Yerebatan Sarnıcı

Yerebatan Sarnıcı

Son dakika Yerebatan Sarnıcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yerebatan Sarnıcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yerebatan Sarnıcı haber sayfamızda...

Yerebatan Sarnıcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 312 yerebatan sarnıcı haberi bulunmuştur.
Mirasımız tehdit mi ediliyor?
Mirasımız tehdit mi ediliyor? Ağrı’daki İshak Paşa Sarayı’nda DJ kabini, Kapadokya’da Rave partileri, Yerebatan Sarnıcı’nda moda defilelerî... Tarihi ve doğal güzelliklerimiz tehdit altında mı?
7.03.2024 Kültür Sanat
Tarihi sarnıçta konser serisi
Tarihi sarnıçta konser serisi Yerebatan Sarnıcı’nda gerçekleşen “Derinden Gelen Sesler” serisinin yeni durağı Şerefiye Sarnıcı olacak.
2.01.2024 Kültür Sanat
Pendik'te sağanak yağış su baskınlarına yol açtı
Pendik'te sağanak yağış su baskınlarına yol açtı İstanbul'da aralıksız süren sağanak nedeniyle Pendik'te binaların bodrum katlarını su bastı. Bazı caddelerde su birikintileri oluşurken, Kemikli Deresi'nin debisi ise yükseldi.
30.11.2023 Haberler
Simeone Ailesi'nin İstanbul turu! 'Seyahat etmek ruhumuzu besliyor'
Simeone Ailesi'nin İstanbul turu! 'Seyahat etmek ruhumuzu besliyor' Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, eşi Carla Pereyra ve çocukları ile Tarihi Yarımada'yı gezdi. Pereyra, İstanbul tatilinden fotoğrafları sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.
18.10.2023 Cadde
Dört müze 100 gün ücretsiz
Dört müze 100 gün ücretsiz Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel İBB iştiraki Kültür AŞ, bir kampanya başlattı.
6.10.2023 Kültür Sanat
Herkesin gözünde başka bir İstanbul
Herkesin gözünde başka bir İstanbul “Sevgilim İstanbul” fotoğraf yarışmasının izlenmeye değer 52 özgün İstanbul karesi, kentin tam ortasındaki Mecidiyeköy Sanat Galerisi’nde bir kültür ve sanat vahası gibi beliriyor.
3.08.2023 Kültür Sanat
Yerebatan Sarnıcı'nda ekipler seferber oldu! Kimyasal koku tedirginliği
Yerebatan Sarnıcı'nda ekipler seferber oldu! Kimyasal koku tedirginliği Fatih Yerebatan Sarnıcı'nda, konsolosluk daveti öncesi kimyasal koku hissedilmesi üzerine olay yerine itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, incelemeler sonucunda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadıklarını belirtti.
13.07.2023 Gündem
Sellere ‘tarihi’ çözüm: Sarnıç
Sellere ‘tarihi’ çözüm: Sarnıç Son dönemde yurt genelinde şiddetini artıran sel ve kuraklıkla mücadele için yüzyıllar önce su depolamak amacıyla inşa edilen sarnıç sisteminin tekrar uygulanmasının üzerinde çalışılıyor.
20.06.2023 Gündem
“Küçük Rehberler”e tarihi karne hediyesi
“Küçük Rehberler”e tarihi karne hediyesi  Bugün milyonlarca çocuk karnesini alıp yaz tatiline çıkacak. Birçoğunu karne hediyesi heyecanı sarmışken İstanbullu bazı öğrenciler hediyelerine erken kavuştu.
16.06.2023 Kültür Sanat
Kadınlar bu anı yeterince bekledi
Kadınlar bu anı yeterince bekledi İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) düzenlediği İstanbul Müzik Festivali tarihî bir projeye ev sahipliği yapıyor. Tarihimizin güçlü kadın karakterlerini öyküleriyle sahneye taşıyan “Kadınlar Yeterince Bekledi” bu akşam dünya prömiyeriyle seyirci karşısında!
14.06.2023 Kültür Sanat
Turistik Yerler: Türkiye'de Gezilecek Tarihi Yerler
Turistik Yerler: Türkiye'de Gezilecek Tarihi Yerler Türkiye, hem doğal güzellikleri hem de tarihi ve kültürel zenginlikleriyle gezmeye doyamayacağınız bir ülke. Her bölgesinde farklı bir atmosfer, farklı bir lezzet, farklı bir deneyim bulabilirsiniz. Tarihi camileri ve yapıları ile göz alıcı mimarisi ile Türkiye'de gezilecek birbirinden güzel tarihi yerler bulunuyor. İşte Türkiye'nin dört bir yanındaki turistik yerler...
5.06.2023 Tatil
Festival şehri notalarıyla saracak!
Festival şehri notalarıyla saracak! İstanbul Müzik Festivali, 51’inci kez şehri notalarla sarmaya hazırlanıyor. 1-17 Haziran tarihleri arasında 18 farklı mekânda 25 konserin düzenleneceği festivalin açılışını AKM’de Jan Lisiecki’nin eşliğinde Tekfen Filarmoni Orkestrası gerçekleştirecek.
