Beşi Bir Yerde Nedir? Beşi Bir Yerde Hangi Altınlardan Oluşur?
Beşi Bir Yerde Nedir? Beşi Bir Yerde Hangi Altınlardan Oluşur? Beşi bir yerde en fazla bilinen takı çeşitlerinden birisi olarak dikkatleri çekmektedir. Beşi bir yerde ismini sürekli olarak duymanıza rağmen hangi altınlardan oluştuğunu bilmiyorsanız araştırıyor ve öğrenmek istiyor olabilirsiniz. Beşi bir yerde nedir? Beşi bir yerde hangi altınlardan oluşur? Beşi bir yerde hakkında tüm detayları sizler için derledik.
21.10.2021 Eğitim
İstanbul’da 'insanlık öldü' dedirten görüntüler
İstanbul’da 'insanlık öldü' dedirten görüntüler İstanbul Beyoğlu’nda yerde baygın yatan çocuğa yoldan geçen onlarca sürücü aldırış bile etmedi. İnsanlık ölmüş dedirten görüntüler, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı’nda yolda baygın yatan çocuğun yanından geçen sürücüler, yerde yatan çocuğu görmezden geldi. Sürücülerin çocuğun yanından araçlarıyla geçip gitmesi bu kadarına pes dedirtti. Bu durumu gören bir vatandaş, çocuğu cep telefonu ile görüntüledi.
11.09.2019 Yaşam
Yerde buldukları bayrağı köy meydanına astı
Yerde buldukları bayrağı köy meydanına astı Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde bir grup çocuk, yerde buldukları bayrağı köy meydanına diktikleri direğe astı. Türkiye’nin Irak sınırında bulunan Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Ayvalık köyünde yaşayan 8-13 yaşları arasındaki bir grup çocuk, yerde bayrak buldu. Bayrağın yerde olmasına içlenen çocuklar, kolları sıvayarak köy meydanındaki mezarlığın yanına kendi imkanlarıyla direk dikti. Bayrağı direğe asan çocukların mutlulukları gözlerine yansıdı. Çocuklar, zaman rüzgarın etkisiyle devrilen direği yeniden ayağa kaldırıyor. Çocuklardan Ahmet Adıyaman, bayrağı yerde gördüğünü belirterek, “Bayrağın dalgalanmasını istedim. Arkadaşlarımın yardımıyla topraktan harç yapıp, bayrağı diktik. Şehitlerimize armağan ediyoruz” dedi. Batu Adıyaman, bayrağı çok sevdiklerini ve bu nedenle diktiklerini ifade etti. Barış Engin ise, direğin bazen devrildiğini anlatarak, “Düştüğü zaman çok üzülüp gelip yapıyoruz. Yaptığımızda da mutlu oluyoruz” diye konuştu. Köylülerden Kenan Adıyaman, “İlkokul öğrencileri okul çıkışlarında yerde gördükleri bayrağı alıp kendi imkanlarıyla kazıp, çamurdan harç yapıp diktiler” ifadelerinde bulundu.
11.09.2019 Haberler
Yoğurt için yerlerde süründü!
Yoğurt için yerlerde süründü! Annesine yoğurt alması için yavlaran adamın yaptıklarını görenler gözlerine inanamadı...
11.09.2019 İlginç Videolar
Bu Araçla Gaza Bastınız Mı, Havadasınız!
Bu Araçla Gaza Bastınız Mı, Havadasınız! “SkyRunner” yarı arazi aracı, yarı hava aracı ve aksiyon sporları ile ilgilenler eminiz ki bayılacaklar.
14.05.2014 Teknoloji
Milyonlarcası bir arada!
Milyonlarcası bir arada! Genç adam yürüdüğü yerde kıpırdayan minik şeyleri farkedip eğildiğinde bu manzarayla karşılaştı. Kurbağaların üreme dönemine denk gelen adamın bastığı her yerde milyonlarca kurbağa yavrusu kıpırdıyor...
11.09.2019 İlginç Videolar
Böyle takla düşman başına!
Böyle takla düşman başına! Genç kızın attığı takla, yerde yatan arkadaşının neredeyse sonu olacaktı...
11.09.2019 İlginç Videolar
Bir anda toprak yarıldı ve...
Bir anda toprak yarıldı ve... Roma'da yer alan Fiumicino uluslararası havaalanı yakınlarında meydana gelen olay, herkesi şaşkına çevirdi.
11.09.2019 Haberler
Hırsızın kaygan zeminle imtihanı!
Hırsızın kaygan zeminle imtihanı! Dükkan sahibi kızın içeri zorla giren hırsızla mücadele etmesine hiç gerek kalmadı. Hırsızın öyle bir şey yakalattı ki...
11.09.2019 İlginç Videolar
Gel de tut bu odayı!
Gel de tut bu odayı! Kiralık odayı görmeye gidenler yerde yatan cesedi görünce ne yapacaklarını şaşırdı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Polis aracına bağlayıp yerde sürüklediler
Polis aracına bağlayıp yerde sürüklediler Güney Afrika, bir kişinin polis aracına bağlanıp yerde sürüklendiğini gösteren video görüntüsüyle sarsıldı.
11.09.2019 Haberler
Sürekli yerde yatmak istiyor
Sürekli yerde yatmak istiyor Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, televizyonda izlediği diziden etkilendiği belirtilen ve kendini sihirbaz sanan 11 yaşındaki çocuğa ruhsal tedavi başlatıldığı bildirildi
8.12.2008 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri