Yerli Üretim

Yerli Üretim

Son dakika yerli üretim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yerli üretim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yerli üretim haber sayfamızda...

Yerli Üretim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.028 yerli üretim haberi bulunmuştur.
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek Devam eden inşaat çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Merkezin hizmete girmesiyle, 2028'den itibaren bağışıklama programındaki aşıların yüzde 86'sının ülkemizde üretilmesi sağlanacak" dedi.
25.04.2024 Haberler
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek Devam eden inşaat çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Merkezin hizmete girmesiyle, 2028'den itibaren bağışıklama programındaki aşıların yüzde 86'sının ülkemizde üretilmesi sağlanacak" dedi.
25.04.2024 Gündem
Yerli susam için üretim hamlesi
Yerli susam için üretim hamlesi Migros, Türkiye’nin yerli susam üretiminde artış sağlamak ve yerel tarımı desteklemek için önemli bir adım daha atarak Pol’s iş birliğiyle ‘Yerli Susam, Yerli Üretim’ projesini başlattı.
25.04.2024 Ekonomi
Kamuda tasarruf için sıkı tedbir
Kamuda tasarruf için sıkı tedbir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası kamuda yeni tasarruf tedbirleri alınacağını açıklamasının ardından gözler bu tedbirlerin detaylarına çevrildi.
19.04.2024 Ekonomi
TBMM'de mesai yeniden başlıyor
TBMM'de mesai yeniden başlıyor Türkiye Büyük Millet Meclisi, yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine bugün yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
16.04.2024 Gündem
Meclis’i çok yoğun bir gündem bekliyor! İşte masadaki düzenlemeler
Meclis’i çok yoğun bir gündem bekliyor! İşte masadaki düzenlemeler Yerel seçim süreci ve Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle Meclis çalışmalarına verilen 1.5 aylık ara da tamamlandı. Yarın aktif gündemine dönecek olan TBMM’yi, İç Tüzük tartışmalarından 9. Yargı Paketi’ne kadar yoğun bir gündem bekliyor.
15.04.2024 Gündem
Saçlarımız 50 yıldır çok daha bakımlı… İşte Türkiye’nin saç bakımında aldığı uzun yolun hikayesi!
Saçlarımız 50 yıldır çok daha bakımlı… İşte Türkiye’nin saç bakımında aldığı uzun yolun hikayesi! Türkiye’de 50 yıldır kaliteli ve yenilikçi formüller eşliğinde fark yaratan köklü marka Elidor, hepimizin hayatına dokunan özellikleriyle saç bakımının gözdesi konumunda. Dünyada da en çok tercih edilen saç bakım markalarından olan Elidor, “Kendi Yolumuzda” sloganı ile ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. Unilever şirketine ait olan Elidor, bakımlı ve sağlıklı saçlara kavuşturan ve ihtiyaca yönelik formüle edilen ürünlerini her geçen gün daha fazla insanla buluşturuyor.
29.03.2024 Advertorial
Saç ve saç derisi bakımı deyince akla o geliyor... Değişimin hikayesini yakından keşfedin!
Saç ve saç derisi bakımı deyince akla o geliyor... Değişimin hikayesini yakından keşfedin! Yıllardır erkek şampuanı denildiğinde akla ilk gelen marka olan Clear, zaman içinde portföyünü genişletip hem erkeklerin hem de kadınların severek tercih ettiği bir saç ve saç derisi bakım markası oldu. Clear, güçlü saç derisi ve kepeksiz saçların özgüvenle bağlantısına inanarak ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. Unilever şirketine ait olan Clear, tüketicilerini kepeksiz saçlara kavuşturan ve ihtiyaca yönelik formüle edilen ürünlerini her geçen gün daha fazla insanla buluşturuyor.
29.03.2024 Advertorial
BDDK'dan kredi düzenlemesi! Piyasaya nasıl yansır? İşte detaylar...
BDDK'dan kredi düzenlemesi! Piyasaya nasıl yansır? İşte detaylar... Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), araç kredilerine ilişkin sınırları güncelledi. Peki bu durum piyasa nasıl yansır? İşte detaylar...
23.03.2024 Ekonomi
47 ilaç geri ödeme listesine alındı
47 ilaç geri ödeme listesine alındı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 47 ilacın geri ödeme listesine alındığını duyurdu.
19.03.2024 Ekonomi
Şubat ayında piyasa hareketlendi! En hızlı satılan otomobil belli oldu
Şubat ayında piyasa hareketlendi! En hızlı satılan otomobil belli oldu Otomobil piyasası uzun bir süredir durgun seyrederken, piyasada hareketlenme emareleri görülmeye başlandı. Özellikle ikinci el ilan sitelerinde şubat ayında dikkat çeken değişimler gözlendi. Ortalama 60 gün olan satış süresi 45 güne inerken, en hızlı satılan otomobil markaları belli oldu. İşte detaylar...
19.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: 1,6 milyar dolar ile ilk 10 ülkeden biriyiz!
Bakan Uraloğlu: 1,6 milyar dolar ile ilk 10 ülkeden biriyiz! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Terminal İstanbul projesi ile İstanbul’un binlerce girişimciye ev sahipliği yapan bir çekim merkezi olacağını vurguladı.
