Michy Batshuayi devrede! Fenerbahçe'den bomba transfer hamlesi
Michy Batshuayi devrede! Fenerbahçe'den bomba transfer hamlesi Süper Lig devi Fenerbahçe, yıldız futbolcunun peşine düştü. Sarı-lacivertlilerin, Michy Batshuayi'yi devreye sokarak başarılı futbolcu hakkında bilgi aldığı aktarıldı.
2.08.2023 Fenerbahçe
Yannick Carrasco frikikten affetmedi!
Yannick Carrasco frikikten affetmedi! Dalian Yifang'ın Jiangsu Sainty'i 3-1 mağlup ettiği maçta Yifang'lı Yannick Carrasco, attığı bu muhteşem golle taraftarları mest etti.
6.10.2018 Futbol
Carrasco'dan harika gol!
Carrasco'dan harika gol! Devre arası transfer döneminde sürpriz bir şekilde Atletico Madrid'den Çin ekibi DL Yifang'a transfer olan Belçikalı Yannick Carrasco, Henan Jianye deplasmanında çok şık bir gole imza attı.
1.04.2018 Futbol
Yannick Carrasco ve Nico Gaitan, Çin'e transfer oldu!
Yannick Carrasco ve Nico Gaitan, Çin'e transfer oldu! İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid, Yannick Carrasco ve Nico Gaitan'ın Çin ekibi Dalian Yifang'a transfer olduğunu açıkladı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Avrupa Gündemi
Avrupa Gündemi - Şampiyonlar Ligi'ni kaybederek gözyaşlarına hakim olamayan Atletico Madridli taraftarı, bir grup Real Madrid taraftarı yerden kaldırıp alkışlayarak anlamlı bir jest yaptı.    - Atletico Madrid ile Real Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi Finali'ne Yannick Carrasco'nun model sevgilisi Noemie Happart ile öpüşmesi damga vurdu.    - Paris Saint Germain'in Fildişi Sahilli sağ beki Serge Aurier, Paris'te bir gece kulübü çıkışı polislere saldırdı.   - İngiltere'de gündem bir kez daha Juan Mata- Jose Mourinho gerginliği!   - Aubameyang, Devler Ligi finalini izledi, Avrupa'da transfer dedikodularını alevlendirdi!
30.05.2016 Programlar
Dev finale damga vuran öpücük!
Dev finale damga vuran öpücük! Şampiyonlar Ligi Finali'nde Real Madrid ile Atletico Madrid San Siro Stadı'nda karşı karşıya gelirken Atletico Madrid'in Belçikalı oyuncusu Yannick Carrasco, takımının beraberlik golünü attıktan sonra saha kenarındaki sevgilisini öpmesi geceye damga vurdu!
29.05.2016 Futbol