Yeni Bina

Yeni Bina

Son dakika yeni bina haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeni bina gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeni bina haber sayfamızda...

Yeni Bina

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.669 yeni bina haberi bulunmuştur.
Kentte büyük heyecan! Yeni binanın tabelasına 'büyükşehir' yazıldı, beklenti yükseldi
Kentte büyük heyecan! Yeni binanın tabelasına 'büyükşehir' yazıldı, beklenti yükseldi Büyükşehir statüsünde olmayan kentte yeni belediye binasına asılan ‘Büyükşehir Belediyesi’ tabelasının ‘Büyükşehir’ kısmı sosyal medyada yapılan ‘Büyükşehir olduk’ paylaşımlarının ardından perdeyle kapatıldı. Konuya ilişkin belediyeden yapılan açıklamada geldi.
14.03.2024 Gündem
23.Serpentine Galeri Pavilyonu
23.Serpentine Galeri Pavilyonu 5 Haziran 2024 tarihinde Londra‘nın Kensington Bahçeleri’nde açılacak olan 23. Serpentine Galeri Pavilyonu’nu, Seul merkezli mimarlık ofisi Mass Studies tasarlayacak.
26.02.2024 Mimarlık
Raporu görünce şoke oldular! Kentsel dönüşümle yapılan binalar 'dayanaksız' çıktı
Raporu görünce şoke oldular! Kentsel dönüşümle yapılan binalar 'dayanaksız' çıktı Bahçelievler’de site sakinleri, binalarının eski ve depreme dayanıksız olması nedeniyle 2019 yılında kentsel dönüşüm için bir inşaat firmasına başvurdu. Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların yerine yapılan yeni yapı, inşaat halindeyken hak sahiplerinin şikayeti üzerine yapılan incelemelerde depreme dayanıksız olduğu tespit edildi.
19.02.2024 Haberler
Raporu görünce şoke oldular! Kentsel dönüşümle yapılan binalar 'dayanaksız' çıktı
Raporu görünce şoke oldular! Kentsel dönüşümle yapılan binalar 'dayanaksız' çıktı Bahçelievler’de site sakinleri, binalarının eski ve depreme dayanıksız olması nedeniyle 2019 yılında kentsel dönüşüm için bir inşaat firmasına başvurdu. Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların yerine yapılan yeni yapı, inşaat halindeyken hak sahiplerinin şikayeti üzerine yapılan incelemelerde depreme dayanıksız olduğu tespit edildi.
19.02.2024 Gündem
Bakan Tunç: Türkiye'nin en büyük kapalı alanına sahip adliye olacak
Bakan Tunç: Türkiye'nin en büyük kapalı alanına sahip adliye olacak Ankara Adalet Sarayı'nın inşa sürecine ilişkin konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Türkiye'nin en büyük kapalı alanına sahip adliye olacak." ifadelerini kullandı.
12.01.2024 Gündem
Barcelona'nın mabedi Camp Nou'ya Türk imzası!
Barcelona'nın mabedi Camp Nou'ya Türk imzası! La Liga’nın dev kulübü Barcelona’nın evi, Limak Holding dokunuşu ile dünyanın en büyük üçüncü stadı olma yolunda hızla ilerliyor. Bugüne kadar birçok projeye imza atan iş insanı Nihat Özdemir tarihe geçecek bir adım atarak alkışları toplarken, Katalanlar yeni mabetlerini heyecanla bekliyor.
26.12.2023 İspanya La Liga
İHTAR EDEN : SİNAN KEÇECİ (T.C. 44803902314)
İHTAR EDEN : SİNAN KEÇECİ (T.C. 44803902314) İHTAR EDEN : SİNAN KEÇECİ (T...
8.12.2023 Resmi İlanlar
Depremin yarası şefkatle iyileşiyor
Depremin yarası şefkatle iyileşiyor Depremin etkilediği 11 ilden bu yıl 53’ü erkek 47’si kız 100 depremzede çocuk, Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda 5’inci sınıfa başladı. Yeni yuvalarına hemen uyum sağlayan o öğrencileri ‘şefkat yuvası’ Darüşşafaka’da ziyaret ettik.
27.11.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Yeni anayasa yapma mecburiyeti vardır
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Yeni anayasa yapma mecburiyeti vardır Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Meclis’in 2024 yılı bütçe teklifini sundu. Kurtulmuş, "Türkiye'nin, artık sivil, tam manasıyla çoğulcu, katılımcı, milleti esas alan, bireyi esas alan, halk ve özgürlükler temelinde yeni bir anayasa yapmak mecburiyeti vardır” dedi.
27.10.2023 Gündem
Kabaktepe: İstanbul dünyada aynı anda en çok otobüs yanan şehirdir
Kabaktepe: İstanbul dünyada aynı anda en çok otobüs yanan şehirdir ‘Yeniden İstanbul’ programı kapsamında Esenyurt’ta konuşan İstanbul AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “İstanbul’un yeni sloganı 'en çok metro yapan şehir' değil; ‘Dünyada aynı anda en çok otobüs yanan şehir’dir. İETT otobüslerine astığımız ‘servis dışı’ levhasını, İBB Başkanı 4 yılda başarmış ve İBB binasının önüne asmıştır. Artık İBB servis dışıdır” dedi. 
9.09.2023 Gündem
ULUBATLI HASAN PARKI İLAVE SOSYAL TESİS YAPILMASI VE TADİLATI İŞİ
ULUBATLI HASAN PARKI İLAVE SOSYAL TESİS YAPILMASI VE TADİLATI İŞİ ULUBATLI HASAN PARKI İLAVE SOSYAL TESİS YAPILMASI VE TADİLATI İŞİ BAĞCILAR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜUlubatlı Hasan Parkı İlave Sosyal Tesis Yapılması ve Tadilatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
1.09.2023 Resmi İlanlar
