Çocukları intihara sürükleyen Momo, şimdi de Minecraft’ta yayılıyor
Çocukları intihara sürükleyen Momo, şimdi de Minecraft’ta yayılıyor İntihar haberleriyle gündeme gelen Mavi Balina adlı oyunun ardından bu kez de 'Momo' adlı yeni bir oyun ortaya çıktı. Momo, şimdi de milyonlarca genç ve çocuğun oynadığı Minecraft'ta yayılmaya başladı.
17.08.2018 Teknoloji
WhatsApp üzerinden yayılan büyük tehlike 'Momo' için ailelere dikkat çeken uyarı!
WhatsApp üzerinden yayılan büyük tehlike 'Momo' için ailelere dikkat çeken uyarı! Tüm dünyada intiharlara neden olmasıyla gündeme gelen ’Mavi Balina’ oyununun ardından bu kez de ’Momo’ adlı oyun, endişeye yol açıyor. Yaşar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Koltuksuz, oyunların yalnızca adının değiştiğini, tehlikenin ise aynı olduğunu belirterek, aileleri uyardı.
1.08.2018 Teknoloji
WhatsApp'tan yayılan yeni sanal şiddet oyunu: Momo
WhatsApp'tan yayılan yeni sanal şiddet oyunu: Momo İntihar haberleriyle gündeme gelen Mavi Balina adlı oyunun ardından bu kez de 'Momo' adlı yeni bir oyun ortaya çıktı. Mesajlaşma platformu WhatsApp üzerinden yayılan korkunç yüzü giderek daha fazla kişi tanımaya başladı. Momo için "Yeni Mavi Balina" benzetmeleri de yapıldı. Peki WhatsApp üzerinden yayılan yeni sanal şiddet oyunu Momo nedir?
30.07.2018 Teknoloji