Yılan Derisi

Yılan Derisi

Son dakika yılan derisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yılan derisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yılan derisi haber sayfamızda...

Yılan Derisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 151 yılan derisi haberi bulunmuştur.
Seda Sayan’ın 2.5 milyonluk çantası gündem oldu!
Seda Sayan’ın 2.5 milyonluk çantası gündem oldu! Yıllardır sahnelerden ve televizyonlardan kazandığı parayı gayrimenkule yatıran sanatçı Seda Sayan’ın, çanta, pırlanta ve saat koleksiyonu olduğu öğrenildi.
25.03.2024 Cadde
Cybertruck'ı mermi yağmuruna tuttu! Elon Musk haklıymış: 'Hâlâ tek parça halinde'
Cybertruck'ı mermi yağmuruna tuttu! Elon Musk haklıymış: 'Hâlâ tek parça halinde' Tanıtıldığı günden bu yana gerek ilginç tasarımı ve reklam çalışmalarıyla zaman zaman gündem olan Tesla Cybertruck, birçok dünyaca ismin garajında görmek istediği bir akıma dönüştü. Dayanıklılık konusunda da oldukça iddialı olan ve Elon Musk tarafından kurşun geçirmez olarak tanımlanan Cybertruck, çeşitli testlerde de başrolü oynuyor.
13.03.2024 Yaşam
Türkiye'ye hasır çanta süsü vererek soktular! 20 milyon dolar değerinde
Türkiye'ye hasır çanta süsü vererek soktular! 20 milyon dolar değerinde Türkiye'ye hasır çanta adı altında yılan derisi sokanlara operasyon düzenlendi. Endonezya'dan getirilen ve tam 20 milyon dolar değerindeki piton yılanı derisini ülkeye sokanlar kıskıvrak yakalandı.
6.03.2024 Gündem
Timsah, deve kuşu ve yılan derileri... İstanbul'da şok baskın!
Timsah, deve kuşu ve yılan derileri... İstanbul'da şok baskın! İstanbul'da Afrika ülkelerinden yabani hayvan derileri getiren bir kişi yakalandı. Operasyonun ayrıntıları da ortaya çıktı.
24.09.2023 Gündem
Interpol, 37 yılda öldürülen 22 kadının kimliğini tespit etmeye çalışıyor
Interpol, 37 yılda öldürülen 22 kadının kimliğini tespit etmeye çalışıyor Hollanda, Belçika ve Almanya'da öldürülen ve isimleri bilinmeyen 22 kadının kimliğini tespit etmek için polisler yardım istiyor.
10.05.2023 Dünya
Pınar Deniz'den Paris pozları
Pınar Deniz'den Paris pozları Kanal D'nin çok sevilen dizisi 'Yargı'da 'Ceylin Erguvan' karakterine hayat veren oyuncu Pınar Deniz, son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Kısa bir süre önce meslektaşı Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açan 29 yaşındaki ünlü isim, Fransa'ya gitti. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Deniz, Paris sokaklarında verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
29.09.2022 Cadde
Bulgaristan'dan gelen otobüste 31 kürk, yılan derisi ve içki ele geçirildi
Bulgaristan'dan gelen otobüste 31 kürk, yılan derisi ve içki ele geçirildi Edirne'de, jandarmanın durdurduğu yolcu otobüsünde, yasa dışı yollarla Bulgaristan'dan Türkiye'ye getirilen yaklaşık 4 milyon lira değerinde kürk, yılan derisi ve içki ele geçirildi.
27.09.2022 Gündem
Piyasa değeri 4 milyon lira! Yurda kaçak sokulmak istenen 31 kürk ele geçirildi
Piyasa değeri 4 milyon lira! Yurda kaçak sokulmak istenen 31 kürk ele geçirildi Edirne’de, jandarmanın durdurduğu yolcu otobüsünde, Bulgaristan'dan Türkiye'ye getirilen yaklaşık 4 milyon lira değerinde kürk, yılan derisi ve içki ele geçirildi.
27.09.2022 Gündem
Tamir ettiği çamaşır makinesinden yılan derisi çıktı
Tamir ettiği çamaşır makinesinden yılan derisi çıktı Sakarya’nın Akyazı ilçesinde tamir edilmesi için bırakılan çamaşır makinesinin üst tarafından çıkan yaklaşık 1 buçuk metre uzunluğunda yılan derisi beyaz eşya tamircisini korkuttu.
24.09.2022 Haberler
Tamir ettiği çamaşır makinesinden yılan derisi çıktı
Tamir ettiği çamaşır makinesinden yılan derisi çıktı Sakarya’nın Akyazı ilçesinde tamir edilmesi için bırakılan çamaşır makinesinin üst tarafından çıkan yaklaşık 1 buçuk metre uzunluğunda yılan derisi beyaz eşya tamircisini korkuttu.
24.09.2022 Gündem
Yılan derisi üzerine Arapça harflerle işlenmiş eserle yakalandı
Yılan derisi üzerine Arapça harflerle işlenmiş eserle yakalandı Bilecik’te yapılan üst aramasında Sasani dönemine ait yılan derisine Arapça harflerle işlenmiş eser ele geçirilen Z.K. gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.
16.08.2022 Gündem
Korkunç olay! Bir kedi daha bacakları kesilmiş halde ölü bulundu
Korkunç olay! Bir kedi daha bacakları kesilmiş halde ölü bulundu Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir kedi, daha 4 bacağı kesili halde ölü bulundu. İlçede geçen yıl ekim ayından bu yana bacakları kesilerek öldürülen kedi sayısı 7'ye yükseldi.
