Yana Mazanova

Yana Mazanova

Son dakika Yana Mazanova haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yana Mazanova gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yana Mazanova haber sayfamızda...

Yana Mazanova

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19 yana mazanova haberi bulunmuştur.
Tuan Tunalı'dan Angela Caccamo'ya: Gülüşlerimin sahibi canım karım
Tuan Tunalı'dan Angela Caccamo'ya: Gülüşlerimin sahibi canım karım Meslektaşı Hazal Filiz Küçükköse'den 2018 yılında boşanan oyuncu Tuan Tunalı, geçtiğimiz mart ayında İtalyan sevgilisi model Angela Caccamo ile Toskana'da nikah masasına oturmuştu. Tunalı, eşiyle evliliğinin ikinci ayını kutladı.
27.05.2023 Cadde
Tuan Tunalı, İtalya'da evlendi
Tuan Tunalı, İtalya'da evlendi 2009-2014 yılları arasında 'Özgür' karakterine hayat verdiği 'Deniz Yıldızı' dizisiyle şöhreti yakalayan, daha sonra 'Yasak Elma', 'Erkenci Kuş' ve 'Baht Oyunu'nda rol alan Tuan Tunalı, İtalyan sevgilisi model Angela Caccamo ile Toskana'da hayatını birleştirdi.
25.03.2023 Cadde
Tuan Tunalı ile Angela Caccamo evleniyor!
Tuan Tunalı ile Angela Caccamo evleniyor! Meslektaşı Hazal Filiz Küçükköse ile dört yıllık evliliğini ihanet iddiası nedeniyle bitirdiği konuşulan Tuan Tunalı, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan model Angela Caccamo'ya evlilik teklifinde bulundu. Ünlü oyuncu, sevgilisinin kendisine "Sonsuza dek evet" yanıtını verdiğini duyurdu.
5.01.2023 Cadde
İşte Tuan Tunalı'nın yeni sevgilisi
İşte Tuan Tunalı'nın yeni sevgilisi Meslektaşı Hazal Filiz Küçükköse'den olaylı bir şekilde boşanan, Yana Mazanova'dan sessiz sedasız ayrılan oyuncu Tuan Tunalı (38), İtalyan model Angela Caccamo ile yeni bir aşka yelken açtı.
25.11.2022 Cadde
Tuan Tunalı'yı köpek ısırdı!
Tuan Tunalı'yı köpek ısırdı! 'Deniz Yıldızı' dizisiyle şöhreti yakalayan Tuan Tunalı, iş için gittiği Bodrum’da neredeyse gözünden oluyordu. Yakışıklı oyuncu, sevmek istediği köpek kendisini ısırınca hastanelik oldu.
4.04.2022 Cadde
Tuan Tunalı: Bu işler kısmet
Tuan Tunalı: Bu işler kısmet Tuan Tunalı, geçtiğimiz gün Metropol İstanbul’da objektiflere yansıdı. Arkadaşıyla geldiği AVM'de kahve molası veren oyuncu, kendisini fark eden gazetecilere poz vermeyi ihmal etmedi.
19.11.2021 Cadde
Tuan Tunalı-Yana Mazanova aşkı bitti!
Tuan Tunalı-Yana Mazanova aşkı bitti! 'Deniz Yıldızı' dizisiyle şöhreti yakalayan Tuan Tunalı ile üç yıldır birlikte olduğu Rus sevgilisi Yana Mazanova ayrıldı. 37 yaşındaki oyuncu, 'evet' cevabını alınca gözyaşlarına hakim olamamıştı.
12.08.2021 Cadde
Sevgilisine doğum günü hediyesi köpek aldı
Sevgilisine doğum günü hediyesi köpek aldı Oyuncu Tuan Tunalı, önceki gün sevgilisi Yana Mazanova ile Emirgan’da objektiflere yansıdı.
29.04.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (31 Aralık 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (31 Aralık 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları...
31.12.2020 Magazin
Tuan Tunalı sevgilisinin ailesiyle tanıştı
Tuan Tunalı sevgilisinin ailesiyle tanıştı Oyuncu Tuan Tunalı, önceki gün Nişantaşı'nda Rus sevgilisi Yana Mazanova ile objektiflere takıldı. Muhabirlerle sohbet eden Tunalı, Mazanova'nın ailesiyle tanıştığını açıkladı.
31.12.2020 Cadde
Tuan Tunalı'dan sevgilisine evlilik teklifi! Gözyaşlarını tutamadı
Tuan Tunalı'dan sevgilisine evlilik teklifi! Gözyaşlarını tutamadı Oyuncu Tuan Tunalı, Rus sevgilisi Yana Mazanova’ya Tataristan-Kazan’da bulunan Kul Şerif Camii önünde evlenme teklifi etti. “Evet” yanıtını alan Tunalı, gözyaşlarını tutamadı.
11.09.2020 Magazin
Tuan Tunalı'dan sevgilisine evlilik teklifi! Gözyaşlarını tutamadı
Tuan Tunalı'dan sevgilisine evlilik teklifi! Gözyaşlarını tutamadı Oyuncu Tuan Tunalı, Rus sevgilisi Yana Mazanova’ya Tataristan-Kazan’da bulunan Kul Şerif Camii önünde evlenme teklifi etti. “Evet” yanıtını alan Tunalı, gözyaşlarını tutamadı.
11.09.2020 Cadde
Tuan Tunalı, Rus sevgilisiyle evleniyor
Tuan Tunalı, Rus sevgilisiyle evleniyor Oyuncu Tuan Tunalı (36), önceki gün City’s Nişantaşı’nda Rus sevgilisi Yana Mazanova ile objektiflere takıldı.
9.06.2020 Cadde
'İlişkide gittim mi sonuna kadar giderim'
'İlişkide gittim mi sonuna kadar giderim' Oyuncu Tuan Tunalı, önceki aksam model sevgilisi Yana Mazanova ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
22.02.2020 Cadde
Tuan Tunalı: Sevgilimle Instagram'da tanıştık
Tuan Tunalı: Sevgilimle Instagram'da tanıştık Son olarak 'Erkenci Kuş' dizisi ile izleyici karşısına çıkan oyuncu Tuan Tunalı, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.
7.01.2020 Cadde
Tuan Tunalı: Gündemimizde evlilik yok
Tuan Tunalı: Gündemimizde evlilik yok Geçtiğimiz yıl olaylı bir şekilde Hazal Filiz Küçükköse’den boşanan oyuncu Tuan Tunalı, önceki gün City's AVM'de Rus sevgilisi Yana Mazanova ile objektiflere takıldı.
12.12.2019 Cadde
'Evlilik çalışmalarına başladık'
'Evlilik çalışmalarına başladık' Kapılarını geçtiğimiz günlerde açan Pulihoz Grand House, önceki gün açılış düzenledi. Geçtiğimiz yıl kendisi gibi oyuncu olan Hazal Filiz Küçükköse'den boşanan Tuan Tunalı, açılışa Rus model sevgilisi Yana Mazanova ile katıldı.
21.11.2019 Cadde
Hazal Filiz Küçükköse'den Can Tunalı'ya: Onun miadı doldu
Hazal Filiz Küçükköse'den Can Tunalı'ya: Onun miadı doldu Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, geçen yıl olaylı bir şekilde boşandığı Tuan Tunalı için “Onun miadı doldu” dedi.
11.06.2019 Cadde
Yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi
Yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi Oyuncu Tuan Tunalı, geçtiğimiz gün Vadistanbul'da yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi.
29.04.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yana Mazanova ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.