Yeni Parti

Yeni Parti

Son dakika yeni parti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeni parti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeni parti haber sayfamızda...

Yeni Parti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 42.356 yeni parti haberi bulunmuştur.
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı MHP’nin “Milli Yükseliş İradesi” başlığını taşıyan yeni parti programında, başta ekonomi ve sosyal refah olmak üzere Türkiye’nin temel meselelerine yönelik çarpıcı öneriler dikkati çekti.
20.04.2024 Gündem
MHP’den ‘Milli Yükseliş İradesi’ programı
MHP’den ‘Milli Yükseliş İradesi’ programı MHP, 14. Olağan Büyük Kurultayı’nda kabul edilen, Türkiye’yi “Lider Ülke ve Süper Güç” yapma hedefi doğrultusunda hazırlanan “Millî Yükseliş İradesi” başlıklı yeni parti programını kamuoyuna ilan etti.
19.04.2024 Gündem
Türk milletini yalnız bırakamazsın
Türk milletini yalnız bırakamazsın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bu seçim benim son seçimim” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz” diye seslendi.
18.03.2024 Gündem
Parti çok seçime giren yok! YSK'daki son veriler
Parti çok seçime giren yok! YSK'daki son veriler Türkiye, 31 Mart 2024 tarihinde bir seçim daha yaşayacak. Siyasi parti sicil ve kayıtlarının tutulduğu Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın güncel kayıtlarına göre, Türkiye’de şu anda 138 parti faal gözüküyor.
25.02.2024 Gündem
CHP’de kurultay hesabı erken başladı
CHP’de kurultay hesabı erken başladı CHP’de “Değişim olmazsa yerel seçimde başarısızlığa uğrarız” teziyle iş başına gelen Özgür Özel yönetimine karşı, değişimden rahatsız ve umduğunu bulamayan parti içi muhalefet tetikte. 31 Mart sonuçlarına göre olağanüstü kurultay için harekete geçecek grup CHP’de “1 Nisancılar” olarak adlandırılıyor. 1 Nisancılar hesaplarını İstanbul sonuçlarına göre yapıyor.
9.01.2024 Gündem
Tüzük kurultayının tarihi belirlenecek
Tüzük kurultayının tarihi belirlenecek Özel, yerel seçim hazırlıkları ve tüzük kurultay tarihini netleştirmek için il başkanları ile bugün Ankara’da görüşecek. Kurultayın seçim sonrasına bırakılmasını savunanların yanı sıra bu görüşe karşı çıkanlar da var.
14.11.2023 Gündem
İşte CHP’nin yeni yönetimi
İşte CHP’nin yeni yönetimi CHP lideri Özel, yeni PM ile ilk toplantısında, yeni ‘A Takımı’nı da belirledi. CHP MYK’da hükümetteki her bir bakanlığa karşılık gelecek şekilde ‘gölge bakan’ olarak adlandırılan 18 başkan yardımcılığı ve hukuk gibi temel idari işlerin yönetimi için 6 başkanlık oluşturuldu.
12.11.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu şimdi ne yapacak? Kurultay sonrası dikkat çeken hazırlık
Kılıçdaroğlu şimdi ne yapacak? Kurultay sonrası dikkat çeken hazırlık CHP kurultayında “değişim” rüzgarına karşı koyamayarak 13 yıl sürdürdüğü Genel Başkanlık görevine veda eden Kemal Kılıçdaroğlu bundan sonra siyaseti yakında hazır hale geleceği belirtilen çalışma ofisinden takip edecek.
12.11.2023 Gündem
'İlkeli ve şeffaf bir ittifakı benimseriz'
'İlkeli ve şeffaf bir ittifakı benimseriz' Özel, yerel seçimler sürecinde aday belirlemede ana kriterinin “ölçme ve değerlendirme” olacağını, ‘değişim karşıtları’nın cezalandırılmayacağını vurguladı.  Özel, ittifaklar konusunda da “Kapılar açık, el sıkışmaya hazırız” dedi.
8.11.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun 'Parti aleyhine konuşanları partiden ayıracağım' sözlerine Özel'den yanıt
Kılıçdaroğlu'nun 'Parti aleyhine konuşanları partiden ayıracağım' sözlerine Özel'den yanıt CHP Grup Başkanı ve genel başkan adayı Özgür Özel, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Kongrelerden sonra parti aleyhine konuşanları partiden ayıracağım" sözlerine yanıt verdi.
16.10.2023 Gündem
CHP’de önce başkan seçilecek sonra tüzük değişecek
CHP’de önce başkan seçilecek sonra tüzük değişecek CHP’de tüzük kurultayının genel başkanın seçileceği kurultaydan sonra yapılması görüşü benimsendi. Tüzük değişikliklerinin Genel Başkan ve yeni parti kurullarının oluşacağı kurultay sonrasına bırakılması CHP kulislerinde tepkiye yol açtı.
20.09.2023 Gündem
Yeni dönemde ‘neo Kemalist’ hat
Yeni dönemde ‘neo Kemalist’ hat Değişimin tartışıldığı CHP, yeni dönemde “politika hattını” güncelleyecek. Yeni dönemde CHP’nin neo Kemalist bir hatta oturacağını belirten kurmaylar, “Atatürk vurgusu daha belirgin olacak” diyor.
