Koluna dişlerini geçiren kobra yılanını ısırarak öldürdü!
Koluna dişlerini geçiren kobra yılanını ısırarak öldürdü! 200'ü aşkın yılan türünün yaşadığı bölgede yer alan köyde yaşananlar, dünya çapında yankı buldu. Sekiz yaşındaki çocuğun kobrayla savaşının sonucunu, 'kuru ısırık' belirledi.
5.11.2022 Dünya
İngiltere'de yılanların ısırdığı kişilerin sayısı artıyor
İngiltere'de yılanların ısırdığı kişilerin sayısı artıyor İngiltere'de doktorlar, egzotik hayvan besleyenlerin artması yüzünden yılanlarca ısırılan kişilerin sayısının yükseldiğini açıkladı.
20.07.2022 Dünya
Bir anda çıktı! Marketteki 3 metrelik canavar şoke etti
Bir anda çıktı! Marketteki 3 metrelik canavar şoke etti Avustralya'da bir alışveriş merkezinde 3 metrelik dev bir piton paniğe sebep oldu. Sürüngenin bir anda raflardan çıkması, tüyler ürpertici görüntülere sebep oldu.
19.08.2021 Dünya
Yüzünü ısıran yılandan intikam almak istedi! Sonrası korkunç...
Yüzünü ısıran yılandan intikam almak istedi! Sonrası korkunç... Kendisini ısıran yılandan, hayvanı ısırarak intikam almaya kalkınca hayatını kaybetti.
10.08.2021 Dünya
Son dakika haberleri: Düzce'de akılalmaz olay! 3 yaşındaki çocuğu yılan ile oynattı
Son dakika haberleri: Düzce'de akılalmaz olay! 3 yaşındaki çocuğu yılan ile oynattı Son dakika haberi... Düzce'de bir baba, evlerinin önünde bulduğu 1.5 metre uzunluğundaki yılan ile 3 yaşındaki oğlunun oynadığını görünce, yılanın kuyruğunu çocuğun eline verip çocuğun videosunu çekmeye başladı. Görüntülerde küçük çocuk boyundan büyük yılanı gezdirdi. Öte yandan Türkiye'nin batısından doğusuna son dönemde birçok ilde görülen yılanlar Doğu Karadeniz'de de kendilerini göstermeye başladı. Trabzon'da ölüme de neden olan yılanlar bu kez kendini Artvin’de gösterdi. 3 metrelik yılan, Ardanuç ilçesinde korku ve paniğe neden oldu.
2.06.2020 Gündem
Son dakika haberleri: Trabzon'da ölüme neden olan yılanlar Artvin’de de görülmeye başlandı!
Son dakika haberleri: Trabzon'da ölüme neden olan yılanlar Artvin’de de görülmeye başlandı! Gelen son dakika haberine göre; Türkiye'nin batısından doğusuna son dönemde birçok ilde görülen yılanlar Doğu Karadeniz'de de kendilerini göstermeye başladı. Trabzon'da ölüme de neden olan yılanlar bu kez kendini Artvin’de gösterdi. 3 metrelik yılan, Ardanuç ilçesinde korku ve paniğe neden oldu.
2.06.2020 Gündem
Son dakika haberler: Kayseri'de traktörün motor bölümünden 2 metrelik yılan çıktı!
Son dakika haberler: Kayseri'de traktörün motor bölümünden 2 metrelik yılan çıktı! Gelen son dakika haberine göre; Kayseri'nin Tomarza ilçesinde traktörün motor aksamına giren yılan, itfaiye ekiplerince çıkarılıp doğaya bırakıldı. Öte yandan Trabzon’da da yılanın ısırdığı 43 yaşındaki müdür yardımcısı Recep Ali Düzenli hayatını kaybetti.
1.06.2020 Gündem
Yılan ısırığına karşı asla yapılmaması gerekenler
Yılan ısırığına karşı asla yapılmaması gerekenler Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yıldıray Çete, yılan ısırması konusunda filmlerden insan hayatına giren son derece yanlış uygulamalar olduğuna dikkati çekerek, yılan ısırıklarında neler yapılması ve yapılmaması gerektiğinden bahsetti.
23.07.2018 Püf Noktası