Yıldır

Yıldır

Son dakika yıldır haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yıldır gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yıldır haber sayfamızda...

Yıldır

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 118.657 yıldır haberi bulunmuştur.
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum'dan önemli açıklamalar! "Hatırlamayacağım vaadi vermem"
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum'dan önemli açıklamalar! "Hatırlamayacağım vaadi vermem" Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum yerel seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçimlere 2 gün kaldı. A Haber'de canlı yayında soruları cevaplayan Kurum: Verdiğimiz sözleri teker teker tutacağız! Saha 31 Mart'ta 'Murat Kurum geliyor' diyor
28.03.2024 Gündem
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Gündem
Son dakika: Bakan Bayraktar duyurdu! Karadeniz'de yeni keşif kuyusu
Son dakika: Bakan Bayraktar duyurdu! Karadeniz'de yeni keşif kuyusu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar yaptığı açıklamada "Nisan ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında değişiklik olmayacak" ifadelerini kullandı. Bakan Bayraktar, Fatih Sondaj Gemisi'nin Karadeniz’de yeni bir keşif kuyusu kazmaya başladığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
'Arka Sokaklar' kadrosu genişlemeye devam ediyor
'Arka Sokaklar' kadrosu genişlemeye devam ediyor Kanal D'de 18 yıldır ekrana gelen 'Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye; Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
28.03.2024 Cadde
Murat Kurum gazetecilerin sorularını yanıtladı
Murat Kurum gazetecilerin sorularını yanıtladı AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli’de katıldığı programın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
28.03.2024 Gündem
'Özge'ye farklı duygular beslediğim için profesyonelliği karşısında ezilmiştim'
'Özge'ye farklı duygular beslediğim için profesyonelliği karşısında ezilmiştim' Şarkıcı Sinan Güleryüz, oyuncu Özge Özder ile altı yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. İki yaşında Eva Luna adında kızları olan ünlü çiftten Güleryüz, "Oyunculuk teklifi alıyor musunuz?" sorusunu cevapladı.
28.03.2024 Cadde
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak”
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem gibi afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak için kentsel dönüşümünün önemine değindi.
28.03.2024 Ekonomi
81 ilde Çember-15 operasyonu: 2 bin 840 firari yakalandı
81 ilde Çember-15 operasyonu: 2 bin 840 firari yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde 4 gündür devam eden 'Çember-15' operasyonlarında arama kaydı bulunan 2 bin 840 firarinin yakalandığını duyurdu.
28.03.2024 Haberler
81 ilde Çember-15 operasyonu: 2 bin 840 firari yakalandı
81 ilde Çember-15 operasyonu: 2 bin 840 firari yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde 4 gündür devam eden "Çember-15" operasyonlarında arama kaydı bulunan 2 bin 840 firarinin yakalandığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ölümünün 9. yılında adliyede anıldı
Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ölümünün 9. yılında adliyede anıldı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için düzenlenen törene katıldı.
28.03.2024 Haberler
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp'
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp' Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Ozan Balaban, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli ekibin olağanüstü kongresine değinen Ozan Balaban, Galatasaray'la oynanacak olan Süper Kupa maçına da değindi. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, '6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. Bu plkanla İstanbul gerçek belediyeciliği görecek. ' dedi.
28.03.2024 Haberler
Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ölümünün 9. yılında adliyede anıldı
Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ölümünün 9. yılında adliyede anıldı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için düzenlenen törene katıldı.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş...
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş... İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, '6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. Bu planla İstanbul gerçek belediyeciliği görecek. ' dedi.
