Yeni Sözleşme

Yeni Sözleşme

Son dakika yeni sözleşme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeni sözleşme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeni sözleşme haber sayfamızda...

Yeni Sözleşme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.155 yeni sözleşme haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yeni maaşı ortaya çıktı! Kararını açıkladı
Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yeni maaşı ortaya çıktı! Kararını açıkladı Muslera, Galatasaray’daki geleceğiyle ilgili belirsizliğe son noktayı koydu. Tecrübeli kalecinin yeni maaşı da ortaya çıktı.
14.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe maçı sonrası Olympiakos'tan Mendilibar'a yeni sözleşme!
Fenerbahçe maçı sonrası Olympiakos'tan Mendilibar'a yeni sözleşme! Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki rakibi Olympiakos, teknik direktör Jose Luis Mendilibar'ın sözleşmesi uzattı.
13.04.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray'dan Rafa Silva operasyonu! Transfer planı ortaya çıktı
Galatasaray'dan Rafa Silva operasyonu! Transfer planı ortaya çıktı Benfica'da müthiş bir sezon geçiren yıldız oyuncu için sarı-kırmızılı ekip kesenin ağzını açtı. Yönetim, Avrupa Ligi’ndeki Marsilya maçını da boş geçmeyen Rafa Silva'yı renklerine katmak için her formülü deneyecek.
13.04.2024 Galatasaray
Borussia Dortmund'dan Dennis Man hamlesi!
Borussia Dortmund'dan Dennis Man hamlesi! Borussia Dortmund'un Parma forması giyen Dennis Man ile ilgilendiği öğrenildi.
10.04.2024 Almanya Bundesliga
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a transfer teklifi! Bundesliga ekibi devrede
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a transfer teklifi! Bundesliga ekibi devrede Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Semih Kılıçsoy'a Bundesliga temsilcisinin talip olduğu öğrenildi. 18 yaşındaki santrfor için resmi teklif yapıldığı aktarıldı.
10.04.2024 Beşiktaş
Liverpool'da Trent Alexander-Arnold kararı netlik kazandı!
Liverpool'da Trent Alexander-Arnold kararı netlik kazandı! Real Madrid'in transfer listesinde yer alan Trent Alexander-Arnold için Liverpool'un yeni sözleşme hamlesinde bulunmaya hazırlandığı ortaya çıktı.
Beşiktaş'tan Necip Uysal'la sözleşme uzatma kararı!
Beşiktaş'tan Necip Uysal'la sözleşme uzatma kararı! Beşiktaş'ın Necip Uysal ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlandığı öğrenildi.
8.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes belirsizliği! EuroLeague ekipleri peşinde
Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes belirsizliği! EuroLeague ekipleri peşinde Fenerbahçe Beko'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Nick Calathes ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Başarılı oyuncuya EuroLeague'den 2 kulübün kanca attığı öğrenildi.
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Promosyon ödemeleri 20 bin TL'yi aşar mı? İşte cevabı
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Promosyon ödemeleri 20 bin TL'yi aşar mı? İşte cevabı Emekli maaş promosyonundan faydalanmak isteyenler bankaların kampanyalarını araştırıyor. En yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Promosyon ödemleri 20 bin lirayı aşar mı? İşte detaylar...
8.04.2024 Ekonomi
Emekliye promosyon ayarı! Özel bankalarda en yüksek ödeme tutarı değişti
Emekliye promosyon ayarı! Özel bankalarda en yüksek ödeme tutarı değişti Özel bankalarda promosyon yarışı hız kesmiyor. Geçtiğimiz haftalarda kamu bankalarında promosyonların 8 bin ila 12 bin TL seviyesine çıkarılmasının ardından özel bankalar da güncellemeye gitmişti. Özel bankalarda promosyon ödemeleri 17 bin 500 TL seviyelerine kadar çıkmıştı. Bir başka banka promosyon ödemesini daha da yükseltti. Peki promosyonlarda yükseliş sürecek mi? İşte detaylar...
5.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe ve Galatasaray transferde rakip oldu! Sezon sonunda boşa çıkacak
Fenerbahçe ve Galatasaray transferde rakip oldu! Sezon sonunda boşa çıkacak Fenerbahçe ve Galatasaray'da sezon sonu için transfer çalışmalarına hız veren kurmayların aynı ismin peşine düştüğü öğrenildi. Süper Lig devlerinin peşine düştüğü yıldız futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.
4.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'a yıldız orta saha! Bonservis bedeli yok
Galatasaray'a yıldız orta saha! Bonservis bedeli yok Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmaylar, orta saha transferinde yıldız futbolcuyu gündemine aldı. Sarı-kırmızılıların Devler Ligi faktörünü devreye sokabileceği belirtildi.
30.03.2024 Galatasaray
Juventus'ta Kenan Yıldız için radikal karar! Milli yıldıza büyük onur
