Yalın

Yalın

Son dakika yalın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yalın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yalın haber sayfamızda...

Yalın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.223 yalın haberi bulunmuştur.
Çizginin unutulmaz ustası
Çizginin unutulmaz ustası Usta çizer Latif Demirci vefatının ikinci yılında, yarım asırlık sanat hayatını anlatan bir sergiyle anılıyor. Sergi Demirci’nin çizimleri Türkiye’nin yakın tarihine hicivle bakma imkânı tanıyor.
25.04.2024 Kültür Sanat
Yalın: Delilik! Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim
Yalın: Delilik! Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim Müzik piyasasına 2004 yılında 'Zalim' şarkısı ile adım atan Yalın, profesyonel kariyerinin 20'nci yılında Beşiktaş Park'ta konser verecek. Dev organizasyon öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen popçu, dört senedir beklettiği yeni parçasını da konserde seslendireceğini söyledi.
24.04.2024 Cadde
‘Tam bir delilik’
‘Tam bir delilik’ Beşiktaş Stadyumu’nda 31 Mayıs günü yaklaşık 40 bin kişinin önüne çıkmaya hazırlanan Yalın, “Stadyum noktasına geleceğimi hayal bile edemezdim. Birkaç saatte 10 bin bilet sattık. Şu an 20 bine gelmek üzere… Tam bir delilik ve ortak olduğum için çok mutluyum” dedi.
24.04.2024 Cadde
“Ticaretin önündeki en büyük engel enflasyon”
“Ticaretin önündeki en büyük engel enflasyon” Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) düzenlediği “Enflasyon Düzeltmesi, Enflasyon Muhasebesi Midir?” adlı panelde enflasyon düzeltmesi uygulamasının avantajları, dezavantajları ve hukuki boyutları ele alındı.
18.04.2024 Ekonomi
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Bahçeli: 'Cam tavanı kırdık' diyenlere asla fırsat verilmeyecek
Bahçeli: 'Cam tavanı kırdık' diyenlere asla fırsat verilmeyecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. CHP lideri Özgür Özel'e göndermede bulunan Bahçeli "'Cam tavanı kırdık' diyenlerin Türk devletinin çatısını ve Türk milletinin varlığını dinamitlemesine asla fırsat verilmeyecektir." ifadelerini kullandı.
9.04.2024 Haberler
Bahçeli: 'Cam tavanı kırdık' diyenlere asla fırsat verilmeyecek
Bahçeli: 'Cam tavanı kırdık' diyenlere asla fırsat verilmeyecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. CHP lideri Özgür Özel'e göndermede bulunan Bahçeli "'Cam tavanı kırdık' diyenlerin Türk devletinin çatısını ve Türk milletinin varlığını dinamitlemesine asla fırsat verilmeyecektir." ifadelerini kullandı.
9.04.2024 Gündem
U18 Milli Takımı'nın aday kadrosu belli oldu!
U18 Milli Takımı'nın aday kadrosu belli oldu! U18 Milli Takımı'nın UEFA U18 Assist Turnuvası aday kadrosu açıklandı.
8.04.2024 Futbol
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor "Dijital bankacılığın geleceği hiper kişiselleştirilmiş, müşteri odaklı, güvenli ve yenilikçi çözümlerle dolu olacak. Bu da sektörün sürekli evrim geçirmesine olanak tanıyacak..."
5.04.2024 Milliyet Executive
Selin Şekerci'den 'çocuk' açıklaması! 'Hazal Kaya annelik hormonlarımı çalıştırdı'
Selin Şekerci'den 'çocuk' açıklaması! 'Hazal Kaya annelik hormonlarımı çalıştırdı' Son olarak final yapan 'Aile' dizisinde yer alan Selin Şekerci, geçtiğimiz akşam Asmalımescit'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, anne olma konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.
5.04.2024 Cadde
Yalın’dan 3’te 3
Yalın’dan 3’te 3 Doğum gününde sahne alan Yalın’a pasta sürprizi yapıldı. Sanatçı, mumlarını 5 bin hayranıyla birlikte üfledi.
2.04.2024 Cadde
Yalın: Şarkılarımı içimdeki çocuğa söylüyorum
Yalın: Şarkılarımı içimdeki çocuğa söylüyorum Ünlü popçu Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20'nci yılını üçüncü kez Volkswagen Arena'da sevenleri ile birlikte kutladı. Biletleri bir ay önce tükenen konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yalın, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Cadde
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki sandığa bu sene ilk kez oy kullanan Ayça Tilki ile giderken, Hande Erçel ise oy vermeye sevgilisi Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi.
1.04.2024 Cadde