30.05.2023 Kültür Sanat
İstanbul’da bayram rotası
İstanbul’da bayram rotası Bayram tatilini İstanbul’da geçirecek olanlar hem İstanbul’un hem de yakın bölgelerin keyfini çıkarabilecek.
20.04.2023 Ekonomi
Sarnıcın büyüsünde büyük buluşma
Sarnıcın büyüsünde büyük buluşma Yerebatan Sarnıcı, “Derinden Gelen Seslerle Doğu ile Batı’ya köprü olmaya devam ediyor.
14.04.2023 Kültür Sanat
Tarihi yapılarda deprem önlemleri
Tarihi yapılarda deprem önlemleri Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler binlerce kişiyi yaşamdan koparırken binlerce yıllık tarihi eserleri de yok etti.
19.03.2023 Gündem
İstanbul Surları asırlara nasıl meydan okudu? Her taşın içindeki gizli formülü açıkladı
İstanbul Surları asırlara nasıl meydan okudu? Her taşın içindeki gizli formülü açıkladı Tam 1480 yıl boyunca hüküm süren Roma İmparatorluğu dünyanın gördüğü en dayanıklı yapılarını inşa etti. 570 yıl önce yıkılan Doğu Roma İmparatorluğu da İstanbul ve Anadolu'ya hâlâ varlığını sürdüren sayısız eser bıraktı. İşte Ayasofya'dan İstanbul Surları'na günümüze ulaşan yapıların sağlamlığının ardındaki gizli formül!
18.01.2023 Gündem
Şimdiki Zamanın Hikayesi
Şimdiki Zamanın Hikayesi Orta Çağ tablosu Güneşin, gölgelerin ve tepelerin arasında sürüsünü gezdiren çoban; köpeği ve sırtına bindiği eşeğiyle bir Orta Çağ tablosundan çıkmış gibi… Bu antik havaya sahip tabloya Ender Yükseker’in kadrajından tanıklık ediyoruz...
15.01.2023 Kültür Sanat
Bir turist gibi
Bir turist gibi Arzu Sabancı’nın başkanlığını yaptığı Epos 7 Derneği üyeleri, yeni yılın ilk etkinliğini İstanbul’da gerçekleştirdi...
11.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Hayranlarıyla buluşacak   Yenilikçi ve enerjik tarzıyla aktif olarak kullandığı sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarıyla dikkat çeken Zara, yılın ilk önemli konseri için Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahnede olacak...
29.12.2022 Cadde
Oyunu İranlı kadınlara ithaf etti
Oyunu İranlı kadınlara ithaf etti Songül Öden’in tek kişilik oyunu ‘Lâl Hayal’in Yerebatan Sarnıcı Müzesi’ndeki gösterimi, seyirciye duygusal anlar yaşattı.
22.12.2022 Cadde
30 yıldır sanatı aydınlatıyor
30 yıldır sanatı aydınlatıyor Bu yıl Atatürk Kültür Merkezi, Yerebatan Sarnıcı, Moda İskelesi gibi önemli projelere imza atan TEPTA Aydınlatma, 30. yılını kutladı.
12.12.2022 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Çabuk tüketiliyor’ Tuğba Yurt, Kıbrıs’ta konser verdi...
12.12.2022 Cadde
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023 Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile öğrenciler yoğun bir ders dönemine girdi. Eğitim öğretim hayatının önemli derslerinden birisi de Türkçe’dir. Türkçe kitaplarında birbirinden farklı konular ve etkinlikler yer almaktadır. 7. sınıf öğrencilerinin kendilerini geliştirmesi için bu etkinlikler genellikle ev ödevi olarak verilir. Kitaplardaki etkinlikler ve örnekler MEB kararı ile yıldan yıla farklılık göstermektedir. Öğrencinin dilsel becerilerini geliştirmeyi amaçlayan 7. sınıf Türkçe ders kitabı MEB ve Özgün Yayınları olarak ikiye ayrılıyor. 7. sınıf Türkçe ders kitabı Özgün Yayınları cevapları için “7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları 2022-2023” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.12.2022 Eğitim
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Taylor’sız olmaz! Amerikan Müzik Ödülleri, önceki akşam sahiplerini buldu...
22.11.2022 Cadde
Çocuklar için sesini yükselt!
Çocuklar için sesini yükselt! Dünya Çocuk Hakları Günü’nde herkesi çocuklar için seslerini yükseltmeye çağıran UNICEF, “Bu seneki mesajımız her çocuk için dahil edilme hakkı” diyerek herkesi farkındalık için mavi renk giyemeye davet etti.
20.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yerebatan Sarnıcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.