Ülkemizin doğal güzellikleri nelerdir?
Ülkemizin doğal güzellikleri nelerdir? Doğal güzellik denilince akla ilk Türkiye gelmeli zira bunun için birçok geçerli nedenimiz var. Kendiliğinden oluşan mağaralar, şelaleler ve dağlar favori ziyaret mekânları arasında yer alıyor. Türkiye'nin neredeyse dört bir yanında yer alan bu mekanlar bizlerin olduğu kadar turistlerinde ilgisini çekmektedir. Zamanla artan ziyaretçi sayısı ve doğal olayların etkisinin devam etmesi yetkili kesimin önlem almasını gerektirmiştir. Bunlara rağmen Türkiye'nin en fazla rağbet gören 7 güzelliği..
1.05.2018 Gündem
Yedi Uyurlar Mağarası ve Ashab-ı Kehf
Yedi Uyurlar Mağarası ve Ashab-ı Kehf Yedi Uyurlar Mağarası, Hristiyanlık ve İslamiyet inancında önemli bir yere sahip olan yedi uyurların kaldığına inanılan mağaradır. Ashab-ı Kehf olarak bilinen Yedi Uyurlar'ın mağarasına, günümüzde farklı coğrafyalarda rastlamak mümkün. Mersin'de bulunan Yedi Uyurlar Mağarası içlerinde en ünlüsüdür. Peki Yedi Uyurlar Mağarası tam olarak nerede? Yedi Uyurlar Mağarası'nın önemi ne?
10.04.2018 Tatil
Efes Antik Kenti hakkında bilmeniz gerekenler
Efes Antik Kenti hakkında bilmeniz gerekenler Efes Antik Kenti hakkında kısaca bilmeniz gerekenler, 2018 giriş ücretleri... Efes Antik Kenti hangi uygarlığa ait? İşte resimli anlatımla Efes Antik Kenti...
14.03.2018 Hayat