Yazar Kasa

Yazar Kasa

Son dakika Yazar Kasa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yazar Kasa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yazar Kasa haber sayfamızda...

Yazar Kasa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 237 yazar kasa haberi bulunmuştur.
Özgür Özel: CHP'nin aday belirleme süreçlerinde kadın adayların ve gençlerin olmasını istedik
Özgür Özel: CHP'nin aday belirleme süreçlerinde kadın adayların ve gençlerin olmasını istedik CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer'in 'Proje Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Kentte bir otelde düzenlenen programda konuşan Özel, 2011 yılından beri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde olduğunu, yaklaşık 8,5 - 9 yılının da grup başkanvekili olarak geçtiğini belirtti.
3.03.2024 Gündem
Tanju Özcan'ın bir sonraki adımı ne olacak? CNN TÜRK'te flaş açıklama
Tanju Özcan'ın bir sonraki adımı ne olacak? CNN TÜRK'te flaş açıklama Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN TÜRK ekranlarında açıklamalarda bulundu. Özcan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak "11 tane seçim kaybetmiş koltuktan kalkmıyor" ifadelerini kullandı. Tanju Özcan istifa edip etmeyeceğini de açıkladı.
15.07.2023 Gündem
Tanju Özcan'dan CNN TÜRK canlı yayınında açıklamalar
Tanju Özcan'dan CNN TÜRK canlı yayınında açıklamalar Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN TÜRK ekranlarında açıklamalarda bulunuyor.
14.07.2023 Haberler
'Pes' artık! Yedi, içti, çaldı, yetmedi tuvaletini yaptı
'Pes' artık! Yedi, içti, çaldı, yetmedi tuvaletini yaptı Kocaeli'de bir lokantada yaşanan hırsızlık, 'bu kadarı da olmaz' dedirtti. Camı kırarak lokantaya giren hırsız, yemek yedi, içti, yetmedi tuvaletini bile yaptı.
27.01.2023 Gündem
Bülent Ecevit’e yazar kasa atan esnaf: “Yine olsa yine yaparım”
Bülent Ecevit’e yazar kasa atan esnaf: “Yine olsa yine yaparım” 2001 yılında dönemin Başbakanı Bülent Ecevit’e yazar kasa fırlatarak ülke ekonomisini protesto eden Ahmet Çakmak, yaptığı eylemden dolayı pişman olmadığını yine olsa yine yapacağını belirtti.
27.01.2023 Gündem
Yılbaşı öncesi marketlere sıkı denetim
Yılbaşı öncesi marketlere sıkı denetim Yıl başı öncesi fahiş fiyat artışı, etiket yanıltmaları ve gramaj oyunları ile tüketiciyi tuzağa çeken marketler Kütahya’da Ticaret İl Müdürlüğü ve Kütahya Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce oluşturulan ekiplerce denetlendi. Denetimlerde ürünlerin gramaj, fiyat ve irsaliye karşılaştırması, tüketim tarihi ve diğer kurallara uygunluk konularında inceleme yapan ekipler, ürünlerin etiketleri ile kasa fiyatlarını kontrol etti.
30.12.2022 Gündem
3 ilde kaçak akaryakıt operasyonu; yüz binlerce lira zarar engellendi
3 ilde kaçak akaryakıt operasyonu; yüz binlerce lira zarar engellendi Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü Akaryakıt Kaçakçılığıyla Mücadele Özel Ekibi tarafından Eskişehir, Burdur ve Kütahya'da akaryakıt istasyonlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda, kamunun yüz binlerce lira zarara uğratılmasının önüne geçildi.
25.10.2022 Gündem
Akaryakıt istasyonunda şoke eden düzenek! Milyonlarca lira zarara uğrattılar
Akaryakıt istasyonunda şoke eden düzenek! Milyonlarca lira zarara uğrattılar Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü Akaryakıt Kaçakçılığıyla Mücadele Özel Ekibi, akaryakıt kaçakçılarına yönelik Ankara ve Çankırı'da operasyon düzenledi. İstasyonlarda ele geçirilenler ise şoke etti.
