Yasemin Sakallıoğlu

Yasemin Sakallıoğlu

Son dakika Yasemin Sakallıoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yasemin Sakallıoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yasemin Sakallıoğlu haber sayfamızda...

Yasemin Sakallıoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 139 yasemin sakallıoğlu haberi bulunmuştur.
Kanal D’de eğlenceli program
Kanal D’de eğlenceli program Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, Uğur Aslan’ın sunduğu ‘Afara’, bayramın üçüncü günü birinci bölüm tekrarıyla seyirci karşısına çıkacak.
10.04.2024 Cadde
Türkiye’de gülmek pahalı mı?
Türkiye’de gülmek pahalı mı? Ülkemizde oldukça popüler bir hâle dönüşen stand-up gösterilerinin bilet fiyatlarını inceledik. Bilet fiyatları oldukça değişken olsa da ortaya çıkan tablo “Türkiye’de gülmek bu kadar pahalı mı?” sorusunu akıllara getiriyor...
20.03.2024 Kültür Sanat
Nevra Serezli: Uzun ilişkinin sırrı yatağa küs girmemek
Nevra Serezli: Uzun ilişkinin sırrı yatağa küs girmemek Usta oyuncu Nevra Serezli'nin 45 yıllık eşi Metin Serezli, 2013 yılında hayatını kaybetmişti. Katıldığı programda ilişki tavsiyesinde bulunan usta sanatçı, beğendiği kadın komedyenleri açıkladı.
19.03.2024 Cadde
‘50 bin lira verip gülemem’
‘50 bin lira verip gülemem’ Yasemin Sakallıoğlu, 20 Şubat akşamı BKM organizasyonuyla sahnelenen ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir’le 10 bin kişinin karşısına çıkacak.
10.02.2024 Cadde
Yasemin Sakallıoğlu: Ben bir panik atak hastasıyım!
Yasemin Sakallıoğlu: Ben bir panik atak hastasıyım! Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, her gösteri öncesi panik atak krizi geçirdiğini açıkladı. "Kuliste bambaşka bir Yasemin var" itirafında bulunan ünlü oyuncu, yaşadığı sağlık sorunundan bahsetti.
10.02.2024 Cadde
Bölge halkına moral oldular
Bölge halkına moral oldular Felaketin birinci yılında deprem bölgesine giden Karsu Dönmez, Ayşe Tolga ve Elif Buse Doğan gibi isimler hem destek oldu hem de moral verdi.
7.02.2024 Cadde
Ünlü isimler asrın felaketinde hayatını kaybedenleri andı!
Ünlü isimler asrın felaketinde hayatını kaybedenleri andı! Türkiye tam bir yıl önce asrın felaketini yaşadı. Güneydoğu'nun 11 kenti, 7.7 ve 7.6'lık iki depremle yerle bir oldu. Sanat ve eğlence dünyasının birbirinden ünlü isimleri, tüm ülkeyi yasa boğan depremlerin yıl dönümünde büyük üzüntülerini paylaştı.
6.02.2024 Cadde
İbrahim Büyükak: Hanımın ofise gidip yayılıyorum!
İbrahim Büyükak: Hanımın ofise gidip yayılıyorum! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'la şöhreti yakaladıktan sonra senarist ve oyuncu olarak çok izlenen projelere imza atan İbrahim Büyükak, geçtiğimiz gün eşi Nurdan Beşen ile Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Dinlenme sürecinde olduğunu söyleyen Büyükak, samimi açıklamalarda bulundu.
5.02.2024 Cadde
Anneliğin trajikomik hâlleri
Anneliğin trajikomik hâlleri Gupse Özay senaryosunu yazıp başrolünü üstlendiği “Lohusa”da anne olma deneyimini ve lohusalık sürecindeki zorlukları hemcinsleriyle dertleşerek anlatıyor.
19.01.2024 Kültür Sanat
Tüm ekip isyan edince Acun Ilıcalı devreye girdi! Doğu Demirkol 'O Ses'ten çıkarıldı
Tüm ekip isyan edince Acun Ilıcalı devreye girdi! Doğu Demirkol 'O Ses'ten çıkarıldı Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasının 'Yılbaşı Özel' programı, 31 Aralık akşamı yayınlandı. Oyuncu ve komedyen Doğu Demirkol yayın öncesi duyurulara çıkarılmasına rağmen yılbaşı gecesi ekranda yer almadı. Bunun sebebinin ünlü ismin kaprisleriyle tüm ekibi bıktırması ve Ilıcalı'nın Demirkol'u programdan çıkarma kararı alması olduğu öne sürüldü.
13.01.2024 Cadde
Hayranlarıyla oynadılar
Hayranlarıyla oynadılar ‘Mutluyuz’ filmi için turneye çıkan başrol oyuncuları İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’nun son durağı Antalya oldu.
9.01.2024 Cadde
Komedyen Yasemin Sakallıoğlu kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 özel konuğu Yasemin Sakallıoğlu hangi yapımlarda rol aldı?
Komedyen Yasemin Sakallıoğlu kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 özel konuğu Yasemin Sakallıoğlu hangi yapımlarda rol aldı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 programı fırtınalar estirecek. Her yıl birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu yarışmada bu yıl Yasemin Sakallıoğlu oldu. Yasemin Sakallıoğlu'nun sahne performansının yanı sıra esprileri de izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı. Peki, Yasemin Sakallıoğlu kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 özel konuğu Yasemin Sakallıoğlu hangi yapımlarda rol aldı?
