Yeliz Kuvancı

Yeliz Kuvancı

Son dakika Yeliz Kuvancı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yeliz Kuvancı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yeliz Kuvancı haber sayfamızda...

Yeliz Kuvancı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 122 yeliz kuvancı haberi bulunmuştur.
Sadakatsiz Bahar diziden ayrıldı mı, neden yok? Bahar'ı oynayan Yeliz Kuvancı kimdir, yaşı kaç, diziden neden ayrıldı?
Sadakatsiz Bahar diziden ayrıldı mı, neden yok? Bahar'ı oynayan Yeliz Kuvancı kimdir, yaşı kaç, diziden neden ayrıldı? Sadakatsiz dizisinde Yeliz Kuvancı'nın hayat verdiği Bahar karakteri izleyen tarafından çok sevildi. Ancak Sadakatsiz dizisinin yeni bölümlerinde Yeliz Kuvancı'ın dizi kadrosundan ayrılacağı öne sürülmüştü. Peki, Sadakatsiz Bahar neden diziden ayrılıyor?
16.02.2022 Cadde
Sadakatsiz Melih ayrıldı mı, neden yok? Melih'i oynayan Ali İl kimdir, kaç yaşında, nereli?
Sadakatsiz Melih ayrıldı mı, neden yok? Melih'i oynayan Ali İl kimdir, kaç yaşında, nereli? Sadakatsiz dizisinde Ali İl, Melih karakteri ile ekrana geliyordu. Derin'in dayısı olarak dizideki yerini alan İl, aynı zamanda Bahar'ın da eşidir. Yeni bölümleriyle sevenlerini karşılayan Sadakatsiz'den Ali İl ayrıldı mı? Melih diziden neden ayrıldı?
9.02.2022 Cadde
'Sadakatsiz' dizisinin büyük başarısı
'Sadakatsiz' dizisinin büyük başarısı Her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen Kanal D dizisi 'Sadakatsiz', Türkiye’de olduğu kadar dünyada da büyük ilgi görüyor. Medyapım ve Mednova imzalı dizinin ikinci sezonu 65 ülkede yayınlanıyor.
30.11.2021 Cadde
Çarşambanın galibi 'Sadakatsiz'
Çarşambanın galibi 'Sadakatsiz' Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', 10 Kasım Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi.
11.11.2021 Cadde
'Sadakatsiz' çarşamba gününe damga vurdu
'Sadakatsiz' çarşamba gününe damga vurdu Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', 3 Kasım Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
4.11.2021 Cadde
'Sadakatsiz' dizisi İspanya’dan sonra Şili’de
'Sadakatsiz' dizisi İspanya’dan sonra Şili’de Kanal D’nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', Şili’de ekrana gelmeye başlayacak. Daha önce İspanya’da seyirciyle buluşan yapım, 2022 yılının ilk aylarında da Şilili hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
3.11.2021 Cadde
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D dizisi Sadakatsiz, 27 Ekim Çarşamba akşamı 36'ncı bölümü ile ekrana geldi. Sadakatsiz, yeni bölümü ile ekranda olduğu kadar sosyal medyada da büyük ilgi gördü.
28.10.2021 Cadde
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz, 20 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
21.10.2021 Cadde
Sadakatsiz oyuncuları yeni sezon! Sadakatsiz dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, hangi gün?
Sadakatsiz oyuncuları yeni sezon! Sadakatsiz dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, hangi gün? Sadakatsiz yeni sezon bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Diziye Berkay Ateş'in Aras karakteri ile katılmasıyla olaylar bambaşka bir hal alır. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrolde yer aldığı Sadakatsiz dizisi konusu nedir?
20.10.2021 Cadde
Sosyal medyaya ve reytinge 'Sadakatsiz' damgası
Sosyal medyaya ve reytinge 'Sadakatsiz' damgası Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği dizisi 'Sadakatsiz', 6 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
7.10.2021 Cadde
'Sadakatsiz’den yeni sezona görkemli açılış
'Sadakatsiz’den yeni sezona görkemli açılış Kanal D’nin; yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi 'Sadakatsiz', 29 Eylül Çarşamba akşamı yeni sezona 'merhaba' dedi.
