Yeşil Pasaport

Yeşil Pasaport

Son dakika yeşil pasaport haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeşil pasaport gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeşil pasaport haber sayfamızda...

Yeşil Pasaport

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 628 yeşil pasaport haberi bulunmuştur.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan kredi ve banka kartı 'komisyon' oranı açıklaması
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan kredi ve banka kartı 'komisyon' oranı açıklaması Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kredi- banka kartlarındaki komisyon oranlarına ilişkin açıklamasında, “Şimdi üç kamu bankası, Ziraat Bankası Genel Müdürümüz bize bildirdi, bir karar aldılar. Banka kartındaki komisyon oranını yüzde 2,39’a düşürdüler aylık taksit olarak. Akaryakıt istasyonlarında da yüzde 2,25’e düşürdüler. Banka kartlarında, post makinelerindeki aylık ücretlendirmeyi de yüzde 50 indirim yaptılar. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
16.02.2024 Ekonomi
MHP'li Özdemir: Gazetecilere Yeşil Pasaport Meclis'e sunuldu
MHP'li Özdemir: Gazetecilere Yeşil Pasaport Meclis'e sunuldu MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, gazetecilere yeşil pasaport uygulamasına ilişkin bir kanun teklifini Meclis'e sunduklarını açıkladı.
5.01.2024 Gündem
Pasaport Türleri Nelerdir? 2024 Pasaport Çeşitleri, Özellikleri Ve Rengine Göre Anlamları
Pasaport Türleri Nelerdir? 2024 Pasaport Çeşitleri, Özellikleri Ve Rengine Göre Anlamları Pasaport yurt dışında olan çeşitli ülkelerde seyahat edilebilmesi için kullanılan ve gerekli olan belgelerden biridir. Pasaportlar da tek çeşit olmamakla birlikte farklı çeşit ve renklere sahip olan pasaportlar bulunmaktadır. Pasaport türleri nelerdir? 2024 pasaport çeşitleri nelerdir? 2024 pasaport çeşitlerinin özellikleri nelerdir? Pasaportların rengine göre anlamları nelerdir? İşte pasaportlar ile ilgili detaylar.
1.01.2024 Eğitim
Bakan Soylu'dan 'yeşil pasaport' açıklaması
Bakan Soylu'dan 'yeşil pasaport' açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kimlerin yeşil pasaport alacağının mevzuatta belli olduğunu, geri alınmasının veya iptal edilmesinin söz konusu olmadığını bildirdi.
6.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Tayyip Erdoğan batıyı son 21 yılda Türkiye'nin kurumlarından tasfiye etti
Bakan Soylu: Tayyip Erdoğan batıyı son 21 yılda Türkiye'nin kurumlarından tasfiye etti İçişleri Bakanı ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti. Soylu, "1960 darbesinden sonra Türkiye'ye, Batı iyi sızmıştır. Özellikle devletin bütün kurumlarında FETÖ'yü de, kendine yakın muhipleri de, sevdiklerini de iyi sızdırmıştır. Tayyip Erdoğan 21 yıldır çok şey yaptı ama bir şeyi hakikaten Türkiye'nin bundan sonraki sürecine de imza atarak gerçekleştirdi. Tayyip Erdoğan Batı'yı son 21 yılda Türkiye'nin kurumlarından tasfiye etti Tayyip Erdoğan" dedi.
5.05.2023 Gündem
Yeşil pasaporta ‘EYT’li ayarı’
Yeşil pasaporta ‘EYT’li ayarı’ İhracatçılara verilen yeşil pasaporta ‘EYT ayarı’ geldi. Buna göre, yeniden işe giren EYT’li çalışan, yeşil pasaportunu kaybetmeyecek.
13.04.2023 Ekonomi
Ne kira ne fatura ne de yeme-içme derdi var! İşte 5 kuruşsuz dünya turu yapmanın sırrı
Ne kira ne fatura ne de yeme-içme derdi var! İşte 5 kuruşsuz dünya turu yapmanın sırrı Çorum'da doğup üniversite eğitimi için İstanbul'a taşınan Sıla Güngören, küçük yaşlardan bu yana hayalini kurduğu bir deneyimi yaşıyor, 4 aydır tek başına dünyayı geziyor. Üstelik bunu yaparken de ne fatura, ne yeme-içme ne de konaklama için para ödüyor. Şimdilerde 11'inci ülkesi Arnavutluk'ta olan genç gezgin, beş kuruşsuz dünya turu yapmanın püf noktalarını paylaştı.
