Yetiştirme

Yetiştirme

Son dakika yetiştirme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yetiştirme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yetiştirme haber sayfamızda...

Yetiştirme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.130 yetiştirme haberi bulunmuştur.
Yetiştirme yurdundan kaçan çocuk ekipler tarafından yakalandı
Yetiştirme yurdundan kaçan çocuk ekipler tarafından yakalandı Bursa’da yetiştirme yurdundan kaçan 14 yaşındaki Alperen A., şehir dışına gitmek üzereyken ekipler tarafından yakalandı.
17.04.2024 Gündem
Metrelerce kuyruk oluştu! Tadına bakmadan kenti terk etmiyorlar: 5 saat beklemeye razıyız
Metrelerce kuyruk oluştu! Tadına bakmadan kenti terk etmiyorlar: 5 saat beklemeye razıyız Yurtiçi ve yurtdışından gelen ziyaretçilerin akınına uğrayan Edirne’de, kentin meşhur lezzeti tava ciğer yemek isteyen yüzlerce vatandaş metrelerce kuyruk oluşturdu.
12.04.2024 Gündem
NASA’dan Ay’da tarım hamlesi
NASA’dan Ay’da tarım hamlesi  Süper güçlerin hâkimiyetlerine almak için yarıştığı Ay’da, NASA tarafından kurulacak seralarda tere, su mercimeği ve lahana ekileceği ortaya çıktı.
3.04.2024 Dünya
Bahçeden ambalaja hayatı ‘aronya’
Bahçeden ambalaja hayatı ‘aronya’ Aronyanın, 200 milyar dolarlık küresel gıda takviyesi pazarında yıldızının parlayacağını öngören girişimci Aylin Kalafatoğlu, kurulumuna destek verdiği bahçelerden aldığı meyveleri ambalajlı ürüne dönüştürüyor, iç pazarın yanı sıra ihracatta da büyüyor.
2.04.2024 Kobi
'İnci Taneleri' izleyiciyi ekrana kilitledi! Azem kızının izini buldu
'İnci Taneleri' izleyiciyi ekrana kilitledi! Azem kızının izini buldu Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri' dizisine bu hafta; Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kızının izine ulaşması ve Cihan’ın (Kubilay Aka) Reyyaz'ı (Selim Erdoğan) Sırat'ın (Emrah Aytemur) elinden son anda kurtarması damga vurdu.
5.04.2024 Cadde
Vikingler'in yöntemi işe yaradı! Mutlu ve öz güvenli çocuk yetiştirmenin 6 kuralı
Vikingler'in yöntemi işe yaradı! Mutlu ve öz güvenli çocuk yetiştirmenin 6 kuralı İngiltere'den Danimarka'ya taşınan Yazar Helen Russell ilk taşındığında Danimarkalıların ne kadar mutlu ve sağlıklı göründüklerini fark etti. Bu farklılıktan etkilenen Russell, Britanya ve İskandinav ülkesi arasındaki kültürel farklılıklar hakkında bir kitap yazdı. İkinci kitabını ise İskandinav usulü çocuk yetiştirme üzerine oldu. İşte Russell'ın gözlemleri ve daha mutlu çocuk yetiştirmenin 6 kuralı!
20.03.2024 Çocuk
4 öğrenci kapanan okulda mahsur kaldı
4 öğrenci kapanan okulda mahsur kaldı Bursa'da ders çalışırken saate bakmayan 4 öğrenci, okulda mahsur kaldı.Öğrenciler, seslerini okulun en üst katındaki bir sınıfın camına çıkarak duyururken, öğretmenlerden birinin gelmesiyle öğrenciler kurtarıldı.
17.03.2024 Haberler
Yer: Bursa! 4 öğrenci kapanan okulda mahsur kaldı
Yer: Bursa! 4 öğrenci kapanan okulda mahsur kaldı Bursa'da ders çalışırken saate bakmayan 4 öğrenci, okulda mahsur kaldı.Öğrenciler, seslerini okulun en üst katındaki bir sınıfın camına çıkarak duyururken, öğretmenlerden birinin gelmesiyle öğrenciler kurtarıldı.
17.03.2024 Gündem
İŞKUR'dan kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek
İŞKUR'dan kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek İŞKUR, aktif işgücü programları ile nitelikli işgücünün yetiştirilmesine yönelik işyerlerine destek olmaya devam ediyor.
14.03.2024 Ekonomi
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği Bir nektarinin tadını Bayramiç'in doğası nasıl etkileyebilir? Maraş'ın yöresel kültürü tarhananın işlenmesine neler kazandırabilir? Aromasını, tadını, kokusunu, hatta şeklini... Gelin birlikte AB'den coğrafi işaretli ürünlerle bu yolculuğun izini sürelim...
11.03.2024 Milliyet Executive
Bakan Tekin Konya'da okul açılışlarına katıldı
Bakan Tekin Konya'da okul açılışlarına katıldı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Konya'da Sille İlkokulu açılışına katıldı. Bakan Tekin, “Konya'daki yerel yönetimler Milli Eğitim Bakanlığı ile paydaş, hatta bizimle yarışacak düzeyde yatırımlar yapıyorlar. Allah razı olsun ama onlara bir tavsiyem var sadece. Bize illerinde problem çıkartan, okul yaptırmamak, yapılan okulların yaşamaması için yapılan okulların istediğimiz şekilde eğitim vermemesi için elinden geleni yapan belediye başkanlarına da ders vermeniz lazım; Yerel yönetimler dersi” dedi.
5.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş: Toplumu bütün kılan yapımların ekranlarda yer almasını istiyoruz
Bakan Göktaş: Toplumu bütün kılan yapımların ekranlarda yer almasını istiyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Dördüncü Medya Buluşması’nda yaptığı konuşma açıklamalarda bulundu.
29.02.2024 Gündem
Eğitimde 5+3+4 geri mi geliyor?
Eğitimde 5+3+4 geri mi geliyor? Okullarda 12 yıllık zorunlu eğitim, 2012-2013 eğitim öğretim yılından itibaren 4+4+4 eğitim sistemiyle devam ediyor.