Juventus'ta Kenan Yıldız için radikal karar! Milli yıldıza büyük onur Juventus'un genç futbolcusu Kenan Yıldız'la ilgili çarpıcı bir karara imza attığı öne sürüldü. Serie A devinin 18 yaşındaki Türk futbolcuyu onurlandıracağı aktarıldı.
29.03.2024 İtalya Serie A
Galatasaray'da Antalya kampı sona erdi!
Galatasaray'da Antalya kampı sona erdi! Galatasaray, milli maçlar nedeniyle hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya'daki kampını tamamladı.
28.03.2024 Galatasaray
Napoli'den Kvara Kvaratskhelia'ya yeni sözleşme!
Napoli'den Kvara Kvaratskhelia'ya yeni sözleşme! Napoli'nin Kvara Kvaratskhelia ile yeni sözleşme imzalamak istediği öne sürüldü.
28.03.2024 İtalya Serie A
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor Fransa'nın Lille takımında 5'inci sezonunu geçiren Yusuf Yazıcı için sürpriz iddia ortaya atıldı. Milli futbolcunun Süper Lig deviyle görüşmelere başladığı ileri sürüldü.
28.03.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek kararı! İşte kazanacağı yeni ücret
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek kararı! İşte kazanacağı yeni ücret Fenerbahçe, bu sezon İsmail Kartal'ın vazgeçilmezleri arasında yer alan ve performansıyla dikkat çeken İsmail Yüksek için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, Avrupa'dan birçok talibi bulunan Milli oyuncuyla sözleşme uzatmak için masaya oturmaya hazırlanırken İsmail Yüksek'in yeni maaşı da ortaya çıktı. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Emekliler dikkat: Pek çok kişi bunu bilmiyor! Çift maaşa iki ayrı promosyon
Emekliler dikkat: Pek çok kişi bunu bilmiyor! Çift maaşa iki ayrı promosyon Kamu bankalarında zamlı promosyon ödemeleri bugün başlıyor. Bankalarda pazartesi itibarıyla sözleşme yenileme başvuruları başlamıştı. Peki kim ne kadar ödeme alacak? Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz, birden fazla emekli maaşı alanları ilgilendiren ‘çift promosyon’a yönelik detayları milliyet.com.tr’ye anlattı. İşte detaylar...
28.03.2024 Ekonomi
ASELSAN 2023’te ihracat rekoru kırdı
ASELSAN 2023’te ihracat rekoru kırdı Savunma Sanayii devi ASELSAN, 35.1 milyon dolarlık üç yeni ihracat sözleşmesine imza attı. ASELSAN, GÖZDE ve ASELFLIR-500 sistemlerinin de ilk ihracatını yaptı.
28.03.2024 Ekonomi
Real Madrid'de Toni Kroos kararı! Anlaşma sağlandı
Real Madrid'de Toni Kroos kararı! Anlaşma sağlandı La Liga devi Real Madrid'in Toni Kroos ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladığı öğrenildi.
27.03.2024 İspanya La Liga
Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu kararı! Bonservisi belli oldu
Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu kararı! Bonservisi belli oldu Galatasaray, takımdaki geleceği merak edilen Milli yıldız Kerem Aktürkoğlu için kararını verdi. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız oyuncu için bonservis beklentisi de belli oldu.
26.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme! Maaşı ortaya çıktı
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme! Maaşı ortaya çıktı Galatasaray sözleşmesi sezon sonuda bitecek olan Okan Buruk için harekete geçti. Başarılı teknik direktör sarı-kırmızılıların yeni sözleşme teklifini kabul ederken alacağı maaş da ortaya çıktı. İşte detaylar...
24.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Emin Bayram kararı! Yönetim harekete geçti
Galatasaray'da Emin Bayram kararı! Yönetim harekete geçti Galatasaray'ın sezon başında Belçika ekibi Westerlo'ya kiraladığı Emin Bayram'la ilgili karar verdiği aktarıldı. Sarı-kırmızılıların genç stoperle ilgili harekete geçtiği belirtildi.
23.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Mertens'in yerine dünya yıldızı! Menajeriyle görüşmeler başladı
Galatasaray'da Mertens'in yerine dünya yıldızı! Menajeriyle görüşmeler başladı İç transferde kadro iskeletini korumak amacıyla yıldız oyuncularla sözleşme yenileyen Galatasaray, dış transferde de atağa kalktı. Sezon sonunda aktif futbol hayatına nokta koymayı planlayan, ancak teknik ekibin, “1 yıl daha kal, oyuncu/antrenör olarak devam et” diyerek ikna etmeye çalıştığı Belçikalı yıldız ayrıldığı takdirde yerini dolduracak yıldız şimdiden hazır.
23.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da ayrılık kararı! Kulüp aramaya başladı
Galatasaray'da ayrılık kararı! Kulüp aramaya başladı Cim Bom'da 2025 hazırlıkları şimdiden başlarken sezon sonunda yaprak dökümü olacak gibi gözüküyor... Yıldızlarıyla vedalaşması beklenen Galatasaray'da o isim kendisine şimdiden kulüp aramaya başladı.
23.03.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Sözleşme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.