Yavaş

Yavaş

Son dakika yavaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yavaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yavaş haber sayfamızda...

Yavaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32.527 yavaş haberi bulunmuştur.
Antalya'da yüksek kira fiyatlarında düşüş başladı
Antalya'da yüksek kira fiyatlarında düşüş başladı Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yabancı akınına uğrayan Antalya’da yükselen konut kira fiyatları, geri dönüşlerin başlaması ve yabancıların kiraları yüksek bulmasıyla birlikte normale döndü. Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, “Yabancıların gözleri açıldı, fiyatların yüksek olduğunu gördüler” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz
Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz Öğrenci ve emeklilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek." şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
'Hızlı faiz artırımına ihtiyaç yok'
'Hızlı faiz artırımına ihtiyaç yok' Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) mart ayı toplantısının özetine göre birçok politika yapıcısı ultra gevşek para politikasını aşamalı olarak terk ederken yavaş hareket edilmesi gerektiğini düşündüklerini ortaya koydu.
28.03.2024 Uzmanpara
Lüks’ün sonu mu geliyor?
Lüks’ün sonu mu geliyor? Lüks moda markalarında neredeyse 2000’li yılların başından beri devam eden yükseliş trendi, uzakdoğu’dan gelen düşük satış tahminleri ile yerini gerilemeye bırakacak endişesine neden oldu.
28.03.2024 Ekonomi
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Seda'nın duygusal anları
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Seda'nın duygusal anları Survivor'da sevdiği isimlerin birer birer adadan ayrılmasıyla derin üzüntü yaşayan Seda Ocak, Yağmur Banda'nın yaşadığı sakatlık sonrası adaya veda etme ihtimalini düşünerek gözyaşları içinde kaldı. Batuhan Karacakaya, erkek eleme haftasında artık aday gösterilirse tepkisiz kalmayacağını söyledi. İletişim ödülü kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. İşte detaylar...
28.03.2024 Cadde
Mansur Yavaş: Önümüzdeki dönem son olacak! Arkamızdan güzel konuşturacağız
Mansur Yavaş: Önümüzdeki dönem son olacak! Arkamızdan güzel konuşturacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kalecik ilçesinde iftar programına katıldı. Seçimi kazanması halinde bu dönemin son dönemi olacağını belirten Yavaş "Arkamızdan güzel konuşturacağız" dedi.
27.03.2024 Gündem
CHP Bitlis Belediye başkan adayından partisine miting eleştirisi
CHP Bitlis Belediye başkan adayından partisine miting eleştirisi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bitlis Belediye başkan adayı Selim Soyugüzel, yarın yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürdü. Konu ile ilgili basın açıklaması yapan Soyugüzel, “Kapalı kapılar ardında kirli oyunlar oynanarak, il başkanı tarafından benim miting saatim DEM Parti’ye satılmıştır. Bunu kabul etmiyorum. Davacı olacağım." dedi.
27.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu,  Avanos ilçesine ziyaret etti
Bakan Uraloğlu, Avanos ilçesine ziyaret etti ​Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Valilik ve AK Parti il binası ziyaretinin ardından Avanos ilçesine geldi.
27.03.2024 Gündem
'Kürtler CHP ile sıkı fıkı olmayı hazmedemiyor'
'Kürtler CHP ile sıkı fıkı olmayı hazmedemiyor' HÜR Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Kürtler adına siyaset yaptığını söyleyenlerin, Kürt sorununu var eden, bu sorunun oluşmasına neden olan CHP zihniyeti ile bu kadar sıkı fıkı olmasını, meseleden haberdar olan Kürtler hazmedemiyor” açıklamasını yaptı.
27.03.2024 Gündem
AK Parti Ankara Adayı Altınok: Yavaş, ispat etmediği için istifa etmeli
AK Parti Ankara Adayı Altınok: Yavaş, ispat etmediği için istifa etmeli AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Hani Turgut Altınok adına 600 tane daire vardı. Niye tapuyu çıkaramadılar? Yalan söylüyorlar. Yavaş, iddiasını ispat etmediği için istifa etmeli. Eseri yok, projesi yok, hizmeti yok, Ankaralıya anlatacak hiçbir şeyi yok" dedi.
27.03.2024 Gündem
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama! 'Kadir beyin şansı o an yanında eşinin olması'
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama! 'Kadir beyin şansı o an yanında eşinin olması' Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır'ın (74) sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.
27.03.2024 Cadde
'İstihdamla, kültür ve sanatla bağı azalmış programları dönüştürüyoruz'
'İstihdamla, kültür ve sanatla bağı azalmış programları dönüştürüyoruz' Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Piyasayla, istihdamla, kültür, sanat ve edebiyatla bağı azalmış programları yavaş yavaş dönüştürüyoruz. Öğrenciye bir şey kazandırmayan programları sistemin dışına çekip yerine daha istihdam odaklı programları devreye sokmaya başladık" dedi.