1.01.2023 Gündem
Yoksul vatandaşa ‘koruma kalkanı’
Yoksul vatandaşa ‘koruma kalkanı’ Hükümetin Meclis’e sunmaya hazırlandığı torba yasada, yoksul, engelli ve muhtaç vatandaşlara yönelik birçok yeni düzenleme var. Pakette geliri asgari ücretin üçte ikisinden az olan vatandaşa koruma desteği sağlanması da yer alıyor.
6.10.2022 Ekonomi
‘Yenilikçi dönem başlıyor’
‘Yenilikçi dönem başlıyor’ EBSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olan Mustafa Karabağlı, üyelere yeni imkanlar sunacaklarını ve bölgenin rekabet gücünün artması için çalışacaklarını belirtti, “Dinamik, kapsayıcı ve yenilikçi bir dönemi başlatacağız” dedi.
2.10.2022 Ege
Meclis açıldı mı? TBMM gündeminde neler var? İşte 27. Dönem 6. Yasama yılı başlangıcı
Meclis açıldı mı? TBMM gündeminde neler var? İşte 27. Dönem 6. Yasama yılı başlangıcı TBMM açıldı mı?? Temmuz ayında çalışmalarına ara veren TBMM Genel Kurulu 27. Dönem 6. Yasama yılı için kritik gün geldi. İşte TBMM gündeminde yer alan konular.
1.10.2022 Bilgi Rehberi
Göçmen kaçakçılığı operasyonunda casusluk izi
Göçmen kaçakçılığı operasyonunda casusluk izi İstanbul Esenyurt’ta göçmen kaçakçıları için sahte belge ve pasaport hazırlama ofisine çevirilen bir daireye polis tarafından yapılan operasyonda, casusuluk faaliyetlerinde kullanılan cihazlar ele geçirildi.
17.09.2022 Siyaset
İranlı kadın Fransa'ya gitmek için Türkiye'ye geldi! Tüm hayatı karardı
İranlı kadın Fransa'ya gitmek için Türkiye'ye geldi! Tüm hayatı karardı Türkiye üzerinden Fransa'ya gitmek için 3 yıl önce Van'a gelen 51 yaşındaki İranlı Nasrin Asadiyan Tarakkom, duygusal ilişki yaşadığı Hamza isimli biri tarafından yaklaşık 10 milyon liraya denk gelen 550 bin dolarının çalındığını iddia etti.
6.09.2022 Haberler
İranlı kadın Fransa'ya gitmek için Türkiye'ye geldi! Tüm hayatı karardı
İranlı kadın Fransa'ya gitmek için Türkiye'ye geldi! Tüm hayatı karardı Türkiye üzerinden Fransa'ya gitmek için 3 yıl önce Van'a gelen 51 yaşındaki İranlı Nasrin Asadiyan Tarakkom, duygusal ilişki yaşadığı Hamza isimli biri tarafından yaklaşık 10 milyon liraya denk gelen 550 bin dolarının çalındığını iddia etti.
6.09.2022 Gündem
Yeşil pasaportlar için yeni dönem! Bugün resmen başladı
Yeşil pasaportlar için yeni dönem! Bugün resmen başladı İçişleri Bakanlığı, yerli ve milli pasaport üretimine başlayan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün, süresi dolan hususi (yeşil) pasaportların geçerlilik süresinin ücretsiz uzatılması işlemine bugün başladığını duyurdu.
1.09.2022 Ekonomi
Yerli pasaportun üretimi başladı
Yerli pasaportun üretimi başladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önceki gece Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek holografik şerit, hayalet resim, metamorfik desen gibi özelliklerle dünyanın en güvenli pasaportu olacağı ifade edilen, “üçüncü nesil” olarak adlandırılan yerli ve milli pasaportun üretimini başlattı.
31.08.2022 Gündem
Bakan Soylu yerli ve mili pasaportu tanıttı
Bakan Soylu yerli ve mili pasaportu tanıttı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yerli ve milli pasaportun basımının başladığını belirterek "İlk önce bin adet basılacak, ertesi gün 2 bin, ertesi gün 5 bin, ertesi gün 10 bin adet basacağız" dedi.
