Yalnız olmanın 5 faydası
Yalnız olmanın 5 faydası Kaliteli bir yalnızlık, gereksiz kalabalıktan çok daha iyidir. Yalnız zaman geçirmek sizi daha iyi bir insan yapabilir.
19.11.2019 İlişkiler
Bekar olmanın 10 yararı
Bekar olmanın 10 yararı Hepimiz sevmek ve sevilmek istiyoruz ancak bazen aşk uğruna kendi mutluluğumuzdan feda etmeye bile hazırız. Araştırmalara göre ilişkilerin, kişisel gelişimi engellediği ve etkilediği ortaya çıktı. Bekar ya da yalnız zamanlarınızda daha üretken ve çalışkan bir insansanız, şu an yaşadığınız ilişki elverişsiz olabilir. Tabii ki sevgilinizden/eşinizden ayrılın demiyoruz, ancak kendinize yalnız kalabileceğiniz zamanlar yaratabilir ya da sevdiğiniz hobilerinize yönelebilirsiniz. İşte yalnızlığın veya bekar olmanın 10 yararı...
25.03.2019 Ayrılık
Kadınlar mutlu olmak için yalnızlığı mı seçmeli?
Kadınlar mutlu olmak için yalnızlığı mı seçmeli? Özel hayat, her daim hayatımızın merkezinde olan, ilgilendiğimiz, merak ettiğimiz, 'Acaba' dediğimiz konuların belki de en başında geliyor. Söz konusu ilişkiler olduğunda iki kelam etmeyecek kimseyi tanımıyorum. Seviyoruz, özel hayatları merak ediyor ve gayet ilgileniyoruz. İngiltere'de yapılan son araştırma kadınların aslında yalnız başına kaldıklarında yani bir ilişki içinde olmadıklarında çok daha mutlu olduğunu ve yalnızlığı daha çok tercih ettiğini ortaya koydu.
13.03.2018 İlişkiler