Yemek Kartı

Yemek Kartı

Son dakika yemek kartı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yemek kartı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yemek kartı haber sayfamızda...

Yemek Kartı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 759 yemek kartı haberi bulunmuştur.
Yemek kartı kullanımı hem şirketlere hem de çalışanlara kazandırıyor… İşte merak edilen avantajlı sistem!
Yemek kartı kullanımı hem şirketlere hem de çalışanlara kazandırıyor… İşte merak edilen avantajlı sistem! Şirketler için önemli bütçe avantajları sağlayan ve çalışanlar için de önemli bir motivasyon kaynağı olan yemek kartını daha yakından tanımak ister misiniz? İşte yemek kartı hakkında merak ettiğiniz her şey…
15.03.2024 Advertorial
Didem Kuş: Tasarruflu ve pratik çözümler sayesinde kurumsal ramazan yardımları dijitalleşiyor
Didem Kuş: Tasarruflu ve pratik çözümler sayesinde kurumsal ramazan yardımları dijitalleşiyor Yemek kartı, kurumsal hediye ve sosyal yardım kartı, akaryakıt ve filo çözümleri gibi ürünleriyle şirketler için tasarruflu gider yönetimi hizmetleri sunan Multinet Up, Ramazan ayında çalışan motivasyonu ve teşvik uygulamaları kapsamında çalışanlarını mutlu etmek isteyen işverenlere çözüm ortağı oluyor.
28.02.2024 Advertorial
THY’den 5 bin kişilik istihdam hareketi
THY’den 5 bin kişilik istihdam hareketi THY, uçuş ve yer çalışanı olarak pek çok pozisyonda 5 bin kişilik istihdam için iş ilanları açtığını duyurdu.
21.02.2024 Ekonomi
Türk Hava Yolları 5 bin kişiyi işe alacak
Türk Hava Yolları 5 bin kişiyi işe alacak Türk Hava Yolları İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 yılı için yaklaşık 5 bin çalışanı Aile’ye almayı hedeflediklerini belirtti.
20.02.2024 Ekonomi
THY'den 2'nci pilot aday adayları için iş ilanı
THY'den 2'nci pilot aday adayları için iş ilanı Türk Hava Yolları(THY), büyüme hedefleri doğrultusunda yetiştirilmek üzere ikinci pilot aday adayları için iş ilanı açtı.
2.02.2024 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracılar dikkat! '10 bin TL olan kira 20 bin liraya çıktı'
Ev sahibi ve kiracılar dikkat! '10 bin TL olan kira 20 bin liraya çıktı' 1 Eylül 2023 tarihi itibarıyla devreye giren zorunlu arabuluculuk sistemi özellikle ev sahibi ve kiracı uyuşmazlıklarına büyük çözümler sunuyor. Son olarak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, arabuluculukta anlaşma oranlarını açıkladı. Bakan Tunç, kira uyuşmazlığı için arabuluculuğa başvuru sayısını 76.780 olarak duyurdu. Başvurulardan 32.098’inin anlaşmayla sonuçlandığını bildirdi.
19.12.2023 Ekonomi
Kira uyuşmazlığında mutlu son formülleri
Kira uyuşmazlığında mutlu son formülleri Kira uyuşmazlıklarında zorunlu arabuluculuk döneminin başladığı 1 Eylül’den itibaren 15 Aralık’a kadar geçen 3,5 ayda tam 76 bin 780 başvuru yapıldı, bunlardan 32 bin 098’i anlaşmayla sonuçlandı.
19.12.2023 Gündem
Ticarete yeni düzen! Perakendede küçük esnafa koruma
Ticarete yeni düzen! Perakendede küçük esnafa koruma Alışveriş merkezi, mağaza, bayi işletme ve perakende ticaretle uğraşan esnaf arasındaki zincir, yeniden yapılandırılıyor.
2.09.2023 Ekonomi
THY ‘ikinci pilot’ için iş ilanı açtı
THY ‘ikinci pilot’ için iş ilanı açtı Türk Hava Yolları (THY), ikinci pilot aday adayları için iş ilanı açtığını duyurdu.
