Yeşil Burun Adaları

Yeşil Burun Adaları

Son dakika Yeşil Burun Adaları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yeşil Burun Adaları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yeşil Burun Adaları haber sayfamızda...

Yeşil Burun Adaları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 220 yeşil burun adaları haberi bulunmuştur.
Garry Rodrigues, Fenerbahçe maçındaki gol sevincini anlattı! 'Birini kızdırmak için değildi'
Garry Rodrigues, Fenerbahçe maçındaki gol sevincini anlattı! 'Birini kızdırmak için değildi' Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Ankaragücü'nde son golü atan Garry Rodrigues'in sevinci tartışma yaratmıştı. Yıldız futbolcu, gol sevincinin sebebini anlattı.
28.02.2024 Ankaragücü
Gaziantep FK transferi açıkladı! 1.5 yıllık imza
Gaziantep FK transferi açıkladı! 1.5 yıllık imza Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak San Jose forması giyen orta saha oyuncusu Jamiro Monteiro ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
9.02.2024 Gaziantep FK
Güney Afrika, Afrika Uluslar Kupası'nda yarı finalde!
Güney Afrika, Afrika Uluslar Kupası'nda yarı finalde! Afrika Uluslar Kupası'nın çeyrek finalinde Güney Afrika, Yeşil Burun Adaları'nı seri penaltı atışlarında 2-1'le geçti ve yarı finale yükseldi.
3.02.2024 Dünyadan Futbol
Nijerya, Angola'yı tek golle devirdi!
Nijerya, Angola'yı tek golle devirdi! Afrika Uluslar Kupası'nın çeyrek finalinde Nijerya, Angola'yı 1-0 mağlup etti.
2.02.2024 Dünyadan Futbol
Türkiye'den 14 futbolcu Afrika Uluslar Kupası’nda son 8’e kaldı
Türkiye'den 14 futbolcu Afrika Uluslar Kupası’nda son 8’e kaldı Afrika Uluslar Kupası’nda dün oynanan maçların ardından son 16 turu müsabakaları tamamlanırken, adını çeyrek finale yazdıran ekipler de belli oldu. Türkiye'de forma giyen 14 futbolcu, çeyrek finalde ülkelerinin başarısı için ter dökecek.
31.01.2024 Süper Lig
Fas veda etti, Hakim Ziyech dönüyor
Fas veda etti, Hakim Ziyech dönüyor Afrika Uluslar Kupası'nda sakatlığı bulunan Galatasaraylı Ziyech'in forma giymediği maçta Güney Afrika'ya 2-0 mağlup olan Fas turnuvaya veda etti.
31.01.2024 Galatasaray
AFRİKA KUPASI FİNAL TARİHİ 2024: 34. Afrika Kupası nerede oynanıyor? Afrika Uluslar Kupası grupları ve puan durumu
AFRİKA KUPASI FİNAL TARİHİ 2024: 34. Afrika Kupası nerede oynanıyor? Afrika Uluslar Kupası grupları ve puan durumu Bu sene 34'üncüsü düzenlenen Afrika Uluslar Kupası grup aşaması tamamlandı ve takımlar son 16 turunda mücadele edecek. 6 grubun yer aldığı Afrika Kupası'nda Süper Lig'den de 29 futbolcu yer alıyor. Beşiktaş'ın en çok futbolcu gönderdiği Afrika Kupası ne zaman bitiyor? 2024 Afrika Kupası çeyrek, yarı final ve final tarihleri...
26.01.2024 Futbol
Hakim Ziyech, Fas'a turu getirdi ama sakatlandı!
Hakim Ziyech, Fas'a turu getirdi ama sakatlandı! Afrika Uluslar Kupası F Grubu'nun 3'üncü maçında Fas, Zambiya'yı 1-0 mağlup etti.
24.01.2024 Dünyadan Futbol
Gana'da işler iyi gitmiyor! Djiku Fenerbahçe'ye erken dönebilir
Gana'da işler iyi gitmiyor! Djiku Fenerbahçe'ye erken dönebilir Fenerbahçe'nin stoperi Alexander Djiku’nun formasını giydiği Gana Afrika Kupası'nda aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yarattı.
20.01.2024 Fenerbahçe
Yeşil Burun Adaları - Mozambik maçından kareler
Yeşil Burun Adaları - Mozambik maçından kareler Yeşil Burun Adaları, Afrika Uluslar Kupası B Grubu'nun 2'nci maçında Mozambik ile karşı karşıya geldi.
19.01.2024 Dünyadan Futbol
Yeşil Burun Adaları, Mozambik engeline takılmadı!
Yeşil Burun Adaları, Mozambik engeline takılmadı! Yeşil Burun Adaları, Afrika Uluslar Kupası B Grubu'nun 2'nci maçında Mozambik'i 3-0 mağlup etti ve gruptan çıkmayı garantiledi.
19.01.2024 Dünyadan Futbol
Misli'den Günün Süper Tercihleri
Misli'den Günün Süper Tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
18.01.2024 Futbol
Gana - Yeşil Burun Adaları maçından kareler
Gana - Yeşil Burun Adaları maçından kareler Gana, Afrika Uluslar Kupası B Grubu'nun 1'inci haftasında Yeşil Burun Adaları ile karşı karşıya geldi.
14.01.2024 Dünyadan Futbol
Alexander Djiku'yu Garry Rodrigues yıktı!
Alexander Djiku'yu Garry Rodrigues yıktı! Afrika Uluslar Kupası B Grubu'nun 1'inci haftasında Yeşil Burun Adaları, Gana'yı 2-1 mağlup etti.
14.01.2024 Dünyadan Futbol
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor!
