Yasemin Şefik

Yasemin Şefik

Son dakika Yasemin Şefik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yasemin Şefik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yasemin Şefik haber sayfamızda...

Yasemin Şefik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 233 yasemin şefik haberi bulunmuştur.
İrem Derici'den 'İnci Taneleri' açıklaması! 'Dilber'den önce ben sahne yapıyormuşum'
İrem Derici'den 'İnci Taneleri' açıklaması! 'Dilber'den önce ben sahne yapıyormuşum' Ünlü şarkıcı İrem Derici, YouTube'de yayınlanan 'Uyduruk Sonlar' programına konuk oldu. Kanal D'nin reytig rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri' hakkında konuşan Derici, diziyi kaleme alan Yılmaz Erdoğan'a seslendi.
4.04.2024 Cadde
Gökhan Türkmen'den Beyonce esprisi: Ne konuşacağım?
Gökhan Türkmen'den Beyonce esprisi: Ne konuşacağım? Katıldığı talk show programında Yasemin Şefik'in sorularını cevaplayan şarkıcı Gökhan Türkmen, 32 Grammy ödüllü ABD'li yıldız Beyonce'la ilgili açıklamasıyla izleyenleri güldürdü.
23.02.2024 Cadde
Selin Şekerci'den öpüşmede 'kamyoncu' tekniği!
Selin Şekerci'den öpüşmede 'kamyoncu' tekniği! Oyuncu Selin Şekerci öpüşme sahnelerindeki itirafıyla gündem oldu. Son olarak bir talk show programına konuk olan Şekerci, "Partnerimin ağzının kokması konusunda bir sorunum yok" diyerek bununla nasıl başa çıktığını anlattı.
26.01.2024 Cadde
Şükrü Özyıldız: Beni Dua Lipa'ya benzetiyorlar!
Şükrü Özyıldız: Beni Dua Lipa'ya benzetiyorlar! Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri tam gaz devam eden ikiliden Özyıldız, Yasemin Şefik'in 'Uyduruk Sonlar' adlı programına katıldı. Ünlü ismin Şefik’in sorularına verdiği esprili cevaplar seyircileri kahkahaya boğdu.
20.12.2023 Cadde
Şükrü Özyıldız aşka geldi
Şükrü Özyıldız aşka geldi Şükrü Özyıldız, başrolünde yer aldığı 'Alice' müzikalindeki dansçı Huri Murphy ile ayrılığın ardından Büşra Cebe ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Şükrü Özyıldız, kendisi gibi oyuncu olan Büşra Cebe ile ilk aşk karesini paylaştı. Ünlü oyuncu ve sevgilisinin pozuna beğeni yağdı.
16.01.2023 Cadde
Şükrü Özyıldız gönlünü Büşra Cebe'ye kaptırdı! 'Yakalandık'
Şükrü Özyıldız gönlünü Büşra Cebe'ye kaptırdı! 'Yakalandık' Şükrü Özyıldız, başrolünde yer aldığı 'Alice' müzikalindeki dansçı Huri Murphy ile ayrılığın ardından yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Bir süredir hayatında kimse olmayan yakışıklı oyuncu, önceki gün meslektaşı Büşra Cebe ile Etiler'de bir mekana gelip, yaklaşık üç saat sohbet etti. İkili, mekan içerisinde zaman zaman romantik anlar da yaşadı.
8.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kaldığı yerden devam ediyor DreamTürk Tv’de ekrana gelen ‘Gülay Kamaz ile Hayata Dair’ programı kısa yaz molasının ardından 1 Ekim’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor...
30.09.2022 Cadde
Selami Bilgiç ve Yasemin Yürük ortaklığı 'Düştüm Gülüşüne' bu yazın kaynayan hit'i oldu
Selami Bilgiç ve Yasemin Yürük ortaklığı 'Düştüm Gülüşüne' bu yazın kaynayan hit'i oldu Hepsi grubuyla tanıdığımız Yasemin Yürük, sürprizler ötesi bir projeyle karşımızda. Müzisyen Selami Bilgiç ile 'Düştüm Gülüşüne' adlı bir ortaklığa imza atan Yasemin Yürük eğer Hepsi dönemindeki gibi müziği hayatının önceliği haline getirirse Türkçe pop'a trend pop hit'leri kazandırabilir...
1.09.2022 Müzik
Ünlü isimlerin tatil keyfi! Formda halleri dikkat çekti
Ünlü isimlerin tatil keyfi! Formda halleri dikkat çekti Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri yazın gelmesiyle tatile çıktı. Sezonun yorgunluğunu Bodrum, Çeşme gibi popüler yerlerde atan ünlülerin tatili objektiflere yansıdı. Deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkaran dağılan Hepsi grubu üyelerinden Yasemin Yürük, Bodrum'da görüntülenirken; usta oyuncu Asuman Dabak da soluğu Çeşme'de aldı.
22.08.2022 Cadde
Dikkat Burcu çıkabilir!
Dikkat Burcu çıkabilir! Burcu Biricik, İstanbul’dan Marmaris’e yelkenliyle seyre çıkan Burcu Kuş ve Yasemin Şefik’in Instagram’daki canlı yayınına konuk oldu...
8.08.2022 Cadde
Şükrü Özyıldız: Müsaadenizle ben sezonu açıyorum
Şükrü Özyıldız: Müsaadenizle ben sezonu açıyorum Romantik komedi türündeki yeni filmi 'Aşk Taktikleri'nde Demet Özdemir ile başrolü paylaşan Şükrü Özyıldız, tatil sezonunu açtı. Kaslı görüntüsüyle dikkat çeken Özyıldız'ın tekne pozları sosyal medyayı salladı.
20.06.2022 Cadde
Çocuklara destek!
Çocuklara destek! Koruncuk Vakfı tarafından 23 Nisan’da başlatılan ‘#KarşındaÇocukVar’ kampanyasına ünlü isimler destek verdi
26.04.2022 Cadde
Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen filminden kazandığı para dudak uçuklattı!
Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen filminden kazandığı para dudak uçuklattı! Geçtiğimiz sezon 'Masumlar Apartmanı' dizisinden sürpriz bir şekilde ayrılan Farah Zeynep Abdullah, şimdilerde rol aldığı 'Bergen' filmiyle gündeme geliyor. Filmin gişede büyük başarı yaşamasının ardından Abdullah'ın kazandığı para ise, adeta servet değerinde.
4.04.2022 Cadde
Farah Zeynep Abdullah: Bergen'i oynayacaksan ona benzeyeceksin!
Farah Zeynep Abdullah: Bergen'i oynayacaksan ona benzeyeceksin! Farah Zeynep Abdullah, katıldığı podcast programında; eski eşi Halis Serbest tarafından Ağustos 1989'da kurşunlanarak öldürülen 'Acıların kadını' lakaplı arabesk sanatçısının hayat hikayesini anlatan 'Bergen' filmi ve rolü hakkında konuştu.
15.03.2022 Cadde
‘Aynaya çok az bakıyorum’
‘Aynaya çok az bakıyorum’ Şükrü Özyıldız, ‘Yasemin Şefik +1’ isimli podcast programına konuk oldu.
12.03.2022 Cadde
Şükrü Özyıldız: Aynaya çok az bakıyorum!
Şükrü Özyıldız: Aynaya çok az bakıyorum! Romantik komedi türündeki yeni filminde Demet Özdemir ile başrolü paylaşan Şükrü Özyıldız, 'Yasemin Şefik +1' isimli podcast programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, samimi açıklamaları ve eğlenceli yorumlarıyla dinleyenlere kahkaha dolu bir an yaşattı.
11.03.2022 Cadde
Samimi açıklamalar
Samimi açıklamalar Yağız Can Konyalı, Yasemin Şefik’in ‘Mevzu Aşk’ programına konuk oldu.
8.12.2021 Cadde
Yağız Can Konyalı: Tembellikten kaçıyor olabilirim
Yağız Can Konyalı: Tembellikten kaçıyor olabilirim Oyuncu Yağız Can Konyalı, Yasemin Şefik’in ‘Mevzu Aşk’ programına konuk oldu. Aynı anda hem dizi, hem tiyatro, hem de film projesine başladığını belirten Konyalı, "Sanırım tembellikten kaçıyor olabilirim" dedi.
7.12.2021 Cadde
Tuvana Türkay: Elimi tutan alır!
Tuvana Türkay: Elimi tutan alır! Tuvana Türkay, önceki gün Yasemin Şefik +1' podcast programına konuk oldu. İlişkilerde hiç istemez gibi göründüğünü belirten Tuvana Türkay, "Duygusal olduğumu karşı taraf anlar. Elimi tutan alır" dedi.
1.11.2021 Cadde
Tuvana Türkay: Elimi tutan alır
Tuvana Türkay: Elimi tutan alır “İlişkilerde hiç istemez gibi görünürüm” diyen Tuvana Türkay, “Duygusal olduğumu karşı taraf anlar. Elimi tutan alır” diye konuştu
1.11.2021 Cadde
Derya Uluğ'un dövme pişmanlığı
Derya Uluğ'un dövme pişmanlığı Şarkıcı Derya Uluğ, bilinmeyenlerini anlattı. Uzun süredir müzisyen Asil Gök ile birlikte olan 35 yaşındaki ünlü isim, altı yıllık ilişkisi ve dövmesiyle alakalı pişmanlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
21.10.2021 Cadde
İrem Derici: Mustafa Sandal ilk gençlik aşkımdı
İrem Derici: Mustafa Sandal ilk gençlik aşkımdı Yasemin Şefik'in 'Yasemin Şefik +1' programının ilk konuğu olan ve eğlenceli yorumlarıyla dinleyenlere kahkaha dolu anlar yaşatan şarkıcı İrem Derici, Mustafa Sandal ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
12.10.2021 Cadde
Sandal’a övgüler
Sandal’a övgüler Yasemin Şefik’in podcast programı ‘Yasemin Şefik +1’in ilk konuğu İrem Derici oldu.
12.10.2021 Cadde
‘Zayıflamamı söyledi’
‘Zayıflamamı söyledi’ Ayla Çelik, yeni parçası ‘Yalancılar’la, Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.
1.07.2021 Cadde
'Oyunculuğa yeteneğim olduğumu söylüyorlar'
'Oyunculuğa yeteneğim olduğumu söylüyorlar' Ersay Üner, geçtiğimiz gün Best Fm'de Yasemin Şefik'in sunduğu 'Hitnoz' programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, "Kameranın karşısına geçe geçe rahatlamaya ve biraz daha doğallaşmaya başladım" dedi.
28.01.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yasemin Şefik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.