Yerli Malı Haftası

Yerli Malı Haftası

Son dakika yerli malı haftası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yerli malı haftası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yerli malı haftası haber sayfamızda...

Yerli Malı Haftası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 134 yerli malı haftası haberi bulunmuştur.
Diyarbakır'da çok sayıda öğrenci yedikleri yemekten zehirlendi
Diyarbakır'da çok sayıda öğrenci yedikleri yemekten zehirlendi Diyarbakır’da bir okulda Yerli Malı Haftası etkinliğinde 30’un üzerinde öğrenci, yiyeceklerden zehirlendi.
21.12.2023 Gündem
Tarımda yerli üretim için destek çağrısı
Tarımda yerli üretim için destek çağrısı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, “2020 yılının ilk 10 ayında 12.1 milyar dolar tarım ve gıda ürünü ithalatı yapılırken 2023 yılının aynı döneminde ithalat 20.4 milyar dolara yükseldi” dedi.
18.12.2023 Ekonomi
'İlk 10 ayda ithalat 20,4 milyar dolara yükseldi'
'İlk 10 ayda ithalat 20,4 milyar dolara yükseldi' Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “2020 yılının ilk 10 ayında 12,1 milyar dolar tarım ve gıda ürünü ithalatı yapılırken 2023 yılının aynı döneminde ithalat 20,4 milyar dolara yükseldi” dedi.
17.12.2023 Ekonomi
9 öğrenci Yerli Malı Haftası etkinliğinde zehirlendi
9 öğrenci Yerli Malı Haftası etkinliğinde zehirlendi Bir okulda, Yerli Malı Haftası etkinliğinde yiyeceklerden zehirlenen 9 öğrencinin hastanede tedaviye alındığı bildirildi.
15.12.2023 Gündem
Yerli Malı Haftası 2023 ne zaman ve neler yapılır? Yerli Malı Haftası tarihi, önemi, sözleri ve şiirleri!
Yerli Malı Haftası 2023 ne zaman ve neler yapılır? Yerli Malı Haftası tarihi, önemi, sözleri ve şiirleri! 2023 Yerli Malı Haftası ülke genelinde kutlanıyor. Okullarda yılın bir haftasında kutlanan yerli malı haftasında öğrencilere tüketim kültürünün nasıl olması gerektiği anlatılır. Bir anlamı ve tarihi olan bu günlerde öğrenciler evlerinden okullara yiyecek götürürler. Peki, Yerli Malı Haftası 2023 ne zaman ve neler yapılır? İşte Yerli Malı Haftası tarihi, önemi, sözleri ve şiirleri…
12.12.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Soylu Zeytinburnu'nda konuştu
Bakan Soylu Zeytinburnu'nda konuştu İçişleri Bakanı ve AK Parti 2. Bölge milletvekili adayı Süleyman Soylu, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması'nda konuştu. Soylu, "Kılıçdaroğlu seçilirse milletin önüne bu ülkede tutsak diye nitelendirdiklerini Apo ve Selo'yu koyacak" dedi.
8.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye Yerli Malı Haftası'nı artık İHA, SİHA ile kutluyor
Bakan Soylu: Türkiye Yerli Malı Haftası'nı artık İHA, SİHA ile kutluyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beşiktaş'ta vatandaşlarla bir araya geldi. Türkiye'nin artık Yerli Malı Haftası'nı farklı kutladığını belirten Soylu, "Geçen hafta İstanbul'da kutladı, Yerli Malı Haftası'nı, ne ile kutladı? Teknofest ile kutladı. Türkiye'nin yerli malı haftası, elmamız, armudumuz evet bizim. Ama, Türkiye yerli malı haftasını şimdi İHA ile kutluyor, SİHA ile kutluyor, Akıncı ile kutluyor, Kızılelma ile kutluyor, Atak 1 helikopteriyle kutluyor, Atak 2 helikopteriyle kutluyor, Kendi yaptığı yerli ve milli tankı Altay'la beraber kutluyor" dedi.
