Yapılacak

Yapılacak

Son dakika yapılacak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yapılacak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yapılacak haber sayfamızda...

Yapılacak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 177.747 yapılacak haberi bulunmuştur.
ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 | Öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir?
ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 | Öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir? Öğretmen atamalarında son durum yakından takip ediliyor. 2024 yılında atanmak isteyen öğretmen adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının akabinde heyecanla beklemeye koyuldu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama geldi. Peki 2024 öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen branş ve kontenjan dağılımı nedir? İşte öğretmen atamalarında son durum...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier bir araya geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier bir araya geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüşecek. İşte detaylar...
23.04.2024 Gündem
EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON GELİŞMELER 2024: Temmuz'da EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI ne kadar olacak? SSK-Bağkur emekli aylığı zam oranı kaç yapılacak? Gözler 6 aylık enflasyonda
EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON GELİŞMELER 2024: Temmuz'da EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI ne kadar olacak? SSK-Bağkur emekli aylığı zam oranı kaç yapılacak? Gözler 6 aylık enflasyonda Emekli maaş zamları, SSK-Bağkur emeklililerinin gündeminde. Ocak ayı düzenlemesi ile en düşük emekli aylığı 7 bin 500 TL olmuştu. Enflasyon verilerine göre Temmuz ayında memur ve emeklilere yeniden artış söz konusu oluyor. Peki, Temmuz ayında emeklilere ne kadar zam yapılacak?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
EURO 2024 NE ZAMAN, hangi ülkede? Milli maç ne zaman? Avrupa Futbol Şampiyonası hakemleri...
EURO 2024 NE ZAMAN, hangi ülkede? Milli maç ne zaman? Avrupa Futbol Şampiyonası hakemleri... EURO 2024 grup maçları için nefesler tutuldu. A Milli Futbol Takımımızın da mücadele edeceği Avrupa Futbol Şampiyonası Almanya'daki 10 şehirde düzenlenecek. TFF, EURO 2024'te görev yapacak Türk hakemleri açıkladı. İşte, EURO 2024 hakemleri...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
POMEM 2024: POMEM sınav başvuru ücreti nasıl, nereye yatırılır? 31. dönem POMEM sınavı ne zaman?
POMEM 2024: POMEM sınav başvuru ücreti nasıl, nereye yatırılır? 31. dönem POMEM sınavı ne zaman? Polis Meslek Eğitim Merkezleri sınavı için başvurular alındı. Lisans mezunu (6.000) erkek ve (1.500) kadın olmak üzere toplam (7.500) öğrenci alımına ilişkin sınav başvuru ücretleri yatırılıyor. Polis Akademisi tarafından 31. dönem POMEM sınavı ne zaman yapılacak?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
İYİ Parti'de bir istifa daha
İYİ Parti'de bir istifa daha İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
23.04.2024 Gündem
MEB ŞUBE MÜDÜRLERİ YER DEĞİŞİKLİĞİ başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? 2024 Şube Müdürlükleri yer değiştirme kılavuzu
MEB ŞUBE MÜDÜRLERİ YER DEĞİŞİKLİĞİ başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? 2024 Şube Müdürlükleri yer değiştirme kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2024 yılı Şube Müdürleri yer değişikliği başvuru kılavuzu yayımlandı. Buna göre başvurular MEBBİS üzerinden alınacak. MEB şube müdürü il ve ilçe yer değiştirme başvurusu ne zaman, atamalar hangi tarihte yapılacak?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
BU SENEKİ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ VE KONSERLERİ 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ İstanbul, Ankara ve İzmir'de 23 Nisan etkinlileri ve ücretsiz konserler nerede, saat kaçta yapılacak?
BU SENEKİ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ VE KONSERLERİ 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ İstanbul, Ankara ve İzmir'de 23 Nisan etkinlileri ve ücretsiz konserler nerede, saat kaçta yapılacak? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri ve konserlerinin nerelerde olduğu araştırılıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli etkinlik ve konserlerle kutlanacak. Büyükşehir Belediyeleri İstanbul, Ankara, İzmir 23 Nisan etkinlikleri ve konserlerini paylaştı. Peki İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı festivali nerede, ne zaman olacak, kim konser verecek? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konuya ilişkin paylaşımı
