Yılbaşı Ağacı

Yılbaşı Ağacı

Son dakika yılbaşı ağacı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yılbaşı ağacı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yılbaşı ağacı haber sayfamızda...

Yılbaşı Ağacı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 305 yılbaşı ağacı haberi bulunmuştur.
Yılın son gününe güzel bir VEDA
Yılın son gününe güzel bir VEDA Türkiye, 2024’ü coşkuyla karşıladı. Kimileri evlerinde aileleriyle kimileri de yaşadıkları kentlerin meydan ve caddelerinde düzenlenen etkinliklerle şarkılar söyleyerek, dans ederek, 2023’ün son gününe veda etti...
2.01.2024 Gündem
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı Yıldız Entegre, Cumhuriyet’in 100. yılında, mimari alanda önemli izler bırakacak “Cumhuriyetin Mimarları” adlı eseri sektöre ve Türkiye’ye kazandırdı.
1.01.2024 Mimarlık
‘Yılbaşı ağaçları astımı tetikler’
‘Yılbaşı ağaçları astımı tetikler’  Yılbaşı ağaçlarındaki ve süslemelerindeki tozlarla küflerin astımla alerjiyi tetikleyebileceği uyarısı yapıldı.
5.12.2023 Dünya
Mustafa Rahman Tohma'dan evlilik cevabı: Seren böyle istiyor, ben de ona saygı duyuyorum!
Mustafa Rahman Tohma'dan evlilik cevabı: Seren böyle istiyor, ben de ona saygı duyuyorum! Geçtiğimiz nisan ayında kendisini aldattığını ima ettiği Mustafa Rahman Tohma'dan ayrılan Seren Serengil, ayrılığa uzun süre dayanamamış ve günler sonra sevgilisine geri dönmüştü. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Tohma, sosyal medya hesabından "Seren'le evlenin" diyen bir takipçisine verdiği cevapla adından söz ettirdi.
28.11.2023 Cadde
Yılbaşında turistik otellerde doluluk yüzde 80'i aştı
Yılbaşında turistik otellerde doluluk yüzde 80'i aştı Yeni yıl tatilinde Akdeniz Bölgesi'nde özellikle Antalya'nın Belek, Kundu gibi turistik merkezlerinde açık olan otellerdeki doluluk oranı, yüzde 80'i aştı. Şarkıcıların sahne alacağı otellerde ise doluluk, yüzde 100'e yaklaştı.
29.12.2022 Ekonomi
2023 heyecanı
2023 heyecanı Yılbaşına sayılı günler kala süsleme ürünleri ve hindiye ilgi artıyor. Online’da yılbaşı ağacı ve süsleme ürünlerinin satışlarında artış yaşanıyor.
27.12.2022 Ekonomi
Kraliçe Elizabeth'in olmadığı ilk Noel böyle geçecek! Kimsenin bilmediği 10 detay
Kraliçe Elizabeth'in olmadığı ilk Noel böyle geçecek! Kimsenin bilmediği 10 detay Her daim adından söz ettirmeyi başaran İngiliz kraliyet ailesi, söz konusu Noel kutlamaları olduğunda da geleneği bozmuyor. İşte kraliyet üyelerinin yıllardır yapmaktan vazgeçmediği, çoğu kişi tarafından bilinmeyen 10 ilginç Noel geleneği.
25.12.2022
Kermesin geliri kız çocuklarına
Kermesin geliri kız çocuklarına İzmir Mavişehir Rotary Kulübü, kız çocuklarının eğitimi yararına Yeni Yıl Kermesi düzenliyor. 23-24-25 Aralık günlerinde tamamı üyelerin hazırladığı el yapımı gıda ve hediyelik ürünlerden oluşan stantlar, Zühtü Işıl Meydanı’nda kurulacak.
22.12.2022 Ege
Ormanlarda 10 bin personelle yılbaşı çamı nöbeti
Ormanlarda 10 bin personelle yılbaşı çamı nöbeti Yılbaşına sayılı günler kala orman koruma muhafaza memurları çam ağaçlarını kaçak kesimden korumak için alarma geçti. Ormanlarda yaklaşık 10 bin personelle yılbaşı çamı nöbeti tutuluyor.
22.12.2022 Gündem
Rusya durmayacak!
Rusya durmayacak! Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna’yı vurmaya devam edecek füze kapasitesinin bulunduğunu belirtirken, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, ‘Putin savaş alanında kazanamayacağını anlayana kadar Ukrayna’ya silah göndermeye devam etmeliyiz’ dedi.
18.12.2022 Dünya
Bulana ödül var: Yılbaşı ağacı gibi giyinip lastik kesen kişi aranıyor
Bulana ödül var: Yılbaşı ağacı gibi giyinip lastik kesen kişi aranıyor Polonya'da yılbaşı ağacı gibi giyinen bir kişi, çok sayıda aracın lastiğini kesti. Olay, ülkenin kuzeybatısında yer alan Warzymice köyündeki bir et deposunda meydana geldi.
13.12.2022 Dünya
Acun Ilıcalı'dan kızı Melisa'ya yılbaşı ağacı
Acun Ilıcalı'dan kızı Melisa'ya yılbaşı ağacı Şimdilerde yapımcısı olduğu fenomen yarışma 'MasterChef Türkiye' ile gündemde olan, TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, önceki gün dokuz yaşındaki kızı Melisa ve sevgilisi Çağla Altunkaya ile Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Üç ismin de neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlendi.
