Hangi yaş grubu ne yemeli?
Hangi yaş grubu ne yemeli? Her yaşta iyi daha sağlıklı görünmek mümkün. Ancak yaş aldıkça tüketmemiz gereken besinlerin değişim gösterdiği gerçeğini önemsemiyoruz. Peki bunun için hangi yaş grubu ne yemeli?
Beslenme programı sayesinde olduğunuz yaşın keyfini çıkarın
Beslenme programı sayesinde olduğunuz yaşın keyfini çıkarın İnsanoğlu doğduktan itibaren zaman içinde gelişip büyümektedir. Sürekli gelişim aşamasında olan vücudun zamanla ihtiyaçları da başkalaşmaktadır. Değişen bu ihtiyaçlar karşılanmadığı zaman vücut hastalık alarmı verebilir. Yanlış beslenme de bir çeşit vücudun ihtiyaçlarını karşılayamama durumudur. Peki, bulunduğunuz yaşa göre belli beslenme programı var mıdır?
27.04.2018 Gündem
Kadınlarda yaşa göre beslenme nasıl olmalıdır?
Kadınlarda yaşa göre beslenme nasıl olmalıdır? Her yaşın ayrı bir güzelliği var denildiği gibi her yaşın ayrı beslenme özellikleri de olduğunu belirten Olcay Barış, dönemine uygun beslenmenin kadına sağlık ve mutluluk kattığını söylüyor.
Her yaşın beslenmesi aynı olmaz!
Her yaşın beslenmesi aynı olmaz! Yapılan en büyük beslenme hatalarından biri her yaş grubunun aynı beslenme düzenini benimsemesidir. Daily Mail’de yer alan bilgilere göre yaşam süresini kısaltan bu uygulamadan kaçınılmalıdır.