Partizanlıların hakeme kar topu atma nedeni, protesto mu can sıkıntısı mı?
Partizanlıların hakeme kar topu atma nedeni, protesto mu can sıkıntısı mı? Sırbistan Ligi'nde Partizan ve Macva Sabac'ın yoğun kar yağışı altında oynadığı maça Partizan taraftarı damga vurdu. Partizanlılar, maçın yan hakemine kar olup yağdı. Sebebi her ne kadar protesto olarak görünse de, detaylara bakınca öyle olmadığını anlıyoruz. Hakemi baskı altına almak böyle bir şey mi acaba?
18.12.2018 Spor
Yan hakemin zor anları!
Yan hakemin zor anları! İskoçya'da oynanan Kilmarnock - Dundee maçının yan hakemi Andrew McWilliam müsabaka sırasında kustu. Beşiktaş'ı Dinamo Kiev maçında yakan hakem olarak tanınan müsabakanın orta hakemi Craig Thomson da rahatsızlanan yan hakeme kırmızı kart gösterdi.
9.05.2017 Futbol
Yan hakem hayatının şokunu yaşadı!
Yan hakem hayatının şokunu yaşadı! Norveç'te oynanan Kongsvinger ve Ranheim maçında yan hakem görevini yaptığı sırada taraftarın yanına yüzüne sprey boya sıkması kameralara böyle yansıdı. Yüzünün yarısına ve gözü boya içinde kalan hakem maça devam edemedi...
23.04.2017 Futbol
Unutulmaz yan hakemler!
Unutulmaz yan hakemler! Futbol geride kalan unsurlarından birisi olan yan hakmelerden unutulmaz hareketler.
17.02.2015 Futbol
Daha önce böyle bir gol izlemediniz!
Daha önce böyle bir gol izlemediniz! Malezya'da LionsXII ile Pahang FA arasında oynanan maçta evsahibi takım son dakikada inanılması güç bir gole imza attı. Taça doğru giden top yan hakeme çarpıp oyunda kaldı ve defansın şaşkınlığından yararladan Lions forveti kolay bir gol buldu.
21.08.2014 Futbol
Yan hakem ülkeyi karıştırdı!
Yan hakem ülkeyi karıştırdı! Venezuella'da Midland ile Deportivo Tachira arasında oynanan maçta hakem bir anda oyunu durdurup saha kenarına geldi. Çalılıklar arasında kameralara yakalanan hakem tuvaletini yaptıktan sonra sahaya geri döndü. Yaşanan bu ilginç olay ülke basınında geniş yer buldu.
8.08.2014 Futbol
Dünya Kupası'nın en komik hakemi
Dünya Kupası'nın en komik hakemi Dünya Kupası 2. turunda  Kosta Rika ile Yunanistan arasındaki maçın yan hakeminin kendisini ekranda görmesi üzerine tebessüm etmesi kameralara böyle yansıdı.
1.07.2014 Futbol
Hakemi vurdu alkışı aldı!
Hakemi vurdu alkışı aldı! İrlanda'da oynanan Dundalk-Derry maçında yaptığı vuruş ile yan hakemi vuran Ryan McBride taraftardan alkış aldı.
30.06.2014 Futbol
Güzelliğine yazık oldu!
Güzelliğine yazık oldu! Brezilya Atletico GO ile Parana arasındaki maçın yan hakemi Nadine Bastos şanssız bir an yaşadı. Defansın uzaklaştırmak için vurduğu top kadın hakemin başına gelirken, güzel hakem bir süre yerden kalkamadı.
5.08.2013 Futbol
Futbolcu döven hakeme ömür boyu men
Futbolcu döven hakeme ömür boyu men Rusya ikinci liginde, Amkar Perm ve Terek takımları arasında oynanan maçta futbolcuya saldıran hakem, ömür boyu görevden men cezası aldı.
30.04.2013 Futbol
Hakemin ayakkabısı sıkınca!
Hakemin ayakkabısı sıkınca! Edirne’de amatör maçta görev yapan Gökhan Yörük isimli yan hakem, karşılaşmayı çorapla yönetti.
1.04.2013 Futbol
Alex kornerden gol attı ama...
Alex kornerden gol attı ama... Fenerbahçe'nin ardından ülkesinin takımlarından Coritiba formasını giyen Alex de Souza, hazırlık maçında kornerden topu ağlara gönderdi ancak gol iptal edildi.
29.01.2013 Futbol
Alex kornerden gol attı ama...
Alex kornerden gol attı ama... Fenerbahçe'nin ardından ülkesinin takımlarından Coritiba formasını giyen Alex de Souza, hazırlık maçında kornerden topu ağlara gönderdi ancak gol iptal edildi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Ölen hakem oğlunun maçını yönetiyormuş!
Ölen hakem oğlunun maçını yönetiyormuş! Hollanda'da hafta sonunda oynanan genç takımlar arasındaki futbol karşılaşması sonrasında saldırıya uğrayan 41 yaşındaki yan hakem Richard Nieuwenhuizen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Oğlunun maçında gönüllü olarak yan hakemlik yapan babanın, 15 ve 16 yaş arası genç futbolcular tarafından öldürülmesi Hollanda'yı yasa boğdu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Yan hakem taraftara saldırdı!
Yan hakem taraftara saldırdı! Yeşil sahalarda eşine az rastlanır bir olay gerçekleşti... Yan hakem üzerine gelen taraftara saldırınca bakın neler oldu. Mücadele normal bir şekilde devam ederken sahaya giren bir taraftar maçın yan hakemine saldırınca normalde olan olmadı ve yan hakem de taraftara saldırdı. Polislerin de olaya müdahele etmesinin ardından bakın neler oldu.
29.01.2013 Haber Bülteni
Yan hakem taraftara saldırdı!
Yan hakem taraftara saldırdı! Yeşil sahalarda eşine az rastlanır bir olay gerçekleşti...
1.07.2020 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri