Yaşlı Adam

Yaşlı Adam

Son dakika yaşlı adam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yaşlı adam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yaşlı adam haber sayfamızda...

Yaşlı Adam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.681 yaşlı adam haberi bulunmuştur.
Sandık başında 2 acı ölüm! Oyunu kullandı can verdi
Sandık başında 2 acı ölüm! Oyunu kullandı can verdi Manisa'nın Alaşehir ilçesinde mahalli idareler seçimlerinde sandığa oyunu attıktan sonra kalp krizi geçiren yaşlı adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yozgat’ta ise oy kullanacağı sırada kalp krizi geçiren bir kişi öldü.
31.03.2024 Gündem
Yolun karşısına geçmek isterken motosiklet çarptı! Yaşlı adam hayatını kaybetti
Yolun karşısına geçmek isterken motosiklet çarptı! Yaşlı adam hayatını kaybetti Adana'da yolun karşısına geçmek isteyen Tahsin Atik (75), motosikletin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Yaralanan motosiklet sürücüsü de hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
30.03.2024 Gündem
Kız çocuğuna taciz iddiası! Mahalleli komalık edinceye kadar dövdü
Kız çocuğuna taciz iddiası! Mahalleli komalık edinceye kadar dövdü Aydın'ın İncirliova ilçesinde bir kız çocuğunu taciz ettiği ileri sürülen şahıs, mahalle sakinleri tarafından öldüresiye dövüldü.
28.03.2024 Gündem
Servis servisinin altında kalan yaşlı adam feci şekilde can verdi
Servis servisinin altında kalan yaşlı adam feci şekilde can verdi Gaziantep'te, geri manevra yapan işçi servisinin altına alarak metrelerce sürüklediği yaşlı adam hayatını kaybetti.
28.03.2024 Gündem
Otobüste dehşeti yaşayan yaşlı çiftten sanıkların tahliyesine tepki! 'Biz gece uyuyamıyoruz'
Otobüste dehşeti yaşayan yaşlı çiftten sanıkların tahliyesine tepki! 'Biz gece uyuyamıyoruz' Mersin'de otobüste darp edilen engelli yaşlı adam ve eşi, olaydan sonra psikolojik sorunlar yaşadıklarını dile getirerek, sanıklara verilen cezaya ve tahliye kararına itiraz edeceklerini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu olayda karar verildi: 18 dakika boyunca sabrettim
Türkiye'nin konuştuğu olayda karar verildi: 18 dakika boyunca sabrettim Mersin'de otobüste engelli yaşlı adam ve eşinin darp edilmesiyle ilgili davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T., 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılırken, tutuklulukta geçirmiş olduğu süre nazara alınarak tahliyesine karar verildi.
25.03.2024 Gündem
Okul müdürü ve oğlu, otobüste yaşlı çifti dövmüştü! Yeni gelişme
Okul müdürü ve oğlu, otobüste yaşlı çifti dövmüştü! Yeni gelişme Mersin'de otobüste engelli yaşlı adam ve eşinin darp edilmesiyle ilgili davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T'nin 17 yaşındaki oğluna tahliye kararı verildi.
22.03.2024 Gündem
72 yaşındaki yaşlı adamın feci sonu
72 yaşındaki yaşlı adamın feci sonu Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde üzerine devrilen saman balyalarının altında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
11.03.2024 Gündem
Yer: Ankara! Bastonla bakkala gitti, eve dönüp oğlu ve karısını öldürdü
Yer: Ankara! Bastonla bakkala gitti, eve dönüp oğlu ve karısını öldürdü Ankara’nın Mamak ilçesinde Metin Çimen (77), tartıştığı eşi Sabiha Çimen (71) ile oğlu Sinan Çimen'i (31) tabanca ile vurarak öldürdü. Olayda kullanılan tabanca ile evdeki ruhsatsız av tüfeği de incelenmek üzere polis merkezine götürüldü.
4.03.2024 Gündem
Aydın'da kayıp diplomat 15 saatin sonunda bulundu
Aydın'da kayıp diplomat 15 saatin sonunda bulundu Aydın'ın Karacasu ilçesinde yanlışlıkla girdiği toprak yolda aracıyla çamura saplanarak mahsur kalan yaşlı adam, cayrokopter ile tespit edilerek kurtarıldı.
3.03.2024 Gündem
37 gündür aranıyordu! Dere yatağında cesedi bulundu
37 gündür aranıyordu! Dere yatağında cesedi bulundu Adıyaman’da 37 gündür her yerde kayıp olarak aranan Alzheimer hastası yaşlı adam dere yatağında ölü bulundu. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
3.03.2024 Gündem
Boğa saldırısından oğlunu kurtardı, kendi feci şekilde can verdi: Kırılmayan kemiği kalmamış
Boğa saldırısından oğlunu kurtardı, kendi feci şekilde can verdi: Kırılmayan kemiği kalmamış Nevşehir’de boğanın saldırısına uğrayan yaşlı adam hayatını kaybederken, oğlu yaralandı. Yaşlı adam, köyünde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.
29.02.2024 Gündem
71 yaşındaki yaşlı adam tüfekle vurdu, 58 gün sonra acı haber geldi
71 yaşındaki yaşlı adam tüfekle vurdu, 58 gün sonra acı haber geldi Isparta’da çıkan tartışmada Mehmet Barsbay'ın (71) ateş ederek yaraladığı Ferhat Yıldırım (46) tedavi gördüğü hastanede 58 gün sonra hayatını kaybetti.
29.02.2024 Gündem
DNA testi doğruladı: Yaşlı inşaat işçisi Japonya'nın en çok aranan suçlular listesindeydi!