13.09.2023 Gündem
Başkan adayları kurultaydan sonra
Başkan adayları kurultaydan sonra CHP, yerel seçimde aday göstereceği belediye başkanlarını kurultaydan sonra oluşacak yeni Parti Meclisi’nde belirleyecek.
23.08.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu anketinde dikkat çeken 2 kritik nokta
Ekrem İmamoğlu anketinde dikkat çeken 2 kritik nokta Yerel seçimler için Betimar Araştırma, İstanbul halkına Ekrem İmamoğlu'nu sordu. İstanbullu İmamoğlu'nu başarılı buluyor mu? Aday olursa yeniden kazanır mı? Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında dikkat çeken oranları köşesine taşıdı.
10.08.2023 Gündem
‘Toplum CHP’de lider değişikliği istiyor’
‘Toplum CHP’de lider değişikliği istiyor’ GÜLDEN ÇOKTAN/İSTANBUL- İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “CHP’de değişim, Türkiye’de değişim, İktidar için değişim” adıyla açtıkları web sitesine gelen mesajların analiz edildiğini belirterek, mesajlardan çıkan sonuçları paylaştı...
28.07.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu'ndan yeni çıkış: Toplum lider değişimi istiyor
Ekrem İmamoğlu'ndan yeni çıkış: Toplum lider değişimi istiyor Seçim sonrası CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları sürerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken yeni açıklamalar geldi.
27.07.2023 Gündem
Gözler saat 17.00'de! Tanju Özcan'dan 'değişim ve istifa' çağrısı
Gözler saat 17.00'de! Tanju Özcan'dan 'değişim ve istifa' çağrısı Anıtkabir'i ziyaret eden Tanju Özcan, 'Değişim ve Adalet' yürüyüşünün 10. gününe ulaşırken saat 17.00'de CHP Genel Merkezi önüne gidecek.
12.07.2023 Gündem
AK Parti'li Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: Siyasi komedi örneği
AK Parti'li Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: Siyasi komedi örneği AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.
12.07.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu yeni parti mi kuracak? 'CHP'den ayrılacak' iddiasına yanıt
Ekrem İmamoğlu yeni parti mi kuracak? 'CHP'den ayrılacak' iddiasına yanıt İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yakın çevresi, 'CHP'den ayrılıp parti kuracağı iddiasına ilişkin dikkat çeken yorumda bulundu.
12.07.2023 Gündem
İYİ Parti: Millet İttifakı bitmiştir
İYİ Parti: Millet İttifakı bitmiştir 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu olan İYİ Parti'den peş peşe açıklamalar geldi.
1.06.2023 Haberler
İYİ Parti: Millet İttifakı bitmiştir
İYİ Parti: Millet İttifakı bitmiştir 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu olan İYİ Parti'den peş peşe açıklamalar geldi.
1.06.2023 Gündem
İYİ Parti Altılı Masa’dan çıkabilir
İYİ Parti Altılı Masa’dan çıkabilir Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından gözler Altılı Masa’nın akıbetine çevrilirken, İYİ Parti’de “herkes kendi yoluna” görüşü hakim oldu. Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında önceki gün yapılan Başkanlık Divanı’nda seçimin kaybedilmesinin nedenleri ele alındı.
1.06.2023 Gündem
Gelecek Partililerden CHP kararı: ‘10 vekil arkadaşımızla istifa dilekçemizi verdik’
Gelecek Partililerden CHP kararı: ‘10 vekil arkadaşımızla istifa dilekçemizi verdik’ CHP listelerinden Muğla milletvekili seçilen Gelecek Parti'li Selçuk Özdağ, 10 vekilin istifa dilekçelerini TBMM'ye verdiklerini duyurdu.
31.05.2023 Gündem
Seçim sonrası 4 partinin tek gündemi
Seçim sonrası 4 partinin tek gündemi CHP listelerinden seçime giren DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Partisinin toplam 38 milletvekili bulunuyor. Bu partilerin gündeminde tek bir parti çatısı altından mecliste grup kurmak var. Bu ne anlama geliyor? Mecliste grup kurulabilmesi için kaç vekil gerekiyor?
31.05.2023 Haberler
Seçim sonrası 4 partinin tek gündemi
Seçim sonrası 4 partinin tek gündemi CHP listelerinden seçime giren DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Partisinin toplam 38 milletvekili bulunuyor. Bu partilerin gündeminde tek bir parti çatısı altından mecliste grup kurmak var. Bu ne anlama geliyor? Mecliste grup kurulabilmesi için kaç vekil gerekiyor?
31.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Parti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.