Yazıcıoğlu

Yazıcıoğlu

Son dakika Yazıcıoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yazıcıoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yazıcıoğlu haber sayfamızda...

Yazıcıoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.197 yazıcıoğlu haberi bulunmuştur.
Galatasaray Ekmas, Beşiktaş Emlakjet deplasmanında galip!
Galatasaray Ekmas, Beşiktaş Emlakjet deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 28'inci haftasında Galatasaray Ekmas, Beşiktaş Emlakjet'i deplasmanda 77-76 mağlup etti.
Mustafa Destici'den Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrine ziyaret
Mustafa Destici'den Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrine ziyaret Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrine ziyarette bulundu.
11.04.2024 Gündem
11 il, 64 ilçeyi 5 yıl boyunca kadın başkanlar yönetecek!
11 il, 64 ilçeyi 5 yıl boyunca kadın başkanlar yönetecek! Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için 31 Mart Pazar günü sandık başına gitti. 48 milyon 256 bin 117 seçmen, yaklaşık 207 bin sandıkta oy kullandı. Kesin olmayan sonuçlarına göre ise 5 büyükşehir, 6 il ve 64 ilçe belediye başkanlığını kadın adaylar kazandı.
2.04.2024 Gündem
Süper Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu: Babam 'her zaman makamına şeref veren ol' derdi
Süper Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu: Babam 'her zaman makamına şeref veren ol' derdi Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun resmi olmayan sonuçlara göre Tokat Belediye Başkanı seçilen oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, konuştu. MHP'nin 55 yıl sonra Tokat'ta zafer kazandığını belirten Yazıcıoğlu, "Rahmetli babam şunu söylerdi, kendisi de hep uygulamıştır. 'Oğlum her zaman makamına şeref veren ol' derdi. 'Makamından şeref alan olma' derdi" dedi.
2.04.2024 Gündem
Yerel seçim sonuçları: İstanbul'da CHP ve AK Parti'nin en sağlam kaleleri
Yerel seçim sonuçları: İstanbul'da CHP ve AK Parti'nin en sağlam kaleleri Türkiye genelinde seçim sonuçları netleşirken, AK Parti ve CHP'nin en sağlam kalelerindeki oy oranları da dikkat çekti.
2.04.2024 Gündem
Seçim sonuçları sonrası Destici'den, Yazıcıoğlu'nun kabrine ziyaret
Seçim sonuçları sonrası Destici'den, Yazıcıoğlu'nun kabrine ziyaret BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas Belediye Başkanlığını kazanan partisinin adayı Adem Uzun ve Şarkışla ilçesini kazanan Kasım Gültekin ile birlikte, BBP kurucu genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarını ziyaret etti, dua okudu.
1.04.2024 Gündem
Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kimdir, kaç oy aldı? Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kaç yaşında, babası kim?
Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kimdir, kaç oy aldı? Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kaç yaşında, babası kim? Mehmet Kemal Yazıcıoğlu biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarına göre Tokat'ta seçimi eski vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kazandı.
1.04.2024 Bilgi Rehberi
Karadeniz’de kıyasıya yarış
Karadeniz’de kıyasıya yarış Karadeniz bölgesinde bulunan 18 ilden 8’ini CHP, 8’ini AK Parti, 2 ili ise MHP aldı. MHP bir önceki seçimlerde aldığı 5 ilin üçünü CHP’ye ikisini de AK Parti’ye kaptırırken, yüzü Gümüşhane ile güldü
1.04.2024 Gündem
İç Anadolu’da tablo değişmedi
İç Anadolu’da tablo değişmedi İç Anadolu Bölgesi genelinde tabloda önemli bir değişiklik olmadı. Konya’da büyükşehir belediyesini AK Parti aldı, Yılmaz Büyükerşen’siz Eskişehir’de ise oy oranı düşse de ipi göğüsleyen yine CHP oldu...
1.04.2024 Gündem
Nevşehir'de İYİ Parti adayı Rasim Arı kazandı
Nevşehir'de İYİ Parti adayı Rasim Arı kazandı 31 Mart yerel seçimler sona erdi. Nevşehir'de resmi olmayan sonuçlara göre İYİ Parti'nin adayı Rasim Arı kazandı.
31.03.2024 Gündem
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı?
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı? 31 Mart seçimlerinde 26 milletvekili birçok il ve beldeden belediye başkan adayı olmuştu. Sandıklardan gelen veriler doğrultusunda sonuçlar belli oldu.
31.03.2024 Gündem
Şırnak'ta yeniden AK Parti'li Yarka başkan oldu! İşte Şırnak'ın ilçeleri
Şırnak'ta yeniden AK Parti'li Yarka başkan oldu! İşte Şırnak'ın ilçeleri 31 Mart yerel seçimler sona erdi. Şırnak'ta mevcut başkan Mehmet Yarka yeniden başkan seçildi. İşte detaylar...
31.03.2024 Gündem
BBP Genel Başkanı Destici seçim sonuçlarıyla ilgili konuştu