14.03.2022 Gündem
Karabük’te İbranice yazılı yılan derisi ele geçirildi
Karabük’te İbranice yazılı yılan derisi ele geçirildi Karabük’te tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen ve üzerinde İbranice yazılı çeşitli figürlerin bulunduğu 3.5 metre uzunluğunda yılan derisi ele geçirildi.
21.12.2021 Gündem
Kedi vahşetinde flaş gelişme! Evinde büyü malzemeleri çıktı
Kedi vahşetinde flaş gelişme! Evinde büyü malzemeleri çıktı Manisa'da bir ay içerisinde 4 kedinin vahşice öldürülmesi olayıyla ilgili olarak emniyet ekipleri şüpheli 1 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelinin evinde yapılan aramada; yılan derisi, eşek kılı, deve tüyü, domuz yağı gibi malzemelerle büyü yapmak için kullanılan çeşitli kitaplar ele geçirildi.
1.12.2021 Gündem
Piyasa değeri 200 bin TL! Nesli tehlikedeki yılanların derisi ele geçirildi
Piyasa değeri 200 bin TL! Nesli tehlikedeki yılanların derisi ele geçirildi İzmir’de polisin düzenlediği operasyonda, ayakkabı, cüzdan ve çanta yapımında kullanılması planlanan, Brezilya'dan yurda kaçak sokulan, piyasa değeri yaklaşık 200 bin TL olan piton ve su yılanı derileri ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi hakkında işlem yapıldı.
12.10.2021 Gündem
Gaziantep'te, üzerinde İbranice yazılar bulunan piton yılanı derisi ele geçti
Gaziantep'te, üzerinde İbranice yazılar bulunan piton yılanı derisi ele geçti GAZİANTEP'te, jandarmanın düzenlediği operasyonda, tarihi olduğu değerlendirilen üzerinde İbranice yazılar ve figürler yer alan 340 santim uzunluğunda piton yılanı derisi ele geçirildi. Operasyonda, 2 şüpheli gözaltına alındı.
20.02.2021 Haberler
Burçlara göre hediye
Burçlara göre hediye Astrolog Filiz Özkol, 14 Şubat Sevgililer Günü için burca göre hediye önerisinde bulundu
13.02.2021 Ege
Yılanı boynuna sarıp otobüse bindi!
Yılanı boynuna sarıp otobüse bindi! Akıllara durgunluk veren olay, İngiltere'nin Manchester kentinde yaşandı. İsminin açıklanmasını istemeyen bir adam, yılanı boynuna ve yüzüne sararak otobüse bindi.
17.09.2020 Dünya
Sukulent Türleri Ve İsimleri Nelerdir? Sukulent Çeşitleri Ve Anlamları
Sukulent Türleri Ve İsimleri Nelerdir? Sukulent Çeşitleri Ve Anlamları Son dönemlerde bitki ve çiçek yetiştiriciliği konusunda, ‘sukulent’ çeşitleri bir adım öne çıkıyor. Özellikle farklı mekanları canlı ve etkili bir hale getiren sukulent türleri, bitki severlerin vazgeçilmezleri arasına girmiş durumda. Peki, sukulent türleri ve isimleri nelerdir? Sukulent çeşitleri ve anlamları hakkında bilinmesi gerekenler.
21.07.2020 Eğitim
‘Moda’ da salgına neden olabilir
‘Moda’ da salgına neden olabilir Uzmanlar, yaban hayvanlarının derisinden elde edilen lüks moda ürünlerinin gelecekte yeni salgınlara neden olabileceği konusunda uyarıda bulundu.
13.04.2020 Dünya
355 metre yılan derisi ile yakalandı
355 metre yılan derisi ile yakalandı İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personelince gerçekleştirilen kaçakçılıkla mücadele faaliyetleri kapsamında, Suudi Arabistan Havayollarına ait uçakla İstanbul’a geleceği belirlenen Endonezya uyruklu yolcu “Hava Takip Sistemi” üzerinden gözetim altına alındı.
12.09.2019 Gündem
İstanbul Havalimanı’nda 355 metre işlenmiş yılan derisi yakalandı
İstanbul Havalimanı’nda 355 metre işlenmiş yılan derisi yakalandı Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince İstanbul Havalimanı’nda bir yolcunun bagajında 93 adet toplam uzunluğu 355 metre işlenmiş yılan derisi yakalandı.
11.09.2019 Haberler
İstanbul Havalimanı’nda 355 metre işlenmiş yılan derisi yakalandı
İstanbul Havalimanı’nda 355 metre işlenmiş yılan derisi yakalandı Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince İstanbul Havalimanı’nda bir yolcunun bagajında 93 adet toplam uzunluğu 355 metre işlenmiş yılan derisi yakalandı.
11.09.2019 Gündem
TommyXZendaya Sonbahar 2019 koleksiyonunda 70'ler etkisi
TommyXZendaya Sonbahar 2019 koleksiyonunda 70'ler etkisi Tommy Hilfiger, ikonik Amerikalı tasarımcı Tommy Hilfiger ile markanın küresel marka elçilerinden oyuncu Zendaya’nın ortaklaşa tasarladığı Sonbahar 2019 TommyXZendaya koleksiyonunu duyurdu.
29.08.2019 Moda
Ayakkabı güzeli!
Ayakkabı güzeli! Rita Ora, Deichmann markasının yüzü oldu.
21.08.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yılan Derisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.