Rusya-Ukrayna savaşında mahsur kalan Türk öğrenci yaşadıkları dehşeti anlattı
Rusya-Ukrayna savaşında mahsur kalan Türk öğrenci yaşadıkları dehşeti anlattı Rusya-Ukrayna savaşının başlamasının ardından bölgede mahsur kalan Sakaryalı öğrenci, yaşadıkları dehşeti anlattı. Bombardıman altında bulunan Harkov şehrinde kalan Ömer Şentürk, “Sabah saatlerinde bomba seslerine uyandık burada durum içler acısı, Rusya’nın da acımaya niyeti yok. Bizde şu anda bekliyoruz, inşallah bir çıkış yolu buluruz“ dedi.
25.02.2022 Haberler
Fenerbahçe'de Ali Koç bilançosu
Fenerbahçe'de Ali Koç bilançosu Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım’ın 20 yıllık döneminin ardından 2018'de göreve gelen Ali Koç’un başkanlığını üstlendiği sezonlarda sarı-lacivertli takım beklentilerin oldukça uzağında kaldı.
21.12.2021 Fenerbahçe
Türk halkı, darbeci hainlere geçit vermedi! İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar...
Türk halkı, darbeci hainlere geçit vermedi! İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar... Mermilerin, bombaların aydınlattığı o karanlık gece, sergilenen omuz omuza direniş sayesinde demokrasiyi esir alamadı. 15 Temmuz 2016 gecesi, Türkiye'nin birçok yerinde olduğu gibi İstanbul'da da tarihe not düşülecek anlar yaşanıyordu. Darbeci hainlerin karşısında, onların silahlarından kat be kat güçlü iradeye sahip bir halk vardı. İşte o gece İstanbul'da yaşananlar...
15.07.2020 Haberler
Deprem anında yaşanan panik kameraya yansıdı
Deprem anında yaşanan panik kameraya yansıdı Düzce'nin Gölyaka ve Gümüşova ilçesinde sabah saatlerinden itibaren büyüklüğü 1,9 ila 3,6 arasında değişen 4 deprem yaşanması nedeniyle Gölyaka ilçesindeki tüm okullarda bugün eğitime ara verildi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Gölyaka ilçesinde 08.05-09.38 saatlerinde büyüklüğü 1,9 ila 3,6 arasında değişen 4 deprem meydana geldi. İlçede depremler nedeniyle can ve mal kaybı meydana gelmezken, bazı vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.
11.09.2019 Yaşam
Tramvay kazasının ardından yaşananlar kamerada
Tramvay kazasının ardından yaşananlar kamerada Topçular istasyonunda tramvayların çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 1 makinist ve bazı yolcular yaralandı. Topçular istasyonundaki kaza saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre istasyonda duran tramvaya arkadan gelen tramvay çarptı. Kazada arkadan çarpan tramvayın makinistiyle birlikte bazı yolcular yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Metro İstanbul'dan yapılan açıklamalada, "T4 Hattımızda meydana gelen kazada makinistimiz ve 2 yolcumuz hafif yaralanmıştır. Hayati bir tehlikeleri bulunmamaktadır. İlgili tüm birimler gerekli müdahaleleri yapmaktadırlar" denildi. KAZANIN HEMEN ARDINDAN YAŞANANLAR Öte yandan kazanın hemen ardından istasyonda yaşananlar yolcuların kamerasına yansıdı. İstasyondakiler tramvayların çarpışmasıyla toz bulutu yükselen yere koşuyor. Sıkışan makiniste yardım için istasyondakiler seferler olurken diğer yaralılara yardım ediliyor.
11.09.2019 Yaşam
8 günde Zeytin Dalı Harekatı'nda kameralara yansıyanlar
8 günde Zeytin Dalı Harekatı'nda kameralara yansıyanlar TSK'nın Afrin'de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı 8. gününe girerken, 8 gün boyunca İHA muhabirlerinin çektiği ve TSK'nın servis ettiği harekattan görüntüleri derledik.
11.09.2019 Haberler
AKOM Binası'nda yaşananlar kamerada
AKOM Binası'nda yaşananlar kamerada 15 Temmuz Darbe girişimi gecesi hainler Afet Koordinasyon Merkezi'ni de baskın düzenlemişti.O anlara ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. 15 Temmuz darbe girişimi gecesi hainler Kağıthane'de bulunan Afet Koordinasyon Merkezi'ne baskın düzenlemişti. Baskın ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde ellerinde silahlarla koşarak AKOM'a gelen darbeci hainler, koridorlarda silahlarıyla arama yapıyor. Ardından şaft odasının kapısını tekmeleyerek kıran hainler daha sonra kazan dairesine iniyor.Burada kazan dairesinin enerjisini kesen hainler ardından server odasına girerek oranın da enerjisini kesiyorlar. Öte yandan darbe girişimiyle ilgili soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan AKOM müdürü çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
11.09.2019 15 Temmuz Ozel
Cinayet anında yaşananlar kamerada
Cinayet anında yaşananlar kamerada Balıkesir’in Edremit ilçesinde, eşinden boşanan bir kadının öldürüldüğü ana ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Cinayet anı çekildiği iddia edilen videoda, metalik sarı bir otomobilden inen iki kişi, yürüyerek olayın gerçekleştiği apartman önüne geliyor. İçlerinden biri Esra G.’in çocuğunu aldıktan sonra, kadının "Anne, anne" şeklinde çığlıkları duyuluyor. Üst katta bir balkondan cep telefonu ile çekilen görüntü, sosyal medya üzerinden paylaşılıyor.
11.09.2019 Yaşam
Sultanahmet Meydanı'ndaki patlamada vatandaşları böyle korkuttu
Sultanahmet Meydanı'ndaki patlamada vatandaşları böyle korkuttu Sultanahmet Meydanı'nda meydana gelen patlamanın şiddeti, güvenlik kameralarına yansıdı. Sultanahmet Dikilitaş'ta meydana gelen patlama, çevrede korkuya neden oldu. Patlamanın şiddeti çevredeki bir iş yerinin kamerasına da yansıdı. Görüntülerde sohbet eden iki vatandaş, patlamanın yaşanmasıyla birden korkak geri doğru kaçıyor.
11.09.2019 Haberler
Ölü sayısı 70'e yükseldi
Ölü sayısı 70'e yükseldi Ukrayna’da polis ile göstericiler arasında yaşanan çatışmalarda ölü sayısının en az 70’e çıktığı belirtildi. Ukrayna’da polisle göstericiler arasındaki çatışmalar, dün Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç’in muhalefetle barışı kabul etmesine rağmen bugün yeniden alevlendi. Gün içerisinde yaşanan şiddetli çatışmalarda ölü sayısının en az 70’e çıktığı ifade edilirken, 500’den fazla kişinin ise yaralandığı belirtildi. Sağlık kaynakları, ölü sayısının daha da artabileceğini dile getirdi. Öte yandan, Ukrayna İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 67 polis memurunun çatışmalar sırasında göstericiler tarafından ele geçirildiği iddia edildi. Polis memurlarının ne şekilde ele geçirildiği bilinmezken, göstericilerin kontrolü alt
11.09.2019 Haberler
Yaşananlar siyasetin yargısallaşmasına örnek
Yaşananlar siyasetin yargısallaşmasına örnek Türkiye Barolar Birliği’nden yapılan açıklamada ise tartışmalardan, belediyeleri gerekçesiz kapatmak isteyen hükümet ve TBMM’nin sorumlu olduğu öne sürüldü
25.12.2008 Siyaset