Yaz Bakımı

Yaz Bakımı

Son dakika yaz bakımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yaz bakımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yaz bakımı haber sayfamızda...

Yaz Bakımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 805 yaz bakımı haberi bulunmuştur.
Atatürk Maskı’na yaz bakımı
Atatürk Maskı’na yaz bakımı 42 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en büyük rölyef heykeli olma özelliği taşıyan Atatürk Maskı, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın talimatı, Tesisler Müdürlüğü koordinasyonu ve profesyonel dağcılardan oluşan bir ekip aracılığıyla temizlik ve hasar kontrolünden geçti.
20.06.2022 Ege
Teleferikte ölümüne bakım
Teleferikte ölümüne bakım Uludağ'a ulaşımı sağlayan teleferik kış sezonu öncesi bakıma alındı. 45 metre yüksekliğindeki direklere çıkan işçiler, sıradan bir insanın başının döneceği noktada soğuğa rağmen adeta ölüme meydan okuyarak bakımları yapıyorlar. Kış turizm sezonunun açılmasına sayılı günler kala turistlerin ve Bursalıların Uludağ'a emniyetli bir şekilde çıkabilmesi için başlatılan bakımlar başladı. Üst düzey güvenlik tedbirlerinin alındığı ve sadece eğitimli ve sertifikalı personelin görev aldığı teleferikte, yükseklikleri 20 ile 45 metre arasında değişen 45 adet direk ile kabin ve istasyonların bakımı yapılıyor. Periyodik bakımın ve test sürüşlerinin tamamlanmasının ardından Teferrüç- Oteller Bölgesi arasındaki hattın Cumartesi günü hizmete gireceği, belirtildi. Vatandaşlara bir an önce hizmet verebilmek için soğuğa rağmen ölüme meydan okuyarak çalışan ekipler, bakımları en kısa sürede bitireceklerini söyledi. Normal insanların bakınca başının döneceği yükseklikte adeta dans edercesine çalışan ekipler izleyenleri kendine hayran bırakıyor. Teleferik İşletme Mühendisi Yavuz Serkan Karakoç, “Şu anda teleferiğin direk ve istasyon bakımlarını yapmaktayız. Ekiplerimiz soğuğa rağmen metrelerce yüksekte müşterilerin daha güvenli yolculuk yapabilmesi için çalışıyor. Biz bu bakımları 6 ayda bir kış ve yaz bakımı olarak yılda iki defa yapmaktayız. Metrelerce yüksekte bu bakımları yapan 6 kişi var, toplamda 40 kişilik bir bakım ekibimiz var bu kadar yüksekte çalışmak zor. Ekiplerimiz artık alıştı. Bizim işimiz bu. Bizi dışarıdan görenler korkuyla izliyor. Teleferik bakımlarını Cuma günü bitirip Cumartesi günü hizmete açacağız” dedi.
11.09.2019 Haberler
Yaz aylarında saç bakımı nasıl olmalı?
Yaz aylarında saç bakımı nasıl olmalı? Head&Shoulders Dermatolog’u Dr. Ilyse Lefkowicz, yaz aylarında güzel ve yumuşak saçlara ve sağlıklı saç derisine sahip olmak isteyenlerin dikkat etmesi gerekenleri şöyle sıralıyor.
2.08.2017 Saç Bakımı
Aracınıza yaz bakımı yaptırın, yolda kalmayın!
Aracınıza yaz bakımı yaptırın, yolda kalmayın! Havaların ısınmasıyla birlikte yakıt tasarrufu sağlanması ve yaz aylarında yüksek maliyetli arızalarla karşılaşılmaması için araçların sıcaklara hazırlanması gerekiyor.
18.05.2017 Otomobil
Araçlara yaz bakımı önerisi
Araçlara yaz bakımı önerisi Havaların ısınmaya başlamasıyla yakıt tasarrufunun sağlanması ve yaz aylarında yüksek maliyetli arızalarla karşılaşılmaması için araçların sıcaklara hazırlanması önerildi.
4.04.2017 Otomobil
Yazın saç bakımı nasıl yapılmalı?
Yazın saç bakımı nasıl yapılmalı? Aşırı sıcaklarda saç bakımına dikkat etmezseniz saçlarınız yıpranır ve parlaklığını kaybeder. Peki, yazın saç bakımı nasıl yapılmalıdır, saç bakımında nelere dikkat edilmelidir?
6.08.2015 Saç Bakımı
Yaza özel 7 saç bakımı önerisi
Yaza özel 7 saç bakımı önerisi Yaz mevsimi sonrasında oluşan saç dökülme sorununun önüne geçmek için özellikle yaz boyunca yapılması gerekenleri Estetik International Sağlık grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur anlattı.
