Yetki Belgesi

Yetki Belgesi

Son dakika Yetki Belgesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yetki Belgesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yetki Belgesi haber sayfamızda...

Yetki Belgesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.400 yetki belgesi haberi bulunmuştur.
Sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı! Dikkat
Sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı! Dikkat Dolandırıcıların elektrik, internet, telefon gibi fatura tahsilatı yaptığı sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı. İnternet üzerinde de etkinliklerini artıran bu kaçak merkezler, kredi kartı bilgilerinin ele geçirilmesine de zemin hazırlıyor.
3.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı: Haberleşmede rekor büyüme!
Bakan Uraloğlu açıkladı: Haberleşmede rekor büyüme! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılı son çeyreğinde elektronik haberleşme sektörü operatör gelirlerinin 70,1 milyar TL’ye ulaştığını açıklayarak, “2023 yılında bir önceki yıla göre tam tamına yüzde 72,3’lük rekor bir artış yaşanarak toplam gelir 224 milyar TL’yi aştı. Ayrıca tüm işletmecilerin yatırımları bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 68,6 gibi önemli oranda artarak 2023 yılında 52,4 milyar TL’ye ulaşmış durumda. Yapılan yatırımlarla birlikte mobil abone sayısı da 92,2 milyona ulaşırken bunun 84,9 milyonunu ise 4,5G aboneleri oluşturdu” dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Türkiye'de dünyaya örnek olacak proje! 20 milyardan fazla ürün dönüşecek
Türkiye'de dünyaya örnek olacak proje! 20 milyardan fazla ürün dönüşecek Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünlersisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da (Kalyon GY) İcra Kurulu Üyesi görevine Gökhan Yıldız getirildi.
8.03.2024 Kariyer
Bigadiç krizi: CHP'nin listesindeki isimler, İYİ Parti üyesi
Bigadiç krizi: CHP'nin listesindeki isimler, İYİ Parti üyesi İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turhan Çömez, "Şu an Bigadiç'teki CHP'nin aday listesinde bulunan isimler, İYİ Parti üyesi" dedi.
22.02.2024 Gündem
MALTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN KİRALAMA İHALE İLAN METNİ
MALTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN KİRALAMA İHALE İLAN METNİ MALTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDANKİRALAMA İHALE İLAN METNİ MÜDÜRLÜK/BİRİM                   Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İLGİLİ ADRES/TELEFON            Feyzullah Mah...
16.02.2024 Resmi İlanlar
Sıfır ve ikinci elde en çok talep gören modeller belli oldu! Bayiler liste fiyatlarını güncelledi
Sıfır ve ikinci elde en çok talep gören modeller belli oldu! Bayiler liste fiyatlarını güncelledi 2023 yılının son 4 ayında sıfır ve ikinci elde görülen fiyat düşüşleri ile birlikte araç almak isteyenler açısından büyük fırsat oluşmuştu. Şu anda sıfır araçlarda halen kampanyalar sürerken, bazılarında ise bu kampanyalar sonlandı. Yeni yılın gelmesi ile birlikte bayiler liste fiyatlarında güncellemeye gitti.
19.01.2024 Ekonomi
Araç alım-satımından 1 milyon lira ceza aldı! Fenomenden skandal açıklama
Araç alım-satımından 1 milyon lira ceza aldı! Fenomenden skandal açıklama Otomobilin karaborsaya düştüğü dönemde sosyal medyada çektiği al-sat videolarıyla ünlenen “6ilerimetehan” lakaplı Metehan Meşe’ye geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanlığı tarafından üst sınırdan 300 bin lira ceza kesilmişti. Meşe’ye bir kötü haber de Vergi Dairesi’nden geldi. Vergi Dairesi'nin 700 bin lira vergi cezası kestiği Metehan Meşe, “Al-sat yapmaya devam edeceğim” dedi.
13.01.2024 Ekonomi
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! 6ilerimetehan’a bir şok daha
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! 6ilerimetehan’a bir şok daha Otomobilin karaborsaya düştüğü dönemde sosyal medyada çektiği al-sat videolarıyla ünlenen “6ilerimetehan” lakaplı Metehan Meşe’ye geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanlığı tarafından üst sınırdan 300 bin lira ceza kesilmişti. Meşe’ye bir kötü haber de Vergi Dairesi’nden geldi.
13.01.2024 Haberler
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! 6ilerimetehan’a bir şok daha
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! 6ilerimetehan’a bir şok daha Otomobilin karaborsaya düştüğü dönemde sosyal medyada çektiği al-sat videolarıyla ünlenen “6ilerimetehan” lakaplı Metehan Meşe’ye geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanlığı tarafından üst sınırdan 300 bin lira ceza kesilmişti. Meşe’ye bir kötü haber de Vergi Dairesi’nden geldi.
13.01.2024 Gündem
