Yasak Bölge

Yasak Bölge

Son dakika yasak bölge haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yasak bölge gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yasak bölge haber sayfamızda...

Yasak Bölge

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.204 yasak bölge haberi bulunmuştur.
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Askeri yasak bölgeye giren Yunan polis ile kız arkadaşı beraat etti
Askeri yasak bölgeye giren Yunan polis ile kız arkadaşı beraat etti Edirne’de 'askeri yasak bölgelere girmek' suçundan 2'şer yıldan 5'er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Yunanistan polisi Valasoudis Manolis (42) ile kız arkadaşı Aheni Aohna (29), beraat etti.
20.06.2023 Gündem
Yasak bölgeye giren çift için istenen ceza belli oldu
Yasak bölgeye giren çift için istenen ceza belli oldu Edirne'de askeri yasak bölgelere girmek suçundan yargılanan Yunanistan polisi Valasoudis Manolis ve kız arkadaşı Aheni Aohna için savcı, 2'şer yıldan 5'er yıla kadar hapis cezası istedi.
14.06.2023 Gündem
ABD'nin uçak gemisi NATO üyesi Norveç’te
ABD'nin uçak gemisi NATO üyesi Norveç’te ABD’ye ait dünyanın en büyük uçak gemisi USS Gerald R. Ford, tatbikata katılmak üzere Oslo Fiyordu'na demirledi. Rusya'nın Oslo Büyükelçiliğinden yapılan açıklamada, “Bu tür güç gösterileri mantıksız ve sakıncalı” ifadeleri kullanıldı.
24.05.2023 Dünya
Fukuşima'da yeni felaketin ayak sesleri! Kameralar o anları tek tek kaydetti
Fukuşima'da yeni felaketin ayak sesleri! Kameralar o anları tek tek kaydetti Japonya'da 2011 yılında meydana gelen deprem ve tsunaminin ardından Çernobil'den sonraki en büyük nükleer felaketlerden birinin yaşandığı Fukuşima Nükleer Santrali'nden gelen son görüntüler endişe yarattı. Uzaktan kumandalı robotların kayıt altına aldığı verilere göre tablo oldukça vahim.
8.04.2023 Dünya
Yunan polis Manolis: Askeri yasak bölgeye girdiğimizi düşünmüyorum
Yunan polis Manolis: Askeri yasak bölgeye girdiğimizi düşünmüyorum Edirne’de, 'askeri yasak bölgelere girmek' suçundan 2'şer yıldan 5'er yıla kadar hapsi istenen Yunanistan polisi Valasoudis Manolis (42) ile kız arkadaşı Aheni Aohna'nın (29) tutuksuz yargılandıkları davada, Yunanistan mahkemesindeki ifadeleri geldi.
28.03.2023 Haberler
Yunan polis Manolis: Askeri yasak bölgeye girdiğimizi düşünmüyorum
Yunan polis Manolis: Askeri yasak bölgeye girdiğimizi düşünmüyorum Edirne’de, 'askeri yasak bölgelere girmek' suçundan 2'şer yıldan 5'er yıla kadar hapsi istenen Yunanistan polisi Valasoudis Manolis (42) ile kız arkadaşı Aheni Aohna'nın (29) tutuksuz yargılandıkları davada, Yunanistan mahkemesindeki ifadeleri geldi.
28.03.2023 Gündem
Dünyada şok etkisi: Füzeler yok edildi! Karadeniz kıyısında şimşekler çarpıştı
Dünyada şok etkisi: Füzeler yok edildi! Karadeniz kıyısında şimşekler çarpıştı Vladimir Putin Moskova'da Çin lideri Xi ile el sıkıştı, akşam saatlerinde Karadeniz kıyısından gelen haber Rusya'nın başkentini alt üst etti. Putin'in hafta sonu ziyaret ettiği Kırım'da ilerleyen bir tren, drone'lar tarafından izleniyordu.
21.03.2023 Dünya
Putin’in malikânesinin çevresi, yasak bölge!
Putin’in malikânesinin çevresi, yasak bölge! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 13 yıldır Özbek asıllı şampiyon jimnastikçi Alina Kabayeva’yla birlikte olduğu söyleniyor.
