Yangın Söndürme Uçağı

Yangın Söndürme Uçağı

Son dakika yangın söndürme uçağı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yangın söndürme uçağı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yangın söndürme uçağı haber sayfamızda...

Yangın Söndürme Uçağı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 570 yangın söndürme uçağı haberi bulunmuştur.
OGM'nin filosuna 4 yeni yerli uçak geliyor
OGM'nin filosuna 4 yeni yerli uçak geliyor Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, 2023'te yerli 2 yangın söndürme helikopteri, 4 yangın söndürme uçağı ile 1 keşif uçağının eklendiği filoya bu yıl 4 uçak ve 1 helikopterin daha geleceğini söyledi. Karacabey, İnsansız Hava Araçları (İHA) ile yerli hava gücü sayısının 2024'te toplamda 19'a ulaşacağını belirtti.
25.01.2024 Ekonomi
Şili'de yangın söndürme uçağı otoyola düştü: 1 ölü, 4 yaralı
Şili'de yangın söndürme uçağı otoyola düştü: 1 ölü, 4 yaralı Şili'nin Maule bölgesinde yangın söndürme uçağının otoyola düşmesi sonucu pilot hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.
16.01.2024 Haberler
Hamas İsrail'in nükleer üssünü vurdu! Dünya tarihinde beş örneği var
Hamas İsrail'in nükleer üssünü vurdu! Dünya tarihinde beş örneği var İsrail şimdiye kadar nükleer silahlarının bulunduğunu hiçbir zaman kabul etmedi. ABD basınının uydu görüntülerinden ortaya çıkardığı verilerde ise İsrail'in nükleer füzelerinin olduğu üssün Hamas tarafından vurulduğu belirtildi.
5.12.2023 Dünya
Arjantin'de korkunç yangın! Orman kül oldu
Arjantin'de korkunç yangın! Orman kül oldu Arjantin’in Cordoba eyaletinde patlak veren yangın sonucu bölgede yaşayan insanlar tahliye edildi.
11.10.2023 Dünya
İzmir'de orman yangını! İşte son durum
İzmir'de orman yangını! İşte son durum Antalya'nın Alanya ilçesinde dün saat 12.00'de henüz bilinmeyen nedenle başlayan orman yangını saatler sonra kontrol altına alındı. Öte yandan İzmir'de orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor.
18.09.2023 Gündem
İki ilimizde orman yangını! Ekipler müdahaleye başladı
İki ilimizde orman yangını! Ekipler müdahaleye başladı Manisa'nın Soma ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına, 8 uçak, 8 helikopter, 36 arazöz, 13 su ikmal ve 6 dozer ile müdahale devam ediyor. Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan orman yangınını ise ekipler, havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.
12.09.2023 Gündem
Bursa'daki orman yangını 17. saatte kontrol altına alındı
Bursa'daki orman yangını 17. saatte kontrol altına alındı Bursa’da dün saat 16.00 sıralarında çıkan orman yangını 17. saatte kontrol altına alındı.
3.09.2023 Gündem
Rusya'da orman yangını!
Rusya'da orman yangını! Rusya’nın popüler tatil noktalarından biri olan Gelencik kentinde orman yangını çıktı. Yangında 118 hektarlık alan kül olurken bir şüpheli gözaltına alındı.
30.08.2023 Dünya
Yunanistan Avrupa Birliği tarihinin en büyük yangın felaketini yaşıyor
Yunanistan Avrupa Birliği tarihinin en büyük yangın felaketini yaşıyor Yunanistan’ın Dedeağaç kentindeki orman yangınlarında 81 bin hektar alan resmen yok oldu. Avrupa Komisyonu, Yunanistan’daki yangınların Avrupa Birliği'nde kayıt altına alınan en büyük orman yangını olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Dünya
Son dakika: Çanakkale yangınında son durum!  Bakan Yumaklı'dan yeni açıklama
Son dakika: Çanakkale yangınında son durum! Bakan Yumaklı'dan yeni açıklama Çanakkale'de dün başlayan yangını söndürme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Fırtınanın etkisiyle büyüyen yangınla ilgili peş peşe açıklamalar yapıldı.
23.08.2023 Gündem
Eskişehir'de orman yangını! Vali Aksoy'dan açıklama
Eskişehir'de orman yangını! Vali Aksoy'dan açıklama Eskişehir’de çıkan orman yangınına havadan müdahale devam ediyor.
23.08.2023 Gündem
Eskişehir'de orman yangını