30.09.2021 Cadde
Yeni imajı beğenildi
Yeni imajı beğenildi Kanal D’de ekrana gelen ‘Sadakatsiz’ dizisinin Bahar’ı Yeliz Kuvancı, imajını yeniledi.
21.09.2021 Cadde
Yeliz Kuvancı kızıl saçlarına veda etti
Yeliz Kuvancı kızıl saçlarına veda etti Sadakatsiz isimli dizide ‘Bahar’ karakterine hayat veren Yeliz Kuvancı imajını değiştirdi. Güzel oyuncu yeni imajını sevenlerinin beğenisine sundu.
20.09.2021 Cadde
Sadakatsiz Bahar kimdir? Yeliz Kuvancı kaç yaşında, nereli?
Sadakatsiz Bahar kimdir? Yeliz Kuvancı kaç yaşında, nereli? Sadakatsiz dizisi yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Dizide Bahar karakteri ile dikkat çeken Yeliz Kuvancı kim sorusu da gündemde. Peki, Sadakatsiz'in Bahar'ı Yeliz Kuvancı aslen nereli, evli mi?
5.05.2021 Cadde
Sadakatsiz yeni bölümü hangi gün yayınlanıyor? Sadakatsiz oyuncuları kimler, konusu nedir?
Sadakatsiz yeni bölümü hangi gün yayınlanıyor? Sadakatsiz oyuncuları kimler, konusu nedir? Kanal D'nin kısa sürede büyük beğeni toplayan dizisi Sadakatsiz bu akşam tekrar bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. İzleyiciler ise Sadakatsiz dizisinin hangi gün yayınlandığına dair araştırma yapıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusuyla büyük ilgi gören Sadakatsiz dizisinin yeni bölümleri hangi gün yayınlanıyor? Sadakatsiz oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte dizi hakkında bilinmesi gerekenler...
26.12.2020 Cadde
Sadakatsiz oyuncuları kim? Sadakatsiz konusu nedir, hangi gün yayımlanıyor?
Sadakatsiz oyuncuları kim? Sadakatsiz konusu nedir, hangi gün yayımlanıyor? Kanal D'nin sevilen dizilerinden Sadakatsiz her hafta ekrana gelmeye devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla, sıra dışı hikayesiyle çok konuşulan dizi fenomen haline geldi. Sadakatsiz hangi gün, oyuncu kadrosunda kimler var?
9.12.2020 Cadde
Sadakatsiz dizisi 8. bölüm fragmanlarında Volkan, oğlu Ali ile yüzleşiyor! İşte Sadakatsiz dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
Sadakatsiz dizisi 8. bölüm fragmanlarında Volkan, oğlu Ali ile yüzleşiyor! İşte Sadakatsiz dizisi konusu ve oyuncu kadrosu... Sadakatsiz dizisi bu akşam 8. bölüm ile ekrana gelecek. Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Sadakatsiz dizisi yeni bölümde Ali babasının yanına gider ancak kapıyı Derin açar. Volkan neye uğradığını şaşırır. Ali babası Volkan'a neden burada olduğunu sorar. Volkan ise ne diyeceğini bilemez. Derin Asya'nın evine gelerek onu kışkırtır. Derin ise durumu Volkan'a çok farklı şekilde aktarır. İşte Sadakatsiz dizisi 8. bölüm fragmanları ve oyuncu kadrosu...
25.11.2020 Cadde
Sadakatsiz oyuncuları kimler, hangi gün yayınlanıyor? Sadakatsiz konusu nedir?
