Yiğiner

Yiğiner

Son dakika yiğiner haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yiğiner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yiğiner haber sayfamızda...

Yiğiner

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 216 yiğiner haberi bulunmuştur.
AK Parti Ankara adayı Altınok taksiciler ile bir araya geldi: Togg araçlar alacağız
AK Parti Ankara adayı Altınok taksiciler ile bir araya geldi: Togg araçlar alacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Çankaya ilçesinde Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odasını ziyaret etti.
14.03.2024 Gündem
ABB Başkanı Mansur yavaş taksi esnafıyla buluştu! "Özel bir tesis kurduk"
ABB Başkanı Mansur yavaş taksi esnafıyla buluştu! "Özel bir tesis kurduk" Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş taksi şoförleriyle bir araya geldi. Yavaş "Özel bir tesis kurduk. Tesisimizde montaj, teknik servis ve mühürleme hizmetlerini sağlıyoruz" dedi.
15.02.2024 Gündem
Deprem bağışçısı çetenin finansörü
Deprem bağışçısı çetenin finansörü 7 ilde düzenlenen operasyonlarda yakalanan ‘Şahinler’ çetesinin finansörü olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan iş adamı Uğur Vergili’nin, depremzedelere 11.5 milyon lira bağış vaadinde bulunduğu öğrenildi.
8.10.2023 Gündem
Şahinler suç örgütünün lideri Mehmet Şahin tutuklandı
Şahinler suç örgütünün lideri Mehmet Şahin tutuklandı Kamuoyunda 'Şahinler' olarak bilinen suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde aralarında örgütün lideri olduğu öne sürülen Mehmet Şahin'in de bulunduğu 22 şüpheli tutuklandı.
3.10.2023 Haberler
Şahinler suç örgütünün lideri Mehmet Şahin tutuklandı
Şahinler suç örgütünün lideri Mehmet Şahin tutuklandı Kamuoyunda 'Şahinler' olarak bilinen suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde aralarında örgütün lideri olduğu öne sürülen Mehmet Şahin'in de bulunduğu 22 şüpheli tutuklandı.
3.10.2023 Gündem
Şahinler çetesi operasyonunun yeni detayları ortaya çıktı
Şahinler çetesi operasyonunun yeni detayları ortaya çıktı Kamuoyunda “Şahinler Grubu” olarak bilinen çeteye yönelik 41 kişinin gözaltına alındığı "Borç Kapatma" çetesi operasyonunun detayları ortaya çıktı.
2.10.2023 Gündem
Son dakika - Ankaragücü'nün yeni başkanı Faruk Koca
Son dakika - Ankaragücü'nün yeni başkanı Faruk Koca Eryaman Stadı'nda yapılan olağan genel kurulda Faruk Koca, 1058 oyun 802'sini alarak başkanlığa seçildi. Faruk Koca yaptığı açıklamada "Buralar geçici görevlerdir, hayırla yad edilmek her şeyden önemlidir. Son zamanların Ankaragücü adına en demokratik kongrelerinden biri oldu" dedi.  
10.06.2021 Ankaragücü
Ankara esnafı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı gelir ve kira desteğinden memnun
Ankara esnafı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı gelir ve kira desteğinden memnun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle mağdur olan esnafa yönelik olarak açıklanan gelir ve kira destekleri, başkent esnafınca olumlu karşılandı.
19.12.2020 Ekonomi
Taksicilerden filyasyon ekiplerine destek
Taksicilerden filyasyon ekiplerine destek Ankara Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odasının öncülüğünde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında filyasyon (saha) incelemesi yapacak sağlık ekiplerine destek olmak için 100’ü gönüllü taksici esnafı 30’a yakın araçla hizmet verecek.
29.08.2020 Ekonomi
Kanlı infaz! Cezaevinden çıktığını öğrenince harekete geçti
Kanlı infaz! Cezaevinden çıktığını öğrenince harekete geçti Kütahya'nın Gediz ilçesinde Orhan Memiş, geçen yıl kardeşinin öldürüldüğü soruşturmada tutuklanarak cezaevine giren ve kısa bir süre önce tahliye olan İsmail Yiğiner' e otomobilinde yanında eşi ve kızı bulunurken, pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırıda saçmaların isabet ettiği İsmail Yiğiner yaşamını yitirirken, eşi ve kızı ise yaralandı.
21.06.2020 Gündem
MKE Ankaragücü'nün vazgeçilmezleri Korcan ve Pazdan
MKE Ankaragücü'nün vazgeçilmezleri Korcan ve Pazdan Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde ilk yarının vazgeçilmezleri, kaleci Korcan Çelikay ve Polonyalı savunma oyuncusu Michal Pazdan oldu.
23.07.2020 Ankaragücü
MKE Ankaragücü Süper Lig'de galibiyeti unuttu
