Robert Prosinecki: “Bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum”
Robert Prosinecki: “Bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum” Süper Lig’in 5. haftasında Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup eden Denizlispor'da Teknik Direktörü Robert Prosinecki, “Bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum” dedi.
19.10.2020 Futbol
Bülent Uygun: “Taraftarımızla büyüyeceğiz”
Bülent Uygun: “Taraftarımızla büyüyeceğiz” Kasımpaşa deplasmanında 2-0 mağlup olan Denizlispor’da Teknik Direktör Bülent Uygun, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Taraftarla büyüyeceklerini söyleyen Uygun, hayatını kaybeden Nursal Bilgin için de Kasımpaşa camiasına başsağlığı diledi.
24.02.2020 Futbol
Mehmet Özdilek: “12 haftada birçok şeyin değişebileceğini düşünüyorum”
Mehmet Özdilek: “12 haftada birçok şeyin değişebileceğini düşünüyorum” Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Kayserispor mağlubiyetinin ardından, “12 hafta var. 12 haftada birçok şeyin değişebileceğini düşünüyorum. Bir kere her şeyden önce sakin kalmak çok önemli özellikle bu lige gelen yeni takımlar için kaos ortamı daha da kötüye götürür. Onun için kafayı kaldırıp yola devam etmek lazım” dedi.
15.02.2020 Futbol
Mehmet Özdilek: "Son vuruşlarda beceriksizdik"
Mehmet Özdilek: "Son vuruşlarda beceriksizdik" Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray karşısında sergilenen oyunun umut verici olduğunu dile getirerek, gol vuruşlarındaki beceriksizliğe dikkat çekti.
19.01.2020 Futbol
Mehmet Özdilek: “Bugün 3 puanı da alabilirdik”
Mehmet Özdilek: “Bugün 3 puanı da alabilirdik” Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Medipol Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, genel hatları ile dengeli bir oyunun sahada olduğunu kaydederek, “90+5’te çok net bir pozisyon yakaladık. Bugün 3 puanı da alabilirdik” dedi.
9.12.2019 Futbol
Mehmet Özdilek: “Haklı bir galibiyet oldu, bütün pay oyuncuların”
Mehmet Özdilek: “Haklı bir galibiyet oldu, bütün pay oyuncuların” Evinde Rizespor’u 2 golle geçen Denizlispor’un teknik direktörü Mehmet Özdilek, karşılaşmayı kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, “Haklı bir galibiyet oldu, bütün pay oyuncuların, hepsine teşekkür ediyorum. Oyun ve ligde gel gitler olacaktır ama 12. haftadayız ve 14 puanımız var. Kazandık ama bitmedi, mücadele devam ediyor” dedi.
23.11.2019 Futbol
Mehmet Özdilek: "Sackey kırmızı görse itiraz edemezdik"
Mehmet Özdilek: "Sackey kırmızı görse itiraz edemezdik" Beşiktaş deplasmanından 1-0'lık mağlubiyetle ayrılan Denizlispor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek maçın ardından konuştu. Takımının bugün iyi bir oyun ortaya koyduğunu söyleyen Özdilek, Sackey'nin Diaby'ye yaptığı faulle ilgili olarak da, "Pozisyonu izledim. Hakem kırmızı kart verse itiraz edemezdik" diye konuştu.
10.11.2019 Futbol
Abdullah Avcı: “Milli araya galip girmek bizi mutlu etti”
Abdullah Avcı: “Milli araya galip girmek bizi mutlu etti” Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Her oyun zor, hiçbir maç kolay değil. Galip gelerek milli takım arasına girmek bizi mutlu etti” dedi. Avcı, sağlık problemi nedeniyle Braga maçına gidememesi hakkında ise, “40 senedir antrenman dahi kaçırmadım, ilk kez maça gidemedim. Sağlık ile ilgili ne yapabiliriz. Sporcu ruhu olan herkes orada olmak ister. Bunu mu kovalayacağız, destek olan herkese teşekkür ediyorum” yorumunu yaptı.
11.11.2019 Futbol
Mehmet Özdilek: “Beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu”
Mehmet Özdilek: “Beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu” Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Sivasspor karşısında alınan 2-0’lık yenilginin ardından yaptığı açıklamada hiçbir beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını ifade ederek, seyircilerin takıma ve yönetime olan tepkisine değinerek, “Seyircinin takımı desteklemesi ve ona sahip çıkması bence bu gidişat yolunda çok önemli, belirleyici olacak” dedi.
3.11.2019 Futbol
Denizlispor, Konyaspor hazırlıklarına devam ediyor
Denizlispor, Konyaspor hazırlıklarına devam ediyor Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor 15 Eylül Pazar günü kendi evinde karşılaşacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü. Antrenmanda takım arkadaşları doğum günü olan kaleci Hüseyin Altıntaş’a sürpriz yaparak pasta kesti.
11.09.2019 Futbol
Yücel İldiz: "En az üç oyuncuya daha ihtiyacımız var"
Yücel İldiz: "En az üç oyuncuya daha ihtiyacımız var" Süper Lig'in yeni ekiplerinden Yukatel Denizlispor'da teknik direktör Yücel İldiz, en az üç oyuncuya daha ihtiyaçlarının bulunduğunu söyledi.
8.08.2019 Futbol