Yanukoviç

Yanukoviç

Son dakika Yanukoviç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yanukoviç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yanukoviç haber sayfamızda...

Yanukoviç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 403 yanukoviç haberi bulunmuştur.
Putin’in aniden ölen düşmanları! Listeye yeni bir isim daha eklendi
Putin’in aniden ölen düşmanları! Listeye yeni bir isim daha eklendi Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Yevgeni Prigojin'in, yolcu listesinde yer aldığı özel bir jetin Moskova yakınlarında düşmesi sonucu öldüğüne inanılıyor.
24.08.2023 Dünya
'Putin'in en açık sözlü düşmanı' ölümün eşiğinde! Kanında cıva ve arsenik bulundu
'Putin'in en açık sözlü düşmanı' ölümün eşiğinde! Kanında cıva ve arsenik bulundu Eski Gürcistan Cumhurbaşkanı ve Ukrayna'nın Odessa şehrinde valilik yapan Mihail Saakaşvili Gürcistan'da tutulduğu cezaevinde fenalaştı. İşte kanında cıva ve arsenik bulunduğu belirtilen 'Putin’in en açık sözlü düşmanı'nın zehirlemesiyle ilgili ortaya atılan iddianın detayları.
25.12.2022 Dünya
Ukrayna ‘köprüleri yaktı’!
Ukrayna ‘köprüleri yaktı’! Rusya’yı ilhak ettiği Kırım’a bağlayan Kerç Köprüsü saldırıya uğradı. Ukrayna yönetimi saldırının sorumluluğunu üstlenmedi ancak bu anlamdaki açıklamalar dikkat çekti.
9.10.2022 Dünya
Ya dünya ya Ukrayna
Ya dünya ya Ukrayna “Olga”, spor kariyerinin en kritik döneminde Ukrayna’da yaşanan Turuncu Devrim’le hayatı değişen genç bir jimnastikçiye odaklanıyor
1.05.2022 Kültür Sanat
Ruslara karşı son kale! Büyük direnişe hazırlanıyor
Ruslara karşı son kale! Büyük direnişe hazırlanıyor Rusya Ukrayna'nın büyük kentlerini sivil hayatını hiçe sayarak ağır bombardıman altında tutuyor. Harkov, Herson, Çernihiv ve Mariupol'a saldırılar sürerken, başkent Kiev büyük savunmaya hazırlanıyor.
3.03.2022 Dünya
Son dakika... Putin'in Zelenskiy'in yerine düşündüğü isim belli oldu!
Son dakika... Putin'in Zelenskiy'in yerine düşündüğü isim belli oldu! Tam sekiz yıl önce Ukrayna'dan Rusya'ya kaçan Viktor Yanukoviç'in halihazırda Belarus'ta hazırlık yaptığı belirtiliyor. Yerel bir haber sitesi, Kremlin'in Yanukoviç'i Ukrayna'ya geri getirmek için bir medya operasyonu veya kampanyası hazırlıyor olabileceğini bildiriyor. Kısa sürede devrik liderin Ukrayna halkına seslendiği bir konuşma yayınlanabilir.
2.03.2022 Dünya
Rus birlikleri Harkiv'e girdi
Rus birlikleri Harkiv'e girdi Ukrayna İçişleri Bakanı Danışmanı, Rus birliklerinin Harkiv'e girdiklerini açıkladı.
27.02.2022 Dünya
Ukrayna nüfusu 2022, yüzölçümü ne kadar, asgari gücü nedir? İşte Ukrayna haritası ve komşuları...
Ukrayna nüfusu 2022, yüzölçümü ne kadar, asgari gücü nedir? İşte Ukrayna haritası ve komşuları... Ukrayna nüfusu ve ülke ilgili detaylar gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. Rus lider Putin Ukrayna'yı işgale başladıklarını duyurdu. Putin Ukrayna'ya savaş ilan etmesi sonrasında ise Ukrayna askeri gücü merak ediliyor. Peki Ukrayna nüfusu ve askeri gücü nedir? İşte Ukrayna'nın haritadaki yeri...