Üniversiteyi kazandılar ama binasız kaldılar
Üniversiteyi kazandılar ama binasız kaldılar Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi binası deprem riski nedeniyle boşaltıldı. Üniversiteler ekim ayında açılıyor. Ancak 4000 öğrencinin eğitim alacağı yeni bina hâlâ belirlenmedi.
28.08.2023 Eğitim
“Depreme hazırlanmak memleket meselesi”
“Depreme hazırlanmak memleket meselesi” İstanbul Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ali Murat Vural, “Problemlerin normal olarak kanıksanması iyileşmenin önündeki en büyük engel. Özellikle depremi kader görme eğilimi çok yüksek” diyor.
19.08.2023 Pazar
Bandırmaspor, yeni tesislerine kavuştu
Bandırmaspor, yeni tesislerine kavuştu 1'inci Lig ekiplerinden Teksüt Bandırmaspor, idari bina ve antrenman sahasından oluşan yeni tesislerinin açılışını yaptı.
13.07.2023 1.Lig
Bakan Özer: 5 yaşındaki okullaşma oranı şu anda yüzde 99.9
Bakan Özer: 5 yaşındaki okullaşma oranı şu anda yüzde 99.9 Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Ben göreve geldiğim zaman 5 yaşındaki okullaşma oranı yüzde 65'ti. Şu anda yüzde 99.9. 5 yaştaki okullaşma oranını çözmeyi Allah bana nasip etti" dedi.
30.05.2023 Gündem
LC150+ Le Corbusier Exhibition Istanbul 2023
LC150+ Le Corbusier Exhibition Istanbul 2023 Organizasyonun ve sergi kuratörlüğünü GAD Vakfı tarafından yapılan “LC150+ Le Corbusier Exhibition Istanbul 2023” sergisi 29 Mayıs-15 Haziran 2023 tarihleri arasında İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla Kampüsü’nde gerçekleşek.
28.05.2023 Mimarlık
Bakan Kurum, 'Yarısı Bizden' kampanyasına başvuru sayısını açıkladı
Bakan Kurum, 'Yarısı Bizden' kampanyasına başvuru sayısını açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Yarısı Bizden' kampanyası ile ilgili son durumu aktardı. Bakan Kurum, "İstanbul’da riskli yapı bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.
16.05.2023 Ekonomi
Kırklareli’ne deprem göçü
Kırklareli’ne deprem göçü 6 Şubat depremlerinin ardından ilginin arttığı deprem güvenli bölgelerin başında İstanbul’a yakınlığıyla öne çıkan Kırklareli geliyor. Hem konut hem arsa taleplerine yanıt vermeye çalışan şehir merkezinde, depremden sonra yaşanan hareketliliğin izini sürdük.
7.05.2023 Pazar
Prof. Dr. Memişoğlu, İstanbul'daki hastanelerin deprem hazırlıklarını anlattı
Prof. Dr. Memişoğlu, İstanbul'daki hastanelerin deprem hazırlıklarını anlattı İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ilçe ilçe, İstanbul'daki hastaneler için yapılan deprem hazırlıklarını, bazı hastanelerin tahliyesi veya taşınmasıyla ilgili tüm detayları anlattı.
5.05.2023 Gündem
'Yarısı Bizden' kampanyası bugün başladı! Bakan Kurum başvuran kişi sayısını açıkladı
'Yarısı Bizden' kampanyası bugün başladı! Bakan Kurum başvuran kişi sayısını açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sancaktepe Toplu Açılış, 5000. Arsa Tapu Teslim ve Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreninde açıklamalarda bulundu.
26.04.2023 Haberler
'Yarısı Bizden' kampanyası bugün başladı! Bakan Kurum başvuran kişi sayısını açıkladı
'Yarısı Bizden' kampanyası bugün başladı! Bakan Kurum başvuran kişi sayısını açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sancaktepe Toplu Açılış, 5000. Arsa Tapu Teslim ve Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreninde açıklamalarda bulundu.
26.04.2023 Ekonomi
'Yarısı Bizden' kampanyasına başvurular bugün başladı
'Yarısı Bizden' kampanyasına başvurular bugün başladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Yarısı Bizden' kampanyasına başvuruların bugün başladığını duyurdu.
26.04.2023 Ekonomi
20 soru ve cevapta 'Yarısı Bizden'
20 soru ve cevapta 'Yarısı Bizden' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’da kentsel dönüşüme yönelik hayata geçirilen, başvuruları yarın başlayacak olan “Yarısı Bizden” kampanyasının detaylarını paylaştı.
25.04.2023 Ekonomi
20 soru 20 cevap! 'Yarısı Bizden' kampanyasının detayları belli oldu
20 soru 20 cevap! 'Yarısı Bizden' kampanyasının detayları belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 20 soru 20 cevap başlığı altında 'Yarısı Bizden' kampanyasındaki detayları açıkladı.
24.04.2023 Ekonomi
Profesörden ‘Sümela Manastırı’nda deprem riski araştırılsın’ önerisi
Profesörden ‘Sümela Manastırı’nda deprem riski araştırılsın’ önerisi Türkiye'yi sarsan depremlerin yıktığı bazı tarihi yapılarda, inşaat mühendisi ve kaya bilimcilerin restorasyonlarda yer almadığının ortaya konduğu rapor sonrası, Trabzon’da gözler 6 yıl süren restorasyonla yamacı çelik ağlarla örülüp, kaya düşme riskinden arındırılan Sümela Manastırı’na çevrildi
21.04.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Bina ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.