Yaşam Tarzı

Yaşam Tarzı

Son dakika yaşam tarzı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yaşam tarzı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yaşam tarzı haber sayfamızda...

Yaşam Tarzı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.390 yaşam tarzı haberi bulunmuştur.
50 yaş altında kanser artışı
50 yaş altında kanser artışı 42 yaşındaki Prenses Kate’in kanser tedavisi gördüğünü açıklamasının ardından 50 yaş altında kanser görülme oranının arttığı bildirildi.
27.03.2024 Dünya
Bakan Bak'tan 31 Mart mesajı: Bize çalışan adam lazım, tatile giden değil
Bakan Bak'tan 31 Mart mesajı: Bize çalışan adam lazım, tatile giden değil Sarıgazi Kemal Ayyıldız Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın iştirakiyle Sancaktepe'de açıldı. Açılışta konuşan Bakan Bak, “Bize çalışan adam lazım. Tatile giden adam lazım değil. Bize Murat Kurum lazım” dedi.
18.03.2024 Gündem
Kolon kanserine karşı beslenmeye dikkat!
Kolon kanserine karşı beslenmeye dikkat! Mart ayı, kolorektal kanser farkındalık ayı. Sağlık Bakanlığı istatistiklerine göre, ülkemizde kolorektal kanser türleri hem erkeklerde hem de kadınlarda ilk üçte yer alıyor. En basit korunma yolu ise; sağlıklı beslenme, obeziteyle mücadele ve egzersiz yapmaktan geçiyor.
16.03.2024 Pazar
Meghan Markle geri döndü
Meghan Markle geri döndü İngiliz Kraliyet Ailesi’nden 2020’de ayrılarak ABD’ye taşınan İngiltere Prensi Harry’nin eşi Düşes Meghan Markle, 4 yıllık bir aradan sonra Instagram’a, yaşam tarzı markası American Riviera Orchard’ı piyasaya sürdüğünü duyurmak için döndü.
16.03.2024 Dünya
Kara Harp Okulu öğrencilerinden Anıtkabir'e ziyaret
Kara Harp Okulu öğrencilerinden Anıtkabir'e ziyaret Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu öğrencileri Anıtkabir'i ziyaret etti.
13.03.2024 Gündem
'Siyasete devam edin' çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt
'Siyasete devam edin' çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt 31 Mart'taki seçimlerin ardından CHP'de yaşanacak olası mağlubiyetin ardından olağanüstü kurultay hazırlığı yapıldığı iddia edilirken Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.
9.03.2024 Gündem
CHP'de DEM çatlağı! İmamoğlu: Kendine ya başka bir iş ya da parti bulacak
CHP'de DEM çatlağı! İmamoğlu: Kendine ya başka bir iş ya da parti bulacak CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak." sözleri kriz yarattı. İBB Başkanı İmamoğlu'ndan da tartışılan sözlere ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.
7.03.2024 Gündem
Göbek eritme formülü: 7/7
Göbek eritme formülü: 7/7 Uzmanlar, göbek yağını yakmak için beslenme formülünü, güne sabah 6’da başlayıp 7’de kahvaltı yapmak, akşam yemeğini de 19.00’da yiyecek şekilde 7/7 diye tanımlıyor.
5.03.2024 Dünya
‘İş hayatında kadın dayanışmasını güçlendirelim’
‘İş hayatında kadın dayanışmasını güçlendirelim’ Kadın liderlerin güçlenmesi ve dayanışması amacıyla bundan 50 yıl önce kurulan IWF’in Türkiye yapılanması başkanı Av. Dr. Çiğdem Ayözger Öngün, “Erkekler arasında bir abicilik müessesesi var. Tanıştıkları üçüncü dakikadan itibaren birbirine ‘abi’ diyorlar ve abicilik gerçekten bir desteğe dönüşüyor. İster ablacılık ister kız kardeşlik diyelim, biz de bunu başarmalıyız” diyor.
4.03.2024 Ekonomi
Ekrem İmamoğlu: Müze sayısını 22'ye çıkardık
Ekrem İmamoğlu: Müze sayısını 22'ye çıkardık İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sütlüce'de faaliyete geçen Dijital Deneyim Müzesi açılış törenine katıldı. Törende konuşan İmamoğlu, “İstanbul'a yalnız kendilerinin onayladığı türde bir yaşam tarzı dayatmaya kalkanlar, yıllarca bu şehrin tarihine, kültürüne, sanatına, ecdat yadigarı yapılara, inanç yapılarımıza, her şeye, inanın yatırım yapma gereği duymadılar ya da yatırım yaptıkları belli alanlarda da gerçekten sanat tarihi açısından, arkeoloji tarihi açısından, restorasyon bilimi açısından, ne yazık ki sıkıntılı birtakım işlere imza attılar" dedi.