2024 YILI KENT BİLGİ SİSTEMİ UYGULAMALARI VE BAKIM DESTEK VE E-BELEDİYE YILLIK BAKIM DESTEK HİZMET İŞİ
2024 YILI KENT BİLGİ SİSTEMİ UYGULAMALARI VE BAKIM DESTEK VE E-BELEDİYE YILLIK BAKIM DESTEK HİZMET İŞİ 2024 YILI KENT BİLGİ SİSTEMİ UYGULAMALARI VE BAKIM DESTEK VE E-BELEDİYE YILLIK BAKIM DESTEK HİZMET İŞİ BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ 2024 Yılı Kent Bilgi Sistemi Uygulamaları ve Bakım Destek ve E-Belediye Yıllık Bakım Destek Hizmet İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
9.01.2024 Resmi İlanlar
Günlük ev kiralamada yeni dönem! 1 milyon TL cezası var
Günlük ev kiralamada yeni dönem! 1 milyon TL cezası var 1 Ocak'tan itibaren uygulanmaya başlayan Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik kapsamında konutunu tek seferde 100 gün veya 100 günden daha kısa süreyle kiralayan ev sahipleri, apartman sakinlerinden onay alıp, gerekli evrakı hazırladıktan sonra e-Devlet üzerinden Kültür ve Turizm Bakanlığı'na yapacağı başvuruyla 'Turizm Amaçlı Konut' belgesine sahip olacak. Konutuna astığı belgeyle evini kiralayan ev sahipleri kiracının kimlik bilgisini emniyet müdürlüğüne bildirecek.
7.01.2024 Ekonomi
BAÜN, İHA eğitimi verecek
BAÜN, İHA eğitimi verecek Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAUNSEM), Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından verilen, “İHA 0 ve İHA 1 Ticari Sınıfında İnsansız Hava Aracı Eğitim Kuruluşu Yetki Belgesi”ni almaya hak kazandı.
30.12.2023 Ege
Motokuryelere yönelik düzenleme geliyor! Bakan Uraloğlu detayları açıkladı
Motokuryelere yönelik düzenleme geliyor! Bakan Uraloğlu detayları açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, motokuryelere yönelik yönetmelik değişikliği taslağı hazırlandığını belirtti.
11.12.2023 Gündem
Ticaret Bakanlığı devreye girdi: Sosyal medyada gayrimenkul paylaşımını herkes yapamayacak
Ticaret Bakanlığı devreye girdi: Sosyal medyada gayrimenkul paylaşımını herkes yapamayacak Ticaret Bakanlığının, sosyal medya sitelerine yönelik emlak ilanlarının yayınlanması hakkında düzenlemeleri artarak devam ediyor. Yeni düzenlemeler ile sosyal medyada gayrimenkul ilanı paylaşımını belirlenen kişiler yapabilecek.
11.12.2023 Ekonomi
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YAPI İŞLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YAPI İŞLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YAPI İŞLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR Küçükçekmece Evde Sağlık ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
8.12.2023 Resmi İlanlar
Araç satışında noter uyarısı! Düşük fiyatlara dikkat
Araç satışında noter uyarısı! Düşük fiyatlara dikkat Otomobil piyasası yıl sonuna doğru fiyat düşüşleri ile birlikte ihtiyaç amaçlı araç alacaklar için cazip fırsatlar sunarken, bazı mağduriyetleri de beraberinde getirebiliyor.
7.12.2023 Ekonomi
Motokuryelere yeni düzen yolda! Kargo için süre taahhüdü kalkıyor
Motokuryelere yeni düzen yolda! Kargo için süre taahhüdü kalkıyor Ulaştırma Bakanlığı’nın taslağına göre, kurye teslimi için kaydedilecek motosiklet 10 yaşından büyük olmayacak. Kurye gönderiyi taşıma süresi taahhüdünde bulunmadan, “makul sürede” ulaştırmakla yükümlü olacak.
7.12.2023 Ekonomi
Konut alım satımı yapacaklar dikkat! İlan sitelerinde sistem değişiyor
Konut alım satımı yapacaklar dikkat! İlan sitelerinde sistem değişiyor Ticaret Bakanlığı’nın hazırladığı taslağa göre, emlak siteleri üzerinden yapılan konut satışlarında, aynı konut için farklı fiyatlarla birden fazla ilan girişi yapılamayacak. Peki düzenlemenin piyasaya etkisi ne olur?
4.12.2023 Ekonomi
Emlakta spekülasyona tedbir! Yeni tedbirler geliyor
Emlakta spekülasyona tedbir! Yeni tedbirler geliyor Emlakta spekülatif fiyat artışlarının önlenmesi ve internetteki emlak platformlarında yer alan ilanlardaki bilgi kirliliğinin engellenmesi için yeni bir adım atılıyor.
2.12.2023 Ekonomi
KAYSERİ VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ GAYRİMENKUL SATIŞ İHALE İLANI
 KAYSERİ VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ GAYRİMENKUL SATIŞ İHALE İLANI KAYSERİ VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜGAYRİMENKUL SATIŞ İHALE İLANI  İhaleye Konu Vakıf Taşınmazların S...
26.11.2023 Resmi İlanlar
Torbadan fenomene vergi muafiyeti çıktı
Torbadan fenomene vergi muafiyeti çıktı Yeni torba yasa teklifine göre, sosyal medya fenomenlerine gelir vergisi muafiyetinin sınırı genişliyor, ürün tanıtımından sağladıkları kazançlar için gelir vergisi ödemeyecekler
25.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yetki Belgesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.