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi Alman hükümetinin küçük ortağı FDP'nin talepleri Berlin’de kulisleri karıştırdı, koalisyonun bozulabileceği iddia ediliyor.
23.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’ndan büyük fırsat: 214 arsa satışa çıkıyor
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’ndan büyük fırsat: 214 arsa satışa çıkıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Van’da 214 muhtelif arsayı yatırım yapmak isteyenler için avantajlı şartlarla satışa çıkarıyor.
23.04.2024 Ekonomi
tcmb.gov.tr 📌 Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, hangi gün, kaç gün kaldı?
tcmb.gov.tr 📌 Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, hangi gün, kaç gün kaldı? Merkez Bankası faiz kararı toplantı tarihi belli oldu. 2024 Nisan ayı için yapılacak olan Merkez Bankası faiz kararı toplantısı için birkaç gün kaldı. Peki Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı toplantısı hangi gün, kaç gün kaldı?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Şampiyonluk hesapları yeniden yapılıyor! İşte kalan maçlar, puan durumu ve tüm ihtimaller
Şampiyonluk hesapları yeniden yapılıyor! İşte kalan maçlar, puan durumu ve tüm ihtimaller Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalıncı şampiyonluk yarışında hesaplar yeniden yapılmaya başlandı. İşte ligin geri kalanında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçları, puan durumu ve tüm ihtimaller...
23.04.2024 Galatasaray
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçtiğimiz günlerde emeklilerle ilgili bir çalışma yapıldığını ve tamamlandığında bunun toplum ile paylaşılacağını söyledi. Peki emeklilere hangi destekler verilecek? Temmuzda emeklilere ne kadar zam olacak? En düşük emekli aylığı için beklentiler neler? İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Koray Aydın bir adım önde
Koray Aydın bir adım önde İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı, 27 Nisan’da yapılacak.
23.04.2024 Gündem
DSİ: Suda uzun dönemli plan şart
DSİ: Suda uzun dönemli plan şart Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nün, 2024-2028 Stratejik Planı’nda, iklim değişikliğinin Türkiye’nin su kaynakları üzerindeki etkilerine işaret edilerek, “uzun dönemli eylem planları” hazırlanması gerektiği vurgulandı.
23.04.2024 Ekonomi
Yaşasın 23 Nisan!
Yaşasın 23 Nisan! İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin 30 ilçesinde coşkuyla kutluyor. Kültürpark’ta bugün çocuk şenliği düzenlenecek.
22.04.2024 Ege
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı zirveden sonra açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Süper Lig
Kupada yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü
Kupada yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final perdesi açılıyor. Beşiktaş yarın MKE Ankaragücü’ne konuk olacak.
22.04.2024 Türkiye Kupası
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor?
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor? Meksika'da üretim yapmak, Çin şirketi Man Wah'nın ABD'nin gümrük duvarlarını aşmasını sağlıyor.
22.04.2024 Dünya
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı Finansal teknoloji şirketi BtcTurk, 21 Nisan’da İstanbul Üsküdar sahilinde 2,1 Bitcoin ödüllü BtcTurk Boğa Koşusu yarı maratonu düzenledi.
22.04.2024 Diğer
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin CHP Genel Başkanı Özel, il ve ilçe başkanlarına, birinci ve ikinci derecede yakınları için belediyeler-den iş ya da benzeri bir talepte bulunmamalarını söyledi. Özel, her düzeyde partiye katılmak iste-yenler olduğunu ancak bunu zamana yayacaklarını ifade etti.
22.04.2024 Gündem
Irak’a tarihi ziyaret! Rüzgar PKK için tersine döndü
Irak’a tarihi ziyaret! Rüzgar PKK için tersine döndü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü Irak ziyaretinde terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki varlığına son verilmesi sürecini başlatacak kararların alınması bekleniyor. Ziyaret çerçevesinde iki ülke arasında güvenlikten enerjiye birçok anlaşmanın yanı sıra stratejik çerçeve belgesi imzalanacak.
22.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yapılacak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.