28.02.2024 Gündem
İki teker Cumhuriyeti!
İki teker Cumhuriyeti! Vatandaşlar arasında “Bisiklet Cumhuriyeti” adı verilen Muğla'nın 23 bin 410 nüfuslu Ula ilçesinde, 6 bin kişi iki teker kullanıyor. Kiminde plaka, ruhsat da var.
24.02.2024 Ege
Deichmann Türkiye CEO’su Atilla Özkul: Hız kesmeden büyümeye devam ediyoruz
Deichmann Türkiye CEO’su Atilla Özkul: Hız kesmeden büyümeye devam ediyoruz DEICHMANN Türkiye CEO’su Atilla Özkul açıkladı: “3.0 konsepti ile yenilenen mağazalarımızda modern tasarımlar ile müşterilerimize daha keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaya hızla devam ediyoruz.”
21.02.2024 Advertorial
Erken ve tekrarlayan gebelik kayıpları
Erken ve tekrarlayan gebelik kayıpları Gebeliğin ilk 20 hafta içinde sonlanması erken gebelik kaybıdır. 40 yaş üzerinde gebelik kaybının görülme oranı yüzde 30’lara dayanıyor. Bunun genetik başta olmak üzere pek çok sebebi var.
17.02.2024 Pazar
Cilt tonunu eşitlemek çok basit! Yemeyi bırakınca lekelerin rengini 3 ton açıyor
Cilt tonunu eşitlemek çok basit! Yemeyi bırakınca lekelerin rengini 3 ton açıyor Koyu lekeler, kırmızı noktalar veya bronzluk çizgileri yüzünüzde istemediğiniz şeylerdir. Birkaç yaşam tarzı değişikliği ve cilt bakımı ipuçları, cildinizin bozulmasına neden olan cilt sorunlarından sizi kurtarabilir. İşte onlardan bazıları.
16.02.2024 Cilt Bakımı
Çarşafın altına sabun koyunca bakın ne oluyormuş! O sıkıntıyı şıp diye kesiyor
Çarşafın altına sabun koyunca bakın ne oluyormuş! O sıkıntıyı şıp diye kesiyor Duş veya temizlik için sürekli kullandığımız sabunların çarşaf altına konulduğunu biliyor muydunuz? Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz, çarşafın altına sabun koyulmasını öneriyor. Cevabı ise haberimizde…
15.02.2024 Püf Noktası
Uzun yaşam oturma şeklinizde saklı! Çömelerek dinlenirsek bakın ne oluyor
Uzun yaşam oturma şeklinizde saklı! Çömelerek dinlenirsek bakın ne oluyor Günümüzde, oturarak geçirdiğimiz zamanın sağlığımıza olan etkileri giderek daha fazla önem kazanıyor. Ancak Hadza kabilesinin yaşam tarzı incelendiğinde, uzun süre dinlenmeye rağmen sağlıklı bir yaşam sürdükleri görülüyor. İşte oturma şeklimizin sağlığımıza etkileri.
12.02.2024 Genel Sağlık
Bakan Uraloğlu: "94,3 milyon geniş bant internet abone sayısına ulaştık"
Bakan Uraloğlu: "94,3 milyon geniş bant internet abone sayısına ulaştık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ülkeler ve kıtalar arası internet otobanlarına olan ihtiyacın öngörülenin de ötesinde arttığını kaydederek, "Bugün yaklaşık 19,5 milyonu sabit abone, 74,8 milyonu mobil abone olmak üzere toplam 94,3 milyon genişbant internet abone sayısına ulaştık. Şu anda toplam fiber uzunluğumuz yaklaşık 550 bin kilometre ve fiber altyapı uzunluğumuzu bu yıl 600 bin kilometreye, 2028 yılına kadar da 850 bin kilometreye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.