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Bu yıl EURO 2024 de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuva futbolseverleri bekliyor. Afrika Uluslar Kupası ve Asya Kupası’yla birlikte yeni yılda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Asya Kupası’nda ilk maç bugün oynanacakken; Afrika Uluslar Kupası’nda ise ilk düdük yarın çalacak.
12.01.2024 Futbol
Süper Lig'in ve Avrupa'nın kabusu Afrika Uluslar Kupası!
Süper Lig'in ve Avrupa'nın kabusu Afrika Uluslar Kupası! Afrika’da iki yılda bir düzenlenen Uluslar Kupası, kapılarını bir kez daha açmaya hazırlanıyor. Avrupa kulüplerinin önemli futbolcularından haftalarca uzak kalmasına neden olacak dev turnuva, bu takımları büyük bir endişeye sevk ediyor.
7.01.2024 Futbol
Dünya Nüfusu 2024: Dünyada Kaç İnsan Var? Ülkelere Göre Dünya Nüfus Sıralaması
Dünya Nüfusu 2024: Dünyada Kaç İnsan Var? Ülkelere Göre Dünya Nüfus Sıralaması Dünya üzerinde yaşayan insan sayısı anlamına gelen dünya nüfusu her geçen gün artış gösteriyor. Bu artışlar yıldan yıla ölüm, doğum ve göçlere göre farklılık gösterebiliyor. Dünya üzerinde bu artış bazı ülkelerde daha fazla artış gösteriyor. Ülkelere göre dünya nüfus sıralamasında Çin başı çekerken ikinci sırada Hindistan ve üçüncü sırada Amerika Birleşik Devletleri (ABD) yer alıyor. Kadın ve erkek doğum, ölüm oranları da ülke içerisinde farklılıklar gösteriyor. Dünyada kaç insan var? Ülkelere göre güncel dünya nüfus sıralaması ve tablosu ile ilgili detaylı bilgilere “Dünya Nüfusu 2024” içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Dünya
Yeşil Burun Adaları Hakkında Bilgiler; Bayrağının Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Yeşil Burun Adaları Hakkında Bilgiler; Bayrağının Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Turkuaz rengi denizleri ve beyaz kumsallarıyla tanınan Yeşil Burun Adaları, Afrika ülkesidir. Resmi ismi Cape Verde'dir. Düzensiz yağışların görüldüğü ülke, klasik Afrika ikliminden biraz daha farklı iklim tipine sahiptir. Yeşil Burun Adaları başkenti neresi, ülkede konuşulan ve resmi diller neler, ülkemizle saat farkı ne kadar, ekonomisi nasıl gibi bütün soruların yanıtlarını sizin için derledik.
3.01.2024 Gündem
153 ülke ateşkes istedi
153 ülke ateşkes istedi ABD’nin 8 Aralık tarihinde BM Güvenlik Konseyi’ne BAE tarafından sunulan ve ateşkes çağrısı içeren karar tasarısını veto etmesi üzerine, BM Genel Kurulu’nun Filistin konulu 10. Acil Oturumu, Arap ve İİT Gruplarının talebi üzerine 12 Aralık salı günü toplandı.
14.12.2023 Dünya
Kemer, 4,2 milyon turist ağırladı
Kemer, 4,2 milyon turist ağırladı Antalya'nın ,Kemer ilçesi, 1 Ocak- 31 Ekim tarihleri arasında 195 milletten 4 milyon 241 bin 925 yerli ve yabancı turist ağırladı. Bu sayı tüm zamanların rekoru olurken, Kemer'e en çok turist yollayan ülke Rusya oldu.
2.12.2023 Ekonomi
Süper Lig ekiplerini Afrika Kupası düşündürüyor! En çok Beşiktaş etkilenecek
Süper Lig ekiplerini Afrika Kupası düşündürüyor! En çok Beşiktaş etkilenecek Afrika Kupası 13 Ocak-11 Şubat 2024 tarihlerinde Fildişi Sahili'nde organize edilecek. Süper Lig'de sayıları 80'e varan futbolcu bu önemli organizasyonda boy göstermek için milli davet bekliyor.
13.09.2023 Süper Lig
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 Basketbol
Yine göçmen faciası: En az 63 ölü
Yine göçmen faciası: En az 63 ölü Batı Afrika’da bulunan Yeşil Burun Adaları (Cape Verde) açıklarında bir göçmen teknesinin bulunması üzerine en az 63 göçmenin hayatını kaybettiği düşünülüyor.
18.08.2023 Dünya
Batı Afrika açıklarında tekneyle yola çıkan en az 60 göçmen hayatını kaybetti
Batı Afrika açıklarında tekneyle yola çıkan en az 60 göçmen hayatını kaybetti Batı Afrika’da bulunan Cape Verde (Yeşil Burun Adaları) açıklarında bir göçmen teknesinin bulunması üzerine en az 60 göçmenin hayatını kaybettiği düşünülüyor.
17.08.2023 Dünya
İspanyol balıkçılar fark etti! Yeşil Burun Adaları açıklarında göçmen faciası
İspanyol balıkçılar fark etti! Yeşil Burun Adaları açıklarında göçmen faciası Yeşil Burun Adaları açıklarında içerisinde düzensiz göçmenlerin bulunduğu teknenin alabora olması sonucu en az 63 kişi hayatını kaybetti.
16.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yeşil Burun Adaları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.