DNA testi doğruladı: Yaşlı inşaat işçisi Japonya'nın en çok aranan suçlular listesindeydi! Ölümcül kanser hastalığı ile can çekişerek hastane yatağında hayatının sona ermesini bekliyordu. Son günlerinde yaşamı boyunca gizlediği sırrı açığa vurmaya hazırdı. O, Japonya'yı 1970'li yıllarda hakimiyeti altına alan korku iktidarının bir parçası olan ve 50 yıldır kayıplara karışan faildi.
28.02.2024 Dünya
Drone korkusuyla traktörün altına saklanmıştı! 'İlaçla virüs yayacak sandım'
Drone korkusuyla traktörün altına saklanmıştı! 'İlaçla virüs yayacak sandım' Antalya'da tarlada çalıştığı sırada, daha öncesinde 'Drone ilk köylülere saldırıyor' diyerek kendisini uyaran oğlunun yanına gönderdiği drone büyük paniğe neden oldu. Traktörün altına saklanan baba, yaşadıklarını anlattı.
26.02.2024 Haberler
Drone korkusuyla traktörün altına saklanmıştı! 'İlaçla virüs yayacak sandım'
Drone korkusuyla traktörün altına saklanmıştı! 'İlaçla virüs yayacak sandım' Antalya'da tarlada çalıştığı sırada, daha öncesinde 'Drone ilk köylülere saldırıyor' diyerek kendisini uyaran oğlunun yanına gönderdiği drone büyük paniğe neden oldu. Traktörün altına saklanan baba, yaşadıklarını anlattı.
26.02.2024 Gündem
Bir haftadır haber alınamıyordu... Yaşlı adam evinde ölü bulundu
Bir haftadır haber alınamıyordu... Yaşlı adam evinde ölü bulundu Ankara'nın Altındağ ilçesinde, bir hafta boyunca kendisinden haber alınamayan Hüseyin Çakmak (62) çatı katında yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.
26.02.2024 Haberler
Bir haftadır haber alınamıyordu... Yaşlı adam evinde ölü bulundu
Bir haftadır haber alınamıyordu... Yaşlı adam evinde ölü bulundu Ankara'nın Altındağ ilçesinde, bir hafta boyunca kendisinden haber alınamayan Hüseyin Çakmak (62) çatı katında yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.
26.02.2024 Gündem
Görünce traktörün altına girdi: İlk köylülere saldırıyorlar
Görünce traktörün altına girdi: İlk köylülere saldırıyorlar Antalya'da çiftçi babasını ‘Dron görürsen onlarla iyi geçin, ilk köylülere saldırıyorlar' diyerek korkutan genç, yeni aldığı dronu tarlada çalışan babasının yanına yollayınca ortaya komik görüntüler çıktı. Korkudan ne yapacağını bilemeyen baba, yavaş hareketlerle önce yere yattı, ardından traktörün altına saklandı. Görüntüleri sosyal medyada izleyenler kahkaha tufanına kapıldı.
23.02.2024 Gündem
Tarlada çalışan babaya 'dron' şakası gülme krizine soktu
Tarlada çalışan babaya 'dron' şakası gülme krizine soktu Antalya'da çiftçi babasını ‘Dron görürsen onlarla iyi geçin, ilk köylülere saldırıyorlar' diyerek korkutan genç, yeni aldığı dronu tarlada çalışan babasının yanına yollayınca ortaya komik görüntüler çıktı. Korkudan ne yapacağını bilemeyen baba, yavaş hareketlerle önce yere yattı, ardından traktörün altına saklandı. Görüntüleri sosyal medyada izleyenler kahkaha tufanına kapıldı.
23.02.2024 Yaşam
Tornavidayla köpeğe işkence iddiası! Emniyetten flaş açıklama
Tornavidayla köpeğe işkence iddiası! Emniyetten flaş açıklama İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 'Sarıyer’de mülk sahibi, bahçesine giren kiracısının köpeğinin gözlerini tornavidayla oyarak katletti' şeklindeki iddialara ilişkin açıklama yaptı.
19.02.2024 Gündem
Yer: Ankara! Pompalı tüfekle etrafa dehşet saçtı
Yer: Ankara! Pompalı tüfekle etrafa dehşet saçtı Ankara’da park yeri sebebiyle tartıştığı komşusuna sinirlenen bir kişi, elindeki pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş etti.
19.02.2024 Gündem
Camide oynayan çocuklara bıçak çeken yaşlı adam gözaltında
Camide oynayan çocuklara bıçak çeken yaşlı adam gözaltında Diyarbakır’da cami içerisinde oyun oynayan çocuklara sinirlenip, bıçakla korkutan S.S. (72), gözaltına alındı. Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği'nden açıklama geldi.
19.02.2024 Gündem
73 yaşındaki 'torbacı dede' yakalanarak cezaevine konuldu
73 yaşındaki 'torbacı dede' yakalanarak cezaevine konuldu İzmir Bergama'da uyuşturucu ticareti yaptığı saptanan 73 yaşındaki 'torbacı dede' kıskıvrak yakalandı. Yaşlı adam çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İşte detaylar...
17.02.2024 Gündem
Kucağındaki bebek 20 yıl sonra katili oldu
Kucağındaki bebek 20 yıl sonra katili oldu Denizli’de komşuları Şahin Demirten’i kaza süsü vererek öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan aile üyelerinden 1’i tutuklandı, 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Araları bozulmadan önce sıkça görüşen komşulardan geriye ise hayatı kaybeden yaşlı adam ile katilinin 20 yıl önce bebekken çekilmiş fotoğrafı kaldı.
17.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yaşlı Adam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.