16.03.2024 Haberler
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Terminal İstanbul projesi ile İstanbul’un binlerce girişimciye ev sahipliği yapan bir çekim merkezi olacağını vurguladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ‘‘Terminal İstanbul Türkiye’nin teknoloji geliştirme iddiasının bir üst lige taşındığı bir merkez olacak. Yeni girişimlerin yetişeceği bir girişimci fabrikası inşa ediyoruz. 400 bin metrekarelik Atatürk Havalimanı Terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz’’ dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Endeks Kimya’nın yerli temizlik markası Doa, inovatif ve vegan ürünleriyle evleri ferahlatıyor
Endeks Kimya’nın yerli temizlik markası Doa, inovatif ve vegan ürünleriyle evleri ferahlatıyor %100 yerli üretim olan Doa’nın yeni reklam kampanyasının yüzü Öykü Gürman, tüketicilere “Temizlik doa’sında var!” diyor.
9.03.2024 Advertorial
Türklerin seviyesinde değiliz! Asya devinde gündem KAAN: Biz maketini onlar gerçeğini yaptı
Türklerin seviyesinde değiliz! Asya devinde gündem KAAN: Biz maketini onlar gerçeğini yaptı Hindistan basını, ülkenin yıllardır üretmeye çalıştığı 5. nesil uçakla KAAN'ı kıyasladı. Türkiye'nin çok hızlı bir şekilde ilerlediğini belirten EuroAsian Times, KAAN'ı ABD'nin hiçbir ülkeye satmadığı F-22'ye benzetti.
6.03.2024 Dünya
Araç satışlarında dikkat çeken hareketlilik: Fiyatı en düşük 4 model belli oldu
Araç satışlarında dikkat çeken hareketlilik: Fiyatı en düşük 4 model belli oldu  Yeni yıl itibarıyla araç satışları ve pazardaki hareketlilik dikkat çekmeye başladı. Ocak-şubat döneminde geçen yıla göre satışlarda yüzde 50’nin üzerinde artış yaşandı. Öte yandan fiyatı en düşük 4 sıfır araç modeli belli oldu. İşte detaylar... 
6.03.2024 Ekonomi
Yerli sürücüsüz metronun yüzde 80'i tamamlandı
Yerli sürücüsüz metronun yüzde 80'i tamamlandı Kocaeli'de Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı arasında çalışacak günde 330 bin yolcuya hizmet verecek Türkiye'nin yerli ve milli sürücüsüz ilk metro aracında ilerleme yüzde 80'e ulaştı.
5.03.2024 Ekonomi
İHA ve SİHA’ya ‘keskin göz’
İHA ve SİHA’ya ‘keskin göz’ Yerli üretim İHA ve SİHA’ların alt sistemleri de millileşmeye devam ediyor. O parçaların en önemlilerinden ASELSAN’ın geliştirdiği gözetleme ve hedeflemede kullanacak kamera sistemi TSK’ya teslim için hazır...
3.03.2024 Gündem
KAAN, uluslararası alanda övgü alıyor
KAAN, uluslararası alanda övgü alıyor Türkiye’nin ilk milli muharip uçağı KAAN, uluslararası kamuoyunun ve savunma sanayii uzmanlarının dikkatini çekiyor. Analizlerde, uçağın Türkiye için önemine vurgu yapılıyor.
3.03.2024 Gündem
'Türkler yeni bir titan üretti!' ABD dergisi KAAN'ı F-35 ve F-22 ile kıyasladı: Farklı bir seviye
'Türkler yeni bir titan üretti!' ABD dergisi KAAN'ı F-35 ve F-22 ile kıyasladı: Farklı bir seviye ABD'nin en eski bilim ve teknoloji dergilerinden Popular Mechanics KAAN'ı yazdı. Sebastien Roblin imzalı yazıda KAAN, F-35, F-22 ve Hintlilerin ürettiği AMCA uçağıyla kıyaslandı. Bu bağlamda Roblin KAAN'a yönelik övgü dolu sözler kullandı.
2.03.2024 Dünya
TCG Anadolu’ya milli muhafız
TCG Anadolu’ya milli muhafız Türkiye, Mavi Vatan’daki gücünü artırmak için önemli bir adım daha attı.
29.02.2024 Gündem
İngiliz savunma sitesi KAAN'ı yazdı: No F-35 no problem!
İngiliz savunma sitesi KAAN'ı yazdı: No F-35 no problem! İngiliz Savunma sitesi Forces, Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı kapsamında geliştirdiği 'KAAN' hakkında yayınladığı analizde Ankara'ya övgü dolu sözler kullandı.
28.02.2024 Dünya
KAAN uçtu, Japon gazetesi yazdı: Türk jetinde potansiyel ihraç rotası!
KAAN uçtu, Japon gazetesi yazdı: Türk jetinde potansiyel ihraç rotası! Business Insider 'Türkiye F-35'i elde edemedi ancak ürettiği yeni beşinci nesil savaş uçağı ilk uçunu yaptı' başlığını atarken, Bloomberg bir dönüm noktasının yaşandığını yazdı. Nikkei Asia gazetesi ise KAAN'ı satın alabilecek diğer ülkelerin ipuçlarını verdi.
22.02.2024 Dünya
Denizciler ‘karada’ bir araya geliyor
Denizciler ‘karada’ bir araya geliyor Tekne ve yat sektörünü buluşturan Bosphorus Boat Show, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.
19.02.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Yüksek hızlarda emniyetli tren sürüşü sağlayacağız
Bakan Uraloğlu: Yüksek hızlarda emniyetli tren sürüşü sağlayacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Sinyalizasyon sisteminin sürdürülebilir olması ve tüm trenlerde yaygınlaşabilmesi için bu alanda da milli ve yerli çalışmalar başlattık. Böylece hem maliyetleri düşüreceğiz hem de sistemi bilen teknik personelin yetiştirilmesini sağlamış olacağız.” dedi.
15.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yerli Üretim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.