özel, il ve ilçe başkanlarına, birinci ve ikinci derecede yakınları için belediyeler-den iş ya da benzeri bir talepte bulunmamalarını söyledi. Özel, her düzeyde partiye katılmak iste-yenler olduğunu ancak bunu zamana yayacaklarını ifade etti.
22.04.2024 Gündem
Kız meselesi yüzünden çıkan kavga kanlı bitti
Kız meselesi yüzünden çıkan kavga kanlı bitti Malatya’nın Akçadağ ilçesinde kız meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.
21.04.2024 Gündem
Gece yattı, sabah uyanamadı! Küçük kızı öldüren sebep: 'Alt tarafı grip' deyip geçmeyin
Gece yattı, sabah uyanamadı! Küçük kızı öldüren sebep: 'Alt tarafı grip' deyip geçmeyin Henüz 12 yaşındaydı. Ailesiyle vedalaşıp yattığı yatağından bir daha kalkamadı. Küçük kızın başına gelenler ise ailesinin kendini suçlamasına ve gerçek bir cevap almaları için var güçleriyle savaşmasına neden oldu. Ancak tüm çabalar sonuçsuzdu. "Şikayete bile sebep olmuyor" diyen Prof. Dr. Celal Akdeniz, uykuda ölümün tehlikeli yüzünü anlattı.
21.04.2024 Genel Sağlık
Ailesine kızdı, elleriyle mağara kazdı! İçerisi evden farksız, sırada jakuzi var
Ailesine kızdı, elleriyle mağara kazdı! İçerisi evden farksız, sırada jakuzi var Özellikle ergenlik döneminde ailesiyle ufak tefek tartışmalar yaşamayan neredeyse kimse yoktur. Ancak bu tartışmaların sonu, bir yer altı mağarasında yaşamaya kadar gitmemiştir! "Köye giderken eşofman giyme" diyen ailesine kızan 14 yaşındaki genç, tartışmayı ileri bir boyuta taşıyarak kendine elleriyle mağara kazdı.
22.04.2024 Yaşam
Olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi! Otomobil hurda yığınına döndü
Olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi! Otomobil hurda yığınına döndü Eyüpsultan'da direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü demir bariyerleri çarparak şarampole yuvarlandı. Çarpmanın etkisiyle camdan ağaçlık alana fırlayan sürücü ağır yaralanırken, olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Kaza nedeniyle çalışma başlatıldı.
21.04.2024 Gündem
Yakınları haber alamayınca dehşet ortaya çıktı! Konteynerde sır cinayet
Yakınları haber alamayınca dehşet ortaya çıktı! Konteynerde sır cinayet Manisa’nın Salihli ilçesinde şantiyede bekçilik yapan bir kişi, kaldığı konteynerde pompalı tüfekle öldürüldü. Polis, soruşturma kapsamında bölgede geniş çaplı inceleme başlattı.
20.04.2024 Gündem
Maden faciasında can veren işçi 66 gün sonra toprağa verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan aileyi aradı
Maden faciasında can veren işçi 66 gün sonra toprağa verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan aileyi aradı Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan 9 işçiden, 66 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Adnan Keklik (42) toprağa verildi. Cenazeye, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aileyi aradı.
20.04.2024 Gündem
Geline düğünün ortasında arkadaş şoku! Damat nedime ile el ele uzaklaştı
Geline düğünün ortasında arkadaş şoku! Damat nedime ile el ele uzaklaştı Yaşadıkları dolu dizgin aşk sonrası dünyaevine girmeye hazırlardı. Ancak gelinin ailesinin akılalmaz bir şartı vardı. Yıkılan damadı ise, tahmin edilemez bir 'sürpriz' bekliyordu.
20.04.2024 Dünya
Ortağı ile en son beraber görüldüler! Ormanda korkunç pusu
Ortağı ile en son beraber görüldüler! Ormanda korkunç pusu Samsun'da cam balkon dükkanı sahibi iki ortak arasında 'alacak-verecek' anlaşmazlığı yaşandı. İş ortağı Harun Sipahi (27) ile en son beraber olduğu ve akabinde kaybolduğu tespit edilen Muhammet Tuncel ölü bulundu.
19.04.2024 Gündem
Definefaciasında hayatın kaybeden 3 kişi toprağa verildi!
Definefaciasında hayatın kaybeden 3 kişi toprağa verildi! Bursa'nın İznik ilçesinde define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazdan zehirlendikleri değerlendiren Tevfik Özdemir (68) ve oğlu Okan Özdemir (42) Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yan yana toprağa verildi. İbrahim Ergün (38) ise İznik’te defnedildi.
19.04.2024 Gündem
CHP lideri Özgür Özel, Bayraktar'ın cenazesine katıldı
CHP lideri Özgür Özel, Bayraktar'ın cenazesine katıldı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 59 yaşında hayatını kaybeden CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın cenaze törenine katıldı.
19.04.2024 Gündem
78 kiloyu takıntı haline getirdi! 1 milyon 400 bin lira harcadı, hayatı karardı
78 kiloyu takıntı haline getirdi! 1 milyon 400 bin lira harcadı, hayatı karardı Avcılar'da 61 yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmedi.
19.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yakınları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.