Pasaport polisleri yeni kıyafetlerini giydi!
Pasaport polisleri yeni kıyafetlerini giydi! İstanbul Havalimanı'nda görev yapan pasaport polisleri, yeni kıyafetleri ile çalışmaya başladı.
22.01.2020 Gündem
Aksaray’da trafik polisleri yeni kıyafetleriyle görevde
Aksaray’da trafik polisleri yeni kıyafetleriyle görevde İçişleri Bakanlığı tarafından trafik polislerinin kıyafetlerine yönelik yapılan değişiklik ile Aksaray’da da trafik polisleri yeni kıyafetleriyle göreve başladı. İçişleri Bakanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda kıyafetleri değiştirilen trafik polisleri, yeni kıyafetleri ile Aksaray’da görevlerine başladı. Yazlık ve kışlık olarak tasarlanan kıyafetlerin açık renk olması ve fosfor oranının arttırılmış olması dikkat çekerken, su geçirmez özelliğe sahip olan kıyafetler trafik polislerini eksi 30 dereceye kadar soğuktan koruyabilecek şekilde tasarlandı. Yeni kıyafetleri ve yeni araç gereçleri Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde inceleyen Aksaray Valisi Ali Mantı, polis motosikletine binerek incelemelerde bulundu. Emniyet Müdürü Ali Karabağ’dan bilgiler alan Vali Mantı, emniyet teşkilatının son yıllarda ciddi bir atağa geçtiğini kaydetti. Yeni elbiselerin fosfor ve belirginlik açısından son derece güzel bir çalışma olduğunu belirten Vali Mantı, “Özellikle son yıllarda polislerimiz gerek teçhizat, gerekse giyim kuşam yönünde yeniçağın şartlarına uygun bir şekilde giyiniyorlar. Yeni elbiselerimizde gerek fosfor açısından, gerek güvenlik açısından son derece güzel dizayn edilmiş. Böylelikle polislerimiz görev yaparken hem daha belirgin, kamu güvenliğini ve kamu düzenini sağlamak açısından daha belirgin hale gelecek. Her konuda olduğu gibi polisimiz gerek davranışıyla, gerek giyim ve kuşamıyla kamu güvenini, kamu düzenini sağlama açısından son yıllarda çok hızlı ataklar yapmıştır. Bu elbiselerimizin de gerek renkleri, gerek duruşu son derece güzel. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
11.09.2019 Haberler
THY kabin memurları yeni kıyafetleriyle boy gösterdi
THY kabin memurları yeni kıyafetleriyle boy gösterdi İstanbul Yeni Havalimanı açılışı öncesi Türk Hava Yolları'nın (THY) kabin memurları yeni kıyafetleriyle boy gösterdi. Kabin memurları Türk Havayolları check-in kontuarı önünde poz verdi. Türk kültüründeki birçok klasik detaydan esinlenilerek ortaya çıkarılan yeni üniformaların tasarımı, Milanolu modacı Ettore Bilotta'ya ait. Yeni kabin memuru üniformalarına renk olarak bayrak kırmızısı ve antrasit gri renkleri kullanıldı.
11.09.2019 Haberler
Eski kıyafetlerinizin yeni görünmesi için ipuçları
Eski kıyafetlerinizin yeni görünmesi için ipuçları Çok sevdiğiniz modası geçmiş bir kıyafetinizi yeniden kullanmak istiyorsunuz fakat ne yapacağınızı bilmiyorsanız bu haberimizi mutlaka okuyun. Eski moda kıyafetlerinizin, yeni görünmesini sağlayacak ufak ipuçlarını sizin için paylaştık. Eğer hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı kullanırsanız ortaya harika ürünler çıkacaktır. İşte eski kıyafetlerinizin yeni görünmesi sağlayacak ipuçları...
13.10.2018 Stil
PTT çalışanlarına yeni kıyafet
PTT çalışanlarına yeni kıyafet Kuruluşunun 178. yılını kutlayan PTT, sahada çalışan kadın ve erkek ekibinin yeni kıyafet ve çantalarının tanıtımını yaptı. PTT Kargo Bahçelievler Posta Dağıtım ve Toplama Merkezi Şubesi'nde, PTT'nin sahada çalışan kadın ve erkek dağıtıcı ekibinin yeni kıyafet, çanta ve ayakkabıları basına tanıtıldı.
11.09.2019 Haberler
Yeni kıyafetlerini giyen jandarma şıklığıyla göz kamaştırıyor
Yeni kıyafetlerini giyen jandarma şıklığıyla göz kamaştırıyor Havaların ısınmasıyla birlikte yazlık kıyafetlerini giyen jandarma ekipleri şıklığıyla vatandaşlardan tam not aldı. İçişleri Bakanlığına bağlanan jandarmanın Bursa'da giymeye başladığı yeni model yazlık kıyafetler görenler tarafından büyük beğeniyle karşılandı. İmajı değişen jandarma şıklığıyla göz doldurdu. Kol kısmında bulunan rütbelerin üstünde sağ tarafta Türk Bayrağı sol tarafında ise Jandarma Genel Komutanlığının reflektörlü amblemi yer aldı. Gece şartlarında kolaylıkla fark edilen yeni elbiseler uygulama yapılan vatandaşlar tarafından da oldukça beğenildi. Yılbaşından itibaren ise jandarma araçlarının yeniden işaretlenerek görünürlüğünün arttığı görüldü.
11.09.2019 Yaşam
Yeni Aldığınız Kıyafetleri Yıkamadan Giymeyin!
Yeni Aldığınız Kıyafetleri Yıkamadan Giymeyin! Hepimiz yeni kıyafetler almayı seviyoruz, bu konuda hemfikiriz...
26.02.2018 Püf Noktaları
Yeni aldığınız kıyafetleri yıkamadan giymeyin
Yeni aldığınız kıyafetleri yıkamadan giymeyin Çoğu insan yeni aldığı kıyafetleri yıkamadan giyer. Ama Doktor Lisa Ackerley, yeni alınan kıyafette enfeksiyon, grip ve alerji riski olabileceğini belirtti.
3.02.2017 Stil
Yeni kıyafetlerdeki gizli tehlike
Yeni kıyafetlerdeki gizli tehlike Daily Mail'de yayınlanan bir araştırmaya göre, uzmanlar yeni alınan kıyafetlerin yıkanmadan giyilmemesi gerektiğini belirtiyor.
21.05.2015 Banyo