27.02.2024 Eğitim
Antalya'nın sembollerindendi! Çalınan saatin ikizi yerine takıldı
Antalya'nın sembollerindendi! Çalınan saatin ikizi yerine takıldı Antalya'da 1985'te çalınan saatin yerine birebir aynısı takıldı. Saat Antalya'nın sembollerindendi. İşte o detaylar...
21.02.2024 Gündem
Ergin Ataman: En formda oyuncuları seçmeye çalıştık
Ergin Ataman: En formda oyuncuları seçmeye çalıştık FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri’nde İtalya ve İzlanda ile karşı karşıya gelecek A Milli Basketbol Takımımız'da teknik heyet ve oyuncular basın mensupları ile buluştu
20.02.2024 Milli Takım
Tek bir ilaç için her yıl milyonlarca eşek öldürülüyor
Tek bir ilaç için her yıl milyonlarca eşek öldürülüyor Steve, su satmak ve geçimini sağlamak için eşeklerine güveniyordu. 20 bidon su yüklü arabasını çekiyorlardı. Derileri için çalındıklarında Steve artık çalışamaz hale geldi.
18.02.2024 Dünya
Biri ablasını bıçakladı, diğeri tabancayla kendini vurdu! Çocuklarımıza neler oluyor?
Biri ablasını bıçakladı, diğeri tabancayla kendini vurdu! Çocuklarımıza neler oluyor? Bıçaklama, tenekeleri dişleriyle parçalama, annesinin kolunu ısırarak etini koparma ve kendini tabancayla vurma. Bu saydığımız eylemlerin bazılarını geçtiğimiz günlerde bazılarını ise son yıllarda 3 ya da 4 yaşlarındaki çocuklar gerçekleştirdi. Peki, çocuklarda giderek yükselen bu öfke ve şiddetin arkasında yatan sebep ne? Aileler bu işin neresinde? İki uzman tüm detaylarıyla açıkladı.
17.02.2024 Genel Sağlık
Bakan Bayraktar, Akkuyu NGS sahasını ziyaret etti
Bakan Bayraktar, Akkuyu NGS sahasını ziyaret etti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, beraberindeki heyet ile birlikte Mersin’de yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) inşaat sahasını ziyaret etti.
12.02.2024 Ekonomi
Murat Uysal’ın adı yaşayacak
Murat Uysal’ın adı yaşayacak Balıkesir Üniversitesi Burhan Erdayı Spor Salonu’nda yer alan antrenman salonuna, vefat eden Bigadiç Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden aynı zamanda AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Murat Uysal’ın adı verildi.
10.02.2024 Ege
Murat Kurum: İstanbul’u sporda marka bir şehir haline getireceğiz
Murat Kurum: İstanbul’u sporda marka bir şehir haline getireceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum; "2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyat Oyunları’nı İstanbul’a getirmek için çalışacağız" dedi.
10.02.2024 Haberler
Murat Kurum: İstanbul’u sporda marka bir şehir haline getireceğiz
Murat Kurum: İstanbul’u sporda marka bir şehir haline getireceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum; "2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyat Oyunları’nı İstanbul’a getirmek için çalışacağız" dedi.
10.02.2024 Gündem
MEB’den deprem seferberliği
MEB’den deprem seferberliği Depremlerden 11 ilde, yaklaşık 3.9 milyon öğrenci ile 220 bin öğretmen de etkilendi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bugün öğrenci sayısının 3 milyon 663 bin 546 olduğu bölgede, gidenlerin büyük bölümünün geri döndüğünü açıkladı. MEB, orta ve ağır hasarlı 12 bin 119 dersliğin iki katını inşa etmeyi hedefliyor.
6.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerin önünü her alanda açtık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerin önünü her alanda açtık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,'Gençlik Aşkıyla Eskişehir' programında konuştu. Erdoğan, "Cumartesi günü İzmir'deydik. Hamza Dağ kardeşimiz gençlik kollarından yetişme ve bizim şu an İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız. Karabük ve çok sayıda ilde arkadaşlarımız yine gençlik kollarımızdan geliyor ve önümüzdeki dönemde inşallah daha fazla yer alacak. Aynı zamanda meclisteki 30 yaş altı 5 milletvekilinden 4'ü AK Parti sıralarında oturuyor. Görüldüğü gibi gençlerimizin önünü her alanda biz açtık. Tabii bunun için sizlerin kendinizi çok iyi yetiştirmeniz gerekiyor. Bu konuda ben size güveniyorum." ifadelerini kullandı.
29.01.2024 Gündem
Altıncı aydan itibaren odasında uyumalı! Anne baba ile yatmak özgüveni düşürüyor
Altıncı aydan itibaren odasında uyumalı! Anne baba ile yatmak özgüveni düşürüyor Yeni doğan bir bebeğin 6. ayından itibaren kendi odasında kendi yatağına alıştırılması gerektiğini kaydeden Uzman Klinik Psikolog Nuran Katı, anne baba ile yatmanın çocuğun bağımlı bir birey olmasına neden olacağını ve çocuğun özgüvenini düşüreceğini vurguladı.
28.01.2024 Genel Sağlık
8. Yargı Paketi'nde ne var? Bakan Tunç'tan son dakika açıklaması
8. Yargı Paketi'nde ne var? Bakan Tunç'tan son dakika açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Bakan Tunç, milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklarI CNN TÜRK canlı yayınında değerlendirdi.
20.01.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yetiştirme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.