Yerel

Yerel

Son dakika Yerel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yerel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yerel haber sayfamızda...

Yerel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 78.306 yerel haberi bulunmuştur.
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Sağanak ve çamur geliyor! İşte o iller
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Sağanak ve çamur geliyor! İşte o iller Meteoroloji yeni hava durumu haritasını yayımladı. Toz taşınımı geliyor. Sağanak yağmur ile birlikte çamur yağacağı belirtildi. Peki çöl tozu ne kadar sürecek? İşte merak edilen detaylar...
25.04.2024 Gündem
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Barış Pınarı Harekatı bölgesinden geldi.
25.04.2024 Haberler
SEÇİM PARASI YATTI MI, NASIL SORGULANIR 2024? Seçim görevli ücreti ne zaman ödenecek, 31 Mart seçim sandık paraları hangi bankaya yatacak?
SEÇİM PARASI YATTI MI, NASIL SORGULANIR 2024? Seçim görevli ücreti ne zaman ödenecek, 31 Mart seçim sandık paraları hangi bankaya yatacak? 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde görev alan sandık görevlilerine belirli tutarlarda ödemeler yapılıyor olacak. Yerel seçimler geride kaldı ve 31 Mart Pazar günü sandık başlarında görev yapan görevliler seçim parası yattı mı, yatmadı mı araştırıyor. 31 Mart seçim ücreti ne zaman yatacak?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
“Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında”
“Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Adana’nın yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında olduğunu belirterek, “Sürdürülebilir olması için iş birliği içinde, stratejik planlarla gelecek vizyonu oluşturulmalıdır” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Barış Pınarı Harekatı bölgesinden geldi.
25.04.2024 Gündem
AB'ye vize muafiyeti ile ilgili Bakan Kacır'dan açıklama
AB'ye vize muafiyeti ile ilgili Bakan Kacır'dan açıklama Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısı sonrası AB Komiseri Iliana Ivanova ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Kacır konuşmasında "Avrupa’nın inovasyon ve teknoloji ekosistemine dinamizm ve ivme kazandıran genç araştırmacılarımız ve girişimcilerimiz için vize muafiyetinin kritik önemi haiz olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.
25.04.2024 Ekonomi
'Kadına şiddeti asla normalleştirmeyeceğiz ve buna alışmayacağız'
'Kadına şiddeti asla normalleştirmeyeceğiz ve buna alışmayacağız' "Unutulmamalıdır ki toplumsal yaşamı, insan onurunu, iyi bir yaşamı tehdit eden bir sorun karşısında en büyük tehlike, onu normalleştirmektir. Bu soruna alışmaktır." diyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "İşte biz bu bakış açısını reddediyoruz. Kadına şiddeti asla normalleştirmeyeceğiz ve buna alışmayacağız" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un şarkısı eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntülerin arka planında ne var? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları aktardı.
25.04.2024 Haberler
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un şarkısı eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntülerin arka planında ne var? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları aktardı.
25.04.2024 Gündem
“Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz”
“Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Denizin dibinde bulduğu taş zengin etti! Bir anda dolar milyoneri oldu
Denizin dibinde bulduğu taş zengin etti! Bir anda dolar milyoneri oldu Dalış yapmayı sevdiğini belirten genç, suyun dibinde bulduğu taş sayesinde 2,7 milyon dolarlık bir malvarlığına sahip oldu.
25.04.2024 Dünya
Beyoğlu'nu ziyaret eden İmamoğlu'ndan talimat
Beyoğlu'nu ziyaret eden İmamoğlu'ndan talimat  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi’ne yaptı.
25.04.2024 Gündem
Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat
Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarı geldi. Bugün 44, yarın 35 kent için sarı alarm verildi. Öte yandan pazar gününü işaret eden Meteoroloji ise önümüzdeki hafta için İstanbul, Ankara, İzmir dahil yurt geneli için alarm verdi. İşte tüm yurt için yapılan uyarılar…
25.04.2024 Gündem
Ölüm döşeğinde her şeyi itiraf etti! Sır perdesi 24 yıl sonra aralandı