27.08.2022 Haberler
Akaryakıt istasyonunda şoke eden düzenek! Milyonlarca lira zarara uğrattılar
Akaryakıt istasyonunda şoke eden düzenek! Milyonlarca lira zarara uğrattılar Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü Akaryakıt Kaçakçılığıyla Mücadele Özel Ekibi, akaryakıt kaçakçılarına yönelik Ankara ve Çankırı'da operasyon düzenledi. İstasyonlarda ele geçirilenler ise şoke etti.
27.08.2022 Gündem
Yazar Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? Yazarın Eş Anlamlısı Olan Sözcükler
Yazar Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? Yazarın Eş Anlamlısı Olan Sözcükler Roman, makale, hikaye ve deneme türünde kitaplar kaleme alan kişilere yazar denir. Sağlık, gezi, ekonomi gibi konularda, belli kurallara göre metinler yazan ve yazılarını internetten yayımlayan kişiler ise ''makale yazarı'' ve ''blog yazarı'' olarak nitelendirilir. Bu kelime bazı tamlamalarda yan anlamda kullanılır. Örneğin: ''Yazar kasa'' Yazar kelimesiyle eş anlamlı olan sözcükleri sizler için derledik.
Kırıkkale'de 2 istasyona 'kaçak akaryakıt' soruşturması
Kırıkkale'de 2 istasyona 'kaçak akaryakıt' soruşturması Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü'ne bağlı akaryakıt özel ekibince Kırıkkale'de, 2 akaryakıt istasyonuna düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, kaçak akaryakıt satılmasını sağlayan düzenek tespit edildi. Usulsüzlüklerle ilgili soruşturma başlatıldı.
16.04.2022 Gündem
‘Bu faizler düşecek halkı ezdirmeyeceğiz’
‘Bu faizler düşecek halkı ezdirmeyeceğiz’ Yatırım, istihdam, üretim politikaların altyapısını 19 yıldır inşa ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu faizler düşecek. Yüksek faize halkımızı da çiftçimizi de ezdirmeyeceğiz” dedi
27.11.2021 Siyaset
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması: Yüksek faize halkımızı ezdirmeyeceğiz
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması: Yüksek faize halkımızı ezdirmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’de “Alsancak Stadı ile 96 Tesisin Toplu Açılış Töreni”nde konuştu. Erdoğan, Bu faizler düşecek. Biz, yüksek faize halkımızı da çiftçimizi de ezdirmeyeceğiz. Yüksek faizmiş, düşük kurmuş, IMF reçeteleriymiş; bunların hiçbiri bizim insanımızın işinden, aşından, geleceğinden daha önemli değildir. Halkıma inanıyorum, Türkiye büyüyecek, zenginleşecek, bu nedenle 2023 çok önemli, halkımızın tercihini mandacılardan yana kullanmayacağına inanıyorum.' dedi.
26.11.2021 Siyaset
Demirbaş Nedir? Muhasebe'de Neler Demirbaş Sayılır?
Demirbaş Nedir? Muhasebe'de Neler Demirbaş Sayılır? Demirbaş Türkçede sık sık karşımıza çıkan kelimelerden birisidir. Peki, günlük hayat da dahil olmak üzere her yerde karşımıza çıkan demirbaş kelimesinin anlamı nedir? Demirbaş ne için söylenir? Demirbaş neyi ifade etmek için kullanılır? Muhasebede demirbaş kategorisine girer? İşte demirbaş ile ilgili merak edilen bütün detaylar.
Gözlemeye basit vergi
Gözlemeye basit vergi Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde açtığı dükkanda gözleme, sıkma, ev ekmeği ve tost satan Fatma Vuraldoğan, basit usulde vergi mükellefi olma talebiyle Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı’na başvurdu. Ancak daire görevlileri, dükkanın ‘lokanta’ olduğunu belirterek gerçek usulde vergi mükellefi olarak kaydetti.
22.09.2020 Ekonomi
Danıştay'dan küçük işletmeye vergi avantajı sağlayan karar
Danıştay'dan küçük işletmeye vergi avantajı sağlayan karar Danıştay, gözleme ve tost satan kadının, dükkanındaki malzemeleri ve koşullarını da göz önüne alarak gerçek usul yerine, daha avantajlı olan basit usulde vergi mükellefi olması gerektiğine hükmetti.