9.02.2024 Ekonomi
Kaz ayaklarınız kabusunuz olmasın! Yaşlanma belirtilerini bu şekilde durdurun
Kaz ayaklarınız kabusunuz olmasın! Yaşlanma belirtilerini bu şekilde durdurun İnce çizgiler ve kırışıklıklar yaşlanmanın çok doğal bir parçasıdır ve her yüz ifadesi yaptığınızda kaslarınızın kasılması nedeniyle oluşurlar. İnce çizgilerin ve kırışıklıkların tamamen ortadan kalkmadığını ve bunların ortaya çıkmasını da tamamen engelleyemeyeceğinizi bilin. Ancak iyi haber şu ki, yaşlanma karşıtı bir cilt bakımı rutinini ve bazı akıllı yaşam tarzı değişikliklerini takip ederek bunların ortaya çıkmasını geciktirebilirsiniz. Göz çevresindeki kaz ayaklarını önlemenin ve tedavi etmenin bazı basit yolları bulunuyor.
8.02.2024 Cilt Bakımı
Kansere karşı hangi testler yapılmalı?
Kansere karşı hangi testler yapılmalı? ‘Kanser’ kelimesi dahi korkutucu olsa da erken teşhis ile pek çok kanser türü öldürücü olmaktan çıkıyor. Siz de yıllık sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin.
4.02.2024 Gündem
“Bugün 2 yaşındaki çocuğun 19 sene yanında olacağız”
“Bugün 2 yaşındaki çocuğun 19 sene yanında olacağız” 6 Şubat depremlerinde Türkiye’deki meslektaşlarıyla köprü kurarak Çocuk Ampute Destek Programı’nı hayata geçiren isimlerden Harvard Üniversitesi’nden Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil ile 1 yılda yapılanları ve yapılacakları konuştum.
3.02.2024 Pazar
'Aşk, takıntı, şantaj ve cinayet': Katile dönüşen fenomenin dramatik çöküşü
'Aşk, takıntı, şantaj ve cinayet': Katile dönüşen fenomenin dramatik çöküşü Makyaj ve moda tavsiyeleri paylaşan bir fenomen olarak ün kazanmıştı. Sosyal medya paylaşımlarında, annesi ile sahip olduğu 'derin aile bağları' açıkça görülüyordu. Çok sevdiği annesini, özel görüntülerle tehdit eden eski sevgiliyi sonsuza kadar susturmak üzere bir plan yapmıştı. Bu noktadan itibaren 'aile bağları', kötü bir yola saptı ve 'soğukkanlı bir cinayet hikayesi'ne dönüştü.
2.02.2024 Dünya
Bin 709 yeni astsubay Bakan Güler'in katıldığı törenle mezun oldu
Bin 709 yeni astsubay Bakan Güler'in katıldığı törenle mezun oldu Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu 19’ncu dönem ve 2’nci dönem Astsubay Temel Askerlik ve Astsubaylık Anlayışı Kazandırma Eğitimi kursiyerlerinin mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
2.02.2024 Gündem
100 yaşını geçmenin sırrı ne? 'Parti yapacağız dinlenme zamanı değil'
100 yaşını geçmenin sırrı ne? 'Parti yapacağız dinlenme zamanı değil'  Uzun ve sağlıklı yaşamın sırrı her daim büyük bir merak konusu, İspanya'da yapılan yeni bir araştırma ise, 100 yaşını geçen ve hayatına sağlıkla devam eden kişilerin sekiz ortak özelliğini ortaya koydu. Öte yandan, BBC Dünya Servisi'nin 110. yaş gününü kutlamaya hazırlanan hayat dolu bir kadınla yaptığı röportaj konuyla ilgili daha fazla 'tüyo' sundu. 
1.02.2024 Dünya
Amber Lagoon Villaları
Amber Lagoon Villaları MSE tarafından Antalya, Belek’teki Regnum Carya bünyesinde tasarlanan “Amber Lagoon Villaları” göçebe yaşam tarzı ile doğayı lüks konaklama alanlarında buluşturarak huzurlu bir atmosfer sunuyor.
28.01.2024 Mimarlık
Tekrarlayan gebelik kayıpları
Tekrarlayan gebelik kayıpları Gebelik kaybı gebeliğin 20. haftasından önce ya da fetal ağırlık 500 gr’dan düşük iken istemsiz olarak gebeliğin sonlanmasıdır. Tekrarlayan gebelik kaybı genel olarak ardışık ya da ardışık olmayan 3 gebelik kaybına verilen isimdir.
27.01.2024 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Yaşam Tarzı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.