Ölüm döşeğinde her şeyi itiraf etti! Sır perdesi 24 yıl sonra aralandı Hararetli bir velayet tartışmasının ortasında kızı ve annesi sırra kadem bastı. Yapılan tüm aramalar ve yürütülen soruşturmaya rağmen anne kıza neler olduğu 24 yıldan uzun süre cevapsız kaldı. Ta ki, ölüm döşeğindeki katil her şeyi itiraf edip sır perdesini aralayana kadar.
25.04.2024 Dünya
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin'
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin' 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada, karar duruşması görülecek. Duruşma öncesi aileler ile yürüyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin. Bu iş burada bitmez. Bu tip kararları alanları, tren kazasında ölmüş 3 yaşında, 5 yaşındaki yavruların hakkına girenlerin peşini bırakmam; namussuzluktur" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
'İstilacı tür' endişesi
'İstilacı tür' endişesi Antalya'da amatör balıkçılığı geliştirmek ve balık popülasyonunu artırmak için gündeme gelen yapay resif yapımında ilk adım atıldı.
25.04.2024 Gündem
Yerli susam için üretim hamlesi
Yerli susam için üretim hamlesi Migros, Türkiye’nin yerli susam üretiminde artış sağlamak ve yerel tarımı desteklemek için önemli bir adım daha atarak Pol’s iş birliğiyle ‘Yerli Susam, Yerli Üretim’ projesini başlattı.
25.04.2024 Ekonomi
Terör soruşturması kapsamında Batman DEM Parti il binasında arama yapıldı
Terör soruşturması kapsamında Batman DEM Parti il binasında arama yapıldı Batman'da terör soruşturması kapsamında DEM Parti il binasında arama yapıldı. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
Meclis'teki tartışma bahçeye taştı! DSP Lideri Aksakal'dan DEM Parti'ye 'bayrak' tepkisi
Meclis'teki tartışma bahçeye taştı! DSP Lideri Aksakal'dan DEM Parti'ye 'bayrak' tepkisi DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile TBMM 23 Nisan özel oturumunda DEM Partili belediyelerde yaşanan 'İstiklal Marşı' ve 'bayrak' tartışmalarına tepki gösteren DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın tartışması Meclis bahçesine taştı. Sakık, Aksakal'a "Sen terbiyesizsin. Partini bütün her şeyini satmışsın bir milletvekilliğine" derken, Aksakal ise Sakık'a "Dayı mısın sen? Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil" diye cevap verdi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
24.04.2024 Gündem
Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü
Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü Çin'de aniden gökyüzünde beliren gizemli nesne önce yerel sonra da ulusal medyada gündem oldu. Resmi makamlar henüz cisimle ilgili bir açıklamada bulunmadı.
24.04.2024 Dünya
Evinin dört bir yanından gizli kameralar çıktı! Kıskançlık krizleri ele verdi
Evinin dört bir yanından gizli kameralar çıktı! Kıskançlık krizleri ele verdi Eski sevgilisinin kendisi hakkındaki mahrem detayları öğrenmesi genç kadının bunun nasıl mümkün olduğuna dair kuşkulanmasına yol açtı. Günden güne büyüyen şüpheleri, evdeki arama ve tüyler ürperten keşif takip etti.
24.04.2024 Dünya
WhatsApp'ın yeni sürümü sızdırıldı, işte bütün detaylar! İnternet olmadan kullanılacak
WhatsApp'ın yeni sürümü sızdırıldı, işte bütün detaylar! İnternet olmadan kullanılacak 2 milyardan fazla insanın kullandığı WhatsApp'ın yeni özelliklerinin sızdırıldığı bildirildi.
24.04.2024 Dünya
Seçimi kazandı mazbatayı alamadı! 'Bu yanlıştan dönülsün'
Seçimi kazandı mazbatayı alamadı! 'Bu yanlıştan dönülsün' Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Menteşeler Mahallesi’ndeki muhtarlık seçimlerini kazanan ve sabıkası olduğu gerekçesiyle mazbatasını alamayan Ramazan Aydın, duruma tepki göstererek seçimin tekrarlanmasını istedi.
24.04.2024 Gündem
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel dün TBMM resepsiyonunda sürpriz bir şekilde bir araya geldi. Erdoğan, kendisinden görüşme talebinde bulunan Özel ile buluşması için “Haftaya görüşeceğiz” dedi.
24.04.2024 Gündem
‘Ülkemize güçlü bir güven var’
‘Ülkemize güçlü bir güven var’ ABD’deki temaslarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, G20 ile Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası’nın Bahar Toplantılarına katıldığını hatırlatarak diğer ülke bakanları, uluslararası kuruluşların ve şirketlerin yetkilileri, yatırımcılar, iş dünyası temsilcileri ve düşünce kuruluşlarıyla oldukça verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini ifade etti.
24.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yerel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.