Sadakatsiz oyuncuları kimler, hangi gün yayınlanıyor? Sadakatsiz konusu nedir? Sadakatsiz her hafta çarşamba günü izleyicilerle buluşuyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin başrolünde Cansu Dere ve Caner Cindoruk oynuyor. Sadakatsiz'in 7.yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Peki Sadakatsiz oyuncuları kimler?
18.11.2020 Cadde
Sadakatsiz oyuncuları kimler? İşte Sadakatsiz dizisi konusu...
Sadakatsiz oyuncuları kimler? İşte Sadakatsiz dizisi konusu... Sadakatsiz, her hafta çarşamba günü izleyicilerle buluşuyor. Kanal D ekranlarında yayınalanan Sadakatsiz'in yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Peki Sadakatsiz oyuncuları kimler, konusu nedir?
11.11.2020 Cadde
Kenan Ece, 'Sadakatsiz'e katıldı
Kenan Ece, 'Sadakatsiz'e katıldı Kanal D’nin çarşamba akşamları izleyiciyle buluşan ve yayınlandığı günden bu yana büyük beğeni toplayan 'Sadakatsiz' dizisine sürpriz bir isim katıldı. Kenan Ece, psikiyatr rolüyle kadroya dahil oldu.
4.11.2020 Cadde
Sadakatsiz oyuncuları kimler? Sadakatsiz konusu nedir?
Sadakatsiz oyuncuları kimler? Sadakatsiz konusu nedir? Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz bu akşam 5. bölümüyle ekrana geliyor. İlk bölümü ve sonraki bölümleriyle büyük ilgi gören Sadakatsiz dizisi hakkında araştırmalar hız kesmiyor. Peki Sadakatsiz oyuncuları kimler, dizinin konusu nedir? İşte Sadakatsiz sdizisi hakkında merak edilenler...
31.10.2020 Cadde
Sadakatsiz oyuncuları | Sadakatsiz dizi oyuncuları kimler?
Sadakatsiz oyuncuları | Sadakatsiz dizi oyuncuları kimler? Sadakatsiz dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Çarşamba akşamları yeni bölümü yayınlanan Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosu da merakla araştırılıyor. İşte sevilen dizi Sadakatsiz'in oyuncu kadrosu...
28.10.2020 Cadde
Sadakatsiz dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Sadakatsiz dizisi 3. bölüm fragmanları izle!
Sadakatsiz dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Sadakatsiz dizisi 3. bölüm fragmanları izle! Sadakatsiz dizisi konusu ve oyuncu kadrosu dizinin takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam 3. yeni bölüm ile ekrana gelecek olan Sadakatsiz dizisinde başarılı bir hekim olan Asya, Mimar Volkan ile mutlu bir evlilik yapmıştır. Son dönemde eşinin tavırlarından şüphelenen Asya eşinin kendisini aldattığını düşünmektedir. Hislerinde yanılmayan Asya eşi Volkan'ın kendisini aldattığını ispatlar. İşte Sadakatsiz dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ve 3. bölüm fragmanları...
21.10.2020 Cadde
Sadakatsiz oyuncuları kimler, konusu nedir? Oyuncu kadrosu...
Sadakatsiz oyuncuları kimler, konusu nedir? Oyuncu kadrosu... Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz ilk iki bölümüyle büyük beğeni toplarken dizinin bu akşam yeni bölümü ekrana gelecek. Diziyi takip edenler zaman zaman oyuncu kadrosunu merak ediyor. İşte detaylar...
21.10.2020 Cadde
Sadakatsiz oyuncuları ve karakterleri kimler? Sadakatsiz konusu nedir, hangi kanalda yayınlanıyor?
Sadakatsiz oyuncuları ve karakterleri kimler? Sadakatsiz konusu nedir, hangi kanalda yayınlanıyor? Sadakatsiz bu akşam yeni bölümü ile izleyicilerle buluşacak. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrolünde oynadığı dizinin yönetmenliğini ise Neslihan Yeşilyurt yapıyor. Peki Sadakatsiz oyuncuları kimler, konusu nedir?
14.10.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yeliz Kuvancı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.