25.02.2022 Gündem
Rus ekonomisine sert yaptırımlar
Rus ekonomisine sert yaptırımlar Rusya Devlet Başkanı Putin’in, Ukrayna’ya askeri saldırı başlatmasının ardından, Batılı ülkelerden Moskova’ya yönelik yaptırımlar duyuruldu. ABD Başkanı Biden, Rusya’nın dolar, sterlin, yen ve euro ile işlem yapmasının engelleneceğini açıkladı.
25.02.2022 Dünya
Ukraynalı uzmanlardan korkutan uyarı! Son adım alarmı
Ukraynalı uzmanlardan korkutan uyarı! Son adım alarmı Tüm dünya Ukrayna ve Rusya arasında yaşanan gerilime kilitlendi. Rusya’nın 16 Şubat’ta Ukrayna’ya saldıracağı iddiaları yanlış çıkmış olsa da cephe hattında gerilim tüm hızıyla sürüyor. Ukraynalı tarihçi Doç. Dr. Oleksandr Sereda ve Dış Politika Uzmanı Doç. Dr. Yevgeniya Gaber, "Putin dışında kimse ne olacağını bilemez. Ukraynalılar Rusya ordusunu gülerek değil, silahlarla karşılamak için hazırlık yaptı" diyerek, korkutan çatışmanın artık atılacak son bir adıma kaldığı uyarısında bulundu.
9.03.2022 Dünya
Bu kez aday polemiği!
Bu kez aday polemiği! İngiltere, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Moskova yanlısı bir Ukraynalı ismin ülkeyi yönetmesini planladığını öne sürerken, Moskova bu iddiayı "saçmalık" diye niteledi.
24.01.2022 Dünya
Lavrov ile Blinken tartışmış
Lavrov ile Blinken tartışmış ABD ve NATO'nun Ukrayna konusunda Rusya'ya yönelttiği suçlamalar son dönemde ciddi boyutlara ulaşırken, taraflar arasındaki gerilimin, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve ABD'li mevkidaşı Antony Blinken’ın görüşmesine de yansıdığı öne sürüldü.
6.12.2021 Dünya
Prof. Dr. Hasan Köni: Bu Türkiye için kabus senaryosudur
Prof. Dr. Hasan Köni: Bu Türkiye için kabus senaryosudur Rusya’nın sınırındaki sosyal yapıyı korumaya yöneldiğini belirten Koni “Bu durumda NATO geçersiz kalıyor. Ukrayna krizi üzerinden sanal Rus tehdidi oluşturularak ‘NATO-ABD olmazsa olmaz’ algısı yaratılıyor” dedi. Öte yandan Koni, "Olur da Rusya, Ukrayna’ya müdahale eder, ABD de bu müdahaleye karşı askeri hareket başlatırsa, bu senaryo Türkiye için kabus senaryosudur.” ifadelerini kullandı.
28.11.2021 Gündem
Putin'in kararnamesiyle madenlere erişim kolaylaşacak
Putin'in kararnamesiyle madenlere erişim kolaylaşacak Moskova yönetiminin, Ukrayna’nın doğusundaki Donbas bölgesindeki ürünlerin Rusya pazarında Rus ürünleriyle denk statüye sahip olmasını öngören kararı, özellikle bölgedeki kömür ve metalürji ürünlerinin Rusya tarafından daha kolay ithal edilmesini sağlayacak.
16.11.2021 Ekonomi
Bayraktar saldırısına Kremlin'den ilk yorum!
Bayraktar saldırısına Kremlin'den ilk yorum! Kremlin Sözcüsü Peskov, Ukrayna ordusunun Donbass'ta Türkiye'de üretilen Bayraktar TB2 SİHA'larını kullanmasının ardından "Görüyoruz ki böyle silahlar, askerlerin eline geçince, potansiyel olarak Ukrayna’nın bu bölgesinde kullanılabilirler" diye konuştu.