3.05.2023 Haberler
Bakan Soylu: Türkiye Yerli Malı Haftası'nı artık İHA, SİHA ile kutluyor
Bakan Soylu: Türkiye Yerli Malı Haftası'nı artık İHA, SİHA ile kutluyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beşiktaş'ta vatandaşlarla bir araya geldi. Türkiye'nin artık Yerli Malı Haftası'nı farklı kutladığını belirten Soylu, "Geçen hafta İstanbul'da kutladı, Yerli Malı Haftası'nı, ne ile kutladı? Teknofest ile kutladı. Türkiye'nin yerli malı haftası, elmamız, armudumuz evet bizim. Ama, Türkiye yerli malı haftasını şimdi İHA ile kutluyor, SİHA ile kutluyor, Akıncı ile kutluyor, Kızılelma ile kutluyor, Atak 1 helikopteriyle kutluyor, Atak 2 helikopteriyle kutluyor, Kendi yaptığı yerli ve milli tankı Altay'la beraber kutluyor" dedi.
3.05.2023 Gündem
Anketlerde son durum ne? Bakan Soylu canlı yayında açıkladı
Anketlerde son durum ne? Bakan Soylu canlı yayında açıkladı İçişleri Bakanı ve İstanbul Milletvekili adayı Süleyman Soylu canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu 'Allah'ın izniyle Recep Tayyip Erdoğan birinci turda alıyor. CHP İstanbul'da da gerimizde.' dedi.
3.05.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan CHP'ye FETÖ tepkisi: Tam 3 yıldır hazırlık yapıyorlar
Bakan Soylu'dan CHP'ye FETÖ tepkisi: Tam 3 yıldır hazırlık yapıyorlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Tayyip Erdoğan gitsin diyenler kim gelsin diyor? FETÖ. Nereye gelecek FETÖ ? Devletin tekrar başına gelecek. Tam 3 yıldır genel başkan yardımcıları ve CHP bütün bu hazırlıklarını yapıyor. Tek tek Türkiye'yi dolaşıyor. 'Merak etmeyin siz, biz geri getireceğiz.' diye" dedi.
2.05.2023 Gündem
İstanbul il başkanı Kabaktepe Bağcılar Meydanı'nda partililerle buluştu
İstanbul il başkanı Kabaktepe Bağcılar Meydanı'nda partililerle buluştu İstanbul AK Parti teşkilatının düzenlediği '2023'ten 2053'e Kutlu Yürüyüş Programı' kapsamında, İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Bağcılar Meydanı'nda partililerle buluştu.
28.04.2023 Gündem
Kadınların emeği değer kazanıyor
Kadınların emeği değer kazanıyor Buca Belediyesi tarafından Yerli Malı Haftası’nda hem kadın emeğinin ekonomik hayata kazandırılması hem de ülkenin tarımsal alandaki zenginliğine dikkat çekmek amacıyla kurulan Üretici Kadınlar Pazarı, yoğun ilgi gördü.
20.12.2022 Ege
Arnavutköy'de okulda zehirlenme iddiası
Arnavutköy'de okulda zehirlenme iddiası Arnavutköy'de bir ortaokulda yerli malı haftası etkinliklerinde yedikleri yemeklerden rahatsızlanan 50'ye yakın öğrenci karın ağrısı, kusma şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.
16.12.2022 Gündem
Yerli Malı Haftası etkinliğinde 12 öğrenci hastanelik oldu
Yerli Malı Haftası etkinliğinde 12 öğrenci hastanelik oldu Niğde'de, 'Yerli Malı Haftası' nedeniyle okula getirilen yiyecekleri tüketen 12 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. 
14.12.2022 Gündem
Rotary kulüplerinden yerli malına destek...
Rotary kulüplerinden yerli malına destek... Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu, Yerli Malı Haftası’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, Alsancak Rotary Kulübü koordinatörlüğünde bir dizi etkinlik düzenledi.
