Yeşim Erbil

Yeşim Erbil

Son dakika yeşim erbil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeşim erbil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeşim erbil haber sayfamızda...

Yeşim Erbil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 180 yeşim erbil haberi bulunmuştur.
Çocuk istiyor!
Çocuk istiyor! Bir süredir Gülseren Ceylan’la birlikte olan Mehmet Ali Erbil, “Yeniden evlenip, çocuk sahibi olmak istiyorum” dedi.
23.01.2024 Cadde
Sahte doktorun mesajları ortaya çıktı: 70'inci hastama bakıyorum, bayılacağım
Sahte doktorun mesajları ortaya çıktı: 70'inci hastama bakıyorum, bayılacağım Türkiye'nin konuştuğu sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın ses kaydı ve yazışmaları ortaya çıktı. Girdiği ameliyatlar ile ilgili bilgi aktaran Özkiraz'ın aynı gruba "Bu halde 70'inci hastama bakıyorum, bayılacağım" diye mesaj attığı ortaya çıktı.
2.12.2022 Haberler
Sahte doktorun mesajları ortaya çıktı: 70'inci hastama bakıyorum, bayılacağım
Sahte doktorun mesajları ortaya çıktı: 70'inci hastama bakıyorum, bayılacağım Türkiye'nin konuştuğu sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın ses kaydı  ve yazışmaları ortaya çıktı. Girdiği ameliyatlar ile ilgili bilgi aktaran Özkiraz'ın aynı gruba "Bu halde 70'inci hastama bakıyorum, bayılacağım" diye mesaj attığı ortaya çıktı.
2.12.2022 Gündem
İğrenç intikam böyle ortaya çıktı! Eski karısının mezarına her gün gitmesinin tek sebebi var
İğrenç intikam böyle ortaya çıktı! Eski karısının mezarına her gün gitmesinin tek sebebi var Yaşlı adam 48 sene önce boşandığı karısının mezarına her gelişinde yaptıklarıyla herkesi dehşete düşürdü! Annelerinin mezarına yerleştirdikleri gizli kamera sayesinde tüm gerçekleri açığa çıkaran çocukları ise izledikleri görüntüler karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar.
27.09.2022 Dünya
Metro saldırganı hakkında istenen ceza belli oldu, kendisini böyle savundu
Metro saldırganı hakkında istenen ceza belli oldu, kendisini böyle savundu Kadıköy -Tavşantepe metrosunda Senanur Damgacı ile annesi Nilgün Mihdiye Damgacı’ya bıçak çekip tehdit eden Emrah Yılmaz hakkında savcılık esasa ilişkin mütalaasını açıkladı.
27.09.2022 Gündem
Ünlü cerrah Yeşim Erbil 35 kiloyu nasıl verdi? 'Yaptıklarım az kalsın öldürecekti'
Ünlü cerrah Yeşim Erbil 35 kiloyu nasıl verdi? 'Yaptıklarım az kalsın öldürecekti' Mehmet Ali Erbil'in kız kardeşi, Endokrin Cerrahı Prof. Dr. Yeşim Erbil’in kilolarıyla mücadelesi çocukluğunda başladı, 50’li yaşlarına kadar da devam etti. Yıllarca mucize bir liste ve formül peşinde koştu ancak bunların sonucu hep hüsrandı. Yaklaşık beş yıl önce kilolarıyla ilgili olarak yaşadığı bir farkındalık ise hayatını tamamen değiştirdi.
27.09.2022 Gündem
Mehmet Ali Erbil: İki günlük oyuncular dünyanın parasını alıyor!
Mehmet Ali Erbil: İki günlük oyuncular dünyanın parasını alıyor! Yönetmen koltuğunda Türk asıllı Sean GK’in oturacağı, çekimleri 8 Eylül’de İzmir’de başlayacak 'The Hope' (Umut) filminde rol alacak olan Mehmet Ali Erbil, afiş çekiminde projeyi anlattı. Türk oyuncuları egolu bulduğunu söyleyen sanatçı, "Türkiye'de bu bütçelerle televizyonları nasıl sürdürecekler? Romanya’nın en ünlü aktörü, günlük dizide ayda beş bin euroya oynuyor" sözleriyle tepkisini dile getirdi.
23.07.2022 Cadde
Mehmet Ali Erbil'in muayene ücreti isyanı! Kardeşi Yeşim Erbil'den cevap
Mehmet Ali Erbil'in muayene ücreti isyanı! Kardeşi Yeşim Erbil'den cevap Şovmen Mehmet Ali Erbil ve şarkıcı Caroline Yılmaz, önceki gün Arnavutköy'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Cüneyt Arkın’ın ölümünün ardından ailesine taziye ziyareti için gittiği hastanede muayene olan Erbil, "Ünlülere biraz daha özen göstermeliler" dedi. Ünlü şovmene profesör kardeşi Yeşim Erbil'den yanıt gecikmedi.
30.06.2022 Cadde
Mehmet Ali Erbil'den sevindirici haber
Mehmet Ali Erbil'den sevindirici haber Kaçış sendromu hastalığı nükseden ve yoğun bakıma kaldırılan Mehmet Ali Erbil'den sevindiren haber geldi. Kardeşi Yeşim Erbil'in 'Bekleyeceğiz' açıklaması yaptığı ünlü şovmen, yoğun bakımdan çıktı.
16.01.2020 Cadde
Son dakika... Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Yeşim Erbil açıkladı
Son dakika... Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Yeşim Erbil açıkladı Geçtiğimiz yıl evinde düşüp kaburgasını kıran ardından kaçış sendromu hastalığın nüksetmesi nedeniyle aylarca yoğun bakımda kalan Mehmet Ali Erbil'in dün yeniden hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Ünlü şovmenin sağlık durumunu doktor kardeşi Yeşim Erbil açıkladı.
12.01.2020 Cadde
Son dakika: Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı! İşte sağlık durumu...