Üç saatte 10 bin sattı
Üç saatte 10 bin sattı Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20’nci yılında Beşiktaş Stadyumu’nda dev bir konser verecek.
27.03.2024 Cadde
Siyavuşpaşa Sosyal Tesisi Hayati Yazıcı'nın katılımıyla açıldı
Siyavuşpaşa Sosyal Tesisi Hayati Yazıcı'nın katılımıyla açıldı Bahçelievler Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Siyavuşpaşa Sosyal Tesisinin açılışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın katılımıyla gerçekleştirildi.
20.03.2024 Gündem
40 bin kişiyle söyleyecek
40 bin kişiyle söyleyecek Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20’nci yılında en kalabalık konserini vermeye hazırlanıyor.
20.03.2024 Cadde
Görüşmeler başladı: TSK'nın 'keskin gözü'ne talep yağıyor!
Görüşmeler başladı: TSK'nın 'keskin gözü'ne talep yağıyor! ASELSAN tarafından milli hava platformları için geliştirilen elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme sistemi ASELFLIR-500'ün seri üretim aşamasını DHA görüntüledi.
16.03.2024 Haberler
Görüşmeler başladı: TSK'nın 'keskin gözü'ne talep yağıyor!
Görüşmeler başladı: TSK'nın 'keskin gözü'ne talep yağıyor! ASELSAN tarafından milli hava platformları için geliştirilen elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme sistemi ASELFLIR-500'ün seri üretim aşamasını DHA görüntüledi.
16.03.2024 Ekonomi
Nermin Bezmen'in duygulandıran Tolga Savacı anısı! 'O ara kameraya yakalanmışız'
Nermin Bezmen'in duygulandıran Tolga Savacı anısı! 'O ara kameraya yakalanmışız' Oyuncu Tolga Savacı ile yazar Nermin Bezmen, 2010 yılında başlayan ilişkilerini 2015’te evlilikle taçlandırmıştı. 2017'de ABD'ye yerleşen çiftten Savacı, 26 Şubat'ta yaşamını yitirdi ve vasiyeti üzerine New Jersey'de toprağa verildi. Tarifsiz bir acı yaşayan Bezmen, duygu yüklü bir paylaşıma imza attı.
16.03.2024 Cadde
Bakan Ersoy: Eser zenginliğimiz de her geçen gün artmaya devam ediyor
Bakan Ersoy: Eser zenginliğimiz de her geçen gün artmaya devam ediyor Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Kent Müzesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, "Dünyada gelişen müzecilik anlayışı doğrultusunda yeni müzeler açarken mevcut müzelerimizi de bu doğrultuda yeniledik, yeniliyoruz. Devlet müzelerimizin yanı sıra özel müzelerimizle de gücüne güç katan Türk müzeciliği, dünyada ödül üstüne ödül alan ve örnek gösterilen bir konuma geldi" dedi. Ersoy, Denizli Kent Müzesi'nin 1 ay boyunca ücretsiz ziyaret edilebileceğini de söyledi.
13.03.2024 Dünya
Yapay zeka işe alımda ilk basamak oluyor
Yapay zeka işe alımda ilk basamak oluyor Norm Digital, yapay zekalı işe alım platformu Vinter’ı şirketlerin kullanımına sundu. Görüntü ve dil işleme tekniklerini kullanan Vinter, iş başvurusu yapan adaylar arasında ilk elemeyi yapıp  İK sürecini kısaltıyor, maliyetleri azaltıyor.
12.03.2024 Kobi
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. Kacır, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” şeklinde konuştu.
11.03.2024 Gündem
“Geleceğimi Resmediyorum: 2050 Yılında Dünyamız”
“Geleceğimi Resmediyorum: 2050 Yılında Dünyamız” 43 yıldır düzenlenen Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması, bu yıl “Geleceğimi Resmediyorum: 2050 Yılında Dünyamız” temasıyla başladı.
11.03.2024 Vitrin
Sıla: Başınıza nerede, ne zaman, ne geleceği hiç belli olmuyor!
Sıla: Başınıza nerede, ne zaman, ne geleceği hiç belli olmuyor! Sıla Gençoğlu, sahne kostümlerini Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışladı. Kostümleri düzenlenen özel davette sergilenen Sıla, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yaptığı bağışla ve gelecek projeleriyle ilgili konuşan Sıla, hangi duygularla şarkı yazdığı sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
8.03.2024 Cadde
Sahnede söz kadınların
Sahnede söz kadınların Binlerce yıl tiyatroda erkek gözüyle anlatılan kadın hikâyelerine bir süredir dikkat çekici bir “kadın eli” değiyor. Sayıları giderek çoğalan tek kişilik kadın oyunlarına 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle baktık.
2.03.2024 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Yalın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.