30.08.2022 Gündem
Yerli ve milli pasaportta yeni detaylar! 25 Ağustos'ta üretilmeye başlanacak
Yerli ve milli pasaportta yeni detaylar! 25 Ağustos'ta üretilmeye başlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şubat ayında verdiği talimatla çalışmalarına başlanan yerli ve milli pasaprtla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
20.08.2022 Ekonomi
Bakan Soylu'dan Suriyeli sığınmacı açıklaması: Yüzde 70'i geri dönmek istiyor
Bakan Soylu'dan Suriyeli sığınmacı açıklaması: Yüzde 70'i geri dönmek istiyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayın programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu Ankara'da cemevlerine saldırı olaylarına dair, "Türkiye üzerinden yapılmaya çalışılanlar var. Fay hatları tetiklenmeye çalışılıyor." şeklinde konuştu. Soylu "Türkiye'de 3 milyon 650 bin Suriyeli sığınmacı var. Araştırmalarda Suriyelilerin yüzde 70'i dönmek istiyor." ifadelerini kullandı.
18.08.2022 Siyaset
Yerli pasaportta ‘Türkiye’ ifadesi
Yerli pasaportta ‘Türkiye’ ifadesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen “Yerli E-Pasaport, Yeni E-Mavi Kart ve Yeni E-Sürücü Belgesi Tanıtım” programına katıldı.
11.05.2022 Siyaset
Son dakika! Bakan Soylu açıkladı: E-sürücü belgelerinde TOGG detayı
Son dakika! Bakan Soylu açıkladı: E-sürücü belgelerinde TOGG detayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Yerli E-Pasaport, Yeni E-Mavi Kart ve Yeni E-Sürücü Belgesi Tanıtım' programında konuştu. Bakan Soylu yeni e-sürücü belgesindeki TOGG detayına dikkat çekti.
10.05.2022 Gündem
Balıkesir OSB ile değişim başladı
Balıkesir OSB ile değişim başladı 5-8 yıl içinde 40 bin kişiye istihdam sağlayacaklarını belirten Balıkesir OSB Müdürü Eray, “Gereken nitelikli iş gücü ve artacak kentleşme için bakanlıklardan belediyelere kadar herkese görev düşüyor” dedi.
26.04.2022 Ege
Kimya sektörünün ihracatta yeni hedefi 40 milyar dolar
Kimya sektörünün ihracatta yeni hedefi 40 milyar dolar 2021 yılında gerçekleştirdiği 25,4 milyar dolarlık ihracat ile yeni bir rekora imza atan kimya sektörü, yeni dönem için hedef yükseltti. İKMİB Başkanı Pelister, ihracat hedefini 40 milyar dolar olarak açıkladı. Pelister ayrıca yeni dönem birlik başkanlığı için de yeniden aday olduğunu duyurdu.
11.01.2022 Ekonomi
Aşı için sahte kol yaptırdı! Avrupa'nın göbeğinde görülmemiş sahtekarlık
Aşı için sahte kol yaptırdı! Avrupa'nın göbeğinde görülmemiş sahtekarlık İtalya'nın kuzeyinde 50 yaşında bir adam, aşı pasaportu almak için akla hayale gelmeyecek bir yola başvurdu. Yetkililer 'gülünecek bir şey olmadığını ve olayın son derece ciddi olduğunu' açıkladı.
5.12.2021 Dünya
Akılalmaz olay! Koronavirüs aşısı olmamak için bunu yaptı
Akılalmaz olay! Koronavirüs aşısı olmamak için bunu yaptı İtalya'da Covid-19 aşısı olmamak için takma kolla aşı merkezine giden bir kişi yakayı ele verdi. Ülkenin kuzeyindeki Piedmont bölgesinde yaşayan 50 yaşındaki şahıs sahtekarlıktan dolayı savcılığa sevk edildi.
3.12.2021 Dünya
İtalya’da 3. doz aşı için bekleme süresi 5 aya indirildi
İtalya’da 3. doz aşı için bekleme süresi 5 aya indirildi Covid vakalarının artışa geçtiği İtalya'da hükümet, 3. doz (hatırlatma dozu) aşıların son dozdan 5 ay sonra yapılmasına karar verdi.
23.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yeşil Pasaport ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.