9.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Bengü’den ‘Bayıla Bayıla’ Bengü, yeni single çalışması ‘Bayıla Bayıla’yla müzikseverlerle bir kez daha buluştu...
9.12.2022 Cadde
Yılbaşının simgesi 'yapay çam ağacı' cep yakıyor
Yılbaşının simgesi 'yapay çam ağacı' cep yakıyor Yılbaşı kutlamasında tercih edilen yapay çam ağacının fiyatı, geçen yıla göre 2 kat artarak 550 liradan satılıyor. Rusya-Ukrayna savaşı sonrası kentteki yabancı nüfusunun arttığı Antalya'da yılbaşı ağacının fiyatı, süslemeler de eklendiğinde 1200 lira ile 13 bin lira arasında değişiyor.
4.12.2022 Ekonomi
2022 heyecanı başladı
2022 heyecanı başladı Yılbaşına sayılı günler kaldı. Yeni yılı evde karşılayacak olanlar süsleme ürünleri ve hindiye ilgi gösteriyor. Online’da yılbaşı ağaçlarında üç kat, dekorasyon ürünlerinin satışlarında ise iki kat artış yaşanıyor.
29.12.2021 Ekonomi
Kuş gözlemcileri, yeni yıl dilekleri, kabuslar ve mimarlık
Kuş gözlemcileri, yeni yıl dilekleri, kabuslar ve mimarlık 2000’li yılların başlarında hem çalışıp hem de hiç bitiremediğim yüksek lisans eğitimime devam ederken Viyana’da aralıklarla sürdürdüğüm bir hobim vardı. Muhtelif havalı otellerin tuhaf kongrelerine kaçak girmek suretiyle açık büfelere dadanmak; yeterince ilgi çekici ise konuşmaları bir süre dinleyip arkadaşımla konunun uzaktan bakanları olarak dalgasını geçmek, geyiğini yapmak...
27.12.2021 Vitrin
Çevreci yılbaşı için öneriler
Çevreci yılbaşı için öneriler Yeni yıla ekolojik bir merhaba demenin ipuçlarına göz atın.
26.12.2021 Pazar
Alavya, sarı çiçek açtı!
Alavya, sarı çiçek açtı! Alavya’nın yılbaşı ağacı, bu yıl sanatçı Gülnur Özdağlar işbirliğiyle geri dönüşüm felsefesine uygun bir şekilde hazırlandı.
22.12.2021 Ege
Selin Ciğerci'den yeni paylaşım
Selin Ciğerci'den yeni paylaşım Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, yılbaşı ağacının önünde verdiği pozları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
6.12.2021 Cadde
Yılbaşı Ağacı Nedir? Nasıl Süslenir Ve Nasıl Temizlenir?
Yılbaşı Ağacı Nedir? Nasıl Süslenir Ve Nasıl Temizlenir? Yeni yıla sayılı günler kala çeşitli hazırlıklar içerisine girerken başka bir tatlı telaşın başladığı da görülmektedir. Bu telaş, yılbaşı ağacı ve yılbaşı ağacı süslemeleri temin edilmesidir. Fakat en güzel yılbaşı ağacı nasıl süslenir konusu da merak edilmektedir. İşte ilgiyle okuyacağınız yılbaşı ağacı nedir, yılbaşı ağacı nasıl süslenir ve konu hakkında çok daha fazlasını sizler için derledik.
8.11.2021 Eğitim
Yeni yıl şiirleri
Yeni yıl şiirleri Miladi Takvim’deki ilk gün, yani ocak ayının biri her yıl Yeni Yıl olarak kutlanır. Yeni yıl kutlamaları için 31 Aralık’ın öğleden sonrası da tatil edilir. Yeni yıla adım atarken en önemli detay da, sevdiklerimizi yanımızda görmek isteriz. İnsanlar yeni yılı büyük bir sevinçle karşılarlar yılın son gününde çeşitli kutlamalar yaparlar. İşte en güzel yeni yıl şiirleri.
3.11.2023 Şiirler
Yılbaşı ağacı şiiri - Nazım Hikmet
Yılbaşı ağacı şiiri - Nazım Hikmet Nazım Hikmet Toplumcu gerçekçi bir şair olarak Türk edebiyatında önemli bir yer edinmiştir. Özellikle toplumun sorunlarına değindiği şiirlerinde eşitlikçi barışçıl bir dünya isteğiyle şiirler kaleme almıştır. Nazım Hikmet düşünceleri sebebiyle çeşitli yıllarda defalarca hapis yatmıştır. Şair aşk hayatıyla ve aşk temalı şiirleri ile de adından fazlaca söz ettirmiştir. Yılbaşı ağacı isimli şiirde de şair özlem temasını işlemiştir. İşte yılbaşı ağacı şiirinin sözleri.
3.11.2023 Şiirler
PET ŞİŞEDEN yılbaşı ağacı!
PET ŞİŞEDEN yılbaşı ağacı! Alaçatı’da Alavya ekibinin öncülüğünde bir araya gelen gönüllüler, 120 haftada 13 ton çöp topladı
28.12.2020 Ege
Acil ameliyata alındı, içinden çıkardılar... Tam 1 metre!
Acil ameliyata alındı, içinden çıkardılar... Tam 1 metre! Evdeki yılbaşı ağacındaki 1 metre uzunluğundaki süsün ortadan kaybolduğunu fark eden baba-oğul, köpeklerinden şüphelendi. Hastalanan köpeği veterinere götürdüler ve 10 yaşındaki hayvan acil ameliyata alındı.
26.12.2020 Dünya
Yılbaşı için ağaç dikme önerisi
Yılbaşı için ağaç dikme önerisi Orman Mühendisleri Odası (OMO) İzmir Şube Başkanı Sabahattin Bilge, doğaya zarar vermemek adına vatandaşlara göknar veya limoni servi fidanı almalarını, yılbaşı için ülkenin orman varlığını artırmak adına doğaya dikmelerini önerdi.
26.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yılbaşı Ağacı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.