28.03.2024 Gündem
Erkenci şeftali, kilosu 300 liradan satılıyor
Erkenci şeftali, kilosu 300 liradan satılıyor Mersin'de örtü atlı yetiştirilen şeftali ve nektarinde hasat dönemi başladı. Şeftalinin kilosu, 300 liradan başta Rusya, Almanya ve Katar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor.
28.03.2024 Ekonomi
Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'zoom' toplantılarını hatırlattı: Genel başkanını devirmek için gizli toplantılar yaptın
Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'zoom' toplantılarını hatırlattı: Genel başkanını devirmek için gizli toplantılar yaptın Esenyurt'ta sahur programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'Zoom' toplantılarını hatırlatarak, 'Sen, kendi genel başkanını devirmek için Zoom üzerinden gizli gizli toplantılar yaparken; biz İstanbul’da 365 milyar liralık yatırım yapıyorduk' dedi.
28.03.2024 Gündem
Bilal Meşe, Süper Kupa derbisi için yurt dışından o hakemi işaret etti! 'Hollanda'ya yazı yazın'
Bilal Meşe, Süper Kupa derbisi için yurt dışından o hakemi işaret etti! 'Hollanda'ya yazı yazın' Süper Lig'in iki devi Galatasaray ile Fenerbahçe 7 Nisan'da Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Hakemlerin Süper Lig'de son dönemde yaptığı büyük hatalar eleştirileri beraberinde getirdi. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, derbiyi yönetmesi için yurt dışından deneyimli düdüğü tavsiye etti. İşte Bilal Meşe'nin yazısı...
28.03.2024 Galatasaray
Elektrikli Ferrari’ye Güney Koreli batarya
Elektrikli Ferrari’ye Güney Koreli batarya Ferrari, gelecekteki elektrikli süper otomobilleri için batarya geliştirmek üzere Güney Koreli SK On ile ortaklık kurmaya karar verdi.
28.03.2024 Ekonomi
Teröre dernek maskesi
Teröre dernek maskesi Türkiye ve Irak’ta sıkışan terör örgütü PKK, Avrupa’da Türklere ve Türk kurumlarına yönelik saldırılarıyla gündemde. Terör örgütü, Belçika’daki saldırıların ardından önceki akşam da Almanya’da Türkiye’nin Hannover Başkonsolosluğu’nu hedef aldı. Dışişleri Bakanlığı, ilgili ülkelerden bu tür eylemlere izin verilmemesi ve saldırganların bir an önce adalet önüne getirilmesini talep ederken, örgütün Almanya’da faaliyetlerini “sivil toplum kuruluşu” maskesiyle yürüttüğü biliniyor.
28.03.2024 Gündem
Bakan Güler duyurdu: Yılbaşından itibaren 644 terörist etkisiz hâle getirildi
Bakan Güler duyurdu: Yılbaşından itibaren 644 terörist etkisiz hâle getirildi Bakan Güler "Yılbaşından itibaren 644, 24 Temmuz 2015’ten bu yana 40 bin 213 terörist etkisiz hâle getirildi." açıklamasında bulundu.
27.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Önümüzdeki dönem son olacak! Arkamızdan güzel konuşturacağız
Mansur Yavaş: Önümüzdeki dönem son olacak! Arkamızdan güzel konuşturacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kalecik ilçesinde iftar programına katıldı. Seçimi kazanması halinde bu dönemin son dönemi olacağını belirten Yavaş "Arkamızdan güzel konuşturacağız" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: Türkiye'yi küresel anlamda hak ettiği konuma taşıyacağız
Bakan Işıkhan: Türkiye'yi küresel anlamda hak ettiği konuma taşıyacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinden geldiği Edirne'de, Meriç Nehri kıyısındaki bir tesiste iş insanları ile düzenlenen iftar programına katıldı.
27.03.2024 Gündem
Diyarbakır'da yaşlı teyzeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: "20 yıldır seninle beraberim"
Diyarbakır'da yaşlı teyzeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: "20 yıldır seninle beraberim" Cumhurbaşkanı Erdoğan çeşitli programlara katılmak için Diyarbakır'a geldi. Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına gelen yaşlı teyze ile samimi sohbeti dikkat çekti.
27.03.2024 Haberler
Yaşlı teyzenin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la samimi sohbeti duygulandırdı! 'Devletim var yeter bana'
Yaşlı teyzenin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la samimi sohbeti duygulandırdı! 'Devletim var yeter bana' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da miting sonrasında kendisini bekleyen yaşlı teyze ile sohbet etti.
27.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yıldır ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.