21.03.2023 Dünya
Çernobil'de yaşayan 300 köpeğin ardındaki sır! Bulunursa kanser tedavisini değiştirebilir
Çernobil'de yaşayan 300 köpeğin ardındaki sır! Bulunursa kanser tedavisini değiştirebilir Her şey olağan akışında ilerlemiş olsaydı Çernobil Nükleer Santrali'nin adını belki de hayat boyu hiç duymayacaktık. Ancak 1986 yılında yaşanan kaza, tesisin tüm dünyanın bir daha unutmayacak şekilde hafızalara kazınmasına sebep oldu. Felaketin üzerinden yıllar geçmiş olsa da bölge hâlâ canlı yaşamına elverişli değil. Bölgede araştırma yapan bilim insanlarının radyasyon oranının yüksek olduğu bu alanda yaşayan sokak köpeklerine ilişkin tespit ettiği ilginç bir durum ise pek çok şeyi değiştirebilir.
14.03.2023 Dünya
Beykoz'da kamyon bahçe duvarına çarparak devrildi
Beykoz'da kamyon bahçe duvarına çarparak devrildi Beykoz'da seyir halindeki kamyon, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu iş yerinin bahçe duvarına çarparak devrildi. Kazada kamyondaki 2 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
4.01.2023 Haberler
Bu adaya giden dönemiyor! 'Katil kabile' için Facebook'ta grup kurdular
Bu adaya giden dönemiyor! 'Katil kabile' için Facebook'ta grup kurdular Herhangi biri adalarına yaklaştığında o kişiyi öldüren Kuzey Sentinel Adası’nda yaşayan kabile, 'katil topluluk' olarak tanınıyor. Kabilenin saldırgan tavrı ve üç kişiyi öldürmelerine rağmen cinayetten yargılanmayacak olmaları birçok kişinin öfkelenmesine sebep oldu. Öyle ki bu adadakileri yok etmek için bir Facebook grubu bile kuruldu.
24.10.2022 Dünya
Askeri bölgede yakalanan Yunan polis ve sevgilisi için keşif talebi
Askeri bölgede yakalanan Yunan polis ve sevgilisi için keşif talebi Edirne'de birinci derece askeri yasak bölgeye girdikleri gerekçesiyle haklarında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Yunan polis memuru Valasoudis Manolis ile sevgilisi Aheni Aohna’nın yargılandığı davada, sanıkların avukatı olay yerinde keşif yapılmasını talep etti.
27.09.2022 Gündem
İki ülkede yangın alarmı! Acil durum ilan edildi
İki ülkede yangın alarmı! Acil durum ilan edildi Almanya’nın Saksonya-Anhalt eyaletinde yer alan Harz Dağları'nda dün başlayan orman yangının hızla büyümesinin ardından acil durum ilan edilirken, Kazakistan'ın da Kostanay bölgesinde 3 gündür devam eden orman yangını nedeniyle acil durum ilan edildi.
4.09.2022 Dünya
Windsor Kalesi saldırganından kan donduran sözler: Kraliçeyi öldürmek için buradayım
Windsor Kalesi saldırganından kan donduran sözler: Kraliçeyi öldürmek için buradayım İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in geçtiğimiz yıl Noel’i geçirmek üzere geldiği Windsor Kalesi’ne saldırı düzenleme amacıyla girmeye çalışan şahsın bugünkü duruşmasında kaleye girmeden önce, "Kraliçeyi öldürmek için buradayım" dediği aktarıldı.
17.08.2022 Dünya
Tayvan ziyareti kriz yaratacak!
Tayvan ziyareti kriz yaratacak! ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’nin, önümüzdeki ay gerçekleşmesi beklenen Tayvan ziyareti büyük kriz çıkaracak gibi görünüyor.
26.07.2022 Dünya
Trakya'da ayçiçeği tarlalarında 'çayır tırtılı' istilası
Trakya'da ayçiçeği tarlalarında 'çayır tırtılı' istilası Trakya'da binlerce dekar alanda ekili ayçiçeği tarlaları 'çayır tırtılı' istilasına uğradı. Bitkinin kökünden başlayarak yaprak ile çekirdek kısmına kadar zarar veren çayır tırtılına karşı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, üreticiyi acilen dronela havadan ilaçlama uyarısında bulundu.