MKE Ankaragücü Süper Lig'de galibiyeti unuttu Süper Lig'de var olma savaşı veren MKE Ankaragücü, son 6 haftada 3 puanla tanışamadı.
23.07.2020 Ankaragücü
Metin Diyadin ile yollar ayrıldı! Yerine ise...
Metin Diyadin ile yollar ayrıldı! Yerine ise... MKE Ankaragücü'nde Metin Diyadin dönemi sona erdi
23.07.2020 Ankaragücü
Fatih Mert: "İlk hedefimiz bu takımı ayakta tutmak"
Fatih Mert: "İlk hedefimiz bu takımı ayakta tutmak" Ankaragücü'nün yeni başkanı Fatih Mert, "Ankaragücünde çok ciddi sıkıntılar var. Bizim ilk önceki hedefimiz bu takım ayakta tutmak" dedi.
23.07.2020 Ankaragücü
Ankaragücü olağanüstü genel kurulunda kavga
Ankaragücü olağanüstü genel kurulunda kavga Ankaragücü eski başkanı Mehmet Yiğiner, olağanüstü genel kurulunda kendisini eleştiren bir kongre üyesine konuşması devam ederken hakaret etti. Bunun üzerine ortam gerilirken konuşma yapan üyeye fiziksel müdahale de gerçekleşince üye apar topar salondan çıkartıldı.
31.10.2019 Futbol
Ankaragücü olağanüstü genel kurulunda kavga
Ankaragücü olağanüstü genel kurulunda kavga Ankaragücü'nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda kavga çıktı. Delegelerden Ali İhsan Mutlu'nun mali raporlar hakkında söz almasının ardından eski başkan Mehmet Yiğiner tepki gösterdi ve olaylar çıktı.
23.07.2020 Ankaragücü
MKE Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurulu yarın yapılacak
MKE Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurulu yarın yapılacak MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu'nun daha önce aldığı karar doğrultusundaki genel kurul, Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde saat 14.00'te gerçekleştirilecek.
23.07.2020 Ankaragücü
Ankaragücü'nde Olağanüstü Genel Kurul yarın
Ankaragücü'nde Olağanüstü Genel Kurul yarın Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde olağanüstü genel kurul yarın yapılacak.
23.07.2020 Ankaragücü
Eryaman Stadı Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'ne tahsis edildi
Eryaman Stadı Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'ne tahsis edildi Ankara Eryaman Stadı, 3 yıllığına başkentin Süper Lig temsilcileri Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'ne tahsis edildi.
30.06.2020 Gençlerbirliği
Mehmet Yiğiner: Gerekli desteği bulamazsak aday olmayız
Mehmet Yiğiner: Gerekli desteği bulamazsak aday olmayız Yeni başkanını seçmek için 24 Ekim'de olağanüstü genel kurula gidecek MKE Ankaragücü'nde, Başkan Mehmet Yiğiner, seçim kararı ve bu süreçte sarı-lacivertli kulüp için yapılması gerekenleri anlattı. Yiğiner, "Bizim yönetimimizde kulübün ekonomik sorunları çözülecekse devam ederiz ama bu süre zarfında gerekli anlaşmaları yapamaz, transfer yasağını kaldıramazsak, gerekli ekonomik desteği bulamazsak biz aday olmayız. Aday olacak ekibi destekleriz" dedi.
23.07.2020 Ankaragücü
Ankaragücü-Yeni Malatyaspor: 0-4
Ankaragücü-Yeni Malatyaspor: 0-4 Süper Lig'de Btc Türk Yeni Malatyaspor deplasmanda Ankaragücü'nü 4-0 mağlup etti.
23.07.2020 Ankaragücü
Metin Diyadin siftah yaptı
Metin Diyadin siftah yaptı Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen aradan sonra izinli olan Ankaragücü, yeni hocası Metin Diyadin ile ilk antrenmanına çıktı. 
23.07.2020 Ankaragücü
Ankaragücü, Metin Diyadin'e emanet
Ankaragücü, Metin Diyadin'e emanet Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, teknik direktörlük görevine Metin Diyadin'in getirildiğini açıkladı.
23.07.2020 Ankaragücü
Mehmet Yiğiner: Devre arasında transfer yasağını kaldıracağız
Mehmet Yiğiner: Devre arasında transfer yasağını kaldıracağız MKE Ankaragücü yönetimi 2019-2020 sezonunda transfer yasağını kaldıramadı. Türkiye Bankalar Birliği'nden (TBB) borç yapılandırma isteği olumsuz sonuçlanması üzerine başkan Mehmet Yiğiner, "Yasağın kalkması için gerekli çalışmalarımızı yaptık ancak, yapılandırmanın olmamasını sorgulamak lazım" dedi.
23.07.2020 Ankaragücü
Ankaragücü Başkanı Yiğiner'den Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'na ziyaret
Ankaragücü Başkanı Yiğiner'den Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'na ziyaret MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu ziyaret etti.
23.07.2020 Ankaragücü

Benzer Haber Etiketleri

Yiğiner ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.