21.09.2020 Ekonomi
Hırsız girdiği dükkanda portakal sıkıp içti!
Hırsız girdiği dükkanda portakal sıkıp içti! İstanbul Maltepe'de gece saatlerinde bir büfeye giren hırsız, kendine portakal suyu sıkıp içti. Hırsız o anları güvenlik kameralarına yansıdı.
11.07.2020 Haberler
Son dakika haberler: Yeni koronavirüs genelgesi yayımlandı! 1 Temmuz'a dikkat...
Son dakika haberler: Yeni koronavirüs genelgesi yayımlandı! 1 Temmuz'a dikkat... Gelen son dakika haberine göre, İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “İnternet Kafeleri, Salonları ve Elektronik Oyun Yerleri” konulu genelge gönderdi. İnternet kafeler ve elektronik oyun salonları temizlik, maske, mesafe şartıyla 1 Temmuz’dan itibaren faaliyetlerine başlayabilecek.
26.06.2020 Gündem
Sadaka kutusu hırsızı yakalandı!
Sadaka kutusu hırsızı yakalandı! Kayseri’de, girdiği 5 farklı iş yerinden sadaka kutusu, yazar kasa ve 35 paket sigara çaldığı tespit edilen Orhan S. (32) yakalandı.
24.02.2020 Gündem
AK Parti’li Zengin ve CHP’li Özkoç’un tartışması tutanaklarda
AK Parti’li Zengin ve CHP’li Özkoç’un tartışması tutanaklarda TBMM Genel Kurulu’nda, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç arasında yaşanan tartışma, tutanaklara geçti.
20.11.2019 Siyaset
'BDDK'nin kararı sektörde bayram sevinci yaşattı'
'BDDK'nin kararı sektörde bayram sevinci yaşattı' İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık, "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) taksitle ilgili aldığı son karar, kuyumculuk sektöründe bayram sevinci yaşattı. Çok mutluyuz. Kuyumculukta taksit miktarının 8'e çıkmasının, iç piyasa satışları üzerinde doping etkisi yapacağına inanıyoruz. 8 taksit perakende satışlarındaki işlem hacmini oldukça artıracaktır." ifadelerini kullandı.
25.10.2019 Ekonomi
‘Bu durumu hiçbir  krizde görmedik’
‘Bu durumu hiçbir krizde görmedik’ Partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen CHP sözcüsü Öztrak, işsizlik rakamlarına değinerek, ‘İşsiz sayısı 938 bin kişi artmış, 4 milyon 253 bine çıkmıştır’ dedi
17.09.2019 Gündem
Marketten para çalan hırsız neye uğradığını şaşırdı!
Marketten para çalan hırsız neye uğradığını şaşırdı! İstanbul Taksim’de bir markete giren hırsızlar, yazar kasadaki paraları çalarken önce güvenlik kamerasına, ardından da iş yeri sahibine yakalandı. Market sahibi, yakaladığı hırsızı döverek paraları geri aldı. Hırsız ve ona gözcülük yapan arkadaşı kavganın ardından kaçtı.
16.09.2019 Gündem
Konya'da 13 yaşındaki çocuğun suç dosyası kabarık
Konya'da 13 yaşındaki çocuğun suç dosyası kabarık Konya'da, son bir ayda 8 iş yerinden hırsızlık yapan 4 kişiden M.Y., polisle yaşanan kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı.
6.07.2019 Gündem
Cüzdanı sayesinde hayatı kurtuldu, 'pusu kurdular' dedi
Cüzdanı sayesinde hayatı kurtuldu, 'pusu kurdular' dedi İzmir'in Bornova ilçesinde, uğradığı silahlı saldırıda bacağından yaralanan, cebindeki cüzdanın, kurşunun hızını kesip, atardamarın daha fazla zarar görmesine engel olduğu belirtilen Suat Gün, kendisine pusu kurulduğunu ileri sürdü.
11.05.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yazar Kasa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.