9. YARGI PAKETİNDE SON DURUM 🔴 YENİ YARGI PAKETİ MADDELERİ/İÇERİĞİ! 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, ceza indirimi var mı?
9. YARGI PAKETİNDE SON DURUM 🔴 YENİ YARGI PAKETİ MADDELERİ/İÇERİĞİ! 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, ceza indirimi var mı? 9. Yargı paketi düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmeleri takip ediliyor. 8. Yargı paketi kısa süre önce yasalaşmıştı, şimdi gözler yeni yargı paketinde! Bakan Yılmaz Tunç, önceki pakette yer alamayan birçok detayın 9. yargı paketinde bulunacağını belirtti. Peki, 9. yargı paketinde ceza indirimi var mı? Yeni yargı paketinde son durum...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
YENİ YARGI PAKETİNDE SON DURUM 💥 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, Meclis'e geldi mi? Yeni yargı paketinde neler var, içeriği nedir?
YENİ YARGI PAKETİNDE SON DURUM 💥 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, Meclis'e geldi mi? Yeni yargı paketinde neler var, içeriği nedir? Adalet Bakanlığı tarafından 9. yargı paketi çalışmasının sonuna gelindi. Yargıda yeni düzenlemeleri içeren 9. yargı paketi için Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi. 9. yargı paketi içeriği neler, ne zaman yürürlüğe girecek?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
8. YARGI PAKETİ SON DAKİKA ÇIKTI MI? 💥 Yeni Yargı Paketi infaz düzenlemesi: 8. Yargı Paketi içeriği ve maddeleri
8. YARGI PAKETİ SON DAKİKA ÇIKTI MI? 💥 Yeni Yargı Paketi infaz düzenlemesi: 8. Yargı Paketi içeriği ve maddeleri AF VAR MI? 8. Yargı Paketi ile ilgili son durumu takip ediliyor. Emeklilere ikramiye, Tazminat Komisyonu görevleri ve yargılamaya dair birçok maddenin yer aldığı yeni Yargı Paketi'nde mahkumlara af var mı? TBMM'de görşmelerinde sona gelinen 8. Yargı Paketi ne zaman yürürlüğe girecek?
2.03.2024 Bilgi Rehberi
8. YARGI PAKETİNDE SON DURUM 📍 Yeni Yargı Paketi ne zaman çıkacak, yürürlüğe girdi mi? Son dakika gelişmeleri
8. YARGI PAKETİNDE SON DURUM 📍 Yeni Yargı Paketi ne zaman çıkacak, yürürlüğe girdi mi? Son dakika gelişmeleri 8. Yargı Paketi son durumu yakından takip ediliyor. Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 659 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'de görüşülüyor. Yargıya dair birçok yeniliğin yer aldığı yeni Yargı Paketi içeriği, maddeleri ise araştırılıyor. Peki, 8. Yargı Paketi ne zaman yürürlüğe girecek?
24.02.2024 Bilgi Rehberi
8. YARGI PAKETİ 2024 ne zaman çıkacak? Yeni Yargı Paketi'nde neler var? 8. Yargı Paketi içeriği...
8. YARGI PAKETİ 2024 ne zaman çıkacak? Yeni Yargı Paketi'nde neler var? 8. Yargı Paketi içeriği... Yeni Yargı Paketi hakkında son dakika gelişmeleri takip ediliyor. Cezasızlık algısını yok edecek 8. Yargı Paketi çıktı mı, yürürlüğe girdi mi? Emekli bayram ikramiyesinin de yer alacağı yargı paketinde mahkumlara af var mı? İşte, 8. Yargı Paketi ne zaman çıkacak?
16.02.2024 Bilgi Rehberi
8. YARGI PAKETİ SON DAKİKA 2024 📅 Yeni yargı paketinde GENEL AF var mı? 8. Yargı paketi içeriği ve son durumu...
8. YARGI PAKETİ SON DAKİKA 2024 📅 Yeni yargı paketinde GENEL AF var mı? 8. Yargı paketi içeriği ve son durumu... Yeni yargı paketi düzenlemesi için gözler Meclis'te! 8. Yargı paketi ile temyiz sürelerine dair değişiklikler yer alırken Tazminat Komisyonu'nun kurulması da pakette bulunuyor olacak. 67 maddeden oluşan 8. yargı paketi son durum nedir, Meclis'e geldi mi?
