Belli oldu! Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz'de kim kazandı?
Belli oldu! Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz'de kim kazandı? Yemekteyiz'de bu akşam haftanın birincisi belli oldu. Haftanın beş günü boyunca birbirlerine konuk olan yarışmacılar gün sonunda yaptıkları yemekleri puanlıyor. Haftanın son gününde yarışmacıların puanlama yapmasının ardından Seda Sayan'ın oyları ile haftanın birincisi açıklanıyor. Peki Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi kim oldu? 10 bin TL''yi kim kazandı?
13.12.2019 Gündem
Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? 1 Kasım Yemekteyiz birincisi
Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? 1 Kasım Yemekteyiz birincisi Yemekteyiz'de haftanın birincisi bu akşam belli oldu. Bir hafta boyunca birbirine konuk olan yarışmacılar yaptıkları yemekleri oyladıktan sonra haftanın finalinde Yemekteyiz yarışmacının sunucusu Seda Sayan'ın oyları ile birincilik için yarıştı. Peki Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu?
1.11.2019 Gündem
Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? İşte bu haftanın kazanını...
Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? İşte bu haftanın kazanını... Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci olacak sorusu yarışmayı takip eden izleyiciler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Haftanın beş günü birbirlerine konuk olan yarışmacılar yaptıkları yemekleri ve misafirperverliklerini puanlıyor. Haftanın finalinde yarışmanın sunucusu Seda Sayan'ın oyları ile Yemekteyiz'de haftanın birincisi belirleniyor. Peki Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu?
11.10.2019 Gündem
Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim olacak? Yemekteyiz 4 Ekim haftanın birincisi
Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim olacak? Yemekteyiz 4 Ekim haftanın birincisi Yemekteyiz'de haftanın birincisi bu akşam belli olacak. Hafta içi beş gün boyunca birbirlerinin evlerine konuk olup yaptıkları yemekleri oylayan yarışmacılar haftanın son gününde yapılan yemekleri tattıktan sonra haftanın finaline geçiş yapacak. Seda Sayan'ın verdiği oylar ile belirlenecek olan haftanın birincisi bu akşam belli olacak. Peki Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi kim olacak?
4.10.2019 Gündem