Yazı

Yazı

Son dakika yazı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yazı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yazı haber sayfamızda...

Yazı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 29.661 yazı haberi bulunmuştur.
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
Sapık iş arkadaşı çıktı! Sahte hesapla 'taciz'
Sapık iş arkadaşı çıktı! Sahte hesapla 'taciz' Ankara'da O.S.U. (26) hakkında, aynı iş yerinde bir dönem çalıştığı Y.I. (35) adlı kadına sosyal medya platformunda açtığı sahte hesap üzerinden mesaj göndererek tacizde bulunduğu suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
23.04.2024 Gündem
TGC’den Milliyet’e çifte ödül
TGC’den Milliyet’e çifte ödül Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) 65 yıldır düzenlediği Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri törenle sahiplerini buldu. 2 dalda ödüle layık görülen Milliyet gazetesi çalışanları da törende ödül gururu yaşadı.
23.04.2024 Gündem
İBAN’a para gönderirken dikkat! Uzman isim vatandaşları uyardı
İBAN’a para gönderirken dikkat! Uzman isim vatandaşları uyardı Bankaların kredi kartlarındaki komisyonu arttırması nedeniyle işletme ve firma sahipleri İBAN'la ödeme kabul etme yoluna yöneldi. Son dönemde pek çok işyeri kart yerine IBAN ile ödeme kabul etmeye başlarken, Bankacılık ve Finans Hukukunda Uzman Arabulucu Avukat Emin Saygın, vatandaşları bekleyen tehlikeye karşı uyardı.
22.04.2024 Ekonomi
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor”
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” Ebru Cündübeyoğlu ile ilk röportajı yaptığım 90’lı yıllarda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmek üzereydi, bunun için alttan bir dersi geçmesi şarttı.
20.04.2024 Pazar
Kamuda tasarruf için sıkı tedbir
Kamuda tasarruf için sıkı tedbir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası kamuda yeni tasarruf tedbirleri alınacağını açıklamasının ardından gözler bu tedbirlerin detaylarına çevrildi.
19.04.2024 Ekonomi
Mayolu pozlarına bir yenisini daha ekledi! Nurgül Yeşilçay'dan 'lahmacun' kombini
Mayolu pozlarına bir yenisini daha ekledi! Nurgül Yeşilçay'dan 'lahmacun' kombini Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde 'Alanur' karakterini canlandıran Nurgül Yeşilçay, başarılı oyunculuk kariyerinin yanında sosyal medya hesabında yayınladığı eğlenceli paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü isim son olarak mayolu pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu.
18.04.2024 Cadde
'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminden ilk kareler
'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminden ilk kareler Yağız Alp Akaydın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, BKM yazı ekibinin senaryosunu kaleme aldığı 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminin setinden ilk fotoğraflar yayınlandı.
18.04.2024 Cadde
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada yayınlanan para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, CHP'li Şişli ve Maltepe eski belediye başkanlarının ifadelerinde ismi geçen 11 isim "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Savcılık ayrıca CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yazı yazarak il binasının satın alınmasında toplanan bağış paralarının, il binasının satın alınması sürecinde kullanılıp kullanılmadığının tespiti için de ellerinde bulunan tüm bilgi, belge ve evrakların savcılığa gönderilmesini istedi.
16.04.2024 Gündem
Otobüsün arkasında ilginç detay! Bekarlığını dile getiren şoför herkesi şaşkına çevirdi
Otobüsün arkasında ilginç detay! Bekarlığını dile getiren şoför herkesi şaşkına çevirdi Ramazan Bayramı tatilinde TEM Otoyolu'nda çekilen görüntüler sürücüleri ikiye böldü. Otobüsün arkasında LED'li kayan yazı ile bekarlığını dile getiren şoförün diğer sürücülerin dikkatini dağıtarak trafiği tehlikeye soktuğunu söyleyen de oldu, meslektaşını destekleyen de.
15.04.2024 Haberler
Otobüsün arkasında ilginç detay! Bekarlığını dile getiren şoför herkesi şaşkına çevirdi
Otobüsün arkasında ilginç detay! Bekarlığını dile getiren şoför herkesi şaşkına çevirdi Ramazan Bayramı tatilinde TEM Otoyolu'nda çekilen görüntüler sürücüleri ikiye böldü. Otobüsün arkasında LED'li kayan yazı ile bekarlığını dile getiren şoförün diğer sürücülerin dikkatini dağıtarak trafiği tehlikeye soktuğunu söyleyen de oldu, meslektaşını destekleyen de.