27.03.2024 Eğitim
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi...
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi... Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Beşiktaş gündemini değerlendiren Üzülmez, Necip Uysal ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
27.03.2024 Pendikspor
Her dediği çıktı, akılalmaz kehanetler! Michio Kaku'dan 2124 kehanetleri: Yapay zeka, ölümsüzlük, nükleer savaş
Her dediği çıktı, akılalmaz kehanetler! Michio Kaku'dan 2124 kehanetleri: Yapay zeka, ölümsüzlük, nükleer savaş ABD’li fizikçi ve yazar Michio Kaku, kuantum çağının geleceğimiz konusunda belirleyici olacağını söylüyor.
27.03.2024 Dünya
'Yavaş ve istikrarlı ilerlememiz gerekli'
'Yavaş ve istikrarlı ilerlememiz gerekli' Japonya Merkez Bankası (BoJ) Yönetim Kurulu Üyesi Naoki Tamura, merkez bankasının ultra gevşek para politikasını normalleştirme yolunda yavaş ama istikrarlı bir şekilde ilerlemesi gerektiğini söyledi.
27.03.2024 Uzmanpara
Yavaş’tan ‘Londra’da ev’ açıklaması
Yavaş’tan ‘Londra’da ev’ açıklaması Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kızının Londra’daki eviyle ilgili iddialara yanıt verdi.
27.03.2024 Gündem
Bu kez partisini hedef aldı
Bu kez partisini hedef aldı İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, ABB Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik eleştirilerini sürdürürken, partisinin Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu’yu da hedef aldı.
27.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Keçiören'de 50 bin aileye destek oluyorum
Mansur Yavaş: Keçiören'de 50 bin aileye destek oluyorum Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,"Keçiören Belediye Başkanı, ne bir emekliye bir kuruş vermişliği mi var. Biz 200 bin aileye destek olurken, et verirken ben 'but dağıtıyorum' diye ortaya çıktı. Şubat'ta 2 kişiye, Kasım'da 11 kişiye vermiş. Ben Keçiören'de 50 bin aileye destek oluyorum" dedi.
26.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı Ankara adayı Turgut Altınok seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı
Cumhur İttifakı Ankara adayı Turgut Altınok seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı 31 Mart yerel seçimlerine günler kala Cumhur İttifakı Ankara adayı Turgut Altınok canlı yayında projelerini ve seçim çalışma sürecini anlattı. Altınok "Mansur Yavaş'ın yaptığı 5 cm metro yok. Ankara hizmet istiyor, Ankara bir 5 yıl daha Yavaş'la gitmeyeceğini çok iyi biliyor" dedi.
26.03.2024 Gündem
İYİ Parti ABB Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar
İYİ Parti ABB Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar İYİ Parti ABB Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım CNN Türk'te Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Yıldırım "Ankara’nın ulaşımında mesela Kızılay’a gelmeden başka yere gidemiyoruz. Normalde 10 dakikada gideceğimiz bir yere bir saatte gidiyoruz. Burada ulaşımda aslında bir entegrasyon problemi var" dedi.
26.03.2024 Gündem
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti 26-31 Mart tarihleri arasında Megasaray Tenis Akademi kortlarında gerçekleşecek WTA 125 kategorisindeki Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, milli sporcularımız Çağla Büyükakçay ve Zeynep Sönmez’in katılımıyla gerçekleşti.
26.03.2024 Tenis
Turgut Altınok'tan 600 daire iddialarına yanıt!
Turgut Altınok'tan 600 daire iddialarına yanıt! Antalya'da 600 konutunun bulunduğuna ilişkin iddiaları yalanlayan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem
Mustafa Destici: Birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz
Mustafa Destici: Birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Doğru kimden gelirse gelsin destekliyoruz. Yanlışın karşısında duruyoruz. Yapıcı, yol gösterici, sorumlu, birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz" dedi.
26.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş'tan, kızının Londra'daki dairesiyle ilgili açıklama
Mansur Yavaş'tan, kızının Londra'daki dairesiyle ilgili açıklama Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kızının Londra'daki evini 465 bin sterline aldığını, 372 bin 999 sterlini için banka kredisi çekildiğini, kredinin 32 yıl taksitle geri ödeneceğini belgeleriyle açıkladı.
26.03.2024 Gündem
Kendi silahlarını üretiyor, sırada tank yapımı var: Devletimizden yardım bekliyorum
Kendi silahlarını üretiyor, sırada tank yapımı var: Devletimizden yardım bekliyorum Mardin'in Nusaybin ilçesinde 17 yaşındaki lise öğrencisi Ersin Ahmet Ak, 8 yıldır çalışmalar yaparak yenilikler keşfetmeye yöneldi. Silah tasarımı ve üretimi yapan Ak, gelecekte tank ve top yapmak istediğini söyledi.
26.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yavaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.