BBP Genel Başkanı Destici seçim sonuçlarıyla ilgili konuştu Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, en büyük mutluluklarının, partilerinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun memleketi Sivas'ı bir kez daha kazanmak olduğunu söyledi.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Milletin sandıkta verdiği mesajları en isabetli, en objektif şekilde akıl ve vicdan terazimizde tartarak gerekli adımları mutlaka atacağız" dedi.
31.03.2024 Gündem
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu: Tokat, Türkiye'ye örnek olacak
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu: Tokat, Türkiye'ye örnek olacak Tokat'ta aday olan ve resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilen efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu konuştu: Tokat, Türkiye'ye örnek olacak
31.03.2024 Haberler
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu: Tokat, Türkiye'ye örnek olacak
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu: Tokat, Türkiye'ye örnek olacak Tokat'ta aday olan ve resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilen efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu konuştu: "Tokat, Türkiye'ye örnek olacak"
1.04.2024 Gündem
Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni farklı geçti!
Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni farklı geçti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 25'inci haftasında Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni 92-76 mağlup etti.
Murat Kurum: İstanbul, liyakatsizliğin kurbanı oldu
Murat Kurum: İstanbul, liyakatsizliğin kurbanı oldu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sultanbeyli mitinginde vatandaşlara hitap etti. İstanbul için hayallerini gerçekleştirmesine sayılı günler kaldığını dile getiren Murat Kurum, “Öyle bir İstanbul hayal ediyoruz ki, hiçbir hanemizde deprem endişesi kalmayacak, bütün yuvalarımız güvenli hale gelecek” dedi.
29.03.2024 Gündem
Murat Kurum 3 ilçede vatandaşlara seslendi! 'Gerçek belediyecilik gelecek'
Murat Kurum 3 ilçede vatandaşlara seslendi! 'Gerçek belediyecilik gelecek' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla, Kartal ve Ataşehir’de şehir turu yaparak seçim otobüsünden vatandaşlara seslendi. Murat Kurum, "Gerçek belediyecilik ve hizmet belediyeciliği gelecek" dedi.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 31 Mart'ta gelin İstanbul'un emanetine sahip çıkalım
Murat Kurum: 31 Mart'ta gelin İstanbul'un emanetine sahip çıkalım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa’yı kapsayan şehir turu sonrası Eyüpsultan’da vatandaşlara hitap etti. Kurum, "Bizim hayalimiz İstanbul'da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar kentsel dönüşümü yapmak. İstanbul'daki trafik çilesi bitene kadar orada metroları ve yolları, kavşakları, tünelleri yapmak. Bir tarafta 5 yıldır Eyüpsultan’a, İstanbul'a hizmet yapmayanlar; diğer tarafta onlar büyükelçilerle görüşürken 81 ilimizde bizim eserlerimiz, hizmetlerimiz var. 31 Mart'ta gelin İstanbul'un emanetine sahip çıkalım” dedi.
26.03.2024 Gündem
Mustafa Destici: Birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz
Mustafa Destici: Birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Doğru kimden gelirse gelsin destekliyoruz. Yanlışın karşısında duruyoruz. Yapıcı, yol gösterici, sorumlu, birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz" dedi.
26.03.2024 Gündem
İBB başkan adayı Kurum'dan İstanbul ve yerel seçim mesajı
İBB başkan adayı Kurum'dan İstanbul ve yerel seçim mesajı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçim öncesi dikkat çeken mesajlar verdi.
26.03.2024 Gündem
‘Mesele AK Parti değil Türkiye’
‘Mesele AK Parti değil Türkiye’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokat mitinginde, “Mesele AK Parti değildir. Mesele Cumhur İttifakı değildir. Mesele doğrudan Türkiye’dir. Türk milletidir. Allah’ın yardımı ve milletimizin desteğiyle her saldırıyı savuşturarak, mücadeleyi asla bırakmayarak bu hevesleri boşa çıkardık” dedi.
26.03.2024 Gündem
Yazıcıoğlu kabri başında anıldı
Yazıcıoğlu kabri başında anıldı Büyük Birlik Partisi’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 15. yıl dönümünde mezarı başında dualarla anıldı.
26.03.2024 Gündem
Mustafa Destici: BBP'nin gül ve hilali Türkiye semalarında dalgalanacaktır
Mustafa Destici: BBP'nin gül ve hilali Türkiye semalarında dalgalanacaktır Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşı olmaktan, onunla yol yürümüş olmaktan ve şu anda da onun emanetini taşıyor olmaktan büyük bir gurur duyuyorum" dedi.
25.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yazıcıoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.