Eskişehir'de orman yangını Eskişehir’de çıkan orman yangınına havadan müdahale devam ediyor.
23.08.2023 Haberler
Son dakika: Bursa'da orman yangını
Son dakika: Bursa'da orman yangını  Bursa'nın Yenişehir ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.
22.08.2023 Gündem
İspanya'nın Tenerife Adası'ndaki yangın durdurulamıyor! Bin 800 hektar alan kül oldu
İspanya'nın Tenerife Adası'ndaki yangın durdurulamıyor! Bin 800 hektar alan kül oldu İspanya’nın Tenerife Adası’ndaki orman yangını şiddetini artırarak devam ediyor. Bölgede çok sayıda yeşil alan ise resmen küle döndü.
17.08.2023 Dünya
Bolu'da orman yangını! 26,5 saat sonra iyi haber
Bolu'da orman yangını! 26,5 saat sonra iyi haber Bolu'nun Göynük ilçesine bağlı Güneyçalıca köyünde, orman yangını, 26,5 saat sonra kontrol altına alındı.
16.08.2023 Gündem
Peş peşe orman yangını haberleri! Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Peş peşe orman yangını haberleri! Ekiplerin müdahalesi sürüyor Antalya, Denizli, Bolu ve Eskişehir’de çıkan orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Gelen son bilgilere göre Denizli'deki orman yangını kontrol altına alındı.
16.08.2023 Gündem
Peş peşe orman yangını haberleri! Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Peş peşe orman yangını haberleri! Ekiplerin müdahalesi sürüyor Antalya, Denizli ve Bolu’da çıkan orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Gelen son bilgilere göre Denizli'deki orman yangını kontrol altına alındı.
15.08.2023 Haberler
Adana'da orman yangını kontrol altına alındı
Adana'da orman yangını kontrol altına alındı Adana'nın İmamoğlu ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale edildi. Yangın, 5 saatlik çalışmaların ardından kontrol altına alındı.
14.08.2023 Gündem
Adana'da orman yangını! Müdahale başladı
Adana'da orman yangını! Müdahale başladı  Adana'nın İmamoğlu ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.
14.08.2023 Haberler
9 günde 148 nokta!  Tüm kara ve hava araçları kullanıldı
9 günde 148 nokta! Tüm kara ve hava araçları kullanıldı Aşırı sıcakların etkili olduğu yurt genelinde, çeşitli nedenlerle orman yangınları çıktı. Yangınlarla mücadelede, Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü envanterinde bulunan tüm kara ve hava araçları ile iş makineleri kullanıldı.
10.08.2023 Gündem
Didim ve Milas'taki yangınlar kontrol altına alındı
Didim ve Milas'taki yangınlar kontrol altına alındı Muğla’nın Milas ilçesinde, orman yangını çıktı. Çıkış nedeni belirlenemeyen yangına havadan ve karadan müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı. Aydın’ın Didim ilçesindeki yangın da 4 saat sonunda söndürüldü.
8.08.2023 Gündem
Portekiz cehenneme döndü! Orman yangınları durdurulamıyor
Portekiz cehenneme döndü! Orman yangınları durdurulamıyor Portekiz'in Odemira kasabası yakınlarında çıkan orman yangını söndürülemiyor. Yetkililer şimdiye kadar 19 köyü boşaltırken yangında 9 itfayecinin de yaralandığı açıklandı.
8.08.2023 Haberler
Portekiz cehenneme döndü! Orman yangınları durdurulamıyor
Portekiz cehenneme döndü! Orman yangınları durdurulamıyor Portekiz'in Odemira kasabası yakınlarında çıkan orman yangını söndürülemiyor. Yetkililer şimdiye kadar 19 köyü boşaltırken yangında 9 itfayecinin de yaralandığı açıklandı.
8.08.2023 Dünya
Putin, Türkiye’yi ziyaret edecek
Putin, Türkiye’yi ziyaret edecek Rusya lideri Putin, Ukrayna Savaşı’nın başlamasından sonra ilk defa bir NATO üyesi ülkeye ziyarette bulunacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin dün yaptıkları telefon görüşmesinde ziyaret konusunda uzlaştı.
3.08.2023 Gündem
Erdoğan ve Putin'den önemli görüşme
Erdoğan ve Putin'den önemli görüşme Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Kritik zirveye ilişkin ilk açıklama da geldi.
2.08.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yangın Söndürme Uçağı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.