Savaş çıkardılar! Halatla böyle tırmandı...
Savaş çıkardılar! Halatla böyle tırmandı... Çorum'da, TFF 2'nci Lig ekiplerinden Yeni Çorumspor ile Yılport Samsunspor arasındaki müsabaka öncesi stadyum dışında çıkan ve polisin biber gazıyla müdahale ettiği olaylarda, biletleri olduğu halde stada alınmadıklarını öne süren bazı taraftarların sarkıtılan halata tırmanıp, tribüne giriş yaptığı ortaya çıktı.
9.12.2019 Gündem
İstiklal Marşı okununca kendinden geçti!
İstiklal Marşı okununca kendinden geçti! Yeni Çorumsporlu Onur Tekin, İstiklal Marşı'nı öyle bir coşkuyla okudu ki izleyenler şaşkına döndü.
3.10.2019 Futbol
Kemal Özdeş: Amacımız, kupada sonuna kadar gitmek
Kemal Özdeş: Amacımız, kupada sonuna kadar gitmek Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükselen Kasımpaşa'da Teknik Direktör Kemal Özdeş, "Kupada sonuna kadar gitmek tek amacımız" dedi. Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Bahri Kaya ise "İyi oynadığımız, çok pozisyona girdiğimiz müsabakadan böyle bir penaltı kararıyla sahadan mağlup ayrılmak Türk futbolu adına üzücü" yorumunu yaptı.
30.06.2020 Kasımpaşa
Yeni Çorumspor - Kasımpaşa : 0-1
Yeni Çorumspor - Kasımpaşa : 0-1 Türkiye Kupası 3. tur maçında Süper Lig ekibi Kasımpaşa, TFF 2.Lig Beyaz Grup ekibi Çorumspor'a konuk oldu. İstanbul ekibi karşılaşmayı Özgür Çek'in golüyle 1-0 kazandı ve bir üst tura yükseldi.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Yeni Çorumspor’un 2. lige yükselmesi kentte büyük sevince neden oldu
Yeni Çorumspor’un 2. lige yükselmesi kentte büyük sevince neden oldu TFF 3. Lig play-off finalinde Yeni Çorumspor, Serik Belediyespor’u penaltılar sonucunda 4-2 mağlup ederek TFF 2. Lig’e yükseldi.
25.05.2019 Futbol
Yeni Çorumspor, TFF 2. Lig'e yükseldi
Yeni Çorumspor, TFF 2. Lig'e yükseldi TFF 3. Lig 3. Grup play-off finalinde Yeni Çorumspor, normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta Serik Belediyespor'a penaltı atışlarında 4-2 üstünlük kurarak TFF 2. Lig'e yükseldi.
1.07.2020 Futbol
Yeni Çorumspor taraftarları, istifa eden başkanlarının geri dönmesini istedi
Yeni Çorumspor taraftarları, istifa eden başkanlarının geri dönmesini istedi TFF 3'üncü Lig ekiplerinden Yeni Çorumspor taraftarları, istfasını açıklayan kulüp Başkanı Fatih Özcan'ı, kararından vazgeçirmek için bir araya gelip, yürüyüş düzenledi.
31.01.2019 Futbol
Baba-Oğul düellosunda kazanan baba oldu!
Baba-Oğul düellosunda kazanan baba oldu! 3. lig 3. Grupta mücadele eden Muğlaspor ve Yeni Çorumspor karşılaşması aynı zamanda baba oğul mücadelesine de sahne oldu. Maçta kazanan taraf Muğlaspor Teknik Patronu baba Erdinç Pala oldu.
1.07.2020 Futbol
Mehmet Aurelio: "Başakşehir böyle devam ederse şampiyon olur"
Mehmet Aurelio: "Başakşehir böyle devam ederse şampiyon olur" Brezilya asıllı Türk eski milli futbolcu ve Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, TÜFAD'ın düzenlediği 2'nci FIFEX Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı'na katıldı. Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulunan Mehmet Aurelio, ''TÜFAD çok güzel organizasyon yaptı. Bütün hocalar buraya geliyor, çok mutluyuz'' dedi. Medipol Başakşehir'in iyi takım kurduğunu ifade eden Aurelio, ''Büyük ihtimalle böyle devam ederlerse şampiyonluk yaşayacaklar'' diye konuştu.
12.01.2019 Futbol