16.08.2023 Ekonomi
THY iş ilanı açtı
THY iş ilanı açtı Türk Hava Yolları’nın açtığı Yetiştirilmek Üzere ikinci pilot aday adayı ilanına bölüm fark etmeksizin tüm lisans mezunu kişiler başvuru yapabiliyor. İstihdam sürecinde başarılı olan adaylar, 2 senelik eğitim sonrası 2 brüt asgari ücret maaş, konaklama, kira yardımı, yemek kartı, sigorta ve indirimli bilet haklarından faydalanıyor.
15.08.2023 Ekonomi
MultiNet’te ödemeler sorunsuz
MultiNet’te ödemeler sorunsuz Multinet Up, yeni nesil teknolojilerle geliştirdiği ödeme altyapıları sayesinde yemek kartı kullanıcılarına güvenli ve pratik bir ödeme deneyimi sunuyor.
25.07.2023 Advertorial
Asgari ücretin üzerinde maaş alanlar ne kadar zam alacak? Gözler özel sektörde!
Asgari ücretin üzerinde maaş alanlar ne kadar zam alacak? Gözler özel sektörde! Asgari ücretin, 2023'te brüt 10 bin 8 lira, net 8 bin 506 lira olarak belirlenmesiyle birlikte gözler özel sektöre çevrildi. Peki asgari ücrete yapılan yüzde 55'lik zam özel sektörde çalışan ve asgari ücretin üstü maaş alanları nasıl etkileyecek? Ekonomist Muhammet Bayram milliyet.com.tr'ye cevapladı.
23.12.2022 Ekonomi
EYT'de kritik tarih! Milyonları ilgilendiren düzenlemeler Meclis'e sevk edilecek
EYT'de kritik tarih! Milyonları ilgilendiren düzenlemeler Meclis'e sevk edilecek Yaklaşık 2 ay süren bütçe maratonu tamamlandı. Sırada milyonları ilgilendiren sözleşmelilere kadro, EYT ve başörtüsüne yasal düzenlemeler var. Teklifler yeni yılda bir bir Meclis gündemine gelecek.
17.12.2022 Ekonomi
Kur korumalı mevduat hesaplarında süre uzatıldı
Kur korumalı mevduat hesaplarında süre uzatıldı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla Kur Korumalı Türk lirası mevduat ve katılma hesapları 31 Aralık 2023'e kadar açılabilecek.
17.12.2022 Ekonomi
Yemek kartı düzenlemesi kafaları karıştırdı: Maaş bordrolarına dikkat!
Yemek kartı düzenlemesi kafaları karıştırdı: Maaş bordrolarına dikkat! 1 Aralık tarihinde yürürlüğe giren yemek kartlarıyla ilgili yeni düzenleme, çalışanlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki Ocak ayı itibarıyla maaş bordrolarında yemek ücretleri ayrı olarak mı belirtilecek? Kritik soruyu Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı.
17.12.2022 Ekonomi
Yemek kartları market alışverişi ve online alışverişlerde kalkıyor mu? Yemek kartı market yasağı ne zaman başlıyor?
Yemek kartları market alışverişi ve online alışverişlerde kalkıyor mu? Yemek kartı market yasağı ne zaman başlıyor? İş yerleri, çalışanlarına yemek kartı ile günlük yemek ihtiyacını karşılıyor. Kimi çalışan yemek kartıyla gün içinde restoranda yemek yiyor, kimi çalışan ise yemek kartını marketlerden mutfak alışverişi yaparak kullanıyor. Bugün gündeme gelen yemek kartı haberi, bazı vatandaşları meraklandırdı. Gündeme Yemek kartları market alışverişi ve online alışverişlerde kalkıyor mu? Yemek kartı market yasağı ne zaman başlıyor? soruları geldi. İşte konuya ilişkin detaylar...
15.12.2022 Bilgi Rehberi
‘Yemek kartlarında değişen bir şey yok’
‘Yemek kartlarında değişen bir şey yok’ Yemek Kartları Derneği Başkanı Öner Piyade, yemek kartlarının marketlerde kullanılamayacağı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.
