YDUS tercihleri başladı! ÖSYM giriş
YDUS tercihleri başladı! ÖSYM giriş Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) tercihleri başladı. ÖSYM üzerinden alınan YDUS tercihlerinde son gün ne zaman? İşte YDUS tercihinde bulunacak adayların bilmesi gerekenler...
24.09.2019 Eğitim
YDUS: Tercihleri başladı! YDUS tercihi nasıl yapılır? ÖSYM giriş
YDUS: Tercihleri başladı! YDUS tercihi nasıl yapılır? ÖSYM giriş Kadın Hastalıkları ve Doğum ile İç Hastalıkları alanları için 2018 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2018-YDUS) tercih işlemleri alınmaya başladı. ÖSYM tarafından alınacak olan YDUS tercih işlemleri nasıl yapılır?
28.08.2019 Gündem
YDUS: Anesteziyoloji ve Reanimasyon alanı tercihleri alınacak!
YDUS: Anesteziyoloji ve Reanimasyon alanı tercihleri alınacak! Anesteziyoloji ve Reanimasyon alanı için Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2018-YDUS) tercih işlemleri başladı. Peki YDUS tercihi nasıl yapılır? Tercihler ne zaman bitecek?
5.07.2019 Gündem
YDUS tercihleri başladı! Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı tercihleri nasıl yapılır?
YDUS tercihleri başladı! Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı tercihleri nasıl yapılır? Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2018-YDUS) tercih işlemleri, 19-29 Nisan 2019 tarihleri arasında bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden internet aracılığıyla yapılacaktır.
19.04.2019 Gündem