27.10.2021 Dünya
Ukrayna, Donbas'ta ilk kez Bayraktar SİHA kullandığını açıkladı
Ukrayna, Donbas'ta ilk kez Bayraktar SİHA kullandığını açıkladı Ukrayna Silahlı Kuvvetleri, Donbas'ta Rus yanlısı ayrılıkçıların kullandığı bir obüsü Bayraktar TB2 SİHA ile vurma görüntülerini paylaştı.
26.10.2021 Dünya
Ukrayna, Donbas'ta ilk kez Bayraktar SİHA kullandığını açıkladı
Ukrayna, Donbas'ta ilk kez Bayraktar SİHA kullandığını açıkladı Ukrayna Silahlı Kuvvetleri, Donbas'ta Rus yanlısı ayrılıkçıların kullandığı bir obüsü Bayraktar TB2 SİHA ile vurma görüntülerini paylaştı.
26.10.2021 Haberler
Donbas'ta Rusya yanlısı ayrılıkçılar bir Ukrayna askerini vurdu
Donbas'ta Rusya yanlısı ayrılıkçılar bir Ukrayna askerini vurdu Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesinde, Rusya yanlısı ayrılıkçıların açtığı ateşte bir Ukrayna askeri yaşamını yitirdi, 3 asker yaralandı.
11.09.2021 Dünya
Rus ayrılıkçılar ateş açtı, bir Ukrayna askeri öldü
Rus ayrılıkçılar ateş açtı, bir Ukrayna askeri öldü Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesinde, Rusya yanlısı ayrılıkçıların açtığı ateşte bir Ukrayna askeri yaşamını yitirdi, 2 asker yaralandı. 
31.08.2021 Dünya
Rusya yanlısı ayrılıkçıların saldırısında bir Ukrayna askeri öldü
Rusya yanlısı ayrılıkçıların saldırısında bir Ukrayna askeri öldü Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesinde, Rusya yanlısı ayrılıkçıların açtığı ateşte bir Ukrayna askeri yaşamını yitirdi, iki asker yaralandı.
25.08.2021 Dünya
Rusya yanlısı ayrılıkçıların saldırısında bir Ukrayna askeri öldü
Rusya yanlısı ayrılıkçıların saldırısında bir Ukrayna askeri öldü Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesinde, Rusya yanlısı ayrılıkçıların açtığı ateşte bir Ukrayna askeri yaşamını yitirdi.
19.08.2021 Dünya
Donbas'ta silah sesleri! Rus yanlısı ayrılıkçılar Ukrayna askerini öldürdü
Donbas'ta silah sesleri! Rus yanlısı ayrılıkçılar Ukrayna askerini öldürdü Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesinde, son 24 saatte Rusya yanlısı ayrılıkçıların açtığı ateş sonucu 1 Ukrayna askeri ile 1 sivil hayatını kaybetti.
11.08.2021 Dünya
Ukrayna seçimlerinin galibi komedyen Zelenskiy
Ukrayna seçimlerinin galibi komedyen Zelenskiy Ukraynada devlet başkanlığı seçimlerini, resmi olmayan sonuçlara göre ünlü komedyen Vladimir Zelenskiy kazandı.
21.04.2019 Dünya
Ukrayna seçimlerinin galibi komedyen Zelenskiy
Ukrayna seçimlerinin galibi komedyen Zelenskiy Ukraynada devlet başkanlığı seçimlerini, resmi olmayan sonuçlara göre ünlü komedyen Vladimir Zelenskiy kazandı.
21.04.2019 Dünya
Son dakika... Eski Ukrayna Devlet Başkanı ihanetten suçlu!
Son dakika... Eski Ukrayna Devlet Başkanı ihanetten suçlu! Ukrayna'da mahkeme, eski Devlet Başkanı Yanukoviç'i ihanetten suçlu buldu.
24.01.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yanukoviç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.