31.12.2023 Bilgi Rehberi
İpek Filiz Yazıcı'dan 'hamilelik' açıklaması
İpek Filiz Yazıcı'dan 'hamilelik' açıklaması Müzisyen Ufuk Beydemir ile Eylül 2022'de dünyaevine giren İpek Filiz Yazıcı, sosyal medya paylaşımıyla kafaları karıştırmıştı. 22 yaşındaki oyuncu, hamilelik iddialarına yanıt verdi.
27.12.2023 Cadde
MUTLUYUZ FİLMİ 🎬 İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu'nun MUTLUYUZ filmi konusu nedir? Mutluyuz oyuncuları kimler, film ne zaman yayınlanacak?
MUTLUYUZ FİLMİ 🎬 İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu'nun MUTLUYUZ filmi konusu nedir? Mutluyuz oyuncuları kimler, film ne zaman yayınlanacak? İbrahim Büyükak'ın yazdığı ve yönettiği Mutluyuz filminin yayın tarihi belli oldu. Komedi filmi izlemek isteyenlerin merakla araştırdığı Mutluyuz filmi oyuncuları kimler? Mutluyuz filmi konusu nedir? Film ne zaman ve nerede yayınlanacak? İşte güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesiyle Mutluyuz filmi hakkında merak edilenler
2.12.2023 Bilgi Rehberi
'Fincan üzerinde ruj iziyle geldi, direkt kızı getirseydiniz de yanağımı öpseydi!'
'Fincan üzerinde ruj iziyle geldi, direkt kızı getirseydiniz de yanağımı öpseydi!' Oyuncu ve komedyen Yasemin Sakallıoğlu, sosyal medya hesabından gittiği bir kafede yaşadığı bir olayı anlattı. Çay istediğini ve gelen fincanın üzerinde ruj izleri bulunduğunu söyleyen ünlü isim, duruma isyan etti.
22.11.2023 Cadde
‘Yönetmenlik bu kadar kolay mı?’
‘Yönetmenlik bu kadar kolay mı?’ Özlem Savaş, genç oyuncuların projelerinin yönetmenlik koltuğunda oturmasını eleştirdi. Usta oyuncu, “Yönetmenlik bu kadar kolay mı?” dedi.
8.11.2023 Cadde
‘Mutluyuz’ pozu
‘Mutluyuz’ pozu İbrahim Büyükak’ın yazıp, yönettiği ve başrolü Yasemin Sakallıoğlu’yla paylaştığı ‘Mutluyuz’ filminin çekimleri Antalya’da başladı.
1.11.2023 Cadde
Ünlü isimlerden İsrail'in Gazze’deki hastane saldırısına tepki!
Ünlü isimlerden İsrail'in Gazze’deki hastane saldırısına tepki! İsrail'in abluka altındaki Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından magazin dünyasından da tepkiler yükseliyor. En az 500 kişinin hayatını kaybettiğinin bildirildiği saldırıyı kınayanlar arasında Pınar Deniz, Hadise, Oğuzhan Uğur, İlker Kaleli, Alişan gibi isimler yer aldı.
19.10.2023 Cadde
Yasemin Sakallıoğlu: Her kadın yemek yapan adamla evlensin!
Yasemin Sakallıoğlu: Her kadın yemek yapan adamla evlensin! Oyuncu ve komedyen Yasemin Sakallıoğlu, geçtiğimiz gün iki yıl önce nikah masasına oturduğu Burak Yırtar ile Etiler'de kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sakallıoğlu, ev hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.
18.10.2023 Cadde
Yasemin şov!
Yasemin şov! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir’ isimli stand-up gösterisiyle Yasemin Sakallıoğlu’nu ağırladı.
18.09.2023 Cadde
'30-40 yıldır evli olanlar yeniden düğün yapsınlar'
'30-40 yıldır evli olanlar yeniden düğün yapsınlar' Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, katıldığı programda çarpıcı açıklamalara imza attı. Rol aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin setinde tanıştığı yönetmen Burak Yırtar ile Mart 2021'de dünyaevine giren Sakallıoğlu, uzun yıllar evli kalan çiftlere dikkat çeken bir tavsiyede bulundu.
14.09.2023 Cadde
İzel-Çelik-Ercan sahnede! 'Çok genç hissediyoruz'
İzel-Çelik-Ercan sahnede! 'Çok genç hissediyoruz' Türk pop müziğin efsane müzik grubu İzel-Çelik-Ercan, Maximum Uniq Açıkhava'da sevenleriyle buluştu. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen İzel-Çelik-Ercan, turnelerinin dolu dizgin devam ettiğini söyledi.
2.09.2023 Cadde
Harbiye Açıkhava'da Yasemin Sakallıoğlu şov!
Harbiye Açıkhava'da Yasemin Sakallıoğlu şov! Yasemin Sakallıoğlu, dün akşam Harbiye Açıkhava'da gösteri yaptı. Ünlü komedyen, esprilerinin yanı sıra 26 kişilik dans ekibiyle yaptığı koreografiler ve seslendirdiği şarkı ile alkış aldı.
14.08.2023 Cadde
'Güzel oğlunu kaçırırım' dedi, rolü kaptı!
'Güzel oğlunu kaçırırım' dedi, rolü kaptı! Şarkıcı İrem Derici, oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak'ın 'Mutluyuz' adlı yeni filminde oynamak istediğini söyleyip, yakın arkadaşına yönelik esprili sözleriyle dikkat çekti. Büyükak'tan ise Derici'ye cevap geldi.
29.06.2023 Cadde
29 Aralık’ta güldürecekler
29 Aralık’ta güldürecekler İbrahim Büyükak’ın yazıp, yöneteceği ve aynı zamanda da başrolünde oynayacağı yeni filmi ‘Mutluyuz’daki partneri Yasemin Sakallıoğlu oldu.
28.06.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yasemin Sakallıoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.