14.07.2022 Gündem
Trakya'da 'çayır tırtılı' istilası! Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nden uyarı
Trakya'da 'çayır tırtılı' istilası! Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nden uyarı Trakya'da binlerce dekar alanda ekili ayçiçeği tarlaları 'çayır tırtılı' istilasına uğradı. Bitkinin kökünden başlayarak yaprak ile çekirdek kısmına kadar zarar veren çayır tırtılına karşı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü üreticiyi uyardı.
14.07.2022 Gündem
Srebrenitsa nerede? Srebrenitsa katliamı nedir, kim yaptı hangi ülke?
Srebrenitsa nerede? Srebrenitsa katliamı nedir, kim yaptı hangi ülke? Srebrenitsa nedir, neresi? Srebrenitsa katliamı üzerinden tam 27 yıl geçti. 27 yıl geçmiş olmasına rağmen Bosna Hersek'in doğusunda yer alan Srebrenitsa'da yaşananlar bir gün olsun unutulmadı. 11 Temmuz 1995 yılında Ratko Mladiç komutasındaki Sırp ordusu 8 bini aşkın kişiyi acımadan genç, yaşlı demeden katletti. Peki Srebrenitsa nerede?
11.07.2022 Bilgi Rehberi
Askeri bölgede yakalanan Yunan polis ile kız arkadaşı 5'er yıla kadar hapisle yargılanıyor
Askeri bölgede yakalanan Yunan polis ile kız arkadaşı 5'er yıla kadar hapisle yargılanıyor Edirne'de birinci derece askeri yasak bölgeye girdikleri gerekçesiyle haklarında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Yunan polis memuru Valasoudis Manolis ile kız arkadaşı Aheni Aohna’nın yargılanmalarına başlandı.
27.05.2022 Gündem
Bakan Bozdağ'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması
Bakan Bozdağ'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması İsveç ve Finlandiya'nın NATO adımıyla ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'nin bu konuda doğru bir tutum sergilediğini belirtti. Bakan Bozdağ, "Türkiye doğru bir tutum takınmıştır. Ukrayna NATO ülkesi değil her şeyi veriyorlar. Türkiye, NATO üyesi ama hiçbir şey vermiyorlar. Bize verilen sözlerin tutulması sözden daha kıymetlidir." dedi.
17.05.2022 Siyaset
Son dakika: Rus askerlerini Çernobil'de bekleyen tehlike! Birer birer hastalanacaklar...
Son dakika: Rus askerlerini Çernobil'de bekleyen tehlike! Birer birer hastalanacaklar... Gelen son dakika haberine göre; Rusya'nın Ukraya saldırıları devam ederken Ukrayna Ukrayna Savunma Bakanlığı'ndan flaş bir haber geldi. Çernobil Nükleer Enerji Santrali’nin kontrolünü ele geçiren Rus askerlerinin konuşlandığı bölgede kazdıkları siperlere ait görüntüleri yayınlarken, topraktaki radyasyon oranının yüksek olması nedeniyle Rus askerlerinin radyasyona bağlı rahatsızlıklar geçirebileceği öne sürüldü.
6.04.2022 Dünya
Rus ordusu, Çernobil Nükleer Enerji Santrali’nden çekildi
Rus ordusu, Çernobil Nükleer Enerji Santrali’nden çekildi Ukrayna Yasak Bölge Yönetimi Devlet Ajansı, Rus ordusunun Çernobil Nükleer Enerji Santrali’nin kontrolünü ajans yönetimine geri devrettiğini duyurdu.
31.03.2022 Dünya
SON DAKİKA... Putin tarih verdi! 'Rubleyle ödemeyen doğal gaz alamaz'
SON DAKİKA... Putin tarih verdi! 'Rubleyle ödemeyen doğal gaz alamaz' Son dakika haberlere göre, gözler Rusya'nın bu sabah ateşkes ilan ettiği Mariupol'den bazı otobüsler ayrıldı. ABD, Rusya lideri Putin'in askeri danışmanları tarafından korku iklimi nedeniyle yanıltıldığını açıkladı, Kremlin bugün Washington'a yanıt verdi. Türkiye'ye müzakereler için teşekkür eden NATO Genel Sekreteri, Ukrayna'daki Rus askerlerinin yeniden konumlandığını söyledi. Putin'den doğal gaz satışına ilişkin açıklama geldi.
31.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yasak Bölge ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.