Zeytinburnu'nda kadın cinayeti kamerada
Zeytinburnu'nda kadın cinayeti kamerada Zeytinburnu'nda Afganistanlı kadının eski kocası tarafından defalarca bıçaklanıp öldürülmesine ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Katil zanlısı Mehmed T. ise yakalandı.
15.09.2021 Gündem
Sarıyer'de aç kalan domuzlar mesire alanına indi
Sarıyer'de aç kalan domuzlar mesire alanına indi Sarıyer'de, ormanda aç kalan domuzlar mesire alanına indi. Etrafta dolaşarak yiyecek arayan domuzlar, piknikçilerin bıraktığı yiyecek artıklarıyla karınlarını doyurdu.
27.02.2021 Gündem
Mahalleyi istila eden böcekler incelenecek
Mahalleyi istila eden böcekler incelenecek Eskişehir Tepebaşı Tarım İlçe Müdürlüğü ekipleri, Yeşiltepe Mahallesinde tarım arazilerinden gelip vatandaşların evlerine kadar giren böceklerden incelenmek için numune aldı.
18.06.2019 Gündem
Mahalleyi istila eden böcekler incelenecek
Mahalleyi istila eden böcekler incelenecek Eskişehir Tepebaşı Tarım İlçe Müdürlüğü ekipleri, Yeşiltepe Mahallesinde tarım arazilerinden gelip vatandaşların evlerine kadar giren böceklerden incelenmek için numune aldı.
18.06.2019 Gündem
Başkent'te korkutan yangın
Başkent'te korkutan yangın Başkent'te bir binanın teras katı alevler içinde kaldı. Teras kattaki ev kullanılamaz hale gelirken, alevlerin içinden ufak çaplı patlama sesleri geldi. Olay, Keçiören ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi'nde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 956 Cadde üzerinde bulunan 6 katlı bir binanın teras katı, elektrik kontağından çıkan kıvılcım nedeniyle alevler içinde kaldı. Ev sahipleri bina önünde sinir krizi geçirirken, alevleri gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri doğalgazın açık olmasından ve etrafta toplanan vatandaşlardan dolayı yangını kontrol altına almakta zorluk çekti. İtfaiye erleri yangına müdahale ederken binadan ufak çaplı patlama sesleri geldi. Yangın itfaiye erlerinin yaklaşık 1 saatlik uğraşı sonucu kontrol altına alınırken, ilk belirlemelere yangında can kaybı ve yaralı olmadığı bildirildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Sokakta başından vurulmuş halde bulundu
Sokakta başından vurulmuş halde bulundu Adapazarı'nda, hurdacılık yapan Hasan Niğdelioğlu (30), sokakta başından vurulmuş halde bulundu. Yaralı olan Hasan Niğdelioğlu tedavi altına alındı.
30.01.2018 Gündem
Koskoca mahalle tarım arazisi çıktı
Koskoca mahalle tarım arazisi çıktı Eskişehir’in Yeşiltepe mahallesine bağlı Çoraklık bölgesi sakinleri, resmi kayıtlarda birinci tarım arazisi olma gerekçesiyle yaklaşık 45 kilometre uzaklıktaki İnönü ovası tarım alanlarına bağlı gözükmelerinin şaşkınlığını yaşıyor. 1965 Yılından beridir bölgede yaşayan ve halen 150 hane olan Çoraklık halkı, belediye tarafından konulan otobüs hattının yanı sıra elektrik ve içme suyu hizmeti de alıyor. Muhtar Meryem Kuş Açıkgöz, birinci derecede tarım arazisinde oturduklarını kendilerine gelen yazı ile öğrendiklerini anlatırken, mahalle sakinleri asıl şaşkınlığı ise İl Toprak Koruma Kurulu tarafından oturdukları alanın şehir merkezine 45 dakikalık mesafede bulunan İnönü Ovası tarım alanlarına bağlandığını öğrenince yaşadı. Mahalleli duruma tepkili. Tarım arazisi gözüktüğü için yaşadıkları alana doğalgazın da gelmediğini iddia eden mahalle sakinleri, şehir merkezinde çile çektiklerini söyledi.
11.09.2019 Yaşam