Son dakika: Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı! İşte sağlık durumu... Geçtiğimiz hafta kalp spazmı geçirdiği için hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil, iki gün boyunca yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olmuştu. 62 yaşındaki şovmen, dün akşam rahatsızlanınca bir kez daha hastaneye kaldırıldı.
5.11.2019 Cadde
Mehmet Ali Erbil son durumu | Mehmet Ali Erbil yaşı kaç?
Mehmet Ali Erbil son durumu | Mehmet Ali Erbil yaşı kaç? Kaçış sendromu hastalığı ve banyoda düşmesinin ardından uzun süre hastanede yatmıştı. Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz hafta kalp spazmı geçirerek yeniden hastaneye kaldırılıp ardından taburcu olmuştu. Mehmet Ali Erbil dün akşam rahatsızlanarak yeniden hastaneye kaldırıldı. Peki, Mehmet Ali Erbil kaç yaşında?
5.11.2019 Gündem
Son dakika... Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı
Son dakika... Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı 9 aydır tedavi gördüğü hastaneden geçtiğimiz temmuz ayında taburcu edilen Mehmet Ali Erbil, sevenlerini korkuttu. 62 yaşındaki şovmen, sabaha karşı koroner yetmezlik nedeniyle. Erbil’nin doktor kardeşinden açıklama geldi.
30.10.2019 Cadde
Kardeşime 'Benim fişimi çekin' dedim!
Kardeşime 'Benim fişimi çekin' dedim! Banyoda düşüp hastaneye kaldırıldıktan sonra aylarca uyutulan Mehmet Ali Erbil, geçirdiği zor günleri anlattı: Uyandığımda hiçbir yerimi oynatamıyordum, Türk filmi gibiydi... İyileşemeyeceksem benim fişimi çekin dedim.
1.07.2019 Cadde
Son dakika: Doktor kardeşinden Mehmet Ali Erbil'le ilgili flaş açıklama!
Son dakika: Doktor kardeşinden Mehmet Ali Erbil'le ilgili flaş açıklama! Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi Yeşim Erbil, ünlü şovmenin son durumu hakkında çok önemli bilgiler verdi.
11.02.2019 Cadde
Mehmet Ali Erbil hakkında şok iddia!
Mehmet Ali Erbil hakkında şok iddia! Evinde banyoda düşerek hastaneye kaldırılan ve 68 gündür yoğun bakımda olan Mehmet Ali Erbil hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.
26.12.2018 Cadde
'Seni bekliyoruz güzel dostum'
'Seni bekliyoruz güzel dostum' İbrahim Tatlıses, iki ayı aşkın süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi gören yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
23.12.2018 Cadde
Son dakika: Mehmet Ali Erbil'in son sağlık durumu
Son dakika: Mehmet Ali Erbil'in son sağlık durumu Mehmet Ali Erbil'in kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, 61 yaşındaki şovmenin son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
21.12.2018 Cadde
Son dakika: Mehmet Ali Erbil'den müjdeli haber
Son dakika: Mehmet Ali Erbil'den müjdeli haber 63 gündür yoğun bakımda olan Şovmen Mehmet Ali Erbil'in ablası Prof. Dr. Yeşim Erbil, müjdeyi canlı yayında verdi.
20.12.2018 Cadde
Son dakika: Mehmet Ali Erbil'den müjdeli haber
Son dakika: Mehmet Ali Erbil'den müjdeli haber 63 gündür yoğun bakımda olan Şovmen Mehmet Ali Erbil'in ablası Prof. Dr. Yeşim Erbil, müjdeyi canlı yayında verdi.
20.12.2018 Cadde
Son dakika | Kardeşinden Mehmet Ali Erbil'le ilgili flaş açıklama
Son dakika | Kardeşinden Mehmet Ali Erbil'le ilgili flaş açıklama Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi Yeşim Erbil, şovmenin son durumu hakkında bilgi verdi. Yeşim Erbil, “Biraz daha bekleyip gelişmeleri sizlere aktaracaktık; ancak zaman geçince farklı bilgiler dolaşmaya başladı. Bu nedenle son durum ile ilgili bilgi vermek istiyorum” diyerek ünlü şovmenle ilgili açıklama yaptı.
14.12.2018 Cadde
Son dakika | Kardeşinden Mehmet Ali Erbil'le ilgili flaş açıklama
Son dakika | Kardeşinden Mehmet Ali Erbil'le ilgili flaş açıklama Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in hastanede tedavisi devam ederken, Erbil'in kardeşi Yeşim Erbil önemli bilgiler paylaştı. "Ne zaman tam olarak ayrılır bilmiyoruz. Bizi duyuyor anlıyor. Yanında olduğumuzu hissettirmek için yanına kısa süreli giriyoruz" diyen Yeşim Erbil, "Solunum cihazına bağlı ancak yavaş yavaş ayrabilme egzersizleri yapılıyor." ifadelerini paylaştı.
7.12.2018 Cadde
Son dakika: Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili ablasından flaş açıklama
Son dakika: Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili ablasından flaş açıklama Sosyal medyada çıkan Mehmet Ali Erbil vefat etti iddiaları sonrası ablası Yeşim Erbil'den açıklama geldi.
5.12.2018 Cadde
Yeşim Erbil: 42 gün oldu
Yeşim Erbil: 42 gün oldu Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, Kanal D’de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlandı. Erbil, abisinin sağlık durumunu canlı yayında anlattı.
29.11.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yeşim Erbil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.