15.12.2022 Ekonomi
Yemek kartları ile market alışverişi yapılamayacak mı? 2023 yemek kartları market alışverişine yasak mı getirildi?
Yemek kartları ile market alışverişi yapılamayacak mı? 2023 yemek kartları market alışverişine yasak mı getirildi? Çalışanlara verilen yemek kartları market alışverişlerinde kullanılamayacak mı sorusu merak ediliyor. Yapılan yeni düzenleme ile yemek kartlarının market alışverişlerinde kullanılması halinde işveren ödediği bedeli sigorta priminden istisna tutamayacak.
14.12.2022 Bilgi Rehberi
Yemek kartına ‘prim sınırı’
Yemek kartına ‘prim sınırı’ Yemekte prim istisnasında detaylar belli oldu. Yemek kartlarına, çeklerine, kuponlarına yüklenen yemek bedellerinin sigorta priminden istisna tutulabilmesi için, bu ödeme araçlarının yalnızca yemek yenilmesi amacıyla kullanılması gerekecek.
10.12.2022 Ekonomi
Yemek bedeline yeni düzenleme
Yemek bedeline yeni düzenleme Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemek kartı zorunluluğunun kaldırılacağını ve nakit yemek bedeli tutarlarının vergi istisnası kapsamına alınacağını açıkladı. Yeme-içme sektörü temsilcileri, yemek kartı komisyon oranlarının müşterilere indirim olarak uygulanabileceğini ifade etti.
27.09.2022 Ekonomi
Çalışanlara fatura ve yemek ücreti müjdesi! Vergi Uzmanı Muhammet Bayram detaylarını anlattı
Çalışanlara fatura ve yemek ücreti müjdesi! Vergi Uzmanı Muhammet Bayram detaylarını anlattı Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan işverenlerin çalışanlarına ödediği fatura desteği ve yemek ücretlerinin vergilendirilmesine yönelik bir dizi düzenlemeyi duyurdu. Peki düzenlemelerin vatandaşa ve işverene faydası ne? Konuyla ilgili merak edilenleri Vergi Uzmanı Muhammet Bayram tek tek anlattı. İşte detaylar...
26.09.2022 Ekonomi
Bakan Nebati: Elektrik ve doğal gaz desteği ile çalışanlar rahat nefes alacak
Bakan Nebati: Elektrik ve doğal gaz desteği ile çalışanlar rahat nefes alacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati 2. Türkiye Çiftçi Zirvesi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği müjdeyle ilgili olarak vergi yükünün bu kış boyunca kaldırıldığını duyurdu.
26.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan İTO’nun ödül töreninde konuştu: İş dünyasına düşük  faizle yatırım daveti
Cumhurbaşkanı Erdoğan İTO’nun ödül töreninde konuştu: İş dünyasına düşük faizle yatırım daveti İTO’nun ödül töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş dünyasına seslenerek, “Düşük faizle sizleri yatırıma davet ediyorum” dedi. Enflasyonla mücadeleye de değinen Erdoğan, “Enflasyonu mazide bir hatıra haline dönüştüreceğiz” diye konuştu.
26.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iş adamlarına düşük faizle yatırım çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iş adamlarına düşük faizle yatırım çağrısı İstanbul Ticaret Odası 140. Yıl Özel Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş adamlarına düşük faizle yatırım çağrısı yaptı. Erdoğan, işveren ve çalışanları ilgilendiren yemek parası, elektrik ve doğal gaz ücretleriyle ilgili de yeni kararları açıkladı.
25.09.2022 Haberler
Erdoğan'dan yatırımcılara düşük faizle yatırım çağrısı
Erdoğan'dan yatırımcılara düşük faizle yatırım çağrısı İstanbul Ticaret Odası 140. Yıl Özel Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş adamlarına düşük faizle yatırım çağrısı yaptı. Erdoğan, işveren ve çalışanları ilgilendiren yemek parası, elektrik ve doğal gaz ücretleriyle ilgili de yeni kararları açıkladı.
25.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yemek Kartı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.