30.01.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Tunç'tan Yargı Paketi Açıklaması! 8. YARGI PAKETİ SON DAKİKA 2024 gelişmeler 📍 Yeni yargı paketinde AF var mı, genel af çıkacak mı? Yargı Paketi ne zaman çıkacak, içeriği neler?
Bakan Tunç'tan Yargı Paketi Açıklaması! 8. YARGI PAKETİ SON DAKİKA 2024 gelişmeler 📍 Yeni yargı paketinde AF var mı, genel af çıkacak mı? Yargı Paketi ne zaman çıkacak, içeriği neler? Yeni Yargı Paketi içeriği, maddeleri konuyu takip edenlerce araştırılıyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 60'tan fazla maddenin yer aldığı 8. Yargı Paketi son durumunu açıklamıştı. Kadınların evlilikte yalnızca kendi soyadını kullanması, hapis cezası ve ön ödeme koşulları gibi birçok konunun yer aldığı Yargı Paketi ne zaman çıkıyor?
20.01.2024 Bilgi Rehberi
8. YARGI PAKETİ SON DURUM 📍 Mahkumlara AF çıkacak mı, GENEL AF var mı? Yeni yargı paketi içeriği ve maddeleri...
8. YARGI PAKETİ SON DURUM 📍 Mahkumlara AF çıkacak mı, GENEL AF var mı? Yeni yargı paketi içeriği ve maddeleri... Yeni yargı paketi çalışmalarında sona gelimek üzere! Paket içerisinde mahkumlara af olup olmadığı ise bir başka detay. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, paketin 60'tan fazla maddeden oluştuğunu ve yenilerin eklenebileceğini belirtmişti. Gözler 8. yargı paketinin yürürlüğe gireceği tarihte! Peki, yeni yargı paketi ne zaman çıkıyor, maddeleri neler?
27.12.2023 Bilgi Rehberi
7. Yargı Paketi'nde taslak hazır! İşte detaylar
7. Yargı Paketi'nde taslak hazır! İşte detaylar Adalet Bakanlığı 7. Yargı Paketi üzerindeki çalışmalarını tamamladı. Kira ilişkisinden kaynaklanan uyuşmazlıklar, ortaklığın giderilmesine ilişkin uyuşmazlıklar, kat mülkiyetinden kaynaklanan uyuşmazlıklar ve komşu hakkıyla ilgili uyuşmazlıklar, zorunlu arabuluculuk kapsamına alınacak. Konutlarda hakim kararı olmaksızın haciz işlemi yapılamayacak.
2.01.2023 Gündem
2.Yargı Paketi içeriği nedir, hangi konular var? İşte yeni yargı paketi ile ilgili detaylar...
2.Yargı Paketi içeriği nedir, hangi konular var? İşte yeni yargı paketi ile ilgili detaylar... TBMM Adalet Komisyonunda 2. Yargı Paketi'nin görüşmelerine başlandı. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç başkanlığında komisyon toplandı. İkinci Yargı Paketi'ni içeren Hukuk Muhakemeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.Yeni yargı paketine ilişkin detaylar araştırılmaya başlandı. İşte 2.Yargı Paketi ile ilgili ayrıntılar...
4.06.2020 Gündem
AK Parti, yeni yargı paketi taslak metnini CHP'ye sundu
AK Parti, yeni yargı paketi taslak metnini CHP'ye sundu AK Parti, Yargı Reformu ve Strateji Belgesi olarak bilinen değişiklik taslak metnini, MHP'den sonra CHP'ye de iletti. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş paketi bu hafta içinde Meclis Başkanlığı'na sunmaya çalışacaklarını belirtti.
23.09.2019 Siyaset
Yeni yargı paketi TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edildi
Yeni yargı paketi TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edildi Türk Ceza Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı'na göre, esrar elde etmek amacıyla kenevir ekimi yapanlara verilen 1 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası, 4 yıldan 12 yıla çıkarılacak İhale, özelleştirme, acele kamulaştırma gibi işlemlerden doğan uyuşmazlıklar hakkında ivedi yargılama usulü uygulanacak Danıştay, temyiz incelemesi sonunda, görev ve yetki dışında bir işe bakılmış olması, hukuka aykırı karar verilmesi, usul hükümlerinin uygulanmasında kararı etkileyebilecek nitelikte hata veya eksikliklerin bulunması sebeplerinden dolayı kararı bozacak Yargıtay Birinci Başkanlık Kurulu'nu oluşturan daire başkanları ve üyelerin sayısı 8'den 12'ye, yedek üyelerin sayısı da 4'ten 8'e çıkarılacak
29.05.2014 Siyaset