17.12.2021 Ege
Yerli Malı Haftası’yla çocukluğunuza dönün
Yerli Malı Haftası’yla çocukluğunuza dönün İzmir Mutfak Kültürü Derneği 17-18 günlerinde Alsancak Kıbrıs Şehitleri’ndeki Sefertası Lokantası’nda Yerli Malı Haftası etkinliği düzenliyor.
14.12.2021 Ege
Meyveler konuşuyor şiiri
Meyveler konuşuyor şiiri Ülkemizde üretilen, yetiştirilen ürün ve malların tüketimini arttırmak için her yıl çeşitli etkinliklerin düzenlediği Yerli Malı Haftası, 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanıyor. Yerli malı haftasında özellikle gelecek nesillerde duyarlılık oluşması için okullarda çeşitli etkinlikler yapılıyor. Bu etkinliklerde okunan şiirlerden birisi de Meyveler konuşuyor isimli şiir. Meyveler konuşuyor şiirinde birçok meyve kendi özelliklerini anlatmaktadır.
3.11.2023 Şiirler
Yerli malı şiirleri
Yerli malı şiirleri Ülkemizde üretilen, yetiştirilen ürün ve malların tüketimini arttırmak için her yıl çeşitli etkinliklerin düzenlediği Yerli Malı Haftası, 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanıyor. Yerli malı haftasında özellikle gelecek nesillerde duyarlılık oluşması için okullarda çeşitli etkinlikler yapılıyor. Bunlardan birisi de şiirler okumak. İşte yerli malı haftası ile ilgili şiirler.
3.11.2023 Şiirler
Devlet Hastanesi’ne meyve ikramı yaptı
Devlet Hastanesi’ne meyve ikramı yaptı ÇANAKKALE Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Yerli Malı Haftası sebebiyle Çan Devlet Hastanesi personeline meyve ikramında bulundu.
20.12.2020 Ege
Yerli Malı Haftası nedir? Yerli Malı Haftası hangi tarihler arasında kutlanıyor?
Yerli Malı Haftası nedir? Yerli Malı Haftası hangi tarihler arasında kutlanıyor? Yerli Malı Haftası nedir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Resmi adıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak bilinen ve belirli tarihler arasında tüm okullarda kutlanan belirli gün ve haftalardandır. 1. Dünya Savaşının ardından oluşan ekonomik darboğaz ile birlikte yabancı ülkelere para akışının kesilmesi ve için çalışmalar başlatıldı. Peki Yerli Malı Haftası hangi tarihler arasında kutlanıyor?
15.12.2020 Ekonomi
‘Yerli malı, bizim için çok değerli’
‘Yerli malı, bizim için çok değerli’ CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Yerli Malı Haftası sebebiyle, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin ve CHP İzmir Milletvekili Kani Beko’yla birlikte Meclis’te bir basın toplantısı düzenledi...
13.12.2020 Ege
'Yerli Malı Haftası'nda 5 öğrenci zehirlendi
'Yerli Malı Haftası'nda 5 öğrenci zehirlendi Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 'Yerli Malı Haftası' nedeniyle okula getirilen yiyecekleri tüketen 5 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede kaldırıldı.
30.12.2019 Gündem
Miniklere tohum dersi
Miniklere tohum dersi Menteşe Şehbal Baydur İlköğretim Okulu öğrencileri, Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezi’ni ziyaret etti.
20.12.2019 Ege
Yerli Malı Haftası’nı miniklerle kutladı
Yerli Malı Haftası’nı miniklerle kutladı Başkan Sadık Doğruer öğrencilerin Yerli Malı Haftası programına katıldı...
19.12.2019 Ege
Çerçi, 23 Nisanlı miniklerle buluştu
Çerçi, 23 Nisanlı miniklerle buluştu Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, eşi Melek Çerçi ile birlikte 23 Nisan İlkokulu’nda düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi...
19.12.2019 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Yerli Malı Haftası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.