17.06.2015 Saç Bakımı
Vichy'den yaz bakımı!
Vichy'den yaz bakımı! Yazın cildimiz herzamankinden daha fazla ışına maruz kalıyor.. İşte cildimizi korumak ve nemlendirmek için harika beş ürün!
The Body Shop'tan yaz fırsatı
The Body Shop'tan yaz fırsatı 29 Mayıs-25 Haziran tarihleri arasında herhangi bir The Body Shop mağazasına gelenler 4.90 TL’den başlayan fiyatlarla karşılaşıyor.
Yaz Bakımı
Yaz Bakımı Dermokil’in Spa ürünleriyle yapacağınız bakımla, vücudunuz yaza hazır olacak…
16.04.2014 Cilt Bakımı
Fiat'tan yaz bakım kampanyası!
Fiat'tan yaz bakım kampanyası! Fiat'tan 4 ay ertelemeli ve taksitli yaz bakımı kampanyası!
28.06.2012 Otomobil
Citroen'den % 20 indirimli yaz bakımı
Citroen'den % 20 indirimli yaz bakımı Kaliteli hizmet anlayışı ve tecrübeli ekibiyle Türkiye’de 50’yi aşkın servis noktasıyla hizmet veren Citroën, Haziran ayı süresince Citroën Yetkili Servisleri’ne uğrayan Citroën kullanıcılarına avantajlar sunuyor.
12.06.2012 Otomobil
Liseler de şenlendi
Liseler de şenlendi Konak Belediyesi’nin sekiz okulla başlattığı Lise Fest, yoğun ders ve sınav programı arasında öğrencilere bahar şenliği yaşatıyor.
23.05.2012 Ege
Cildinize yazın iyi bakın!
Cildinize yazın iyi bakın! Yaz mevsimi cildimizin yüksek sıcaklık ve güçlü güneş ışınlarına maruz kaldığı, ter ve nem ile mücadele ettiği bir dönemdir.
15.05.2012 Cilt Bakımı
Yaz bakımı, aracın sağlığı için gerekli
Yaz bakımı, aracın sağlığı için gerekli Kış boyunca zorlu koşullarda kullandığınız otomobilinizin, yaz aylarından da sorun çıkarmasını istemiyorsanız mutlaka tepeden tırnağa bakımı yaptırmalısınız
16.07.2010 Ege
ARACINIZIN yaz bakımı tamam mı?
ARACINIZIN yaz bakımı tamam mı? Kış boyunca zorlu koşullarda kullandığınız otomobilinizin, yaz aylarında da sorun çıkarmasını istemiyorsanız mutlaka tepeden tırnağa bakım yaptırmalısınız
11.06.2010 Ege
Mezarlıklarda yaz bakımı
Mezarlıklarda yaz bakımı İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaz öncesinde kentte bulunan tüm mezarlıkların temizlik ve bakımlarına ağırlık verdi.
17.05.2010 Ege
Aracınıza yaz bakımı yaptırmayı ihmal etmeyin
Aracınıza yaz bakımı yaptırmayı ihmal etmeyin Zorlu kış şartlarının ardından güvenli ve sorunsuz sürüş için araçların mutlaka bakımdan geçirilmesi gerektiği belirtildi.
3.05.2010 Cadde
Cilt ve saçlara acil bakım!
Cilt ve saçlara acil bakım! Güneş, deniz ya da havuz... Bütün bir kış hayalini kurduğumuz bu faktörler aslında saçları ve cildi yıpratıyor. Özellikle güneş ve denizden yıpranmış saç ve cildi tekrar toparlamak için ne yapmalı?
7.07.2008 Kadın Sağlığı
Cilt ve saçlar en çok yazın bakım ister
Cilt ve saçlar en çok yazın bakım ister Güneş, deniz ya da havuz... Bütün bir kış hayalini kurduğumuz bu faktörler aslında saçları ve cildi yıpratıyor. Özellikle güneş ve denizden yıpranmış saç ve cildi tekrar toparlamak için ne yapmalı?
5.07.2008 Pazar
Yaşlanmaya  karşı cilde check-up
Yaşlanmaya karşı cilde check-up Yaz bakımı yaptırmadan önce cildinizin ne kadar yaşlandığını öğrenmek istemez misiniz? Artık laboratuvarlarda, cildinin yaşını öğrenmek isteyenlere analiz yapılıyor ve yapısına göre kişiye özel tedavi seçenekleri sunuluyor
24.04.2004 Pazar
Çineli başkanı halk çok sevdi
Çineli başkanı halk çok sevdi Çineli başkanı halk çok sevdi
5.04.2004 Ege
Bayramiç'in BJK'li başkanları
Bayramiç'in BJK'li başkanları Bayramiç'in BJK'li başkanları
5.04.2004 Ege
Bornova
Bornova Alsancak
5.04.2004 Ege
Çılgın Cuma
Çılgın Cuma Çılgın Cuma
5.04.2004 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Yaz Bakımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.