15.04.2024 Gündem
Kemalettin Tuğcu hakkında bilinmesi gerekenler
Kemalettin Tuğcu hakkında bilinmesi gerekenler Kemalettin Tuğcu’nun yeğeni gazeteci yazar Nemika Tuğcu, “Sırça Köşkün Masalcısı” adlı kitabında engelli oluşunu bir kusur sayıp 26 yaşına kadar münzevi bir hayat süren yazarın iç dünyasını anlatıyor
14.04.2024 Kültür Sanat
Yasemin Allen'den atış talimi! Eski FBI çalışanı sevgilisinden tam not
Yasemin Allen'den atış talimi! Eski FBI çalışanı sevgilisinden tam not Eski FBI çalışanı Erdal Kaya ile yeni bir aşka yelken açan ve mutluluğunu her fırsatta sosyal medyada sevenleriyle paylaşan Yasemin Allen, bu kez de sevgilisiyle beraber yaptığı atış taliminden anları takipçileriyle paylaştı. Erdal Kaya'dan sevgilsine tam not geldi.
13.04.2024 Cadde
Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'da tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Cadde
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu: Yurtlarda daha kaç tane ünlünün çocuğu var acaba?
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu: Yurtlarda daha kaç tane ünlünün çocuğu var acaba? Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturmuştu. Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.
14.04.2024 Cadde
Hadise yazı getirdi! 'Anne, zengin adam benim'
Hadise yazı getirdi! 'Anne, zengin adam benim' Ünlü şarkıcı Hadise, yaz sezonunu açtı. Sosyal medya hesabından peş peşe yayınladığı pozlarına mesaj olarak Cher'in "Anne, zengin adam benim!" sözlerini yazan Hadise'ye, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
14.04.2024 Cadde
Bilal Meşe: Nereden nereye! Dostluklar fotoğraflarda kaldı
Bilal Meşe: Nereden nereye! Dostluklar fotoğraflarda kaldı Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe Türk futbolunda son dönemde yaşanan gerilimleri köşesine taşıdı. Meşe yazısında ezeli rakipler arasında geçmişte yaşanan dostluk görüntülerinden örnekler sundu. İşte 'Dostluklar fotoğraflarda kaldı' başlıklı yazı...
11.04.2024 Galatasaray
'Kızıl İnek' hortladı! Mescid'i Aksa'yı yıkıp Üçüncü Tapınak kurmak istiyorlar
'Kızıl İnek' hortladı! Mescid'i Aksa'yı yıkıp Üçüncü Tapınak kurmak istiyorlar Bir uçakla ABD'den geçtiğimiz yıl Ağustos ayında getirilen beş kızıl düve, Kudüs'teki Zeytin Dağı'nda kurban edilmek isteniyor. Perde arkasında ise, Mescid-i Aksa'nın Yahudilere açılması var. Newsweek 'Kutsal savaş: Kızıl inekler, Gazze ve dünyanın sonu' başlığını atarken, Binyamin Netanyahu'nun dolaşıma giren fotoğrafı radikal Yahudileri daha da kışkırttı.
10.04.2024 Dünya
Fenerbahçe'den Okan Buruk'a tepki! 'Maç öncesi konuşmuş'
Fenerbahçe'den Okan Buruk'a tepki! 'Maç öncesi konuşmuş' Şanlıurfa'da Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle sonuçlanan Süper Kupa finalinin yankıları sürüyor. Sarı-lacivertliler, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un açıklamalarına tepki gösterdi.
10.04.2024 Fenerbahçe
Ramazandan bayrama Osmanlı
Ramazandan bayrama Osmanlı Osmanlı’da ramazan ayı ve bayramlarda diş kirası, yer mahyaları, amin alayları ve biraz muzip bir gelenek olan “unutma beni dolması” gibi pek çok renkli gelenek vardı.
10.04.2024 Gündem
Otellerde rezervasyonlar yüzde 90'a çıktı
Otellerde rezervasyonlar yüzde 90'a çıktı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bayram yoğunluğu otellerdeki rezervasyon oranları yüzde 90’a çıktı.
9.04.2024 Ekonomi
ÖZEL | Okan Buruk'tan Süper Kupa sonrası ilk açıklama! 'Protestoyu ben mi yapıyorum'
ÖZEL | Okan Buruk'tan Süper Kupa sonrası ilk açıklama! 'Protestoyu ben mi yapıyorum' Galatasaray’ın Süper Kupa’da Fenerbahçe’ye gol atması tartışmaları da beraberinde getirdi. Özellikle sarı-lacivertliler tarafından eleştirilen Cim-Bom’un Teknik Direktörü Okan Buruk, bu konuya açıklık getirdi.
9.04.2024 Galatasaray
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: Rahat uyuyorum
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: Rahat uyuyorum Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe maçının ardından konuştu.
7.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Yazı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.